Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέχρι 16/5 ισχύει το 1gb ή μέχρι τότε είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Έως 16-5 είναι η ενεργοποίηση αλλά το μήνυμα ξεκινάει με "μόνο για σένα", όποτε δεν ξέρω αν είναι για όλους

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

καλησπερα!Παλιοτερα ειχαμε κανει μια συζ περι 2 αριθμων με 1 πασο αλλα δεν θυμαμαι που καταληξαμε :p:p

τελικα τι παιζει?μου ηρθαν δυο πακετο απο γνωστο τα οποια γραφουν πανω students xclusive τα οποια ειναι στο ιδιο ονομα του γνωστο μου που μ το εδωσε...και τα δυο πακετα γραφουν οτι ειπα απλα το ειναι φοιτητικο ενω το αλλο μαλλον σκετο σιγιου γτ δεν εχει τις προσφορες του φοιτητικου

οταν πηρα τηλ στο 1252 αλλα και μεσω my cu :( τελικα τι παιζει?

καλησπερα!Παλιοτερα ειχαμε κανει μια συζ περι 2 αριθμων με 1 πασο αλλα δεν θυμαμαι που καταληξαμε :p:p

τελικα τι παιζει?μου ηρθαν δυο πακετο απο γνωστο τα οποια γραφουν πανω students xclusive τα οποια ειναι στο ιδιο ονομα του γνωστο μου που μ το εδωσε...και τα δυο πακετα γραφουν οτι ειπα απλα το ειναι φοιτητικο ενω το αλλο μαλλον σκετο σιγιου γτ δεν εχει τις προσφορες του φοιτητικου

οταν πηρα τηλ στο 1252 αλλα και μεσω my cu :( τελικα τι παιζει?

Κάθε φοιτητής μπορεί να έχει ένα φοιτητικό στο όνομά του με το ίδιο πάσο!

Έως 16-5 είναι η ενεργοποίηση αλλά το μήνυμα ξεκινάει με "μόνο για σένα", όποτε δεν ξέρω αν είναι για όλους

Δεν ειναι για ολους.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Κάθε φοιτητής μπορεί να έχει ένα φοιτητικό στο όνομά του με το ίδιο πάσο!

και τοτε γτ του εδωσαν δυο με το ιδιο πασο και του ειπαν οτι και τα δυο ειναι φοιτητικα? και τα δυο πακετα γραφουν στιουτεντ παντως χαχα απλα ρωτησα γιατι νομιζω το ειχαμε σχολιασει παλιοτερα!anyway υπερ ευχαριστω για την αμεση απαντηση

το ότι γράφουν student δεν σημαίνει ότι είναι ενεργοποιγμενα σαν φοιτητικά και τα δύο.....

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ωραία και αυτή η προσφορά, βέβαια μόνο για τους 1ο-τοετης. :(

CU εύρυ-where

Με την ψηφιακή δράση Εύρυ-where και το CU κάθε πρωτοετής φοιτητής έχει την δυνατότητα να αποκτήσει ένα κουπόνι που αντιστοιχεί σε μηνιαία επιδότηση 3€ , για το κινητό ή το σταθερό, για 12 μήνες.

Εξαργύρωσε το κουπόνι σου σε όποιο κατάστημα Vodafone θέλεις μέχρι τις 15/07/2017!

https://www.vodafonecu.gr/foitites/foitites-euru-where-/?utm_source=Vodafone+Newsletter&utm_campaign=6fb998e614-EMAIL_CAMPAIGN_2016_11_02&utm_medium=email&utm_term=0_2155b637de-6fb998e614-11094337

Edited by vtag

το ότι γράφουν student δεν σημαίνει ότι είναι ενεργοποιγμενα σαν φοιτητικά και τα δύο.....

οκ σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!

Με πήρανε τηλέφωνο από το 210-6702868 να μου πούνε ότι έληξε το πάσο και αν έχω τρόπο να αποδείξω εκ νέου την φοιτητική ιδιότητα να στείλω τα απαραίτητα έγγραφα σε mail. Αμέσως μετά μου έστειλαν το εξής μήνυμα:

http://i67.tinypic.com/195uhk.jpg

Τι έγινε, άρχισε η εκκαθάριση? Έχω από τα πρώτα ενεργοποιημένα φοιτητικά, Οκτώβριο/Νοέμβριο του 2012.

Τα στοιχεία τα έσβησα μήπως θεωρούνται προσωπικά δεδομένα του ατόμου που κάλεσε..

Edited by drillgr

ωχωχ για πες πότε και αν έληξε το πάσο σ;
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Έχει λήξει ήδη απ το τέλος του 2013. Ίσως άρχισε σταδιακή εκκαθάριση για τα πρώτα φοιτητικά.

γνώμη μου μην απαντάς τίποτα
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

το πιθανότερο είναι αυτο, να άρχισε εκκαθάριση και ειναι λογικό....

και εγώ θα συμφωνήσω με τον προλαιληααντα, μην κάνεις τίποτα....

Ναι φυσικά δε στέλνω, τι να στείλω άλλωστε :lol: Ας δούμε πως θα προχωρήσει το όλο σκηνικό, αναμονή λοιπόν.

στείλε καμία βεβαίωση σπουδών με τωρινή ημερομηνία :P

Σήμερα μίλησα με μια πλανοδια που έκανε φοιτητικα και την ρώτησα αν έχει αρχίσει καμία εκκαθάριση με τα φοιτητικά η Vodafone γιατί έχουν αρχίσει να παίρνουν τηλέφωνα και να ζητάνε να μεταφέρουμε σε άλλα προγράμματα με απλό cu και μου είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο τα φοιτητικά δεν λήγουν ποτέ μου είπε δεν κάθονται να τα ψάχνουν και όταν της είπα να μου βγάλει ένα φοιτητικο ήθελε οπωσδήποτε πάσο κάποιου που δεν έχει άλλο φοιτητικο στο πάσο του και όχι στο όνομα του.

στείλε καμία βεβαίωση σπουδών με τωρινή ημερομηνία :P

πλάκα πλάκα συμφέρει να πας να γραφτεις σε κάποιο ΤΕΙ για να έχεις την προσφορά αλλά πέντε χρόνια.....

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Καλά ε, μιλάμε πολύ μπροστά η vodafone.

Το ενεργοποίησα, και μου πήρε 2€.

image.png

image.png

Δηλαδή δεν τρώει καθόλου από αυτά, παρά από τα δωρεάν ΜΒ που δίνει το φοιτητικό...

Στην ουσία έχασα τα 2€. :lol::lol::lol:

Προσοχή όποιος το ενεργοποιήσει...

Τελικά τι γίνεται με τα 10gb;; Λειτουργούν στο φοιτητικό; Και ποια εφαρμογή είναι αυτή; Σε εμένα στο mucu δεν δείχνει τις προσφορές

Νομίζω στο site του CU ήταν το screenshot. Αυτό που ρωτάς δεν έχει σημασία πλέον γιατί ήταν για εκείνο το 3ήμερο μόνο τα 10GB.

Νομίζω στο site του CU ήταν το screenshot. Αυτό που ρωτάς δεν έχει σημασία πλέον γιατί ήταν για εκείνο το 3ήμερο μόνο τα 10GB.

μιλαω για την προσφορα που ειναι 10gb για 30 μερες 20.00-08.00. ουτε στο site μου τα δειχνει εμενα...

Δεν γνωρίζω δυστυχώς. Αυτό που παρέθεσες το οποίο είχα γράψει τότε, αφορά κάτι εντελώς διαφορετικό.

Δεν γνωρίζω δυστυχώς. Αυτό που παρέθεσες το οποίο είχα γράψει τότε, αφορά κάτι εντελώς διαφορετικό.

σορρυ τα μπερδεψα εγω

Έχει λήξει ήδη απ το τέλος του 2013. Ίσως άρχισε σταδιακή εκκαθάριση για τα πρώτα φοιτητικά.

Εμένα έληξε τον 8/2016 το πάσο και το νούμερο το έκανα φοιτητικό στις 27/4/2013. Μην απαντάς φίλε μου.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6