adversus Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 απεναντι σου μενω .. απο τη καλλιθεα , και στη περιοχη σου και παντου 4g εχω με cosmote Δεν σε αμφισβητώ φίλε μου,εγώ σου λέω τι παίζει με την δική μου εμπειρία με πάροχο την vodafone σε iphone 5s,galaxy s6 και mi4 ( φίλων τα 2 τελευταία ) :) Όπως και να χει,η ευκαιρία σε αυτά τα λεφτά και πάλι παραμένει ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Για εναν που ειναι επαρχια οπως εγω και το 4g ειναι απιαστο ονειρο το απλο μοντελο 3g μια χαρα ειναι αν δεν εχει αλλες διαφορες. Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, επιπλέον μια διάφορα κοντά στα 80$ μόνο και μόνο για να έχεις 4G είναι εξωπραγματική ως τιμολόγηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) Λοιπον το αποφασισα.....επειδη στα 200 ευρω κατι καλυτερο δεν βλεπω να παιζει αν και ποτε δεν εχω αγορασει απο Κινα αλλα ουτε και xiaomi θα παω για το mi4 και το ερωτημα τωρα ειναι ενα απο ποιο μαγαζι θα εχω καλυτερη εξυπηρετηση μιας και το εχουν στην ιδια τιμη?? Απο minideal η απο vickmall?? Eπισης οι εμπειροι χρειαζεται να ζητησω κατι συγκεκριμενο στο shipping η οτιδηποτε αλλο αιτημα πρωτου αποσταλει το κινητο?? Ποσες μερες περιπου κανει να ερθει απο Κινα?? Υ.Γ. Στο Minideal δινουν και original leather case κατι που στο vickmall δεν κανουν!!! Edited June 18, 2015 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Συνήθως αν ζητήσεις όλο και κάτι σου δίνουν στο vickmall,το vickmall είναι πιο εξυπηρετικό και έμπιστο και μετά τις αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Λοιπον το αποφασισα.....επειδη στα 200 ευρω κατι καλυτερο δεν βλεπω να παιζει αν και ποτε δεν εχω αγορασει απο Κινα αλλα ουτε και xiaomi θα παω για το mi4 και το ερωτημα τωρα ειναι ενα απο ποιο μαγαζι θα εχω καλυτερη εξυπηρετηση μιας και το εχουν στην ιδια τιμη?? Απο minideal η απο vickmall?? Eπισης οι εμπειροι χρειαζεται να ζητησω κατι συγκεκριμενο στο shipping η οτιδηποτε αλλο αιτημα πρωτου αποσταλει το κινητο?? Ποσες μερες περιπου κανει να ερθει απο Κινα?? Υ.Γ. Στο Minideal δινουν και original leather case κατι που στο vickmall δεν κανουν!!! προσωπικα μακρια απο minideal, ουτε αναπτηρα δεν θα ξαναγοραζα απο εκει Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemist89 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Λοιπον το αποφασισα.....επειδη στα 200 ευρω κατι καλυτερο δεν βλεπω να παιζει αν και ποτε δεν εχω αγορασει απο Κινα αλλα ουτε και xiaomi θα παω για το mi4 και το ερωτημα τωρα ειναι ενα απο ποιο μαγαζι θα εχω καλυτερη εξυπηρετηση μιας και το εχουν στην ιδια τιμη?? Απο minideal η απο vickmall?? Eπισης οι εμπειροι χρειαζεται να ζητησω κατι συγκεκριμενο στο shipping η οτιδηποτε αλλο αιτημα πρωτου αποσταλει το κινητο?? Ποσες μερες περιπου κανει να ερθει απο Κινα?? Υ.Γ. Στο Minideal δινουν και original leather case κατι που στο vickmall δεν κανουν!!! Τα έχουμε ξαναπει πολλές φορές http://Www.ibuygou.com Σίγουρα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Τα έχουμε ξαναπει πολλές φορές http://Www.ibuygou.com Σίγουρα πραγματα το εχει $225 to ibuygou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Τα έχουμε ξαναπει πολλές φορές http://Www.ibuygou.com Σίγουρα πραγματα Vickmall ετσι απλα τα κανονιζουν ολα αυτη κ σε 24 ωρες σιπινγκ...νομιζω αυτον τον καιρο σε 15 μερες ειναι εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 το εχει $225 to ibuygou? Όχι,τη συγκεκριμένη έκδοση μόνο με 3G δεν την έχει πάρει το μάτι μου πουθενά αλλού εκτός του minideal και του vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Το mi4 δυο λειτουργιες δεν εχει double sim & sd card αν τα χε αυτα θα ταν out of stock συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkam79 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλησπερα αγαπημενο myphone :D Ειναι το πρωτο μου μηνυμα εδωπερα αλλα παρακολουθω το site απο πολυ παλια ( απο εποχη 'unwired' ακομα :X ) και δυστυχως εδω και καιρο δεν θυμομουν τα στοιχεια μου οποτε τελικα αποφασισα να κανω νεο account. Επισης παρακολουθω εδω και καιρο το συγκεκριμενο τοπικ καθως πλεον εχω (σχεδον) καταληξει οτι το επομενο κινητο μου θα ειναι το Xiaomi Mi4. Κι αυτο γιατι εχει ολα οσα ψαχνω σε ενα κινητο. Ομολογω οτι εχω διαβασει ολες τις σελιδες του τοπικ, ολες οι πληροφοριες εδω μου εχουν φανει απιστευτα χρησιμες καθως σε καμια περιπτωση δεν θα προχωρουσα σε αγορα απο Κινα χωρις να εχω καν πιασει την συσκευη στα χερια μου. Επομενως θα ηθελα να ευχαριστησω ολους τους χρηστες που εχουν συμβαλει σε αυτο, με τις αποριες τους και (κυριως) με τις απαντησεις τους. Θα ηθελα ομως μια μικρη διευκρινιση: Το international version (LTE?) βγαινει σε 64gb ή μονο σε 16gb? Γιατι γενικα προσανατολιζομαι προς τα 64gb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Φίλε μου για κάποιο λόγο μόνο το 16GB βγήκε στην αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Φίλε μου για κάποιο λόγο μόνο το 16GB βγήκε στην αγορά Xiaomi Mi4 White Smart Phone Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz 3GB RAM 64GB ROM 5 inch Screen 13.0MP 3080mAh Εδώ που είναι το TDD λέει για το international με τα 64 ''international FDD-LTE availability TBA'' ΤΒΑ = To be announced Άρα λογικά θα βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkam79 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 μαλιστα, ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις! ετσι κι αλλιως θα το αγορασω κατα το Σεπτεμβρη, ακομα την παλευω με το παλιο κινητο και μιας και ερχονται διακοπες προτιμω να μπορω να αφηνω το κινητο καπου ανεμελα στην ψαθα παρα να εχω το αγχος μην το ακουμπησει ενας κοκκος αμμου απο την παραλια :lol: οποτε μεχρι τοτε μπορει να εχει ανακοινωθει το inter.version σε 64gb! Αν τελικα αναγκαστικά καταληξω στα 16, ξερετε καποιο αλλο tool εναλλακτικο του dropbox σε καλυτερη τιμη;;; καλο κ χρυσο το dropbox, αλλα πολυ ακριβο αν θες να πας στο premium για +2γιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Φίλε αν αντέχεις μέχρι τον Σεπτέμβριο, τότε γιατί δεν παίρνεις το ΜΙ5 που βγαίνει Νοέμβριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 ξερετε καποιο αλλο tool εναλλακτικο του dropbox σε καλυτερη τιμη;;; καλο κ χρυσο το dropbox, αλλα πολυ ακριβο αν θες να πας στο premium για +2γιγα. 1 TB στο mi cloud αν θυμάμαι καλά είναι περίπου 70 ευρώ/τον χρόνο ,ενώ στο dropbox 99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkam79 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Φίλε αν αντέχεις μέχρι τον Σεπτέμβριο, τότε γιατί δεν παίρνεις το ΜΙ5 που βγαίνει Νοέμβριο? γιατι α. δεν το εχω δει και δεν ξερω αν θα μου αρεσει β. το Mi4 με καλυπτει απολυτα, και το μοναδικο του μειονεκτημα κατ'εμε (no mem card slot) θα παραμεινει λογικα και στο Mi5 γ. λογικα θα ειναι αρκετα πιο ακριβο δ. δεν μου αρεσει να το κανω τοn beta tester και για αυτο ποτε δεν αγοραζω κινητα αν δεν εχουν κυκλοφορησει πρωτα κανα εξαμηνο καταλαβαινω το σκεπτικο σου και σε ευχαριστω για την ιδεα, αν τελικα το δω και με ξετρελανει μπορει τελικα να παω να το παρω, οποτε ακυρη η παραπανω λιστα :D:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Αν θες κινητο τωρα το Mi4 θα παρεις αλλωστε Mi5 καλο Γεναρη .. χωρις να ξερουμε και specs Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkam79 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 ναι, σωστα. και να σου πω, αν το 64αρι LTE δεν ανακοινωθει το Σεπτεμβρη θα παω για το WCMDA, δεν με ενδιαφερει κ τοσο το 4g. αν δεν κανω λαθος, με το WCMDA εχεις 3g σε ολα τα ευρωπαικα δικτυα, σωστα? (μενω Ολλανδια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 ναι, σωστα. και να σου πω, αν το 64αρι LTE δεν ανακοινωθει το Σεπτεμβρη θα παω για το WCMDA, δεν με ενδιαφερει κ τοσο το 4g. αν δεν κανω λαθος, με το WCMDA εχεις 3g σε ολα τα ευρωπαικα δικτυα, σωστα? (μενω Ολλανδια) WCDMA 850/900/1900/2100MHz Οπότε νομίζω ναι,αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Αν και δεν νομίζω να μην βγει σεπτέμβρη ή οκτώβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 ναι, σωστα. και να σου πω, αν το 64αρι LTE δεν ανακοινωθει το Σεπτεμβρη θα παω για το WCMDA, δεν με ενδιαφερει κ τοσο το 4g. αν δεν κανω λαθος, με το WCMDA εχεις 3g σε ολα τα ευρωπαικα δικτυα, σωστα? (μενω Ολλανδια) τουλαχιστον για ολλανδια στο επιβεβαιωνω οτι το 3g ειναι οκ , εχω ερθει εκει με mi2 , mi3 και ηταν μια χαρα οποτε σιγουρα ειναι και το Mi4 Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Παιδιά επειδή κοιτάω και εγώ το Mi4 προσπαθώ να δω την διαφορά της WCMDA με την FDD-LTE. Φαντάζομαι ότι το πρώτο είναι 3G (και όπως γράφουν παραπάνω λειτουργεί σε όλη την Ευρώπη) και το δεύτερο 4G. Απλά θέλω να δω αν έχουν διαφορά το Mi4 από το Vickmall και αυτό το Mi4 από ibuygou.com γιατί θα το προτιμούσα σε μαύρο και το Vickmall δεν το έχει στην συγκεκριμένη έκδοση και δεν ξέρω αν αξίζουν τα 40$ παραπάνω για το μαύρο αν τελικά είναι η ίδια έκδοση. Από την άλλη αν κοιτάξω το FDD-LTE από Vickmall πάμε στα 305$ ενώ για 10$ παραπάνω πας στην έκδοση WCMDA με 64GB λευκό. Χάσιμο !!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Παιδιά επειδή κοιτάω και εγώ το Mi4 προσπαθώ να δω την διαφορά της WCMDA με την FDD-LTE. Φαντάζομαι ότι το πρώτο είναι 3G (και όπως γράφουν παραπάνω λειτουργεί σε όλη την Ευρώπη) και το δεύτερο 4G. Απλά θέλω να δω αν έχουν διαφορά το Mi4 από το Vickmall και αυτό το Mi4 από ibuygou.com γιατί θα το προτιμούσα σε μαύρο και το Vickmall δεν το έχει στην συγκεκριμένη έκδοση και δεν ξέρω αν αξίζουν τα 40$ παραπάνω για το μαύρο αν τελικά είναι η ίδια έκδοση. Από την άλλη αν κοιτάξω το FDD-LTE από Vickmall πάμε στα 305$ ενώ για 10$ παραπάνω πας στην έκδοση WCMDA με 64GB λευκό. Χάσιμο !!!!!!!!!!!!!!!! Εγω προσωπικα πηρα απο βικμαλ το 3g που ειναι κ η μονη διαφορα με το lte σε λευκο με 226$ αυτο θα σου προτεινα κ σενα σε μαυρο χανει πολλη σε ομορφια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Από την άλλη αν κοιτάξω το FDD-LTE από Vickmall πάμε στα 305$ ενώ για 10$ παραπάνω πας στην έκδοση WCMDA με 64GB λευκό. Χάσιμο !!!!!!!!!!!!!!!! Είναι αναλόγως τι θες πιο πολύ,4G ή περισσότερη μνήμη. Για μένα πάντως αξίζει να περιμένεις 2 μήνες ακόμα έστω ( μιας και το wcmda στα 64gb έχει κάμποσο καιρό που βγήκε) μπας και βγει και το fdd-lte με 64gb σε καλή τιμή. Εγω προσωπικα πηρα απο βικμαλ το 3g που ειναι κ η μονη διαφορα με το lte σε λευκο με 226$ αυτο θα σου προτεινα κ σενα σε μαυρο χανει πολλη σε ομορφια Αυτό είναι υποκειμενικό,εμένα μου φαίνεται πανέμορφο σε μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Το μαύρο το έχει ένας φίλος... Και ξεθωριασε διότι είναι ματ και όχι σαν τι λευκό γυαλιστερό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts