kakofonixx Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 φυσικα και δεν αξιζει. ποτε αγορες κινητων απο ali Για ποιο λόγο, αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 ένας γνωστός μου πουλάει ένα μεταχείρισμενο mi4 Lte με τα 2 gb σε ποια τιμή θα ήταν καλό να το χτυπήσω για την γυναίκα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 ένας γνωστός μου πουλάει ένα μεταχείρισμενο mi4 Lte με τα 2 gb σε ποια τιμή θα ήταν καλό να το χτυπήσω για την γυναίκα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω παντοσ για 2 gb και μεταχισρισμενο 70 ευρω και παρα πολλα λεω και αμα ηταν σε αριστη κατασταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick30 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Καλησπερα Βρισκω το τηλεφωνο 98 ευρω 5.0 inch Android 4.4 Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz 2GB RAM αξιζει να το δοκιμασω η να παω στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro . Ενα απο τα 2 οποιος μπορει βοηθαει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Καλησπερα Βρισκω το τηλεφωνο 98 ευρω 5.0 inch Android 4.4 Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz 2GB RAM αξιζει να το δοκιμασω η να παω στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro . Ενα απο τα 2 οποιος μπορει βοηθαει:) Τα λεφτά του τα αξίζει στο τριπλασιο... Αλλά και το redmi note είναι πολύ καλό και νεότερο, οπότε αν σου αρέσουν οι χορταστικες οθόνες εγώ θα σου πρότεινα το note... Αν θέλεις πιο compact λύση, αλλά και ελαφρώς καλύτερη κάμερα με λίγο περισσότερες επιλογές στο manual, πας σε mi4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick30 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 (edited) Σε ευχαριστω παρα πολυ παω αμεσως να κλεισω το mi4 Edited November 28, 2016 by nick30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 καλησπερα παιδια, ψαχνω οθονη για το μι4...δυστυχως η εργοστασιακη οθονη μου παρουσιασε και εμενα την γνωστη κιτρινιλα, αλλα δεν εστειλα τη συσκευη πισω, γιατι δεν ηθελα να μεινω χωρις κινητο (που να ξερα...) παρειγγηλα την πρωτη οθονη απο ebay, και αφου ειχα ηδη λυσει τη συσκευη και παω να βαλω την οθονη, δε δουλευε το digitizer...οποτε μετα μηνυματα με κινεζο να μου στειλει αλλη εκανε την παπια τελος παντων εστειλα πισω οθονη και πηρα τα λεφτα μου απο το paypal η 2η οθονη που πηρα, με το που τη συνδεσα παλι, δεν επαιζαν τα κουμπια, επισης δε μπορουσα να καταλαβω τι εκανε, καθηστερουσε καποιες φορες να ανοιξει, τελος παντων πηρα την αποφαση να βαλω το αυτοκολλητο και να κλεισω το κινητο γιατι το χρειαζομουν... μεσα σε 3 μερες η οθονη εσπασε στην τσεπη του μπουφαν μου με κερμα (!!!!) ενω ειχα βγαλει το σκυλο (δε χτυπησε πουθενα το κινητο) σημ. δεν εχω σπασει ποτε οθονη κινητου, και εχουν περασει απειρες συσκευες απο τα χερια μου... επειδη λυπαμαι το τηλεφωνο να καθεται χαλασμενο, πραγματικα ειναι σε αριστη κατασταση χωρις παραμικρο σημαδι, εχει κανεις ιδεα που θα μπορεσω να βρω καποια αξιοπιστη οθονη? εχει κανεις καποιον αξιοπιστο πωλητη ebay που να αγορασε και να μην ειχε προβλημα? η εστω αν εχει καποιος καμια συσκευη brickαρισμενη να παρω την οθονη της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 καλησπερα παιδια, ψαχνω οθονη για το μι4...δυστυχως η εργοστασιακη οθονη μου παρουσιασε και εμενα την γνωστη κιτρινιλα, αλλα δεν εστειλα τη συσκευη πισω, γιατι δεν ηθελα να μεινω χωρις κινητο (που να ξερα...) παρειγγηλα την πρωτη οθονη απο ebay, και αφου ειχα ηδη λυσει τη συσκευη και παω να βαλω την οθονη, δε δουλευε το digitizer...οποτε μετα μηνυματα με κινεζο να μου στειλει αλλη εκανε την παπια τελος παντων εστειλα πισω οθονη και πηρα τα λεφτα μου απο το paypal η 2η οθονη που πηρα, με το που τη συνδεσα παλι, δεν επαιζαν τα κουμπια, επισης δε μπορουσα να καταλαβω τι εκανε, καθηστερουσε καποιες φορες να ανοιξει, τελος παντων πηρα την αποφαση να βαλω το αυτοκολλητο και να κλεισω το κινητο γιατι το χρειαζομουν... μεσα σε 3 μερες η οθονη εσπασε στην τσεπη του μπουφαν μου με κερμα (!!!!) ενω ειχα βγαλει το σκυλο (δε χτυπησε πουθενα το κινητο) σημ. δεν εχω σπασει ποτε οθονη κινητου, και εχουν περασει απειρες συσκευες απο τα χερια μου... επειδη λυπαμαι το τηλεφωνο να καθεται χαλασμενο, πραγματικα ειναι σε αριστη κατασταση χωρις παραμικρο σημαδι, εχει κανεις ιδεα που θα μπορεσω να βρω καποια αξιοπιστη οθονη? εχει κανεις καποιον αξιοπιστο πωλητη ebay που να αγορασε και να μην ειχε προβλημα? η εστω αν εχει καποιος καμια συσκευη brickαρισμενη να παρω την οθονη της? εγω πηρα μια απο το aliexpress και το πηγα σε καταστημα και μου την εκανε αντ/ση , την εχω πανω απο μηνα και ειναι τελεια τα χρωμματα και ολα ... τωρα αν ετυχε δεν ξερω , αν ενδιαφερεσαι παντως απο εδω την πηρα https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Touch-Screen-Glass-and-LCD-Display-Digitizer-Glass-Assembly-TP-For-XIAOMI-MI4-m4/32719760775.html?spm=2114.13010608.0.0.XO4dS1 Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 καλησπερα παιδια, ψαχνω οθονη για το μι4...δυστυχως η εργοστασιακη οθονη μου παρουσιασε και εμενα την γνωστη κιτρινιλα, αλλα δεν εστειλα τη συσκευη πισω, γιατι δεν ηθελα να μεινω χωρις κινητο (που να ξερα...) παρειγγηλα την πρωτη οθονη απο ebay, και αφου ειχα ηδη λυσει τη συσκευη και παω να βαλω την οθονη, δε δουλευε το digitizer...οποτε μετα μηνυματα με κινεζο να μου στειλει αλλη εκανε την παπια τελος παντων εστειλα πισω οθονη και πηρα τα λεφτα μου απο το paypal η 2η οθονη που πηρα, με το που τη συνδεσα παλι, δεν επαιζαν τα κουμπια, επισης δε μπορουσα να καταλαβω τι εκανε, καθηστερουσε καποιες φορες να ανοιξει, τελος παντων πηρα την αποφαση να βαλω το αυτοκολλητο και να κλεισω το κινητο γιατι το χρειαζομουν... μεσα σε 3 μερες η οθονη εσπασε στην τσεπη του μπουφαν μου με κερμα (!!!!) ενω ειχα βγαλει το σκυλο (δε χτυπησε πουθενα το κινητο) σημ. δεν εχω σπασει ποτε οθονη κινητου, και εχουν περασει απειρες συσκευες απο τα χερια μου... επειδη λυπαμαι το τηλεφωνο να καθεται χαλασμενο, πραγματικα ειναι σε αριστη κατασταση χωρις παραμικρο σημαδι, εχει κανεις ιδεα που θα μπορεσω να βρω καποια αξιοπιστη οθονη? εχει κανεις καποιον αξιοπιστο πωλητη ebay που να αγορασε και να μην ειχε προβλημα? η εστω αν εχει καποιος καμια συσκευη brickαρισμενη να παρω την οθονη της? Από όσο ξέρω στο dragon tt θα βρεις γνήσιες οθόνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 φιλε το ειδα το dragon tt αλλα την εχει 40ε την οθονη :blink: θα τα εδινα αλλα το κινητο εχει φτασει πλεον στις μικρες εκδοσεις να πωλειται 100ε σχεδον (το ειχα παρει εν τω μεταξυ σχεδον 300ε και βαραω το κεφαλι μου με το που εφτασε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 φιλε το ειδα το dragon tt αλλα την εχει 40ε την οθονη :blink: θα τα εδινα αλλα το κινητο εχει φτασει πλεον στις μικρες εκδοσεις να πωλειται 100ε σχεδον (το ειχα παρει εν τω μεταξυ σχεδον 300ε και βαραω το κεφαλι μου με το που εφτασε) Οκ....εγώ απλά ενημερωσα που θα βρεις γνήσια μιας κ θέμα οθόνης πιστεύω ότι οι υπόλοιπες δεν κάνουν. Ζύγισε τα κ δες τι σε συμφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick30 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλησπερα ψαχνω μια καλη θηκη total body εχει να προτεινει τιποτα καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 παει και η 2η οθονη μου ... ωρα για αλλαγη κινητου πλεον Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Το'βαλες κάτω και το πάταγες; :lol: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 παει και η 2η οθονη μου ... ωρα για αλλαγη κινητου πλεον Ασχετα με το αν θα προχωρησεις σε αγορα αλλης συσκευης, σε ψηνει να σου δωσω ενα τζαμακι ανταλλακτικο για μαυρο mi4 που μου εχει μεινει και απλα θελω να φευγει? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 του εχω αλλαξει ηδη 2 οθονες δεν θελω να ασχοληθω αλλο . πανω δεξια ειχε σπασει και δεν δουλευαν τα 3 κατω κουμπια και απο τα νευρα μου του εριξα μια κατω και δεν εμεινε τιποτα Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 του εχω αλλαξει ηδη 2 οθονες δεν θελω να ασχοληθω αλλο . πανω δεξια ειχε σπασει και δεν δουλευαν τα 3 κατω κουμπια και απο τα νευρα μου του εριξα μια κατω και δεν εμεινε τιποτα Δεν το πουλαω, απλα θελω να αδειαζω τον χωρο και ειναι κριμα να πεταχτει κιολας. Ισως να το εδινες σε καποιον αλλον να το φτιαξει. Εχω και καπακι μαζι μαυρο ματ. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Θα με ενδιέφερε το πίσω μαύρο καπάκι μιας και πρόσφατα άλλαξα οθόνη στο δικό μου σε μαύρη, μετά από σπάσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλημερα και χρονια πολλα! Έχω την gtv. 6.9.29 (miui 8) και την είχα βάλει από πάνω από ότι είχε το κινητό αρχικά μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης. Μου είχε κρατήσει όλες τις εφαρμογές(λίγες έχω) που είχα απο το καλοκαίρι που αγόρασα το κινητο. Η ρομ (miui6) που είχε αρχικά είχε κάτι χαζοδιαφημισεις και τις πετάτε που και που. πετάει κατά καιρους διαφημισεις και με αυτή που του εβαλα. Υποψιάζομαι ότι πρέπει να βάζουμε ρομ με κάποια διαδικασία clean install και όχι από πάνω. Τι με συμβουλευετε να κάνω. Μεσω twrp, να κανω format το art, dalvik cache, cache και το system ? Ή να κάνω factory reset? Έχω κατεβάσει τη νέα xtrv 6.12.22 και την έχω στο data. To factory reset σβήνει το data ? Ίσως είναι καλο να το φορμάρω και αυτό, και να βάλω τη ρομ από usb stick μέσω utg cable. Θέλω να έχω ένα κατά το δυνατόν καθαρό κινητό, έχω μείνει μόνο με 2gb rom από τα 16 που λέει ότι έχει το κινητό, έχοντας λίγες εφαρμογές και Καθόλου παιχνίδια. Χθες μετέφερα και ότι φωτο είχα και πάλι το κινητό είναι γεμάτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Αν μπορεί κανείς να δει το προηγούμενο ποστ μου, πριν μπρικαρω το κινητό. Είμαι από το κινητό και δεν μπορώ να κάνω παράθεση. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Πρέπει να κάνεις διαδικασία fastboot rom οπωσδήποτε.. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13754-Unbrick-ή-Καθαρή-Εγκατάσταση-FastBoot-Rom-με-το-Mi-Flash-SnapDragon/ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ζητειται αμα εχει κανεις καμια spare οθονη ή χαλασμενο mi4 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ζητειται αμα εχει κανεις καμια spare οθονη ή χαλασμενο mi4 Είσαι Αθήνα? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Πρέπει να κάνεις διαδικασία fastboot rom οπωσδήποτε.. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13754-Unbrick-ή-Καθαρή-Εγκατάσταση-FastBoot-Rom-με-το-Mi-Flash-SnapDragon/ Έχω την εντύπωση ότι το mi4 που έχω έχει mediatek και snapdragon. Του έχω περάσει gtv 16 9.29 rom cancro από xiaomi miui hellas. Μπορώ να το κάνω από pc με xp 32bit ? Και οι δύο υπολογιστές που έχω είναι παλιοί και έχω ξεμείνει στα xp. Υπάρχει κίνδυνος να μπρικαρω το κινητό έτσι ? Αν το έκανα μέσω twrp, με factory reset, format system, cache, dalvik δεν είναι πιο ασφαλές? Edited December 30, 2016 by stelrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Έχω την εντύπωση ότι το mi4 που έχω έχει mediatek και snapdragon. Του έχω περάσει gtv 16 9.29 rom cancro από xiaomi miui hellas. Μπορώ να το κάνω από pc με xp 32bit ? Και οι δύο υπολογιστές που έχω είναι παλιοί και έχω ξεμείνει στα xp. Υπάρχει κίνδυνος να μπρικαρω το κινητό έτσι ? Αν το έκανα μέσω twrp, με factory reset, format system, cache, dalvik δεν είναι πιο ασφαλές? Τα mi4 εχουν snapdragon , αν αυτο που εχεις , εχει MTK ... τοτε δεν εχεις Mi4 αλλα κατι που μοιαζει στην εμφανιστη στο Mi4 ... Aπο που το ειχες αγορασει ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts