MAFIA Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Θα μπορούσε κάποιος που είναι βέβαιος πως το gps του λειτουργεί σωστά, να μου στείλει το αρχείο gps.conf, που βρίσκεται στον φάκελο "system - > etc"; Η γενικότερα να μου πείτε που θα το βρω για να το περάσω; Ευχαριστώ Αν εισαι root κατεβασε απο το Playstore την εφαρμογη FasterGPS - https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps&hl=el Βαλε Europe-Greece - Κανε reboot και εισαι οκ Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Par1s Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Αν εισαι root κατεβασε απο το Playstore την εφαρμογη FasterGPS - https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps&hl=el Βαλε Europe-Greece - Κανε reboot και εισαι οκ Οκ τώρα έκανε 2d fix στο GPS Test και σχετικά αργά, στο μπαλκόνι μου το δοκίμασα, ελπίζω στον δρόμο να λειτουργήσει καλύτερα. Μπορώ μήπως να βελτιώσω κάτι από advanced settings του FasterGPS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Οκ τώρα έκανε 2d fix στο GPS Test και σχετικά αργά, στο μπαλκόνι μου το δοκίμασα, ελπίζω στον δρόμο να λειτουργήσει καλύτερα. Μπορώ μήπως να βελτιώσω κάτι από advanced settings του FasterGPS; GPS χρησιμοποιω συχνα αλλα μονο οταν ειμαι μεσα στο αυτοκινητο. δεν κανω κατι παραπανω απο αυτο που σου ειπα europe-greece και τελος. Λογικα δεν θα εχεις προβληματα και οταν εισαι εξω θα κλειδωνει αμεσως. Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καμία από τις νουγκατ που κυκλοφορουν έχει βάλει κανείς; Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aslbill Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Καμία από τις νουγκατ που κυκλοφορουν έχει βάλει κανείς; Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Δοκίμασα τις resurrection remix και τη mockee αλλά δε μου άρεσε καμία και ξαναγύρισα σε miui απο το ελληνικό forum.Μικροπροβλήματα βέβαια αλλά αν έχεις συνηθίσει να δουλεύουν όλα, θέλει υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) ερχεται miui 9 για το Mi4 μας αν και πλεον έχω ηδη παει στο mi6 αλλα το mi4 ηταν μια πολυ πετυχημενη συσκευη. επισης μου ηρθε μια θηκη που ειχα ξεχασει οτι την ειχα παραγγειλει , οποιος θελει ασφαλεια αλλα και ομορφια με θηκη (φυσικα το κανει λιγο πιο χοντρο οπως ολες οι θηκες) ας δει αυτη .. τελεια εφαρμογη αξιζει 100% τα λεφτα της https://www.aliexpress.com/item/More-durable-Anti-Shock-Silicone-For-Xiaomi-Mi4-Case-TPU-PC-Hard-Case-Silicone-Cover-For/32783340824.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.kf5vsX Indoor shot by Xiaomi Mi Max Edited July 21, 2017 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasothanos Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Μετά από 2 χρόνια το κινητό με άφησε καθώς πήρε άπειρη υγρασία σε ένα βράδυ σε εξωτερικό χώρο. Δεν το κατάλαβα έγκαιρα και το έβαλα για φόρτιση την επομένη και καθώς το λειτουργουσα έσβησε η οθόνη τελείως. Το πήγα σε μάστορα και αφού μου είπε πως μάλλον έπεσε σε νερό δεν μπόρεσε ποτέ να το επαναφέρει. Σήμερα μετά από ένα μήνα σε σακούλα με ρύζι, αναβοσβήνει το κόκκινο φωτάκι μόλις το βάζω σε φόρτιση χωρίς ποτέ να ανοίγει. Πλέον είμαι κάτοχος του 5s plus. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει αν έχω ελπίδες να το επαφερω και αν γνωριζει κάποιον μάστορα στην Θεσσαλονίκη που να ειδικεύεται. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Το κοκκινο φωτακι που αναβοσβηνει στο δικο μου ηταν ενδειξη χαλασμενης μπαταριας. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasothanos Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Στην αρχή νόμιζα πως η μπαταρία έφταιγε και παρήγγειλα από ίντερνετ αμέσως, το είπα στον μάστορα πως έχω καινούργια αλλά μου είπε πως αυτός χρησιμοποιεί πηγή ρεύματος όταν το δοκιμάζει και πάλι δεν ανταποκρινοταν. Τώρα βέβαια αφού έμεινε ένα μήνα άρχισε να το κάνει αυτό με το να αναβοσβήνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 καλησπεραστην παρεα,εχω ενα mi4s,και στις περισσοτερες σελιδες που παω να μπω με τον stock broser,με πεταει εξω κ μου λεει οτι οτι ο πλοηγος σταματησει να λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 πηγαινε στις εφαρμογες και καθαρισε την... καθαρισμο δεδομενων , διαγραφη μνημης Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
van_der_shar Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις απόκτησα και εγω το συγκεκριμένο κινητό και έχω μία ερωτηση σχετικά με το sar. Μπορεί κάποιος να μου πει αν πρέπει να ανησυχώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 καλο μεσημερι σε ολους τους φιλους αυτο εδω https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4i-7211.php τι γνωμη εχετε? Παράθεση Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 καλο μεσημερι σε ολους τους φιλους αυτο εδω https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4i-7211.php τι γνωμη εχετε?Για μεταχειρισμένο μιλάμε; Sent from my MI 4LTE using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει περάσει κανείς μιουι 9; Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Για μεταχειρισμένο μιλάμε; Sent from my MI 4LTE using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει περάσει κανείς μιουι 9; Sent from my MI 4LTE using Tapatalk ναι μια χαρα ειναι η Miui9 αν και πλεον δεν το χρησιμοποιω αυτο το κινητο γιατι εχω παρει το mi6 απο οσο το δουλεψα ειναι κομπλε Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkal Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Επιβεβαιώνω και εγώ . Μια χαρά είναι η 9αρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctselep Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Μετά από μια διετία περίπου, προέκυψε το εξής: Το είχα στο 55% φορτισμένο, δοκιμάζω να το κουμπωσω στον φορτιστή και σβήνει. Για την ώρα δεν ανοίγει με κανένα συνδαυσμό πληκτρων. Το έχω βάλει στο ρεύμα, αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Δεν δείχνει να φορτίζει, δεν δείχνει να γίνεται τίποτα. Έχει παρουσιαστεί σε κάποιον φίλο κάτι αντίστοίχο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Προς ενημέρωσή σας. Κυκλοφορήσε σήμερα η MIUI 9 stable για το ΜΙ4(w). Τα στοιχεία της έκδοσης είναι : 9.2.2.0(MXDMIEK). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Γεια χαρά, θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου αν γνωρίζετε. Έχει κάποιος ιδέα πώς κάνουμε file retrieval σε android κινητό; Το αρχείο που με ενδιαφέρει στην προκειμένη είναι βίντεο, αλλά είναι χρήσιμο αν υπάρχει τρόπος και για άλλους τύπους αρχείων. Έχω δοκιμάσει με διάφορες εφαρμογές αλλά δε βρίσκω άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Root και disk digger και τίποτα άλλο και αν. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Παιδιά αξίζει αυτή η συσκευή για αγορά (Μεταχειρισμένη) στα 70 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Παιδιά αξίζει αυτή η συσκευή για αγορά (Μεταχειρισμένη) στα 70 ευρώ; ποσο ραμ και ποσο χρονών; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 3 και λιγότερο από χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusmarle Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Τελικά βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα του μικροφώνου. Μπορείται να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Επειδή μου κάνει κατι περίεργα η μπαταρία, εχει κανεις να μου δώσει καμιά συμβουλή για αλλαγή μπαταρίας, απο που να αγοράσω, να το πάω και λοιπά; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts