Mark_K Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Γενικά δεν έχει ακουστεί αυτό που περιγράφετε να κάνει η vodafone. Δηλαδή με 1 πάσο πολλαπλά νούμερα. Έχουμε ακούσει περιπτώσεις που έδωσαν 2 νούμερα σε 1 άτομο, αλλά είχε 2ο πάσο από μεταπτυχιακό ξέρω'γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Γενικά δεν έχει ακουστεί αυτό που περιγράφετε να κάνει η vodafone. Δηλαδή με 1 πάσο πολλαπλά νούμερα. Έχουμε ακούσει περιπτώσεις που έδωσαν 2 νούμερα σε 1 άτομο, αλλά είχε 2ο πάσο από μεταπτυχιακό ξέρω'γω. Πάντως αναρωτιέμαι πως τα πουλάνε (μην βάλω link, αρκεί να googlάρει κάποιος) τα φοιτητικά CU; Πού τα βρήκαν; Από μέσα από την εταιρία; δεν έχει ακουστεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο όπως η μπλε η Vodafone..... Αλλά, πάντως, ΑΝ δεν έχει λόγο (έστω "μπορεί να το υποστηρίξει") ο φίλος που γράφει, ΑΣ κάνει αυτό που του λέω (και πρώτα απ'όλα να πάρει τη sim CU απ΄τον πατέρα του και να τους απαντήσει), ΝΑ δούμε τί θα του πουν... Εκτός ΑΝ παίζει κάτι τέτοιο (πχ 1 απ'τα 5 νούμερα στο ίδιο πάσο) αμφιβόλου προέλευσης, οπότε "κάτι ξέρει".... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Ειδικά για σένα (που λήγει το 2018 το πάσο σου) δεν έχεις λόγο να μην τους πεις την αλήθεια: "Είμαι ακόμα φοιτητής", και να προσθέσεις: "Εσείς έτσι τηλεφωνάτε σε όσους είναι ακόμα φοιτητές και τους λέτε αυτά;" , Να δούμε τι θα σου απαντήσει (Απροετοίμαστη θα'ναι μάλλον) και να "απαιτήσεις" {με τον τρόπο σου} κάτι καλύτερο από όσα σου δίνουν, πχ προσθέτωντας: "Ούτε η Cosmote δεν με πήρε ενώ δεν έχει λήξει το πάσο μου", απειλώντας τους. Εκτός αν για κάποιο λόγο (όπως τα λες αυτό κατάλαβα): Δεν είσαι φοιτητής (πχ εγκατέλειψες τις εγγραφές στη σχολή, Αλλά και τότε πού σε βρήκαν, γιατί εσένα; Κάνουν και έλεγχο ποιοί συνεχίζουν να εγγράφονται στα επόμενα εξάμηνα); ή έχεις άλλο λόγο (πχ στο έδωσε φοιτητής από τα 5 φοιτητικά που πήρε με κάποιο τρόπο)..... Το νούμερο το έχω δώσει στον πατέρα μου και αυτός είναι που το χρησιμοποιεί. Επειδή μένω μακριά από τον τόπο κατοικίας μου δεν μπορώ να μιλήσω μέσα από το τηλέφωνο στην κοπέλα που τον πήρε ούτε να πάρω πίσω γιατί διάβασα στο fb ότι ο αριθμός αυτός χρεώνει και μάλιστα πολλά. Είναι διαφημιστικός πως το λένε. Απλά νομίζω ότι πετάνε αδειανά για να πιάσουν γεμάτα. Λένε ψέματα ότι και καλά λίγει το φοιτητικό και σου λένε να σε μεταφέρουν σε πακέτα με λιγότερες παροχές η ακόμα καλύτερα να σε δεσμεύσουν με συμβόλαιο. Είμαι ακόμα φοιτητής και να μην ειμουν δηλαδή δεν μπορούν να δουν εάν σπουδάζεις, δεν έχουν πρόσβαση σε αρχεία των σχολών (αν ανανεώνεις το εξάμηνο κτλ). επίσης σε κάποιους που ξέρω έχουν τελειώσει εδώ και 3 χρόνια και ακόμα έχουν φοιτητικο αριθμό από την βονταφον. Ακόμα ξέρω κοπέλα που είχε βγάλει πάσο της έδωσαν φοιτητικο όταν το παρέλαβε τότε που τα έδινε η βονταφον μετά της έδωσαν αλλες 2 κάρτες (όχι την ίδια φορά φοιτητικα και τα 2) έξω από την σχολή της. Και όταν έχασε το πάσο έβγαλε καινούργιο και με αυτό ξαναέβγαλε αλλά 2. Το κόλπο (μάλλον) είναι έχεις φοιτητικο νούμερο το μεταφέρεις σε άλλο όνομα έτσι το νούμερο αυτό δεν χάνει τα φοιτητικα πακέτα και μετά μπορείς να ξαναβγάλει φοιτητικο στο δικό σου όνομα με το ίδιο πάσο και μετά πάλι μεταφορά στο άλλο όνομα κτλ κτλ. Νομίζω έτσι το είχε κάνει χωρίς να είμαι σίγουρος. Παντός είχε βγάλει φοιτητικο για την μάνα της τον αδερφό της και 2 ακόμα φίλους της και είχε και αυτη ένα τα οποία ισχύουν κανονικά ακόμα και τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Το νούμερο το έχω δώσει στον πατέρα μου και αυτός είναι που το χρησιμοποιεί. Επειδή μένω μακριά από τον τόπο κατοικίας μου δεν μπορώ να μιλήσω μέσα από το τηλέφωνο στην κοπέλα που τον πήρε ούτε να πάρω πίσω γιατί διάβασα στο fb ότι ο αριθμός αυτός χρεώνει και μάλιστα πολλά. Είναι διαφημιστικός πως το λένε. Απλά νομίζω ότι πετάνε αδειανά για να πιάσουν γεμάτα. Λένε ψέματα ότι και καλά λίγει το φοιτητικό και σου λένε να σε μεταφέρουν σε πακέτα με λιγότερες παροχές η ακόμα καλύτερα να σε δεσμεύσουν με συμβόλαιο. Είμαι ακόμα φοιτητής και να μην ειμουν δηλαδή δεν μπορούν να δουν εάν σπουδάζεις, δεν έχουν πρόσβαση σε αρχεία των σχολών (αν ανανεώνεις το εξάμηνο κτλ). επίσης σε κάποιους που ξέρω έχουν τελειώσει εδώ και 3 χρόνια και ακόμα έχουν φοιτητικο αριθμό από την βονταφον. Ακόμα ξέρω κοπέλα που είχε βγάλει πάσο της έδωσαν φοιτητικο όταν το παρέλαβε τότε που τα έδινε η βονταφον μετά της έδωσαν αλλες 2 κάρτες (όχι την ίδια φορά φοιτητικα και τα 2) έξω από την σχολή της. Και όταν έχασε το πάσο έβγαλε καινούργιο και με αυτό ξαναέβγαλε αλλά 2. Το κόλπο (μάλλον) είναι έχεις φοιτητικο νούμερο το μεταφέρεις σε άλλο όνομα έτσι το νούμερο αυτό δεν χάνει τα φοιτητικα πακέτα και μετά μπορείς να ξαναβγάλει φοιτητικο στο δικό σου όνομα με το ίδιο πάσο και μετά πάλι μεταφορά στο άλλο όνομα κτλ κτλ. Νομίζω έτσι το είχε κάνει χωρίς να είμαι σίγουρος. Παντός είχε βγάλει φοιτητικο για την μάνα της τον αδερφό της και 2 ακόμα φίλους της και είχε και αυτη ένα τα οποία ισχύουν κανονικά ακόμα και τώρα. Τα λέω και για άλλους που πιθανόν διαβάζουν αυτά κ (ίσως) ανήκουν στην ίδια κατηγορία με σένα (Ό,ποια λαδιά κι αν -μπορεί και ΟΧΙ- κρύβουν και οι ίδιοι και την ξέρουν μόνο αυτοί ή μπορεί να την καλύψουν). Πρότεινα κάτι. Πάντως σταθερό εντός πακέτου ομιλίας ΔΕΝ χρεώνει https://www.white-pages.gr/arithmos/2106702868 Edited January 18, 2017 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 μέχρι πριν 6 μήνες φίλος είχε 3 βοντα, 2 wind και δε θυμάμαι αν είχε 2 κοσμοτε, όλα φοιτητικά. Η βοντα του έκοψε το 1 νούμερο.Δεν άκουσα να λέει κάτι για τις άλλες. Με ένα πάσο όλα αυτά.Χαμός.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 μέχρι πριν 6 μήνες φίλος είχε 3 βοντα, 2 wind και δε θυμάμαι αν είχε 2 κοσμοτε, όλα φοιτητικά. Η βοντα του έκοψε το 1 νούμερο.Δεν άκουσα να λέει κάτι για τις άλλες. Με ένα πάσο όλα αυτά.Χαμός.:lol: Κάνει καλή "δουλειά" το €λληνικό Πανεπιστήμιο: Καλλιεργεί τη δημιουργικότητα (κ επινόηση "λύσεων" :Περί πάρτης, βέβαια, έτσι;) των μελλοντικών αποφοίτων του: Περί αυτού καμιά αμφιβολία. Αλίμονο σε όσους πάνε με το σταυρό στο χέρι...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Η βονταφον ακολουθεί άλλη τακτική στην καταχώρηση των φοιτητών αριθμών από την κοσμοτε. Νομίζω στην κοσμοτε δεν γίνεται να έχεις 2 φοιτητικα νούμερα αν δεν έχεις 2 διαφορετικά πάσα. Στην κοσμοτε η καταχώρηση του φοιτητικού γίνεται με τον κωδικό του πασου που είναι μοναδικός και δεν μπορείς να βγάλεις αλλο. Η βονταφον καταχωρεί φοιτητικά με διαφορετικό κωδικό στον κάθε αριθμό γι αυτό έχει βγάλει παραπάνω από όσοι είναι οι πραγματικοι φοιτητές στην Ελλάδα :lol: Η βονταφον έτσι είχε ανοίξει την στροφηγκα με τα φοιτητικα για να πιάσει όσο πιο πολλούς συνδρομητές γινόταν και τώρα που έχει μαζέψει κόσμο αρχίζει και αλλάζει πολιτική για να βγάλει κάτι παραπάνω. Επειδή τα έδινε έτσι αέρα τα φοιτητικα τώρα αρχίζει εκκαθάριση και ότι πιάσει. Οι περισσότεροι έχουν φοιτητικά τα οποία δεν δικαιούται η είναι σε άλλο όνομα. Δεν μου κάνει εντύπωση αυτή η κατάσταση όταν έδιναν σε όποιον περνούσε από σχολές νούμερο φοιτητικο ενεργοποιημενο ενώ ζητούσαν μόνο ταυτότητα και από ότι είχα διαβάσει στις πιο πίσω σελίδες ακόμα και στους δρόμους σε κεντρικά σημεία. Στοχεύουν λοιπόν σε αυτούς που δεν ξέρουν γιατί δεν είναι τους ανήκει ο αριθμός και θα συμφωνήσουν σε ότι τους πουν. Γι αυτό η κοσμοτε άρχισε ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια να δίνει τα δικά της 600' και 600μβ χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης 10 ευρώ τον προηγούμενο μήνα ενώ στην βονταφον υπήρχε πολύ πιο νωρίς. Λέτε να το έκανε για την καλή της την καρδιά? Δεν νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Η βονταφον ακολουθεί άλλη τακτική στην καταχώρηση των φοιτητών αριθμών από την κοσμοτε. Νομίζω στην κοσμοτε δεν γίνεται να έχεις 2 φοιτητικα νούμερα αν δεν έχεις 2 διαφορετικά πάσα. Στην κοσμοτε η καταχώρηση του φοιτητικού γίνεται με τον κωδικό του πασου που είναι μοναδικός και δεν μπορείς να βγάλεις αλλο. Η βονταφον καταχωρεί φοιτητικά με διαφορετικό κωδικό στον κάθε αριθμό γι αυτό έχει βγάλει παραπάνω από όσοι είναι οι πραγματικοι φοιτητές στην Ελλάδα :lol: Η βονταφον έτσι είχε ανοίξει την στροφηγκα με τα φοιτητικα για να πιάσει όσο πιο πολλούς συνδρομητές γινόταν και τώρα που έχει μαζέψει κόσμο αρχίζει και αλλάζει πολιτική για να βγάλει κάτι παραπάνω. Επειδή τα έδινε έτσι αέρα τα φοιτητικα τώρα αρχίζει εκκαθάριση και ότι πιάσει. Οι περισσότεροι έχουν φοιτητικά τα οποία δεν δικαιούται η είναι σε άλλο όνομα. Δεν μου κάνει εντύπωση αυτή η κατάσταση όταν έδιναν σε όποιον περνούσε από σχολές νούμερο φοιτητικο ενεργοποιημενο ενώ ζητούσαν μόνο ταυτότητα και από ότι είχα διαβάσει στις πιο πίσω σελίδες ακόμα και στους δρόμους σε κεντρικά σημεία. Στοχεύουν λοιπόν σε αυτούς που δεν ξέρουν γιατί δεν είναι τους ανήκει ο αριθμός και θα συμφωνήσουν σε ότι τους πουν. Γι αυτό η κοσμοτε άρχισε ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια να δίνει τα δικά της 600' και 600μβ χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης 10 ευρώ τον προηγούμενο μήνα ενώ στην βονταφον υπήρχε πολύ πιο νωρίς. Λέτε να το έκανε για την καλή της την καρδιά? Δεν νομίζω... Αν είναι όπως τα λες τότε (πέρα από τη "δυσφορία" {και τί να κάνω τώρα?? } σε κάποιους που τα έχουν, η Voda "το'παιζε καλά το ματς" τόσα χρόνια (νομίζω 6-7 χρόνια, τη δεκαετία '10s αφορά) και τώρα "παίρνει ρεβάνς" και νομίζω λίγοι θα της "ξεφύγουν": Άλλωστε αυτό είναι το νόημα των φοιτητικών: Να "δεσμεύσεις" μελλοντικούς πελάτες. Καλό "ματς" έπαιζε τόσα χρόνια. Και, εννοείται (και μάλλον το'ξερε) ότι θα υπάρξουν και αυτές οι περιπτώσεις (μη πραγματικών φοιτητών) που από φέτος θα λένε: "Και τώρα τί κάνουμε; Πού να πάμε;"...Για να τους ξαναλλάξει "πρόγραμμα"/τροπάρι μετά από άλλα 2 χρόνια (το 2019): "Ναι, αλλά δεν είστε καν.....Σας προτείνουμε...κλπ..κλπ"...Καλό "ματς"...ΟΚ. Αλλά δεν κατάλαβα αυτό που είπες για το πως "εξαναγκάστηκε" πέρσι τέλη 2016 η πράσινη να το κάνει τα 600 χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης: Μου το εξηγείς λίγο πως το βλέπεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Αν είναι όπως τα λες τότε (πέρα από τη "δυσφορία" {και τί να κάνω τώρα?? } σε κάποιους που τα έχουν, η Voda "το'παιζε καλά το ματς" τόσα χρόνια (νομίζω 6-7 χρόνια, τη δεκαετία '10s αφορά) και τώρα "παίρνει ρεβάνς" και νομίζω λίγοι θα της "ξεφύγουν": Άλλωστε αυτό είναι το νόημα των φοιτητικών: Να "δεσμεύσεις" μελλοντικούς πελάτες. Καλό "ματς" έπαιζε τόσα χρόνια. Και, εννοείται (και μάλλον το'ξερε) ότι θα υπάρξουν και αυτές οι περιπτώσεις (μη πραγματικών φοιτητών) που από φέτος θα λένε: "Και τώρα τί κάνουμε; Πού να πάμε;"...Για να τους ξαναλλάξει "πρόγραμμα"/τροπάρι μετά από άλλα 2 χρόνια (το 2019): "Ναι, αλλά δεν είστε καν.....Σας προτείνουμε...κλπ..κλπ"...Καλό "ματς"...ΟΚ. Αλλά δεν κατάλαβα αυτό που είπες για το πως "εξαναγκάστηκε" πέρσι τέλη 2016 η πράσινη να το κάνει τα 600 χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης: Μου το εξηγείς λίγο πως το βλέπεις; Όλο το παιχνίδι κρύβεται στον αριθμό των ενεργών συνδρομητών. Η βονταφον τόσα χρόνια έδινε τόσα φοιτητικα με τα προνόμια που ξέρουμε σε όλους αποκτώντας έτσι πολλούς συνδρομητές (φοιτητές και μη). -Στην περίπτωση των πραγματικών φοιτητών οι περισσότεροι χρησιμοποιουσαν βονταφον διότι έδινε περισσότερα προνόμια (είχαν κάθε μήνα 600' και 600μβ και με μια 5ευρη κάρτα ενεργοποιουσαν τα 1000') η πλειοψηφία των νέων λοιπόν ήθελαν απλά να μιλάνε και να είναι στο ίντερνετ. Τα σμσ είναι παρωχημένα όταν υπάρχουν πλέον τόσες εφαρμογές για instant messaging (Viber, messenger, what's app). Ετσι λοιπόν όλοι προτίμησαν βονταφον που έβαζαν 5 ευρώ σε αντίθεση με την κοσμοτε που ήθελες 10 ευρώ τον μήνα και με λιγότερα προνόμια. Βέβαια η κοσμοτε πόνταρε στην ποιότητα του δικτύου της και των υπηρεσιών της κάτι που έχασε γιατί τα τελευταία χρόνια έχω δει τουλάχιστον στης περιοχές που κινούμαι αύξηση της ποιότητας υπηρεσιών στην βονταφον. -Στην περίπτωση των μη προνομιούχων φοιτητών που κατέχουν φοιτητικο αριθμό βονταφον βρίσκοντας τον από γνωστούς η φίλου η ακόμα και αποκτώντας τον επί πληρωμή (έχω δει αγγελίες σε αντίστοιχο φορούν στο ίντερνετ). Εδώ η περίπτωση είναι πολύ απλή. Φυσικά και όλοι αυτοί θα χρησιμοποιήσουν τα προνόμια αυτά και θα επωφεληθούν βάζοντας ακόμα και 10 ευρώ κάρτα όταν τα απλά πακέτα είναι πολύ ακριβότερα και με πολύ πιο λίγες από τις μισές παροχές που δίνουν τα φοιτητικα πακέτα. Έτσι η βονταφον απέκτησε πλήθος συνδρομητών που ακόμα και με 5 ευρώ ανανέωση να βάζουν (το λιγότερο) μπαίνουν τρελά λεφτά στα ταμεία της + τα δώρα που δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα από την κοσμοτε που δίνει πιο σπάνια. Έτσι τράβηξε η κόκκινη περισσότερο κόσμο αναγκάζοντας την πράσινη να δώσει τα δικά της 600' και 600μβ άνευ ανανέωσης 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Αυτό πάντως με το ότι έχει δώσει σε πολλές περιπτώσεις παραπάνω φοιτητικά η vodafone με το ίδιο πάσο αν το έχει δει και άλλος αν θέλει να μας το αναφέρει. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί προ 1,5 έτους ένας φίλος μου που ήταν και αυτός στο ΕΑΠ και είχε σταματήσει, δοκίμασε να μετατρέψει το CU σε φοιτητικό έχοντας την ταυτότητα του ΕΑΠ που λήγει φέτος και του ζητήσανε βεβαίωση σπουδών. Δεν ήταν δηλαδή τόσο εύκολο. Δηλαδή αν είναι τόσο απλό και έχουν δώσει μέχρι και 3 αριθμούς με το ίδιο πάσο, γιατί να κάνουν τέτοια ιστορία για μια μετατροπή σε νούμερο που δεν είχε κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Αυτό πάντως με το ότι έχει δώσει σε πολλές περιπτώσεις παραπάνω φοιτητικά η vodafone με το ίδιο πάσο αν το έχει δει και άλλος αν θέλει να μας το αναφέρει. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί προ 1,5 έτους ένας φίλος μου που ήταν και αυτός στο ΕΑΠ και είχε σταματήσει, δοκίμασε να μετατρέψει το CU σε φοιτητικό έχοντας την ταυτότητα του ΕΑΠ που λήγει φέτος και του ζητήσανε βεβαίωση σπουδών. Δεν ήταν δηλαδή τόσο εύκολο. Δηλαδή αν είναι τόσο απλό και έχουν δώσει μέχρι και 3 αριθμούς με το ίδιο πάσο, γιατί να κάνουν τέτοια ιστορία για μια μετατροπή σε νούμερο που δεν είχε κανένα. Γιατί πολύ απλά πήγε σε κατάστημα. Στα καταστήματα είναι πιο αυστηρά τα πράγματα και ελέγχονται. Η ιστορία μου, ξέροντας τι παίζεται με τα φοιτητικα πήγα σε ένα Κατάστημα βονταφον και ζήτησα δεύτερο νούμερο φοιτητικο και αρνήθηκαν να μου δώσουν όταν τους είπα ότι μοιράζουν 2 και 3 φοιτητικα νούμερα έξω από τις σχολές και ότι ξέρω γνωστούς και φίλους να έχουν παραπάνω από 2 φοιτητικα αρνήθηκαν κατηγορηματικα ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα μου είπαν αποκλείεται λέει να έχει κάποιος πάνω από 1 φοιτητικο στο όνομα του. Δεν είχα όμως αποδείξεις για να τους δείξω. Από τότε κατάλαβα ότι τα καταστήματα δεν έχουν ιδέα τι γίνεται πραγματικά και ότι απλά η βονταφον παίζει αυτό το παιχνίδι κρυφά, δηλαδή πληρώνει πλανόδιους στην περισσότερες περιπτώσεις φοιτητές για να στήνονται έξω από της σχολές με έτοιμα εμεργοποιημενα νούμερα μοιράζοντας τα και βγάζοντας φωτογραφία μόνο την ταυτότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Δηλαδή αν είναι τόσο απλό και έχουν δώσει μέχρι και 3 αριθμούς με το ίδιο πάσο, γιατί να κάνουν τέτοια ιστορία για μια μετατροπή σε νούμερο που δεν είχε κανένα. Άλλο τι "λέμε" και άλλο τι "ισχύει πραγματικά": Αφού τα ξέρεις ρε Μαρκ...... Νομίζω ότι ο φίλος παραπάνω λέει την "αλήθεια"....Να προσθέσω (για την τακτική της Vodafone 6-7 χρόνια τώρα): Πολλούς "έβαλε", πολλούς θα "πάρει": Ένα παίγνιο και το έπαιξε/παίζει καλά: Τώρα αποκαλύπτεται. Κατάλαβα φίλε Papadis το συλλογισμό σου: Ναι. Μάλλον γι'αυτό έβγαλε την υποχρεωτική κάρτα στα 600 η πράσινη. Και κρίσιμος παράγοντας ήταν η ποιότητα δικτύου τους συγκριτικά: Έχεις δίκιο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί πολύ απλά πήγε σε κατάστημα. Στα καταστήματα είναι πιο αυστηρά τα πράγματα και ελέγχονται. Η ιστορία μου, ξέροντας τι παίζεται με τα φοιτητικα πήγα σε ένα Κατάστημα βονταφον και ζήτησα δεύτερο νούμερο φοιτητικο και αρνήθηκαν να μου δώσουν όταν τους είπα ότι μοιράζουν 2 και 3 φοιτητικα νούμερα έξω από τις σχολές και ότι ξέρω γνωστούς και φίλους να έχουν παραπάνω από 2 φοιτητικα αρνήθηκαν κατηγορηματικα ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα μου είπαν αποκλείεται λέει να έχει κάποιος πάνω από 1 φοιτητικο στο όνομα του. Δεν είχα όμως αποδείξεις για να τους δείξω. Από τότε κατάλαβα ότι τα καταστήματα δεν έχουν ιδέα τι γίνεται πραγματικά και ότι απλά η βονταφον παίζει αυτό το παιχνίδι κρυφά, δηλαδή πληρώνει πλανόδιους στην περισσότερες περιπτώσεις φοιτητές για να στήνονται έξω από της σχολές με έτοιμα εμεργοποιημενα νούμερα μοιράζοντας τα και βγάζοντας φωτογραφία μόνο την ταυτότητα. Εγώ σε πιστεύω. Χωρίς να "πιστεύω ό,τι θα με βόλευε" (Κάνοντας την ελπίδα μου, πραγματικότητα). Το λέω επειδή γνωρίζω την Ελληνική πραγματικότητα. να προσθέσω ότι άλλα μπορεί να "ξέρει" ο κάθε υπάλληλος και άλλα ο "άλλος"...Ή και "άλλα" να λέει ο καθένας Edited January 18, 2017 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Μόνο που δεν πήγε σε κατάστημα ο δικός μου. Μέσω Skype όπως το έκανα εγώ προ 3ετίας δοκίμασε. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Παιδια αν εχω 2 αριθμους στο ονομα μου με 2 διαφορετικα πασο θα εχω καποιο προβλημα; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Όχι, αυτό έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι έχει γίνει, και δεν είναι κάτι παράλογο ή παράτυπο. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Όχι, αυτό έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι έχει γίνει, και δεν είναι κάτι παράλογο ή παράτυπο. Sent from my XT1562 Και αν με παρουν και μου πουν βλεπω εχετε 2 φοιτητικα τι να τους πω;το ενα ειναι του ξαδερφου μου που ταυτοποιηθηκε στο ονομα μου και γινετε χρηση απο την μητερα μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 1 να προσθέσω μόνο: Ότι οι εταιρίες κινητής δε δίνουν φοιτητικά "για την ψυχή της μάνας τους". Και τα γνωρίζουν ότι edw Ellada θα γίνονταν όλα αυτά: Δεν είναι "χαζές"...Η Voda το'παιξε καλά/το εκμεταλλεύτηκε καλά (σε αντίθεση με την άλλη που τα ξεχείλωσε/τα'κανε μπάχαλο). Και εδώ άρχισε να αχνοφαίνεται ο "λόγος" και θα φανεί και το/τα επόμενο/α χρόνια. Έσετε έτοιμοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Δεν πιστεύω ότι θα σε πάρει κανείς. Επίσημα ο κάθε φοιτητής μπορεί να πάρει ένα, αλλά έχει γραφτεί εδώ μέσα πως με 2ο πάσο έχουν δώσει μόνοι τους νέο νούμερο. Καλού κακού μην τα κάνεις ταυτόχρονα είναι η γνώμη μου. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Δεν πιστεύω ότι θα σε πάρει κανείς. Επίσημα ο κάθε φοιτητής μπορεί να πάρει ένα, αλλά έχει γραφτεί εδώ μέσα πως με 2ο πάσο έχουν δώσει μόνοι τους νέο νούμερο. Καλού κακού μην τα κάνεις ταυτόχρονα είναι η γνώμη μου. Sent from my XT1562 Το ενα υπαρχει εδω και κανα χρονο και το αλλο θα γινει σε καμια 15αρια μερες.βαση με τι τα ψαχνουν;βαση αριθμο ταυτοτητας; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Τι εννοείς ότι ψάχνουν; Αν εννοείς πως αντιστοιχίζονται τα νούμερα με φοιτητές, το λογικό είναι βάση του αριθμού που έχει το πάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Τι εννοείς ότι ψάχνουν; Αν εννοείς πως αντιστοιχίζονται τα νούμερα με φοιτητές, το λογικό είναι βάση του αριθμού που έχει το πάσο. Εννοω πως κανουν αναζητηση εναν συνδρομητη;βαση τι;βαση αριθμος ταυτοτητας;ωστε να βρουν αν εχει 2 αριθμους. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Αριθμούς μπορείς να έχεις όσους θέλεις. Φοιτητικό όμως 1/πάσο(επίσημα). Κανείς δεν θα σου σου πει αν ψάχνουν και πως ψάχνουν, εκτός αν έχει άκρες στην εταιρεία και γνωρίζει. Μία λογική πιθανότητα είναι πάντως ο έλεγχος να γίνεται όταν πραγματοποιείς αίτηση για φοιτητικό, έτσι ώστε αν έχεις ήδη να μην μπορείς να πάρεις 2ο. Μου φαίνεται πιο πιθανό από το να έχουν κάποιον που δεν έχει τι να κάνει και ψάχνει τυχαία μπας και βρει διπλοεγγραφές σε φοιτητικά. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Αριθμούς μπορείς να έχεις όσους θέλεις. Φοιτητικό όμως 1/πάσο(επίσημα). Κανείς δεν θα σου σου πει αν ψάχνουν και πως ψάχνουν, εκτός αν έχει άκρες στην εταιρεία και γνωρίζει. Μία λογική πιθανότητα είναι πάντως ο έλεγχος να γίνεται όταν πραγματοποιείς αίτηση για φοιτητικό, έτσι ώστε αν έχεις ήδη να μην μπορείς να πάρεις 2ο. Μου φαίνεται πιο πιθανό από το να έχουν κάποιον που δεν έχει τι να κάνει και ψάχνει τυχαία μπας και βρει διπλοεγγραφές σε φοιτητικά. Sent from my XT1562 Εγώ βλέπω πιο πιθανό να υπάρχουν αναθέσεις σε κάποιους υπαλλήλους (έστω εξωτερικούς με πρόσβαση στα αρχεία και τον ό,ποιο {πιθανό ή απίθανο τρόπο που εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε}) για να βρίσκουν (έστω) "παλιά" πάσα/εγγραφές στο φοιτητικό CU. Μόλις τώρα άρχισε αυτή η διαδικασία και θα φανεί στο χρόνο (και στους επόμενους) που το "πάει": Λογικά το "πάει" εκεί που οφείλουν την ύπαρξή τους τα φοιτητικά των εταιριών κινητής: Κάποια στιγμή θα άρχιζε (έχουν περάσει κ 6-7 από την έναρξη) και από δω και μπρος θα γίνεται σε τυπικότατη βάση (πχ μετά το 2018 που θα ρολλάρει μόνο το σύστημα). Και μόλις ξεκίνησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 πάντως εγώ έχω 7900' προς CU με αυτά και με αυτά.. είναι κρίμα να μου τα πάρουν :lol::lol::p Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 γράφονται ανακρίβειες.... κάποιας έγραψε οτι μοιραζαν φοιτητικά cu έξω από σχολές μόνο με ταυτότητα..... αυτο δεν γίνεται, στην ανήψια μου έδωσαν ενα τέτοιο φοιτητικό cu το οποίο απέξω έγραφε φοιτητικό αλλα δεν ήταν..... χρειάστηκε να στείλω σκαναρισμενο το πάσο της για να ενεργοποιηθεί..... το να έχεις δύο φοιτητικά ένα με το πάσο του πτυχίου και αλλο με το πάσο του μεταπτυχιακου ειναι κάτι διαφορετικό και γίνεται... το εχω κάνει Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts