adversus Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Προς το παρων ειμαστε εδω απο το Σαββατο.. Please wait for at least 24 hours for the status information of the following items to be available RS289851885NL Άρα πήρες tracking ? όταν και αν έχεις ενημέρωση ρίξε μια φωνή μιας και σε αυτά τα λεφτά το ξαναπέρνω κι ας μην είναι μαύρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Tracking έχω από το Σάββατο μόνο που δε παίζει ακόμα πουθενά.. Αυτοί σε ερώτηση μου πότε και αν το στείλαν, απάντησαν "this week".. Αθλιοι στην επικοινωνία, ελπίζω να έρθει ακριβώς ότι παρήγγειλα και ας αργήσει λίγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς κανένα κατάστημα που να έχει διαθέσιμο το 4g, 3gb το 64αρι; Ψάχνω στα γνωστά αλλά τίποτα. Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς κανένα κατάστημα που να έχει διαθέσιμο το 4g, 3gb το 64αρι; Ψάχνω στα γνωστά αλλά τίποτα. Δεν έχει βγει ποτέ,μόνο η έκδοση με 3G ( για εμάς ) έχει και σε 64άρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 έχει πάρει κανείς αυτή την θήκη? τώρα είμαι με μια nillkin frosted, από την οποία είμαι ευχαριστημένος, αλλά θα ήθελα μια αλλαγή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 έχει πάρει κανείς αυτή την θήκη? τώρα είμαι με μια nillkin frosted, από την οποία είμαι ευχαριστημένος, αλλά θα ήθελα μια αλλαγή! την εχω δει απο φιλο, μεγαλωνει αρκετα το κινητο Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 την εχω δει απο φιλο, μεγαλωνει αρκετα το κινητο αυτό φοβάμαι! μπορείς να σχολιάσεις την ποιότητα της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) Καλησπερα! Για να επιλεξουμε ηχους κλησης, ηχους μηνυματων κλπ, πρεπει να κανουμε το γνωστο μπερδεμα με φακελους ringtones, alarms μεσα σε φακελο audio η ολα αυτα δεν ισχυουν πλεον? Edited September 18, 2015 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLI Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 καλησπερα παιδια,θελω να το παρω για μια φιλη απο fastcardtech.com ειναι αξιοπιστο το site; να επειλεξω να το κανουν ρουτ- multi-play store η να το παρω με τη μαμα ρομ και να βαλω την ελληνικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 καλησπερα παιδια,θελω να το παρω για μια φιλη απο fastcardtech.com ειναι αξιοπιστο το site; να επειλεξω να το κανουν ρουτ- multi-play store η να το παρω με τη μαμα ρομ και να βαλω την ελληνικη; επειδή τα xiaomi είναι από τα λίγα που έρχονται με ζελατίνα (σαν το πακέτο τσιγάρα), ζήτα το σφραγισμένο και όλα τα άλλα θα τα βρεις εδώ. βέβαια το κατάστημα δεν θυμίζετε για την εμπιστοσύνη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Αν δε βιάζεσαι, λογικά θα παραλάβω εντός 10ημερου από αυτούς.. Εχω ήδη μια βδομάδα το track number, οποτε θα αναφέρω συνολικά εντυπώσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLI Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Αν δε βιάζεσαι, λογικά θα παραλάβω εντός 10ημερου από αυτούς.. Εχω ήδη μια βδομάδα το track number, οποτε θα αναφέρω συνολικά εντυπώσεις.. το πηρες με paypal? αν ναι την επιλογη για shipping ποτε στη δινει; μετα τη πληρωμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gartzaki Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καλημέρα. Θα ήθελα τη συμβουλή σας για κινητό. Εδώ και μέρες παρακολουθώ το xiaomi mi4. Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές και πιστεύω πως είναι ένα πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του. Σήμερα έπεσα βέβαια πάνω στο meizu mx5. Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο από τα δύο θα προτείνατε. Η αγορά σκέφτομαι να γίνει μέσω του vickmall λόγω των καλών κριτικών που έχει ως site. Προσθέτω τα link των δύο κινητών και επιπλέον το link του meizu mx5 με 32gb μνήμη. http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-3g-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch3quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb-white.html http://www.vickmall.com/meizu-mx5-helio-x10-turbo-4g-lte-octa-core-2-2ghz-flyme-4-5-3gb-16gb-android-5-0-smartphone-5-5-inch-screen.html http://www.vickmall.com/meizu-mx5-helio-x10-turbo-4g-lte-octa-core-2-2ghz-flyme-4-5-3gb-32gb-android-5-0-smartphone-5-5-inch-screen.html Λόγω των capital controls βέβαια την παραγγελία θα την κάνει έναν φίλος μου από Κύπρο με τη δική του κάρτα. Απλά επειδή δεν έχει paypal, ξέρει κανένας αν στο site μπορώ να κάνω την παραγγελία απευθείας με visa?Γιατί προσπαθώ να επικοινωνήσω αλλά κανένας υπάλληλος τους δεν είναι διαθέσιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 καλό το flyme, πολύ καλές συσκευές οι meizu. αλλά εγώ δεν μπόρεσα να ζήσω μαζί του χωρίς keys. σκέψου το καλά αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gartzaki Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση. Με το "keys" που λες, αναφέρεσαι στην έλλειψη κουμπιών γύρω από το κεντρικό κουμπί κάτω; Edited September 20, 2015 by gartzaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εγω παλι δεν θα εδινα τοσα λεφτα για κινητο με επεξεργαστη ΜΤΚ καλυτερα xiaomi με τον Snapdragon Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Με το "keys" που λες, αναφέρεσαι στην έλλειψη κουμπιών γύρω από το κεντρικό κουμπί κάτω; ακριβώς. το home λειτουργεί και ως back αν το "τραβληξεις" προς τα πάνω. ψάξε να δεις κάποιο βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 ακριβώς. το home λειτουργεί και ως back αν το "τραβληξεις" προς τα πάνω. ψάξε να δεις κάποιο βιντεο. αυτό ίσχυε στο mx4,στο mx5 απλά το ακουμπάς για back και το πατάς για home και φυσικά τα gestures είναι το μέλλον,τα κουμπιά είναι ξεπερασμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 αυτό ίσχυε στο mx4,στο mx5 απλά το ακουμπάς για back και το πατάς για home και φυσικά τα gestures είναι το μέλλον,τα κουμπιά είναι ξεπερασμένα δεν το γνώριζα αυτό! καλύτερα έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Ουδέν λόγος να συγκρίνετε τα δυο αυτά τηλέφωνα η Xiaomi πλέον παιζει στο ανώτερο επίπεδο απο ποιότητας κατασκευής αλλα και για το λειτουργικό της που εχει εβδομαδιαίες εξελίξεις και με παγκόσμια υποστήριξη μαλιστα, δίκαια λοιπόν κέρδισε τον τίτλο του πιο προηγμένου ανδροιδες και η Xiaomi εγινε πλεον η Apple της Κίνας! Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Ουδέν λόγος να συγκρίνετε τα δυο αυτά τηλέφωνα η Xiaomi πλέον παιζει στο ανώτερο επίπεδο απο ποιότητας κατασκευής αλλα και για το λειτουργικό της που εχει εβδομαδιαίες εξελίξεις και με παγκόσμια υποστήριξη μαλιστα, δίκαια λοιπόν κέρδισε τον τίτλο του πιο προηγμένου ανδροιδες και η Xiaomi εγινε πλεον η Apple της Κίνας! αν επιανες ένα meizu στα χέρια σου θα καταλαβαινες οτι απο ποιότητα κατασκευής ισως είναι ανώτερη απο την xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Επισημα lollipop θα δουμε? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 αν επιανες ένα meizu στα χέρια σου θα καταλαβαινες οτι απο ποιότητα κατασκευής ισως είναι ανώτερη απο την xiaomi Στα ίσα είναι στην ποιότητα κατασκευής , αλλά όσο έχει το flyme ( τουλάχιστον στην τωρινή μορφή ) δεν έχει μέλλον για μεγαλύτερο ποσοστό αγοράς. Anyway αυτή η συζήτηση πάει off-topic έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Για εμένα είναι λάθος η ερώτηση. Συγκρίνεις συσκευή από αρχές του 2014 με συσκευή Αυγούστου 2015. Το Mi 4 για εμένα είναι φοβερή συσκευή αλλά έχει περάσει περισσότερο από χρόνος από τότε που βγήκε. Το Meizu mx5 είναι ολόφρεσκο. Το MX 4 που έτυχε να δω μου φάνηκε μια χαρά και από ποιότητα και από ταχύτητα κλπ. Αλλά κάποιος που έζησε με xiaomi και miui δύσκολα πάει σε flyme. Πολύ δύσκολα θα έλεγα. Εγώ ξεκίνησα με mi3 και τώρα mi4 4g. Εκτός σημαντικού απροόπτου θα συνεχίσω με mi5 (κανά 8μηνο αφού βγει) λόγω ικανοποίησης στην σχέση τιμής-ποιότητας-απόδοσης. Κοινώς όταν είναι ευχαριστημένος ο πελάτης θα ξαναγοράσει. Νομίζω εκεί υστερεί η Meizu με το flyme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ρε παιδιά τι μπορεί να φταίει για την κατανάλωση της μπαταρίας? Το φορτισα εχθες το βραδυ στις 22.00 και σήμερα στις 7.00 το πρωί χωρίς να το έχω πειράξει καν ήταν στο 89%. Κλειστά wifi,data, συγχρονισμοι. Τι άλλο μπορεί να ευθύνεται που ίσως δεν γνωρίζω? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts