johntua Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Μου εφαγε τα λεπτά και την κάρτα γιατι υποτίθεται ότι έληξε το πασο ενω η κοπέλα μου λέει ότι λήγει τον Αύγουστο.Και δεν με αφήνει πια να αγορασω φοιτητικό πακέτο Όταν αφαιρούνε ένα φοιτητικό από ένα cu , το ενεργό πακέτο παραμένει μέχρι την ημερομηνία λήξης του. Εάν είχες αγοράσει πακέτο που λήγει π.χ στο τέλος του μήνα και μέσα σε αυτό το διάστημα σου αφαιρούσαν την πρόσβαση στα φοιτητικά πακέτα , θα έπρεπε να έχει το όποιο πακέτο xclusive είχες αγοράσει , μέχρι την ημερομηνία λήξης του (τέλος του μηνα στο παρόν παράδειγμα). Όπως είπαν και πιο πάνω άλλοι συμφορουμίτες μίλα με την φίλη σου μήπως ζήτησε άλλο φοιτητικό από την Vodafone και κατά την διάρκεια καταχώρισεις είδαν ότι το πάσο είναι καταχωρημένο σε άλλο αριθμό και το αφαιρέσανε. Εάν κάτι τέτοιο δεν έγινε και το πασο της λήγει το καλοκαίρι πες της να καλέσει να το πει στην εξ. πελατών για να στο επαναφέρουν. Σε κάθε περίπτωση σε παρακαλώ ενημέρωσέ μας για την έκβαση, γιατί πολλά ακούγονται τώρα τελευταία... :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 λογικο δεν ειναι να αρχισουν να τα κοβουν καποια στιγμη;απλα κανουν τα στραβα ματια και καποια στιγμη θα πεσει τσεκουρι,χτες σε ενα καταστημα ειναι ενας κυριος 55 χρονων και βαζει 10 ευρω καρτα και ζηταει να του ανανεωσουν τα πακετα...ρωταει ο υπαλληλος ποιο;και του λεει ενα φοιτητικο...πεσανε ολοι κατω στα γελια που το ακουσαν Όσο και να γελάνε , εγώ είμαι 55 ετών , και ενεργός πρωτοετής φοιτητής. Γελάστε όσο θέλετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 λογικο δεν ειναι να αρχισουν να τα κοβουν καποια στιγμη;απλα κανουν τα στραβα ματια και καποια στιγμη θα πεσει τσεκουρι,χτες σε ενα καταστημα ειναι ενας κυριος 55 χρονων και βαζει 10 ευρω καρτα και ζηταει να του ανανεωσουν τα πακετα...ρωταει ο υπαλληλος ποιο;και του λεει ενα φοιτητικο...πεσανε ολοι κατω στα γελια που το ακουσαν Όσο και να γελάνε , εγώ είμαι 55 ετών , και ενεργός πρωτοετής φοιτητής. Γελάστε όσο θέλετε. Λογικό δεν είναι, λοιπόν, να ρωτάμε: Προς τι (η ύπαρξη των) φοιτητικών πακέτων; Τί σκοπό εξυπηρετούν στις εταιρείες αν όχι το "συνήθισμα" σε μέλλοντες πελάτες; Κι αν ναι, για όσους δεν σπουδάζουν μετά τα 18? Και βγαίνουν κατευθείαν στην αγορά εργασίας. Πρόταση μου τα "σωστά" πακέτα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6527678#post6527678 Μην το σβήσεις κι αυτό κυρ-Βασίλη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ειχα και γω φοιτητικό βον απο μια φιλη....Μέχρι προχτές που μου εφαγε την κάρτα!!!!μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνία μου είπαν ότι εληξε το πασο....οταν μιλησα και με την κοπέλα μου είπε ότι δεν είναι σίγουρη αλλά μάλλον τον Αύγουστο λήγει!τωρα τι να κανω;;;;υπάρχει καποια προσφορά ή κάτι άλλο να κανω ώστε να " κερδισω " καποια προσφορά;;;;; άμα όντως σου έληξε πάρε την ευρωπαϊκή κάρτα νέων που σου δίνει δέκα ευρώ δώρο κάθε μήνα με ανανέωση δέκα ευρώ, πρόσεχε πρώτα όμως να λήξει το πρώτο μπόνους και μου να ξανά βάλεις κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 λογικο δεν ειναι να αρχισουν να τα κοβουν καποια στιγμη;απλα κανουν τα στραβα ματια και καποια στιγμη θα πεσει τσεκουρι,χτες σε ενα καταστημα ειναι ενας κυριος 55 χρονων και βαζει 10 ευρω καρτα και ζηταει να του ανανεωσουν τα πακετα...ρωταει ο υπαλληλος ποιο;και του λεει ενα φοιτητικο...πεσανε ολοι κατω στα γελια που το ακουσαν Επίσης, κάποια στιγμή πριν 2 χρόνια περίπου, είχαν κάνει από την VF μια επιλεκτική προσφορά και είχαν δώσει σε κάποιους το φοιτητικό χωρίς να είναι φοιτητές, έπαιρναν τηλέφωνο επιλεκτικά κάποιους από αυτόυς που είχαν ήδη φοιτητικό και τους πρόσφεραν το πακέτο αυτό για κάποιον δικό τους που να μην είναι φοιτητής. Δεν είχε συμβεί σε εμένα άλλα έτσι είχαν γράψει κάποιοι στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Η Vodafone που το 3/4 των sim της είναι καρτοκινητά αν διακόψει τα φοιτητικά πακέτα μέσα σε λίγους μήνες θα χάσει πάρα πολλούς συνδρομητές. Ο λόγος που κρατάει πολλούς από μας παρόλο το άθλιο σήμα της είναι τα φοιτητικά πακέτα. Και επειδή οι εταιρίες πρέπει να παρουσιάζουν κάποια νούμερα, πχ ότι έχουμε 3 εκατομμύρια συνδρομητές και έχουμε το τάδε ποσοστό της αγοράς δεν νομίζω ότι τη συμφέρει να το κάνει. Γιατί και το σίγουρο 10ευρω το μήνα που παίρνει και θα το χάσει δεν είναι άσχημο για τα οικονομικά της. Μην βιάζεστε πάντως όλοι και περιμένετε να δούμε αν ισχύει κάτι επίσημα χωρίς να κάνουμε υποθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) απλα επειδη ειναι κλικα και οι 3 εταιριες θα αποφασισουν απο κοινου να τα ψαξουν αν ισχυουν τα φοιτητικα,και εγω νομιζω οτι το cu εχει τις πιο πολλες συνδεσεις,θα χασει καποιους σιγουρα αλλα οχι πολλους...που να πανε;κοσμοτε;δεν νομιζω γιατι ακομα και το απλο cu δινει περισσοτερα απο αυτους...καλα την wind αστην....μονο απο σημα εκτος αθηνων και μερικων μεγαλων πολεων ειναι για γελια ασε τα υπολοιπα Edited February 8, 2016 by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Πλεον και η κοσμοτε εχει πολλα φοιτητικα. Εδω και κανα μηνα η vodafone εκανε ξεκαθαρισμα στα φοιτητικα και οποιος ειχε στο ονομα του 2 (θυμιζω οτι παλια γινοταν κανονικα και με το νομο να εχεις 2) εκοψε το ενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Πλεον και η κοσμοτε εχει πολλα φοιτητικα. Εδω και κανα μηνα η vodafone εκανε ξεκαθαρισμα στα φοιτητικα και οποιος ειχε στο ονομα του 2 (θυμιζω οτι παλια γινοταν κανονικα και με το νομο να εχεις 2) εκοψε το ενα. τα φοιτητικά πάνε με τον αριθμό του πασου, δυο φοιτητικά με τον ίδιο αριθμό πασου δεν γίνεται..... δυο φοιτητικά με το ίδιο ονομα και διαφορετικο αριθμό πασου γίνεται... και δεν κόπηκε τίποτα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 +1 Από όσο θυμάμαι μόνο η wind είχε δώσει τη δυνατότητα για 2 φοιτητικά σε ένα όνομα/πάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ναι αλλά στην αρχή του εξαμήνου δίνανε με βεβαίωση εγγραφής και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ναι αλλά στην αρχή του εξαμήνου δίνανε με βεβαίωση εγγραφής και μόνο. έχεις δίκαιο αλλα η Vodafone βγάζει τις ταυτότητες... οποτε υποθέτω έχει τον μηχανισμό να κόψει απο την αρχή αυτούς που πηραν ένα με βεβαίωση εγγραφής και αλλο με πάσο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Και τώρα δεν δίνουν; Στο site λέει ότι Ο κάθε φοιτητής έχει δικαίωμα για 2 συνδέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Και τώρα δεν δίνουν; Στο site λέει ότι Ο κάθε φοιτητής έχει δικαίωμα για 2 συνδέσεις. για δώσε λινκ Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 οποτε υποθέτω έχει τον μηχανισμό να κόψει απο την αρχή αυτούς που πηραν ένα με βεβαίωση εγγραφής και αλλο με πάσο.... Τους πηρε 3 χρονια να βρουνε το μηχανισμο αλλα το κανανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doloraki Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τελικά το πασο όντως ειχε λήξει.....οπότε κοπηκε και το φοιτητικό... Τώρα τι κάνουμε;;;;;μηπως να κανω αιτηση φορητοτητας;;;;θα μου κάνουν μήπως καποια προσφορά;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τελικά το πασο όντως ειχε λήξει.....οπότε κοπηκε και το φοιτητικό... Τώρα τι κάνουμε;;;;;μηπως να κανω αιτηση φορητοτητας;;;;θα μου κάνουν μήπως καποια προσφορά;;;; Δε νομιζω, εμενα οταν μου εκοψαν το δευτερο επειδη ηθελα τον αριθμο πηγα στην κοσμοτε και το εκανα εκει φοιτητικο και δε με ενοχλησαν απο τη βοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 +1 Από όσο θυμάμαι μόνο η wind είχε δώσει τη δυνατότητα για 2 φοιτητικά σε ένα όνομα/πάσο. Και τώρα δεν δίνουν; Στο site λέει ότι Ο κάθε φοιτητής έχει δικαίωμα για 2 συνδέσεις. για δώσε λινκ Αναφερόμουν στα ποσα φοιτητικά δίνει η Wind με το πασο. Είναι 2 , εδώ Κάθε συνδρομητής μπορεί να επιλέξει μέχρι 2 πακέτα σύνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εδώ μιλάμε για Vodafone. Έτσι όπως το γράφεις είναι σαν να έλεγες ότι κάποτε έδινε η Vodafone 2 φοιτητικά με 1 πάσο. Η wind μόνο το έκανε, και το κάνει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Τελικά το πασο όντως ειχε λήξει.....οπότε κοπηκε και το φοιτητικό... Τώρα τι κάνουμε;;;;;μηπως να κανω αιτηση φορητοτητας;;;;θα μου κάνουν μήπως καποια προσφορά;;;; ποτε σου εληξε ακριβως το πασο? Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εδώ μιλάμε για Vodafone. Έτσι όπως το γράφεις είναι σαν να έλεγες ότι κάποτε έδινε η Vodafone 2 φοιτητικά με 1 πάσο. Η wind μόνο το έκανε, και το κάνει ακόμη. Το ξέρω απλά μέχρι να απαντήσω στον φιλο με αφορμή αυτό που είχες ποστάρει παρεμβληθηκαν και άλλα ποστ που δεν είχα δει γι αυτό και το διόρθωσα λέγοντας το ορθόν, έστω και of topic Εν κατακλείδι η Vodafone δίνει ένα φοιτητικό με το πάσο. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doloraki Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Δεν εχω δει το πασο αλλα απο τη βονταφον μου ειπαν μια μέρα πριν δηλαδή 3/02.....η κοπέλα χρωσταει μαθήματα αν παμε βεβαιωση απο τη γραμματεία λετε να συνεχιστεί το φοιτητικό;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Αν μπορείτε να πατε σε ένα κατάστημα με το πασο της να ρωτήσετε. Υπάρχουν πολύ στο forum που έκαναν φοιτητικά με ληγμένα πασο (εξ αρχής) δλδ έλεγε πάνω ότι δεν ισχύει το δελτίο εισιτηρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Αν μπορείτε να πατε σε ένα κατάστημα με το πασο της να ρωτήσετε. Υπάρχουν πολύ στο forum που έκαναν φοιτητικά με ληγμένα πασο (εξ αρχής) δλδ έλεγε πάνω ότι δεν ισχύει το δελτίο εισιτηρίου. το δικό μου πασο δεν ισχύει για δελτιο εισιτήριου στις συγκοινωνίες και έχω κανονικά φοιτητικό.... αυτο βέβαια δεν σημαίνει ότι έχει λήξει.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Συμφωνώ και γι αυτό λέω να πανε σε κατάστημα γιατί έστω και έτσι η vodafone το δέχεται, η μονη που δεν το κάνει είναι η cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts