montoya_42 Δημοσιεύτηκε July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 5, 2014 Θέλω για συγγενικό μου πρόσωπο κάποιο Lumia περίπου στα 100-130€ (μεταχειρισμένο). Ποιο να προτιμήσω? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Τι χρήση θα κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Απλή. Αρκετά απλή. Τηλέφωνα, μηνύματα, browsing, παιχνίδια και viber. Α και καμια φωτογραφία. Οσα δεν έχουν μπροστινή κάμερα, δουλεύει η πίσω για το Skype? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Νομίζω οτι μέχρι μια εποχή δεν μπορούσες σε wp να χρησιμοποιήσεις την πίσω κάμερα για Skype. Δεν ξέρω όμως αν έχει αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Από τότε που πήρα wp κινητό (Φεβρουάριο του 2013) μια χαρά λειτουργούν και οι δύο οι κάμερες για βιντεοκλήση στο skype. Ακόμα και συσκευές που δεν έχουν μπροστινή κάμερα, χρησιμοποιούν την πίσω κάμερα για βιντεοκλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Το 820 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλά για τη χρήση που λες με χαρά είναι και το 630, εφόσον λειτουργεί και το Skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Σε τιμή (μεταχειρισμένα) παίζουν περίπου στα ίδια. Ποιο να προτιμηθεί? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Σε τιμή (μεταχειρισμένα) παίζουν περίπου στα ίδια. Ποιο να προτιμηθεί? Αν θες το καλύτερο πάρε το 820, εφόσον είναι στην ίδια τιμή, προτίμησε το καλύτερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony97 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 και το 625 ειναι καλη λυση μιας και εχει και μπροστινη καμερα+φλας+μεγαλυτερη οθονη απο το 630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Φυσικά εφόσον παίρνεις μεταχειρισμένο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η κατάσταση της συσκευής. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Σαφώς.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 και το 625 ειναι καλη λυση μιας και εχει και μπροστινη καμερα+φλας+μεγαλυτερη οθονη απο το 630 Ναι, αλλά η οθόνη του είναι λίγο μάπα, δηλαδή ούτε Clearblack έχει και η ανάλυση είναι στα 199ppi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_aris Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Πάρε ένα μεταχειρισμενο 820 επειδη εχει και καλη καμερα και αφου το θες για ατομο που δεν θελει πολλες εφαρμογες κλπ μια χαρα ειναι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Αν είναι στην ίδια κατάσταση και στα ίδια χρήματα κλείσε τα μάτια και πάρε το 820... Το έχω πάρει κανά 8μηνο στην κοπέλα μου και είναι πολύ καλό... Νομίζω οτι μέχρι μια εποχή δεν μπορούσες σε wp να χρησιμοποιήσεις την πίσω κάμερα για Skype. Δεν ξέρω όμως αν έχει αλλάξει κάτι. Μια χαρά δουλεύει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Το ξερω πως είναι καλό. Το πήρα σε δυο φιλαράκια μου και είναι καταευχαριστημένοι. Υστερεί λίγο στη μπαταρία. Δεν πέρασαν την 8.1 για να ξέρω αν βελτιώθηκε Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Λογικά θα βελτιώθηκε κάπως. Πάντως κανείς εδώ στο φόρουμ δεν έχει παραπονεθεί για μικρότερη διάρκεια... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts