wkn Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δυστυχώς η ισοτιμία με το δολάριο έχει αλλάξει τραγικά για εμάς αυτές τις μέρες. Σήμερα το ευρώ έχει την χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 9 ετών νομίζω. Ίσως φτάσει και το 1:1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ευχαριστούμε vaskir για το λεπτομερέστατο ποστ ! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 hello.. kostakislarisa.. θα ηθελα να μου πεις οταν το παρεις στα χερια σου.. εντυπωσεις.. γιατι ψαχνομαι να το αγορασω... ευχαριστω.. Πάτησε ελλάδα λογικά στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα το έχω στα χέρια!! Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Πάτησε ελλάδα λογικά στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα το έχω στα χέρια!! αντε με το καλο, αναμενουμε εντυπωσεις και αν θες κανε και ενα unboxing video Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Πάτησε ελλάδα λογικά στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα το έχω στα χέρια!! Φίλε μου μπορείς να μου πεις πότε έκανες την παραγγελία και από που. Εγώ περιμένω από vickmall πακέτο που εστάλη στις 26/12. Πρώτη φορά αργεί τόσο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitonia Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 και εγω θελω να παραγγειλω απο vickmall.. γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 και εγω θελω να παραγγειλω απο vickmall.. γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα.. Εγώ έχω την βέλτιστη εικόνα για το κατάστημα και η συγκεκριμένη καθυστέρηση που αναφέρω φαίνεται πως οφείλεται στην διαχείριση των δεμάτων στο Ελ.Βενιζέλος. Το tracking δείχνει ότι έφυγε από Ολλανδία στις 07/01 άρα το αργότερο στις 12/01 ήταν Ελλάδα. Τώρα εδώ και 15 μέρες δεν το έχουν χτυπήσει στο αεροδρόμιο............ Γι'αυτό ρωτάω αν έχει συμβεί σε άλλους. Αν ναι τότε ΟΚ περιμένω, αν όχι υπάρχει κίνδυνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) Το vickmall τουλαχιστον και στο δικο μου δεμα την επομενη μερα μου εδωσε tracking number. Τωρα αν στα ΕΛΤΑ ή στο Singpost εχουν πηξει στη δουλεια και υπαρχει καθηστεριση ειναι αλλο θεμα. Γενικα οτι εχω παραγγειλει απο διαφορα καταστηματα 15-25 μερες εκαναν για να μου παραδωθουν... Επισης ειχα ζητησει να μου το στειλουν με NL post αλλα μου το στειλανε απο μονοι τους με Sing post Μιλησα στο Chat μαζι τους και μου ειπαν οτι το εκαναν απο μονοι τους για να μου ερθει πιο γρηγορα γιατι αναφερθηκαν μεγαλες καθηστερησεις απο πολλους πελατες που ειχαν επιλεξει τροπο αποστολης NL post. Θα σου ερθει το δεμα μην ανησυχεις απλα για καποιο λογο απο ολλανδια - ελλαδα καθηστερουν πολυ (Δες στο αντ/χο thread, ειναι αρκετοι σαν εσενα) Edited January 26, 2015 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Πάντως εγώ με vickmall είμαι πολύ ευχαριστημενος.. Όσο για την καθυστέρηση οφείλεται στον νέο χρόνο, και αυτό παρατηρείται παντού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Από to2c.com το παρείγγειλα και η παραγγελία έγινε στις 13/1. Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisfz1 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 παιδια πριν το παραγκειλω μπορειτε να μου λυσετε καποιες αποριες?το τηλεφωνο ερχεται ρουταρισμενο η οχι?το λεω γιατι σε κατι αλλα που κοιταζα ειχαν την επιλογη root ενω αυτο οχι!!και ενα δευτερο,θα το παραγκειλω με την multi language,θα μπορω να το κανω update η θα εχω θεματα??ρωταω γιατι με φοβισε ενας φιλος μου λεγοντας μου οτι οταν εκανε μια αλλη συσκευη update με την multi rom το τηλεφωνο του γυρισε στα κινεζικα!!θα το παραγκειλω απο το to2c! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) παιδια πριν το παραγκειλω μπορειτε να μου λυσετε καποιες αποριες?το τηλεφωνο ερχεται ρουταρισμενο η οχι?το λεω γιατι σε κατι αλλα που κοιταζα ειχαν την επιλογη root ενω αυτο οχι!!και ενα δευτερο,θα το παραγκειλω με την multi language,θα μπορω να το κανω update η θα εχω θεματα??ρωταω γιατι με φοβισε ενας φιλος μου λεγοντας μου οτι οταν εκανε μια αλλη συσκευη update με την multi rom το τηλεφωνο του γυρισε στα κινεζικα!!θα το παραγκειλω απο το to2c! ευχαριστω! φιλε μου στα xiaomi το root ειναι ενα κουμπι οπως οταν πατας το κουμπι για να ανοιξεις το wifi στο κινητο ... τοσο απλα. ενα κουμπακι εχει στο μενου του το πατας και ...Root σε οποια εφαρμογη θες ... :) http://s9.postimg.org/cbmud75mn/Screenshot_2015_01_27_18_27_55.png http://s9.postimg.org/nmpi1kchr/Screenshot_2015_01_27_18_27_58.png http://s9.postimg.org/t0oa9427z/Screenshot_2015_01_27_18_28_03.png αν επιλεξεις να στο στειλουν με Multi θα μπορεις να κανεις αφοβα update καθε εβδομαδα χωρις να χανεις δεδομενα χωρις να γεμιζεις με κινεζιες. αν και γνωμη μου ... ΔΕΝ χρειαζονται αυτα τα update καθε εβδομαδα ... κανε 1 το 2μηνο και να εισαι σιγουρος οτι το τηλ σου θα ειναι πιο σταθερο και θα δουλευει καλυτερα απο το να flashareis καθε 7 μερες Edited January 27, 2015 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisfz1 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 φιλε μου στα xiaomi το root ειναι ενα κουμπι οπως οταν πατας το κουμπι για να ανοιξεις το wifi στο κινητο ... τοσο απλα. ενα κουμπακι εχει στο μενου του το πατας και ...Root :) αν επιλεξεις να στο στειλουν με Multi θα μπορεις να κανεις αφοβα update καθε εβδομαδα χωρις να χανεις δεδομενα χωρις να γεμιζεις με κινεζιες. ευχαριστω αδερφε!!!οπως καταλαβες ειμαι αρκετα ασχετος με το ολο θεμα και σιγουρα θα χρειαστω βοηθεια στο μελλον!!!περιμενα περιπου ενα μηνα μπας και βγει το μαυρο σε 4g αλλα δεν παει αλλο "μαυρο και ξερω ψωμι και ας ειναι και 3g"!!!λεω να το παραγκειλω απο το to2c μιας και ειναι το φτηνοτερο που εχω βρει?εχουμε παρει 10 συσκευες απο εκει και ολα μια χαρα!πιστευω να αξιζει τον κοπο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 ευχαριστω αδερφε!!!οπως καταλαβες ειμαι αρκετα ασχετος με το ολο θεμα και σιγουρα θα χρειαστω βοηθεια στο μελλον!!!περιμενα περιπου ενα μηνα μπας και βγει το μαυρο σε 4g αλλα δεν παει αλλο "μαυρο και ξερω ψωμι και ας ειναι και 3g"!!!λεω να το παραγκειλω απο το to2c μιας και ειναι το φτηνοτερο που εχω βρει?εχουμε παρει 10 συσκευες απο εκει και ολα μια χαρα!πιστευω να αξιζει τον κοπο!! και εγω περιμενα μαυρο 4G αλλα απογοητευτικα .. τελικα παρηγγειλα λευκο Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisfz1 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 ειναι μεγαλο το δίλημμα παντως για εμενα προσωπικά! το μαυρο υπερέχει του λευκου σε ομορφια αλλα μειονεκτεί στο 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδιά το μαύρο έχει γύρω γύρω ασημένιο πλαίσιο η μαύρο ;;4g μαύρο ξέρουμε αν και ποτε θα εμφανιστεί στα μαγαζιά ;; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδιά το μαύρο έχει γύρω γύρω ασημένιο πλαίσιο η μαύρο ;;4g μαύρο ξέρουμε αν και ποτε θα εμφανιστεί στα μαγαζιά ;; 4g μαυρο δυστηχως δεν υπαρχει καμια επισημη ενημερωση για το ΑΝ και ποτε θα βγει. οποιος θελει τωρα μαυρο συμβιβαζεται με 16αρι 3g , οποιος θελει 4g συμβιβαζεται με λευκο 16αρι Για το πως ειναι εμφανησιακα το μαυρο πλαισιο κτλ δες εδω https://www.youtube.com/watch?v=GB8b4V-omwQ Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisfz1 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 πρεπει να ειναι φοβερο το τηλεφωνο!μιλησα on line με την πωλητριοα στο to2c και την ρωρησα πιο θεωρει το καλυτερο κινητο στην κινα και αν θα μπορουσα με αυτα τα χρηματα να παρω κατι καλυτερο!μου απαντησε οτι το συγκεκριμενο ειναι το καλυτερο και οτι με τα ιδια χρηματα μπορω να παρω κατι παρομοιο αλλα η ποιοτητα κατασκευης του ειναι αυτη που το κανει και ξεχωριζει απο τα αλλα και αυτη ειναι η πολιτικη της συγκεκριμενης εταιριας!μενει να το δω και απο κοντα λοιπον για να μπορεσω να κρινω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδια επειδη διαβαζω διαφορες τιμες για το sar της συσκευης μπορει να μου καποιος που το βρηκε επισημα ποσο ειναι ?? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 πρεπει να ειναι φοβερο το τηλεφωνο!μιλησα on line με την πωλητριοα στο to2c και την ρωρησα πιο θεωρει το καλυτερο κινητο στην κινα και αν θα μπορουσα με αυτα τα χρηματα να παρω κατι καλυτερο!μου απαντησε οτι το συγκεκριμενο ειναι το καλυτερο και οτι με τα ιδια χρηματα μπορω να παρω κατι παρομοιο αλλα η ποιοτητα κατασκευης του ειναι αυτη που το κανει και ξεχωριζει απο τα αλλα και αυτη ειναι η πολιτικη της συγκεκριμενης εταιριας!μενει να το δω και απο κοντα λοιπον για να μπορεσω να κρινω!! Αν μιλησεις με κινέζους θεωρουν την xiaomi ως μια απο τις καλύτερες εταιρίες.Αν εχεις δοκιμάσει και αρκετά κινέζικα η αίσθηση που σου δίνει ενα τηλ. xiaomi ειδικα στην αφή συγκρίνεται με πολύ ακριβότερα κινητά.. Τώρα γιατί όταν ο κουμπάρος μου είχε παει στα γραφεία του μινιντιλ στη σενζεν (να επιστρέψει ενα λενοβο προβληματικό και να παρει ενα καινουριο) όλοι οι υπάλληλοι ειχαν αιφον.........;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Αν μιλησεις με κινέζους θεωρουν την xiaomi ως μια απο τις καλύτερες εταιρίες.Αν εχεις δοκιμάσει και αρκετά κινέζικα η αίσθηση που σου δίνει ενα τηλ. xiaomi ειδικα στην αφή συγκρίνεται με πολύ ακριβότερα κινητά.. Τώρα γιατί όταν ο κουμπάρος μου είχε παει στα γραφεία του μινιντιλ στη σενζεν (να επιστρέψει ενα λενοβο προβληματικό και να παρει ενα καινουριο) όλοι οι υπάλληλοι ειχαν αιφον.........;;;;;;; 7/10 κινεζους εχουν iphone ... επειδη εχω επαφες με κινα οποιον κινεζο θα δεις στο δρομο θα εχει iphone , τιποτα αλλο Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Λοίπον το πήρα χθες το πρωί στα χέρια μου 8 μέρες έκανε να πατήσει ελλάδα και 5 μέρες από αθήνα-λάρισα.. Πέρασα την ελληνική ROM γιατί και multilanguage να επιλέξεις όταν βάλεις τα ελληνικά είναι χάλια η γραμματοσειρά. Υπάρχει το ελληνικό site που είναι https://xiaomi-miui.gr/ και έχει τα πάντα. Το κινητό απλά πετάει, ούτε lag ούτε τίποτα.. Καλύτερη γωνία θέασης σε σχέση με το mi3 και καλύτερη κάμερα. Ακόμα το εξερευνώ βασικά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 7/10 κινεζους εχουν iphone ... επειδη εχω επαφες με κινα οποιον κινεζο θα δεις στο δρομο θα εχει iphone , τιποτα αλλο Και οι κινέζοι εδώ ελλάδα iphone έχουν.. Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitonia Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 οποτε kostakislarisa.. εισαι ευχαριστημενος και απο ποιο site το παραγγελες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Από to2c.com. Ναι, το κινητό μέχρι στιγμής δεν κολλάει πουθενά όσες εφαρμογές και αν άνοιξα δεν κόλλησε και η ram κάτω από 1 γιγα δεν έπεσε. Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisfz1 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Από to2c.com. Ναι, το κινητό μέχρι στιγμής δεν κολλάει πουθενά όσες εφαρμογές και αν άνοιξα δεν κόλλησε και η ram κάτω από 1 γιγα δεν έπεσε. φιλε επειδη το περιμενω και εγω το τηλεφωνο μπορεις να μου πεις ποια rom περασες και με πιοα μεθοδο?αν σου ειναι ευκολα δωσε μου link γιατι δεν το πολυ εχω το θεμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts