valerios Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Νεσκαφέ , η καλύτερη γεύση. Και αυτά που με τσαντίζουν είναι κάτι DIA COFFEE κτλ. Ελεϊνή γεύση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartz Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Ειναι απο τις μεγαλυτερες αλυσιδες καφε στον πλανητη. Όντως απο τις μεγαλύτερες.Στις περισσότερες περιοχές της Αθήνας έχουν ανοίξει.Έχεις ασυνήθηστους αλλά πολύ καλούς αλλά......λίγο ακριβούς να πώ την αλήθεια. Παράθεση ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ :!: :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Ws Fanatikos tou kafe kai malista frappe, pinw nescafe.Gia elliniko protimw ton BRAVO kai gia espresso ton illy! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Θα μου πει καποιος τι μαγαζι ειναι το Starbucks που ανοιξε στο city-gate? Δεν ειμαι απο Θεσ/νικη απλα θα επισκεφθω συντομα το city-gate.. :cool: star bucks.com.gr/el/ (χωρίς κενό στο starbucks) Από τα πρώτα πράγματα που θα κάνω όταν ξαναανέβω Θεσσαλονίκη :D Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
un4moa Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Gia mena o oi kalyteroi kafedes einai h jacobs.....kai o syndiasmos opou kanoun oi germanoi kai einai apextos einai o exhs : jacobs prasinos jacobs me aroma vanilias kai jacobs me aroma sokolata kai foudouki ta anakateyetai olous mazoi kai telos dokimaste to einai apsogos kai ena kolpaki ego ftiaxno posothta to kalokairi kai ton bazo sto psygeio ....dokimaste to Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Εγώ προτιμώ ή Nescafe ή Jacobs (κατά κύριο λόγο τον δεύτερο) αλλά όχι τον αλεσμένο που έχουν στα καφέ. Είναι πιο βαρύς κατά την γνώμη μου και χάνει και όλη την γεύση. Επίσης από ελληνικό προτιμώ Bravo (..αυτός είναι καφές..!!). Όσο για καπουτσίνο, δεν έχω μηχανή και δεν εκφέρω γνώμη. Όταν αγοράσω, θα επανέλθω!!! Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Η σελίδα του Starbucks θέλει ανανέωση.. Στη Κύπρο υπαρχούν 5 καταστήματα, [2 Λεμεσό, 2 Λευκωσία και 1 Λαρνακά [ανοίγει σήμερα/αύριο] Όσο για το θέμα του αλεσμένου καφέ έχει δίκαιο η Υακύνθη, χάνει τη γεύση του, και προτιμότερο να είναι σε granules, ή αλεσμένοι κόκκοι καφέ, όχι ψιλοαλεσμένοι όμως. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 delete pls Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Aπο τις 11 το πρωι ειναι ανοιχτο και το καταστημα της Λαρνακας.... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Starbucks rulezzzzz :w00t: distixos den yparxun akoma sto hrakleio k volevomaste me Frozito choko&karamela apo ton Grigorh ;) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodsuker Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Εδώ 13 ετών καπνίζουν,ξενυχτάνε,δεν θα έπιναν καφέ; :p Εγώ δεν κάνω τέτοια ... (μόνο τους 2 μήνες του έτους τους άλλους τα κάνω :lol: :lol: ) Εγώ προτιμώ τον απλό πατροπαράδοτο Nescafe classic (πατροπαράδοτος από που ; :P) Παράθεση Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Den protimo kamia marka cafe,kathos den pino pote cafe.Protimo to rofhma sokolatas. Omos nomizo pos o Jacobs exei ontos to pio eyxaristo aroma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Den protimo kamia marka cafe,kathos den pino pote cafe.Protimo to rofhma sokolatas. Omos nomizo pos o Jacobs exei ontos to pio eyxaristo aroma. Γεύση μάλιστα.. άρωμα μόνο θα έλεγα Nescafe GoldBlend. Απ'ολους τους καφέδες που δοκίμασα, ήταν ο μόνος που είχε τόσο ευχάριστο άρωμα. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Ο καφές είναι ένας, coconut frapuccino, από τα starbucks, αλλά βγαίνει μόνο καλοκαιρινούς μήνες. Μακράν ότι καλύτερο έχω πιει σε καφέ, βέβαια έχει τις ίδιες θερμίδες με γουρουνόπουλο.... :D Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Lavazza Espresso στην καλη μου, τη μοναδικη μου, την χρυση μου μηχανουλα espresso :love::love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 star bucks.com.gr/el/ (χωρίς κενό στο starbucks) Από τα πρώτα πράγματα που θα κάνω όταν ξαναανέβω Θεσσαλονίκη :D Τι το τοσο ωραιο εχει το citygate? Δεν εχω παει ποτε :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Δεν πίνω καφέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Τι το τοσο ωραιο εχει το citygate? Δεν εχω παει ποτε :worry: Ωχ,βρήκες άνθρωπο να ρωτήσεις - δεν έχω ιδέα :O Απλά μου αρέσουν τα Starbucks και με βολεύει να ανοίγουν εκτός Αθήνας,για τις εκδρομές :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Aπο τις 11 το πρωι ειναι ανοιχτο και το καταστημα της Λαρνακας.... Μαλλον Λεμεσου εννοεις ! :cool: Η Λαρνακα δεν εχει ανοιξει ακομα. @`trapped H σελιδα ειναι ενημερωμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Μαλλον Λεμεσου εννοεις ! :cool: Η Λαρνακα δεν εχει ανοιξει ακομα. @`trapped H σελιδα ειναι ενημερωμενη. Καλά.. άκουσα πως υπάρχουν διαφορές με τους γύρω, τα Goodys και το Les Palmiers το ξενοδοχείο.. Λέει δεν δίνουν δικαίωμα στο Starbucks να πάρει μερος του εξωτερικού χώρου.. Είναι ανοιχτό, αν και είναι πολύ μικρό για να κάτσεις μέσα. Καλύτερα να το παρεις take away. Όσο για τη σελίδα, δεν θα πρεπε να προσθει και το 2ο της Λεμεσού; :) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 illy μόνο! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Δεν πίνω καφέ.oute ki ego..alla sto spiti mou panta exo kafe giati pinoun oi filoi mou.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Καλά.. άκουσα πως υπάρχουν διαφορές με τους γύρω, τα Goodys και το Les Palmiers το ξενοδοχείο.. Λέει δεν δίνουν δικαίωμα στο Starbucks να πάρει μερος του εξωτερικού χώρου.. Είναι ανοιχτό, αν και είναι πολύ μικρό για να κάτσεις μέσα. Καλύτερα να το παρεις take away. Όσο για τη σελίδα, δεν θα πρεπε να προσθει και το 2ο της Λεμεσού; :) Βρε συ, σου ειπα το καταστημα δεν εχει ανοιξει ακομα ;) . Στη σελιδα θα προστεθει οταν ανοιξει! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 oute ki ego..alla sto spiti mou panta exo kafe giati pinoun oi filoi mou.. [offtopic]Εγώ έχω κάτι το οποίο δεν τρώω/πίνω μόνο όταν περιμένω κόσμο..[/offtopic] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Βρε συ, σου ειπα το καταστημα δεν εχει ανοιξει ακομα ;) . Στη σελιδα θα προστεθει οταν ανοιξει! :cool: OK. Αξίζω μια μπουνιά :O :lol: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts