Jump to content

Leagoo Lead 1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 806
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά αν κάνουμε factory data reset θα μας βγάλει στην αρχική έκδοση και όχι στην updated 104 ? Με την 104 η μπαταρία εί ναι χάλια μια μερα με μέτρια χρήση. Αν θυμάμαι καλά το δικό μου έιχε την 909 και δουλευε πολύ καλά η μπαταρία. Είμαι λίγο άσχετος γι αυτό ρωτάω

• Administrators
Παιδιά αν κάνουμε factory data reset θα μας βγάλει στην αρχική έκδοση και όχι στην updated 104 ? Με την 104 η μπαταρία εί ναι χάλια μια μερα με μέτρια χρήση. Αν θυμάμαι καλά το δικό μου έιχε την 909 και δουλευε πολύ καλά η μπαταρία. Είμαι λίγο άσχετος γι αυτό ρωτάω

Αν κάνεις factory reset δεν θα σου βάλει την αρχική rom, θα σου επαναφέρει στην αρχική της κατάσταση τη rom που φοράει τώρα η συσκευή σου. Για αλλαγή rom... θα πρέπει να την flashάρεις.

Modpic.gif

υπερευχαριστημενος με τη ρομ του μπριζολα.εγινε και ενα battery repair life .δυσκολα θα φυγω απο αυτη τη rom

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

υπερευχαριστημενος με τη ρομ του μπριζολα.εγινε και ενα battery repair life .δυσκολα θα φυγω απο αυτη τη rom

η μπαταρια ποσο σε κραταει??αν την φλασαρω χανονται τα αρχεια ,οι εφαρμογες και τα νουμερα??η επειδη ειναι update oxi??σκεφτομαι να την περασω σημερα.

Καλησπερα.:) Μπορεις να με βοηθησεις να εγκαταστησω και εγω τη ρομ του μπριζολα?:worry::( Ειμαι ψιλοασχετη και θα ηθελα(αν μπορεις) να μου δωσεις οδηγιες βημα-βημα.:O

Καλησπερα.:) Μπορεις να με βοηθησεις να εγκαταστησω και εγω τη ρομ του μπριζολα?:worry::( Ειμαι ψιλοασχετη και θα ηθελα(αν μπορεις) να μου δωσεις οδηγιες βημα-βημα.:O

Δεν ειναι δυσκολο,εγω την εγκατεστησα χτες,οι οδηγιες βημα ,βημα βρισκονται στα ποστ 311,320,329.

Συνοπτικα τι κανεις,κατεβαζεις την ρομ,το φλας τουλ και τους drivers.

ενεργοποιεις τον εντοπισμο σφαλματων usb,μετα το συνδεεις ανοιχτο και εγκαθιστας τον driver,αφου εγκατασταθει το αποσυνδεεις και το κλεινεις.

Ανοιγεις το φλας τουλ ,πατας scatter loading,επιλεγεις το scatter απο τον φακελο της ρομ και ξετσεκαρεις αν ειναι τσεκαρισμενο το DA DL ALL With Check Sum.

Συνδεεις το τηλεφωνο σβηστο στο πισι και αρχιζει η διαδικασια,

μολις βγαλει εναν πρασινο κυκλο τελειωσες

Δεν ειναι δυσκολο,εγω την εγκατεστησα χτες,οι οδηγιες βημα ,βημα βρισκονται στα ποστ 311,320,329.

ενεργοποιεις τον εντοπισμο σφαλματων usb,μετα το συνδεεις ανοιχτο και εγκαθιστας τον driver,αφου εγκατασταθει το αποσυνδεεις και το κλεινεις.

Ανοιγεις το φλας τουλ ,πατας scatter loading,επιλεγεις το scatter απο τον φακελο της ρομ και ξετσεκαρεις αν ειναι τσεκαρισμενο το DA DL ALL With Check Sum.

Βουνο μου ακουγονται.. :-( Παρολαυτα θα δοκιμασω...:superman: Ευχαριστω πολυ,πολυ..... :-*

Προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα...:(:(:(:O

Edited by maraki_t

σε ποιο σημειο καλλησες??

Τα κατεβασα στο λαπτοπ αλλα μετα.....?Δε μπορω να βρω ακρη... Αξιζει τον κοπο να παιδευτω?( Τωρα εχω την 104.)

Edited by maraki_t

Αν δεν έχεις προβλήματα με τη μπαταρία εννοείται πως μένεις με την 104. Αν έχεις, τότε θα χρειαστεί να δώσεις μάχη με το συνειδητό σου που προσπαθεί να σε πείσει πως αυτά είναι ακατόρθωτα πράγματα.

Να δεις που χαλαρά θα τα καταφέρεις και πόσο ωραία θα αισθανθείς που διέψευσες την πεσιμιστική πλευρά του εαυτού σου...

Αν δεν έχεις προβλήματα με τη μπαταρία εννοείται πως μένεις με την 104. Αν έχεις, τότε θα χρειαστεί να δώσεις μάχη με το συνειδητό σου που προσπαθεί να σε πείσει πως αυτά είναι ακατόρθωτα πράγματα.

Να δεις που χαλαρά θα τα καταφέρεις και πόσο ωραία θα αισθανθείς που διέψευσες την πεσιμιστική πλευρά του εαυτού σου...

Στην αρχη δεν ειχα προβλημα αλλα μετα απο 3-4 φορτισεις απεκτησα... Το εβγαλα απο το φορτιστη πριν 10 λεπτα απο 100% και τωρα εχω 97% ενω δεν το εχω ακουμπησει καν....

Τα κατεβασα στο λαπτοπ αλλα μετα.....?Δε μπορω να βρω ακρη... Αξιζει τον κοπο να παιδευτω?( Τωρα εχω την 104.)

Αν το λαπτοπ σου ειναι με windows 8αρια και πανω ειναι μπερδεμα :(

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εχω τα Windows Vista....:worry::worry: Προβλημα??

Μια χαρα ειναι για να φλασαρεις τη rom.

Το usb καλωδιο να το συνδεσεις κατευθειαν σε καποια θηρα στο λαπτοπ κατα τη διαδικασια φλασαρισματος, ΜΗΝ το συνδεσεις με usb hub ;)

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Μια χαρα ειναι για να φλασαρεις τη rom.

Το usb καλωδιο να το συνδεσεις κατευθειαν σε καποια θηρα στο λαπτοπ κατα τη διαδικασια φλασαρισματος, ΜΗΝ το συνδεσεις με usb hub ;)

Προσπαθησα ξανα αλλα δε μπορεσα...

Κανένας γνωστός, φίλος που να ξέρει μερικά παραπάνω δεν υπάρχει;;
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

πες μας που ακριβως κολλας να σε βοηθησουμε :)

Στη ρομ. Οταν την κατεβασα δεν βρηκα το φακελο που μου ειπατε.. Και βασικα ολα τα αρχεια της ρομ ηταν με ασπρο εικονιδιο και μου ελεγε"τα windows δεν ειναι δυνατο να ανοιξουν αυτο το αρχειο".

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανένας γνωστός, φίλος που να ξέρει μερικά παραπάνω δεν υπάρχει;;

Δυστυχως οχι..:(

Στη ρομ. Οταν την κατεβασα δεν βρηκα το φακελο που μου ειπατε.. Και βασικα ολα τα αρχεια της ρομ ηταν με ασπρο εικονιδιο και μου ελεγε"τα windows δεν ειναι δυνατο να ανοιξουν αυτο το αρχειο".

Δυστυχως οχι..:(

Δωσε μας λινκ με το ποιο αρχειο κατεβαζεις.

Μηπως δεν κατεβηκε σωστα το αρχειο ? Δοκιμασε να το κατεβασεις παλι.

Ανεβασα για να υπαρχει τη τελευταια rom που μας ειπε ο Britzolas :)

Αυτη κατεβασα...

Και ετσι μου εμφανιζονται τα εικονιδια.

Να ρωτησω κατι.. Δεν γινεται να με βοηθησει καποιος με απομακρυσμενη βοηθεια??:O:O:(

Απο τα ελαχιστα που ξερω απο pc νομιζω πως ανοιξες το αρχειο με windows media

Κανε αποσυμπιεση στο αρχειο που κατεβασες με winrar και δοκιμασε παλι.

Περιμενουμε νεα σου :)

Απο τα ελαχιστα που ξερω απο pc νομιζω πως ανοιξες το αρχειο με windows media

Κανε αποσυμπιεση στο αρχειο που κατεβασες με winrar και δοκιμασε παλι.

Περιμενουμε νεα σου :)

Πατησα καταλαθος ανοιγμα με windows media και τωρα δεν ξερω πως να το αλλαξω...:O

Το εκανα ξανα αποσυμπιεση αλλα παλι με windows media ανοιγει..

Κάνε δεξί κλικ και επέλεξε "άνοιγμα με", και μετά το winrar (εφ'όσον το έχεις ...)
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.