Jump to content

Xiaomi Mi 4

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται να κάνεις backup αν το κινητο είναι καινούργιο, δεν έχεις να χάσεις κάτι..
nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα στην παρεα,ειμαι νεος στο φορουμ(αν και σας παρακολουθω κανενα 8 μηνο) και θα ηθελα μερικες απαντησεις αν θα ηταν ευκολο!Λοιπον τα τελευταια 3 χρονια λειτουργουσα μονο iOS συσκευες και η αλλαγη σε android οπως καταλαβαινετε ειναι καπως δυσκολη.Στο ψητο τωρα,πηρα το Xiaomi mi4 (μετα απο 30 μερες μονο ευτυχως!! :P ) και σημερα ειμαι στην 2η μερα λειτουργιας.Επειδη πολλους σας ακουω να προτινετε την αλλαγη ROM, εμενα τι μου προτινετε να κανω?Δεν θελω να κανω τρελα πραγματα με το κινητο,να τρεχω μερικες εφαρμογες,να ειναι οσο το δυνατον πιο γρηγορο(δλδ να μην φορτωσω καποια ROM και δημιουργησω καποιο προβλημα στο κινητο και τρωει κολληματα,κτλπ)Και το πιο περιεργο της υποθεσης ειναι οτι χτες που ηταν η πρωτη μερα χρησης κατεβασα απο περιεργια το Antutu και μου εβγαλε scor 45.000. Ενω το βραδυ που εκλεισε απο μπαταρια,εκανα πληρης φορτιση και ξανα εκανα Antutu, Μου εβγαλε 2 φορες scor 33.000..Αρχισε ηδη να τα παιζει η φταιει κατι αλλο?(δεν εχω κατεβασει παιχνιδια η περιεργες εφαρμογες περα τον κλασσικων fb,skype,instagram και τετοια.) Σορρυ αν σας κουρασα απο το πρωτο μου κιολας μυνημα αλλα σαν αρχαριος και εγω εχω ανυσηχιες..Ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλησπερα στην παρεα,ειμαι νεος στο φορουμ(αν και σας παρακολουθω κανενα 8 μηνο) και θα ηθελα μερικες απαντησεις αν θα ηταν ευκολο!Λοιπον τα τελευταια 3 χρονια λειτουργουσα μονο iOS συσκευες και η αλλαγη σε android οπως καταλαβαινετε ειναι καπως δυσκολη.Στο ψητο τωρα,πηρα το Xiaomi mi4 (μετα απο 30 μερες μονο ευτυχως!! :P ) και σημερα ειμαι στην 2η μερα λειτουργιας.Επειδη πολλους σας ακουω να προτινετε την αλλαγη ROM, εμενα τι μου προτινετε να κανω?Δεν θελω να κανω τρελα πραγματα με το κινητο,να τρεχω μερικες εφαρμογες,να ειναι οσο το δυνατον πιο γρηγορο(δλδ να μην φορτωσω καποια ROM και δημιουργησω καποιο προβλημα στο κινητο και τρωει κολληματα,κτλπ)Και το πιο περιεργο της υποθεσης ειναι οτι χτες που ηταν η πρωτη μερα χρησης κατεβασα απο περιεργια το Antutu και μου εβγαλε scor 45.000. Ενω το βραδυ που εκλεισε απο μπαταρια,εκανα πληρης φορτιση και ξανα εκανα Antutu, Μου εβγαλε 2 φορες scor 33.000..Αρχισε ηδη να τα παιζει η φταιει κατι αλλο?(δεν εχω κατεβασει παιχνιδια η περιεργες εφαρμογες περα τον κλασσικων fb,skype,instagram και τετοια.) Σορρυ αν σας κουρασα απο το πρωτο μου κιολας μυνημα αλλα σαν αρχαριος και εγω εχω ανυσηχιες..Ευχαριστω εκ των προτερων!

Άλλαξε τη και βάλε την ελληνική από το miui.gr κατέβασε τη από εδώ

nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4

Δεν θυμάμαι αν το διάβασα πιο πίσω, καθώς είμαι στην αναμονή για την συσκευή.

Lollipop δεν έχει πάρει ακόμα? Βλέπω ότι τα παιδιά στην miui hellas βρίσκονται ακόμα στην 4.4.4 γι αυτό ρωτάω.

Καλημερα σε ολους! Τελικα οπου και να πας σε xiaomi επιστρεφεις. Πρωην κατοχος του mi3 εχω αλλαξει 3 συσκευες μετα απο αυτο αλλα μαλλον θα ξαναπαρω και μαλλον το mi4. Θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του μαυρου χρωματος αν χαλαει ξεβαφει με τη χρηση. Και πως τα παει στις βραδινες φωτογραφιες επειδη ειδα και εχει μονο φλας.

Σε ότι αφορά το μαύρο χρώμα δεν έχω κανένα θέμα με τη βαφή μέχρι στιγμής αλλά το έχω σχεδόν πάντα σε θήκη, και δεν νομίζω να έχει θέμα.

Απο την άλλη αν το έπαιρνα πάλι θα επέλεγα το λευκό γιατί κάνει πιο ωραία αντίθεση με την οθόνη και θήκες-καπάκια κλπ.

Οταν το έχω κλειδωμένο είναι σκέτη μαυρίλα όλο , σαν ένα μαύρο κουτάκι, δεν ξεχωρίζει σε τίποτα απο ένα άλλο κινητο ίδιου χρώματος - μεγέθους , μάλιστα μου έχει τύχει... να το ψαχνω για λίγο και να μην το βρίσκω όταν είναι σε μαύρο γραφείο ή τραπέζι :lol::lol:

Σε ότι αφορά το μαύρο χρώμα δεν έχω κανένα θέμα με τη βαφή μέχρι στιγμής αλλά το έχω σχεδόν πάντα σε θήκη, και δεν νομίζω να έχει θέμα.

Απο την άλλη αν το έπαιρνα πάλι θα επέλεγα το λευκό γιατί κάνει πιο ωραία αντίθεση με την οθόνη και θήκες-καπάκια κλπ.

Οταν το έχω κλειδωμένο είναι σκέτη μαυρίλα όλο , σαν ένα μαύρο κουτάκι, δεν ξεχωρίζει σε τίποτα απο ένα άλλο κινητο ίδιου χρώματος - μεγέθους , μάλιστα μου έχει τύχει... να το ψαχνω για λίγο και να μην το βρίσκω όταν είναι σε μαύρο γραφείο ή τραπέζι :lol::lol:

Ευχαριστω. Μολις εγινε η παραγγελια σε λευκο απο vickmall

Άλλαξε τη και βάλε την ελληνική από το miui.gr κατέβασε τη από εδώ

Πριν καν την βαλω,μπηκα και στο φορουμ της Ελληνικης Ρομ,και την καταργησανε γιατι εβγαλε προβλημα..Οποτε απο οτι καταλαβαινω να μην πειραξω καλυτερα τιποτα..εμενα με παραξενευσε οτι την πρωτη μερα εβγαλε 45.000 ενω την επομενη μετα το ρεσταρτ του κινητου,33.000. Και οταν διαγραφω καποια εφαρμογη μου πεταει μια κινεζια κατι σαν επιβεβαιωση μαλλον για διαγραφη της εφαρμογης.Γιαυτο τον λογο ειπα να ρωτησω μηπως η αλλαγη Ρομ ειναι καλυτερη η χειροτερη.

Η 5.5.23 είναι οκ πάντως δε βρήκα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής..

Καλησπέρα παιδιά! Έχει αγοράσει κάποιος από εδώ; Είναι καλά τα λεφτά; Πόσες ημέρες κάνει να έρθει; Υπάρχει κάπου αλλού σε eu warehouse; Ποια η διαφορά του screen protector από το Tempered Glass Screen Protector; Ποτε δεν έχω χρησιμοποιήσει σε ότι κινητό κι αν είχα! Πιάνει 4g δίκτυα; Edited by theoraklis

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα με το Messenger του κινητού αφού όταν πατάω σε μια επαφή από το Facebook δε μου ανοίγει το παράθυρο για να κάνω συνομιλία μέσω Messenger ενώ μόνος τρόπος είναι να μπεις απλά μέσω του προγράμματος. Τα έκανα unistal και install αλλά τίποτα. Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα με το Messenger του κινητού αφού όταν πατάω σε μια επαφή από το Facebook δε μου ανοίγει το παράθυρο για να κάνω συνομιλία μέσω Messenger ενώ μόνος τρόπος είναι να μπεις απλά μέσω του προγράμματος. Τα έκανα unistal και install αλλά τίποτα. Ευχαριστώ!

Αν και δεν έχω τη συσκευή στα χέρια μου ακόμα, υποθέτω πως θα είναι όπως το mi3 που είχα! Πρέπει να δώσεις permissions στο messenger. Αυτό θα στο πεί κάποιος που έχει στην κατοχή του τη συσκευή. Νομίζω μέσα απο το security

Πήγαινε στις εφαρμογες πατα στην εφαρμογη κ σε ενα σημειο(δεν εχω το τηλεφωνο πλεον εδω κ καιρο) και τικαρε εκει που σου λεει να βγαζει pop up notification

Νέος κάτοχος, καλώς σας βρήκα :)

Το font μπορώ να το αλλάξω χωρίς να βάλω ελληνική rom; Δεν χρειάζομαι menu και μεταφράσεις. Κοίταξα λίγο στο xiaomi-miui.gr αλλά είναι ψιλοδράμα το site.

Βλέπω ότι έχει την roboto πρώτη πρώτη στο system fonts οπότε λογικά φτιάχνει αλλά μάλλον θα βάλω την ελληνική να τελειώνω. Πόσο lag έχουν τα updates της ελληνικής από της international;

Edited by automat

Το εχω πει και θα το ξαναπω , αν δεν θελετε να κανετε πειραματα με το κινητο σας και θελετε ενα απιστευτα γρηγορο κινητο χωρις κολληματα χωρις προβληματα κτλ τοτε βαλτε Stable ROM και μη κανετε update ΠΟΤΕ εκτος αν σας παρουσιασει η συγκεκριμενη ROM προβληματα.

Προσωπικα εχω την Stable 5.1.0 και το κινητο ειναι αψογο.

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5928-Stable-5-1-0-Xiaomi-MI-4-Kit-Kat/#files

http://s9.postimg.org/qzdaw2unj/001a65ada928c21332a1820c0021ae91804fa067a6042d63.jpg

Edited by MAFIA

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Το εχω πει και θα το ξαναπω , αν δεν θελετε να κανετε πειραματα με το κινητο σας και θελετε ενα απιστευτα γρηγορο κινητο χωρις κολληματα χωρις προβληματα κτλ τοτε βαλτε Stable ROM και μη κανετε update ΠΟΤΕ εκτος αν σας παρουσιασει η συγκεκριμενη ROM προβληματα.

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5928-Stable-5-1-0-Xiaomi-MI-4-Kit-Kat/#files

http://s9.postimg.org/qzdaw2unj/001a65ada928c21332a1820c0021ae91804fa067a6042d63.jpg

Εγω δηλαδη που εβαλα την 5.5.23 λες να εχω καποιο προβλημα?Μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα και την εβαλα γιατι η γραματτοσειρα απο την μανησια ηταν αθλια και καθε φορα που προσπαθουσα να σβησω καποια εφαρμογη μου πετουσε κατι κινεζιες.

Κι εγώ την stable έβαλα και όταν βγει το lollipop με το καλό βλέπουμε.

Ποιο widget ώρας/καιρού/κλπ είναι αυτό;

Εγω δηλαδη που εβαλα την 5.5.23 λες να εχω καποιο προβλημα?Μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα και την εβαλα γιατι η γραματτοσειρα απο την μανησια ηταν αθλια και καθε φορα που προσπαθουσα να σβησω καποια εφαρμογη μου πετουσε κατι κινεζιες.

Μια χαρά είναι η 5.5.23 δεν έχεις κανένα πρόβλημα, αλλά και να αντιμετωπισεις κάποιο πρόβλημα το ποσταρεις και βρίσκεται λύση. Και εγώ 5.5.23 έχω και είμαι κομπλέ. Απλά αν σου βγάλει κάποιο update μη το κάνεις διάβασε αν το update είναι οκ πρώτα και μετά καντο.

Ποιο widget ώρας/καιρού/κλπ είναι αυτό;

Αυτο που με βολευε και ηταν πολυ καλο ηταν το weather BZ

αλλα μετα το τελευταιο Update χαλασε, δεν τρεχει κολλαει και τωρα βρηκα ενα αλλο που ειναι αρκετα καλο (αυτο που βλεπεις)

transparent weather clock

http://s27.postimg.org/mdy39wreb/560391a93fbdde4ee85ac59058bfbf3afff4d83575f04d72.jpg

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Χτες πηγα στα Public στο cosmos.

Μαζι μου ειχα φυσικα το MI4 και ειπα να συγκρινω λιγο τη καμερα μου με εκεινη του S6

Τα εβαλα διπλα διπλα και φωτογραφησα το μαγαζι απο τη μια πλευρα εως την αλλη.

Ενεργοποιησα HDR ζωντανα sto MI4 και στο S6 ενεργοποιησα το HDR στο on.

Καμια σχεση η φωτογραφια του S6 με του ΜΙ4. Του Samsung βγαινει αρκετα σκουρη στο βαθος ενω στο ΜΙ4 ειναι πολυ πιο φωτεινη και χρωματα πιο ζωντανα.

με εκανε μεγαλη αντυπωση η διαφορα αυτη

είμαι με την ελληνική 5.5.23 dev και παρατηρώ ότι,

1ον όταν μου στέλνουν sms στο preview δεν φαίνεται το όνομα της επαφης και μόνον ο αριθμός, ενώ όταν μπω στο default sms app μου δείχνει το όνομα.

2ον, ενώ στις κλήσεις δεν έχω κανένα πρόβλημα, στα sms αλλά και στις ειδοποιήσεις δεν ακούγεται κανένας από τους built in sounds. ίσως επειδή είναι διάρκειας 1sec? Όταν πάω να τους κάνω "preview" παίζουν κανονικά.

edit άκυρο με το sms sound, παίζει σωστά.

εχθές πήρα την συσκευή και την ψάχνω.

Edited by p_under

Παρηγγειλα το Xiaomi Mi4 16GB σε Ασπρο. Το πηρα με την original rom. Οταν με το καλο ερθει να βαλω την ελληνικη εκδοση κατευθειαν? Εχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω? Υπαρχει αναβαθμιση για εκδοση Android 5 ?

Παρηγγειλα το Xiaomi Mi4 16GB σε Ασπρο. Το πηρα με την original rom. Οταν με το καλο ερθει να βαλω την ελληνικη εκδοση κατευθειαν? Εχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω? Υπαρχει αναβαθμιση για εκδοση Android 5 ?

Ε ναι μόλις το παραλαβεις πριν ξεκινήσεις να το στηνεις πέρνα την ελληνική.

Μια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με το Xiaomi MI4 με τα 2GB RAM http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-smartphone-snapdragon-801-2-5-ghz-quad-core-5-0-inch-13mp-camera-ram-2gb-rom-16gb-android-4-4.html. Τι διαφορά έχει με αυτό με τα 3GB RAM εκτός της μνήμης; Ευχαριστώ,
:chair:

Μια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με το Xiaomi MI4 με τα 2GB RAM http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-smartphone-snapdragon-801-2-5-ghz-quad-core-5-0-inch-13mp-camera-ram-2gb-rom-16gb-android-4-4.html. Τι διαφορά έχει με αυτό με τα 3GB RAM εκτός της μνήμης; Ευχαριστώ,

Δεν υπάρχει mi4 με 2gb ram..