stavag Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 παιδια μπορει να κανει καποιος με την 104 test αν δουλευει το τηλεφωνο σαν wifi spot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosmos Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Παιδιά αν κάνουμε factory data reset θα μας βγάλει στην αρχική έκδοση και όχι στην updated 104 ? Με την 104 η μπαταρία εί ναι χάλια μια μερα με μέτρια χρήση. Αν θυμάμαι καλά το δικό μου έιχε την 909 και δουλευε πολύ καλά η μπαταρία. Είμαι λίγο άσχετος γι αυτό ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Παιδιά αν κάνουμε factory data reset θα μας βγάλει στην αρχική έκδοση και όχι στην updated 104 ? Με την 104 η μπαταρία εί ναι χάλια μια μερα με μέτρια χρήση. Αν θυμάμαι καλά το δικό μου έιχε την 909 και δουλευε πολύ καλά η μπαταρία. Είμαι λίγο άσχετος γι αυτό ρωτάω Αν κάνεις factory reset δεν θα σου βάλει την αρχική rom, θα σου επαναφέρει στην αρχική της κατάσταση τη rom που φοράει τώρα η συσκευή σου. Για αλλαγή rom... θα πρέπει να την flashάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 υπερευχαριστημενος με τη ρομ του μπριζολα.εγινε και ενα battery repair life .δυσκολα θα φυγω απο αυτη τη rom Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 υπερευχαριστημενος με τη ρομ του μπριζολα.εγινε και ενα battery repair life .δυσκολα θα φυγω απο αυτη τη rom η μπαταρια ποσο σε κραταει??αν την φλασαρω χανονται τα αρχεια ,οι εφαρμογες και τα νουμερα??η επειδη ειναι update oxi??σκεφτομαι να την περασω σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 υπερευχαριστημενος με τη ρομ του μπριζολα.εγινε και ενα battery repair life .δυσκολα θα φυγω απο αυτη τη rom Καλησπερα.:) Μπορεις να με βοηθησεις να εγκαταστησω και εγω τη ρομ του μπριζολα?:worry::( Ειμαι ψιλοασχετη και θα ηθελα(αν μπορεις) να μου δωσεις οδηγιες βημα-βημα.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπερα.:) Μπορεις να με βοηθησεις να εγκαταστησω και εγω τη ρομ του μπριζολα?:worry::( Ειμαι ψιλοασχετη και θα ηθελα(αν μπορεις) να μου δωσεις οδηγιες βημα-βημα.:O Δεν ειναι δυσκολο,εγω την εγκατεστησα χτες,οι οδηγιες βημα ,βημα βρισκονται στα ποστ 311,320,329. Συνοπτικα τι κανεις,κατεβαζεις την ρομ,το φλας τουλ και τους drivers. ενεργοποιεις τον εντοπισμο σφαλματων usb,μετα το συνδεεις ανοιχτο και εγκαθιστας τον driver,αφου εγκατασταθει το αποσυνδεεις και το κλεινεις. Ανοιγεις το φλας τουλ ,πατας scatter loading,επιλεγεις το scatter απο τον φακελο της ρομ και ξετσεκαρεις αν ειναι τσεκαρισμενο το DA DL ALL With Check Sum. Συνδεεις το τηλεφωνο σβηστο στο πισι και αρχιζει η διαδικασια, μολις βγαλει εναν πρασινο κυκλο τελειωσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν ειναι δυσκολο,εγω την εγκατεστησα χτες,οι οδηγιες βημα ,βημα βρισκονται στα ποστ 311,320,329. Συνοπτικα τι κανεις,κατεβαζεις την ρομ,το φλας τουλ και τους drivers. ενεργοποιεις τον εντοπισμο σφαλματων usb,μετα το συνδεεις ανοιχτο και εγκαθιστας τον driver,αφου εγκατασταθει το αποσυνδεεις και το κλεινεις. Ανοιγεις το φλας τουλ ,πατας scatter loading,επιλεγεις το scatter απο τον φακελο της ρομ και ξετσεκαρεις αν ειναι τσεκαρισμενο το DA DL ALL With Check Sum. Συνδεεις το τηλεφωνο σβηστο στο πισι και αρχιζει η διαδικασια, μολις βγαλει εναν πρασινο κυκλο τελειωσες Βουνο μου ακουγονται.. :-( Παρολαυτα θα δοκιμασω...:superman: Ευχαριστω πολυ,πολυ..... :-* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Δεν ειναι δυσκολο,εγω την εγκατεστησα χτες,οι οδηγιες βημα ,βημα βρισκονται στα ποστ 311,320,329. Συνοπτικα τι κανεις,κατεβαζεις την ρομ,το φλας τουλ και τους drivers. ενεργοποιεις τον εντοπισμο σφαλματων usb,μετα το συνδεεις ανοιχτο και εγκαθιστας τον driver,αφου εγκατασταθει το αποσυνδεεις και το κλεινεις. Ανοιγεις το φλας τουλ ,πατας scatter loading,επιλεγεις το scatter απο τον φακελο της ρομ και ξετσεκαρεις αν ειναι τσεκαρισμενο το DA DL ALL With Check Sum. Συνδεεις το τηλεφωνο σβηστο στο πισι και αρχιζει η διαδικασια, μολις βγαλει εναν πρασινο κυκλο τελειωσες Προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα...:(:(:(:O Edited January 21, 2015 by maraki_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα...:(:(:(:O σε ποιο σημειο καλλησες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) σε ποιο σημειο καλλησες?? Τα κατεβασα στο λαπτοπ αλλα μετα.....?Δε μπορω να βρω ακρη... Αξιζει τον κοπο να παιδευτω?( Τωρα εχω την 104.) Edited January 21, 2015 by maraki_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αν δεν έχεις προβλήματα με τη μπαταρία εννοείται πως μένεις με την 104. Αν έχεις, τότε θα χρειαστεί να δώσεις μάχη με το συνειδητό σου που προσπαθεί να σε πείσει πως αυτά είναι ακατόρθωτα πράγματα. Να δεις που χαλαρά θα τα καταφέρεις και πόσο ωραία θα αισθανθείς που διέψευσες την πεσιμιστική πλευρά του εαυτού σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αν δεν έχεις προβλήματα με τη μπαταρία εννοείται πως μένεις με την 104. Αν έχεις, τότε θα χρειαστεί να δώσεις μάχη με το συνειδητό σου που προσπαθεί να σε πείσει πως αυτά είναι ακατόρθωτα πράγματα. Να δεις που χαλαρά θα τα καταφέρεις και πόσο ωραία θα αισθανθείς που διέψευσες την πεσιμιστική πλευρά του εαυτού σου... Στην αρχη δεν ειχα προβλημα αλλα μετα απο 3-4 φορτισεις απεκτησα... Το εβγαλα απο το φορτιστη πριν 10 λεπτα απο 100% και τωρα εχω 97% ενω δεν το εχω ακουμπησει καν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Τα κατεβασα στο λαπτοπ αλλα μετα.....?Δε μπορω να βρω ακρη... Αξιζει τον κοπο να παιδευτω?( Τωρα εχω την 104.) Αν το λαπτοπ σου ειναι με windows 8αρια και πανω ειναι μπερδεμα :( Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αν το λαπτοπ σου ειναι με windows 8αρια και πανω ειναι μπερδεμα :( Εχω τα Windows Vista....:worry::worry: Προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εχω τα Windows Vista....:worry::worry: Προβλημα?? Μια χαρα ειναι για να φλασαρεις τη rom. Το usb καλωδιο να το συνδεσεις κατευθειαν σε καποια θηρα στο λαπτοπ κατα τη διαδικασια φλασαρισματος, ΜΗΝ το συνδεσεις με usb hub ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Μια χαρα ειναι για να φλασαρεις τη rom. Το usb καλωδιο να το συνδεσεις κατευθειαν σε καποια θηρα στο λαπτοπ κατα τη διαδικασια φλασαρισματος, ΜΗΝ το συνδεσεις με usb hub ;) Προσπαθησα ξανα αλλα δε μπορεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Κανένας γνωστός, φίλος που να ξέρει μερικά παραπάνω δεν υπάρχει;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Προσπαθησα ξανα αλλα δε μπορεσα... πες μας που ακριβως κολλας να σε βοηθησουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 πες μας που ακριβως κολλας να σε βοηθησουμε :) Στη ρομ. Οταν την κατεβασα δεν βρηκα το φακελο που μου ειπατε.. Και βασικα ολα τα αρχεια της ρομ ηταν με ασπρο εικονιδιο και μου ελεγε"τα windows δεν ειναι δυνατο να ανοιξουν αυτο το αρχειο". ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανένας γνωστός, φίλος που να ξέρει μερικά παραπάνω δεν υπάρχει;; Δυστυχως οχι..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Στη ρομ. Οταν την κατεβασα δεν βρηκα το φακελο που μου ειπατε.. Και βασικα ολα τα αρχεια της ρομ ηταν με ασπρο εικονιδιο και μου ελεγε"τα windows δεν ειναι δυνατο να ανοιξουν αυτο το αρχειο". Δυστυχως οχι..:( Δωσε μας λινκ με το ποιο αρχειο κατεβαζεις. Μηπως δεν κατεβηκε σωστα το αρχειο ? Δοκιμασε να το κατεβασεις παλι. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ανεβασα για να υπαρχει τη τελευταια rom που μας ειπε ο Britzolas :) Αυτη κατεβασα... Και ετσι μου εμφανιζονται τα εικονιδια. Να ρωτησω κατι.. Δεν γινεται να με βοηθησει καποιος με απομακρυσμενη βοηθεια??:O:O:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Απο τα ελαχιστα που ξερω απο pc νομιζω πως ανοιξες το αρχειο με windows media Κανε αποσυμπιεση στο αρχειο που κατεβασες με winrar και δοκιμασε παλι. Περιμενουμε νεα σου :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Απο τα ελαχιστα που ξερω απο pc νομιζω πως ανοιξες το αρχειο με windows media Κανε αποσυμπιεση στο αρχειο που κατεβασες με winrar και δοκιμασε παλι. Περιμενουμε νεα σου :) Πατησα καταλαθος ανοιγμα με windows media και τωρα δεν ξερω πως να το αλλαξω...:O Το εκανα ξανα αποσυμπιεση αλλα παλι με windows media ανοιγει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Κάνε δεξί κλικ και επέλεξε "άνοιγμα με", και μετά το winrar (εφ'όσον το έχεις ...) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts