FIREBLADE1 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Άρα πέτυχε η αγορά... Διατρεχω κάποιο κίνδυνο που αγόρασα με χρεωστικη? Βλέπω ότι κανένας δεν το κάνει... :/ απλα δεν εχεις την προστασια του paypal..... ας ειναι καλα τα cc..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) παρελαβα και εγω πολυ ευχαριστημενος κανενα προβλημα με το ακουστικο που ακουγοτανε :) εχω βαλει την ΜΜ 6.4.14 xposed μπορουμε να βαλουμε ? χρειαζοντε καποια συγκεκριμενα αρχεια ? να κανω μια ερωτηση επειδη ειμαι προνοιτικος και βλεπω οτι ο φωρτιστης της xiaomi ειναι ο ποιο γρηγορος που εχω δει μεχρι στιγμης και σε αλλη συσκευη που τον δοκιμασα που μπορω να βρω σηγουρα αυθεντικο τον ιδιο φωρτιστη xiaomi ? EDIT: βρηκα τα αρχεια για xposed εχει και τα λινκ για κατεβασμα το δοκμασα με ενα module doubletap to sleep και δουλευει αψογα σε ΜΜ 6.4.14 ! Edited May 25, 2016 by thomas93 edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 παρελαβα και εγω πολυ ευχαριστημενος κανενα προβλημα με το ακουστικο που ακουγοτανε :) εχω βαλει την ΜΜ 6.4.14 xposed μπορουμε να βαλουμε ? χρειαζοντε καποια συγκεκριμενα αρχεια ? να κανω μια ερωτηση επειδη ειμαι προνοιτικος και βλεπω οτι ο φωρτιστης της xiaomi ειναι ο ποιο γρηγορος που εχω δει μεχρι στιγμης και σε αλλη συσκευη που τον δοκιμασα που μπορω να βρω σηγουρα αυθεντικο τον ιδιο φωρτιστη xiaomi ? EDIT: βρηκα τα αρχεια για xposed εχει και τα λινκ για κατεβασμα το δοκμασα με ενα module doubletap to sleep και δουλευει αψογα σε ΜΜ 6.4.14 ! Έχει και doubletap to wake; Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 (edited) δεν ξερω module ειναι ? Edited May 25, 2016 by thomas93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Παίδες χλωμό να δουλεύει το double tap...στο wake τουλάχιστον νομίζω ότι πρέπει να το υποστηρίζει ο kernel και δεν νομίζω να το κάνει ο δικός μας. Εγώ το είχα στο k3 note και στο meizu m2 note και είναι από τα λίγα πράγματα που μου λείπουν μαζί με διάφορα άλλα gestures που δούλευαν στο meizu με σβηστή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 απλα δεν εχεις την προστασια του paypal..... ας ειναι καλα τα cc..... Στο κανάλι τους στο YouTube υποστηρίζουν ότι οι παραγγελίες φτάνουν σε 7-9 μέρες.. Παίζει κάτι τέτοιο? Πολύ σύντομα μου φαίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Καλησπέρα στο forum. Είναι να παραγγείλω το mi4 (4G - 2gb rom) για φίλο από το vickmall, το οποίο έχει επιλογή να μου κάνει εγκατάσταση την "Multi-language ROM(install google play)". Αν κατάλαβα καλά είναι προτιμότερο να ζητήσω να μην πειράξει καθόλου τη rom ώστε να μπορώ να βάλω πιο εύκολα αυτή της ελληνικής κοινότητας? Αν μου βάλει την παραπάνω multi δεν κάνει για απλό χρήστη? (γιατί βλέπω όλα τα πατριωτάκια κάτω από τη σελίδα του κινητού στο vickmall λένε το ίδιο ποίημα με τη στροφή 4 να πάει ως εξής: Install the newest multi-language (make sure Greek and English are included) Εμένα μου ήρθε με global dev , κατέβασα την gtv πήγα στο updater πατησα το install selected package μου πέρασε την ρομ μαζί με twrp και su είναι πανευκολη ή διαδικασία στο mi 4 στο redmi note 3 pro που έχω τώρα πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader πρώτα Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΜία από τα ίδια και εγώ (παραγγελία για φίλο....). Αναγκαστικά θα γίνει η αγορά με την multi ROM,άρα θα πρέπει να κατεβάσω στο κινητό την Ελληνική από το miui.gr και μέσω updater να την κάνω install........σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Μία από τα ίδια και εγώ (παραγγελία για φίλο....). Αναγκαστικά θα γίνει η αγορά με την multi ROM,άρα θα πρέπει να κατεβάσω στο κινητό την Ελληνική από το miui.gr και μέσω updater να την κάνω install........σωστά? πιστευω οτι επειδη φοραει στανταρ μαγειρεμενη rom, μαλλον θα περασεις την fastboot rom πρωτα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Μιλάω με Selina από το Vickmall και γράφει πως μπορεί να βάλει την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.12.13. Είναι ΟΚ? Να της πω να περάσει αυτή πριν το στείλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Κλεψανε το Mi4 γνωστου. Θα υπαρξει θεμα αν δηλωσει κλωπη με σκοπο να το απενεργοποιησει? (επειδη δεν εχουμε αποδειξη απο minideal και ειναι παρανομης εισαγωγης χωρις τελωνειο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Κλεψανε το Mi4 γνωστου. Θα υπαρξει θεμα αν δηλωσει κλωπη με σκοπο να το απενεργοποιησει? (επειδη δεν εχουμε αποδειξη απο minideal και ειναι παρανομης εισαγωγης χωρις τελωνειο) Αρχικά ας κάνει ένα lock από το mi account. Για το θέμα με τη δήλωση δε ξέρω να σου πω.. Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisloko Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. αν έχει βάλει κάνεις Android 6 ι κάποια άλλη ρομ που να δουλεύει σωστά. ρωτάω επειδή το περιμένω αύριο. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aslbill Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. αν έχει βάλει κάνεις Android 6 ι κάποια άλλη ρομ που να δουλεύει σωστά. ρωτάω επειδή το περιμένω αύριο. ευχαριστώ. Στο ελληνικό site της miui θα βρεις οδηγό για να του περάσεις την τελευταία Ελληνική ρομ marshmallow. Οι οδηγίες είναι κατατοπιστικότατες! Εγώ παρέλαβα πριν απο μια εβδομάδα ,ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες και ήταν αρκετά εύκολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 και εγω με android 6 ειμαι εδω και καιρο με μια πιο παλια ρομ , ολα οκ Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Στο κανάλι τους στο YouTube υποστηρίζουν ότι οι παραγγελίες φτάνουν σε 7-9 μέρες.. Παίζει κάτι τέτοιο? Πολύ σύντομα μου φαίνεται.. τι εγινε τελικα ; σου πηρε την πληρωμη οκ την επομενη μερα ; (τραπεζα πειραιως εχεις ; ) Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 (edited) τι εγινε τελικα ; σου πηρε την πληρωμη οκ την επομενη μερα ; (τραπεζα πειραιως εχεις ; ) Ναι φίλε μου. Την δέχτηκε αφού μου ζήτησε μέχρι και φωτο της ταυτότητας... (δεν έστειλα). Τώρα είναι κάπου προς Ολλανδία μου φαίνεται... Πειραιώς ναι. Με ποια ρομ το στελνουν ξέρεις? Να του περάσω καμία ελληνική? Edited May 31, 2016 by bill80_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Σημερα ηρθε το κινητο. Ειχε την original μεσα.Κατοπιν περασα clockrecovery και πηγα να φλασαρω την προτελευταια ελληνικη ρομ 7,2 νομιζω. Αλλα δεν το κανει. failed to mount κλπ μου βγαζει.Εχουμε καμια λυση? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Σημερα ηρθε το κινητο. Ειχε την original μεσα.Κατοπιν περασα clockrecovery και πηγα να φλασαρω την προτελευταια ελληνικη ρομ 7,2 νομιζω. Αλλα δεν το κανει. failed to mount κλπ μου βγαζει.Εχουμε καμια λυση? miui.gr διαβασε εκει... ειναι πολυ ευκολο.... ;) ;) Sent from my SM-P605 using Tapatalk Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ναι φίλε μου. Την δέχτηκε αφού μου ζήτησε μέχρι και φωτο της ταυτότητας... (δεν έστειλα). Τώρα είναι κάπου προς Ολλανδία μου φαίνεται... Πειραιώς ναι. Με ποια ρομ το στελνουν ξέρεις? Να του περάσω καμία ελληνική? τα ιδια μου εκανε και εμενα με τραπεζα πειραιως , βραδυ η αγορα μου ηρθε οτι πρπεει να γινει manual κτλ και να πειρμενω 1 μερα (δεν μου ζητησαν τιποτα επιπλεον εγγραφα) , την επομενη μερα το πρωι βλεπω οτι τα λεφτα εφυγαν απο την τραπεζα , μπαινω στο σαιτ και ηδη ειχε παρει tracking number ... αντιθετα αυτο ΔΕΝ συμβαινει με καρτα απο εθνικη τραπεζα... οποτε μαλλον κατι απο την τραπεζα πειραιως δημιουργει το θεμα της καθηστερησης Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisloko Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Γειά σας πεδία τελικά άβρηο θα έρθει. Μια ερώτηση το 2GB και το 3gb γίνεται ι ίδια διαδικασία. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα το κινητό για τη σύζυγο. Έβαλα την τελευταία Ελληνική stable και μετά πήγα να βάλω την κάρτα sim αλλά δεν την αναγνώρισε (cosmote). Έβαλα και την δική μου Vodafone και ούτε αυτή την αναγνώρισε.. Και οι δύο εχουν το σωστό μέγεθος... Και οι 2 είναι νέες σχετικά κάρτες... Καμία ιδέα πριν αρχίσω να τα χώνω στο vickmall; Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ρίξε ένα wipe cache από το recovery. Επίσης δες αν έχεις imei (*#06#). Sent from my HM 1SW using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 τα ιδια μου εκανε και εμενα με τραπεζα πειραιως , βραδυ η αγορα μου ηρθε οτι πρπεει να γινει manual κτλ και να πειρμενω 1 μερα (δεν μου ζητησαν τιποτα επιπλεον εγγραφα) , την επομενη μερα το πρωι βλεπω οτι τα λεφτα εφυγαν απο την τραπεζα , μπαινω στο σαιτ και ηδη ειχε παρει tracking number ... αντιθετα αυτο ΔΕΝ συμβαινει με καρτα απο εθνικη τραπεζα... οποτε μαλλον κατι απο την τραπεζα πειραιως δημιουργει το θεμα της καθηστερησης Ναι μάλλον κάτι παίζει με την Πειραιώς...ποσες μέρες έκανε να φτάσει το δικό σου? Ήταν με laos post ή αποστολή ή με NL? Εμένα με NL και βλέπω να αργεί λιγάκι ακόμη δεν πέταξε για Ελλάδα εδώ και μέρες.. Να δούμε και πως θα περάσω καμία καλή ρομ με ελληνικά γιατί αυτό με αγχώνει λίγο επειδή πήρα και για την κυρά άλλο ένα... Θα πέσει παντοφλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ρίξε ένα wipe cache από το recovery. Επίσης δες αν έχεις imei (*#06#). Sent from my HM 1SW using Tapatalk Αυτός ο συνδυασμός μου βγάζει το ΜΕΙD όχι το ΙΜΕΙ Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Αυτός ο συνδυασμός μου βγάζει το ΜΕΙD όχι το ΙΜΕΙ Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει περίπτωση περνώντας τη Rom να χάθηκε το IMEI; επαναφέρεται; Τελικά από τα settings->about phone βλέπω πως υπάρχει IMEI. Άρα δεν είναι αυτό... Θα πρέπει να το γυρίσω πίσω μάλλον. Δοκίμασα άλλες 2 κάρτες χωρίς αποτέλεσμα.. :( Edited June 2, 2016 by gkouk74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts