Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρεπει να δωσεις το φοιτητικο πασο ή τη βεβαιωση σπουδων για να παρεις φοιτητικο νουμερο.

ναι για το πασο ηξερα.. απλως δεν ηξερα τι παιζει σχετικα με την περιοδο ισχυως και αν με βεβαιωση σπουδων καλυπτεσαι για περισσοτερο

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

Η γυναίκα μου έχει συσκευή 4G+ αλλά δεν έχει δει πουθενά 4G+ ενώ εγώ έχω συνέχεια με Cosmote....

Πρέπει να κάνει κάτι για να το ενεργοποίησει;

Η γυναίκα μου έχει συσκευή 4G+ αλλά δεν έχει δει πουθενά 4G+ ενώ εγώ έχω συνέχεια με Cosmote....

Πρέπει να κάνει κάτι για να το ενεργοποίησει;

Πρέπει να ενεργοποιήσει το 4G: ας δοκιμάσει να στείλει με σμσ 4G NAI στο 1285

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Πρέπει να ενεργοποιήσει το 4G: ας δοκιμάσει να στείλει με σμσ 4G NAI στο 1285

4G έχει παντού φίλε μου.... 4G+ δεν έχει δει πουθενά όμως.....

Το 4G+ εξαρτάται από τι εξοπλισμό έχει ο πάροχος στην περιοχή που είσαι. Είτε 4G ή 4G+ θα πρέπει να έχει ο συνδρομητής ενεργή την υπηρεσία 4G :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Το 4G+ εξαρτάται από τι εξοπλισμό έχει ο πάροχος στην περιοχή που είσαι. Είτε 4G ή 4G+ θα πρέπει να έχει ο συνδρομητής ενεργή την υπηρεσία 4G :)

Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Δεν έχει πουθενά 4G+ η Vodafone;;

Εχει ενεργοποιησει τις ρυθμισεις δικτυου να εχει και το 4G?Μηπως ειναι μονο 3G?

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Είναι σπάνιο για Vodafone η αλήθεια είναι. Εγώ το πιάνω ψιλό τυχαία στο κέντρο της Αθήνας και όχι πάντα (μιλάμε για το ίδιο σημείο).
me > you

Επειδή εχω 1 κάρτα vodafone + μια cosmote ταυτόχρονα με 4G να σου πώ οτι η Cosmote εχέι σχεδόν παντού 4G+ αλλά η Voda σχεδον πουθενα..

Για να μη σου πω εκτός Αθηνας τι ειδα το καλοκαιρι..Χασμα!

ρε παιδιά τι διάφορες ταχυτητας μιλάμε 4G και 4G+ γιατί εδώ έχουμε χάσει την ουσία μου φαίνεται.
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

ρε παιδιά τι διάφορες ταχυτητας μιλάμε 4G και 4G+ γιατί εδώ έχουμε χάσει την ουσία μου φαίνεται.

Η θεωρία λέει πως το plus είναι το true 4g με ταχύτητες 2 και 3 φορές πιο γρήγορες από το κανονικό 4g. Αυτά στη θεωρία.

Σχετικά με τη Vodafone τώρα, 4g plus έχω πιάσει στο mall στο Μαρούσι. Δεν ξέρω αν έχει κ αλλού κεραία :rolleyes:

me > you

Σε διαφορα σημεία τα speedtest δείχνουν 300-320mbps σε Cosmote 4G+

,με vodafone δεν εχω περάσει τα 100-130 πουθενά νομίζω (4G απλο Βέβαια,δεν ετυχε να δω+)

Να βρεις έναν φιλο/γνωστό/συγγενη φοιτητή που να μην εχει φοιτητικό Cu,οποτε μπορεί να το δώσει σε σένα.

Καλημέρα,

ξέρει κάποιος αν τα φοιτητικά η βόνταφον τα δίνει και σε μαθητές ΕΠΑΛ (ενήλικες);

Ευχαριστώ.

Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/

Αν και δεν γνωρίζω, αλλά μάλλον θεωρώ πως είναι δύσκολο, αφού το φοιτητικό επίσημα χρειάζεται φοιτητική ταυτότητα για να ενεργοποιηθεί. Εκτός και αν υπάρχει κάποια μόντα.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Καλημέρα,

ξέρει κάποιος αν τα φοιτητικά η βόνταφον τα δίνει και σε μαθητές ΕΠΑΛ (ενήλικες);

Ευχαριστώ.

Εννοείτε πως όχι. Γιατί άλλωστε?

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ναι ειναι δυνατο..απλα επειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε μου με καρτοκινητα(μονο συμβολαια)...εξαρταται απο το καταστημα τι προσφορα θα σου πουν ή ειναι κατι στανταρ που ισχυει αυτη την περιοδο για καρτοκινητο φοιτητικο?

Νομίζω είναι το Xclusive 7 πακέτο.

http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-foititon/student-xclusive-7/

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Τα λεπτά ομιλίας και ο χρόνος ιντερνετ από το φοιτητικό μου γράφουν ότι λήγουν στις 21/9.

Πότε πρέπει να ανανεώσω για να μην χαθούν; 20/9 ή 21/9;

διαβασα αυτο << Τα φοιτητικά πακέτα Student Xclusive 1,5 & 7 ισχύουν για τα βασικά έτη φοίτησης και για όσους φοιτητές έχουν ενεργοποιήσει ή θα ενεργοποιήσουν μια κάρτα σύνδεσης CU STUDENTS XCLUSIVE έως και 15/09/2016. >> που υπαρχει εδω http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-foititon/student-xclusive-7/ , σημερα 20/9/2016 και ωρα 18:58.

πιστευεται οτι δεν θα μπορει καποιος να παρει νεο φοιτητικο νουμερο; ή απλα δεν το εχουνε ανανεωσει;

εγω πιστευω το δευτερο εξαλλου τα πασο ακομα για τους νεους φοιτητες δεν τα εχουνε δωσει! .

Καλησπέρα. Ενώ τόσα χρόνια, τα δωρεάν λεπτά και ΜΒ του φοιτητικού προσθέτονταν στον επόμενο μήνα κάθε πρώτη του μηνός και ανανεώνονταν, σήμερα ξαφνικά μου έληξαν όλα τα ΜΒ πέραν του Σεπτέμβρη. Τα λεπτά παραμένουν όσα ήταν, 7000κάτι, και σε άλλο φοιτητικό CU στην οικογένεια και τα ΜΒ παραμένουν γύρω στα 8GB που μαζεύονταν μήνα μήνα. Έχετε πάρει πρέφα αν άλλαξε κάτι; Στο τσάτ του cu δεν έβγαλα άκρη η κοπέλα είναι άσχετη

δσν βλέπω στα δικά μου να έχει αλλάξει κάτι....

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.