Jump to content

Leagoo Lead 1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

μολις μιλησα στα τσατ με το geek και μου δωσανε τρ.ναμπερ και θα ρθει με sg.αρα αν το ζητησεις απο την αρχη να στο σπειλουν με sp το κανουν...

• Απαντήσεις 806
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εμένα το βράδυ μου έστειλαν email ότι το ταχυδρόμησαν και μου έδωσαν αριθμό της SG POST.:)

(Επειδή ταχυδρομήθηκαν σχεδόν όλα μαζί, τώρα θα δούμε ποιά θα έλθουν πιό γρήγορα ..... :lol:)

Edited by evansarmor
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Και εμένα το βράδυ μου έστειλαν email ότι το ταχυδρόμησαν και μου έδωσαν αριθμό της SG POST.:)

(Επειδή ταχυδρομήθηκαν σχεδόν όλα μαζί, τώρα θα δούμε ποιά θα έλθουν πιό γρήγορα ..... :lol:)

Θα μας ρίξετε σίγουρα :)

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Θα μας ρίξετε σίγουρα :)

Άγνωσται αι βουλαί των ... Κινέζων που λέει και η παροιμία !!! :lol::lol:

Η NL ειναι πιο δυσκολη στο τρακινγκ αλλα απο αποψη ταχυτητας ειναι πρακτικα ιδια με sigapore μια ερχετε πιο γρηγορα η πρωτη και μια η δευτερη.

Αν δεν εισαι αγχωτικος τυπος να ψαχνεσε συνεχεια στο τρακινγκ ειναι καλυτερα με NL γιατι εξαφανιζεις το θεμα τελωνειο μιας και ερχεται μεσω τουλιπας.

Ακομα δεν ελαβα tracking number αν και παραγγειλα 11/11 !!!!:worry::worry::worry:

και μενα δεν μου εχουν στειλει το μειλ με το τν ακομα αλλα μιλησα στο τσατ μαζι τους και μου το εδωσαν,λογικα αν τους μιλησεις θα σου το πουνε :).ζητησες να ερθει με sp?

και μενα δεν μου εχουν στειλει το μειλ με το τν ακομα αλλα μιλησα στο τσατ μαζι τους και μου το εδωσαν,λογικα αν τους μιλησεις θα σου το πουνε :).ζητησες να ερθει με sp?

ναι τους ειχα ζητησει να το στειλουν με SP, παιζει καποιο ρολο ?

ναι τους ειχα ζητησει να το στειλουν με SP, παιζει καποιο ρολο ?

δεν ξερω,αλλα παιδια ανεφεραν πως τους το εστειλαν μια μερα μετα την παραγγελια και με nl post....

Αν δεν εισαι αγχωτικος τυπος να ψαχνεσε συνεχεια στο τρακινγκ ειναι καλυτερα με NL γιατι εξαφανιζεις το θεμα τελωνειο μιας και ερχεται μεσω τουλιπας.

Δεν το "έπιασα" καλά το τελευταίο .... :p

Μηπως μονο εγω δεν πηρα tracking number?

Υπάρχει άλλος που δεν πήρε tracking number?

Μηπως μονο εγω δεν πηρα tracking number?

Υπάρχει άλλος που δεν πήρε tracking number?

σου ειπα πως αν μιλησεις στο τσατ θα σου το δωσουν λογικα,ουτε εμενα εχει ερθει μειλ με το tracking number αλλα μου το δωσανε το μεσημερι απο το τσατ

Η δική μου ενημέρωση ... :)

Hi there,

We are glad to tell you that your parcel has been packed and we are ready to deliver it to the shipping company.

Here is the tracking number:RF295389898SG

You can track it on the website: http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RF295389898SG

If you can’t search any information about your parcel, just because the status of your parcel has not been updated, please wait patiently .

If you have any question, please don’t hesitate to contact us.

Have a nice weekend!

Best regards,

Wendy

οπότε το βλέπω να πηγαίνει από Δευτέρα γιά ταχυδρομείο ...

Μιλησα στο chat και μαλον θα λάβω tracking number αυριο

Evan: hi, i checked that your phone is being packed and it will be shipped out soon ,probably you will get the tracking number tomorrow

Evan: due to there are many order of lead 1 , it need time to take quality test to them once some are tested well , so we ship them out first

Δεν το "έπιασα" καλά το τελευταίο .... :p

Δεν παιζει καμια περιπτωση τελωνειου σε καμια απο τις δυο περιπτωσεις.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Δεν παιζει καμια περιπτωση τελωνειου σε καμια απο τις δυο περιπτωσεις.

Μην μπερδεύεσθε, και μην λέτε ανακρίβειες οι οποίες μπορεί να έχουν επιπτώσεις σε άλλους ...

ΟΛΑ τα δέματα τα οποία μεταφέρονται από Κίνα μέσω Ευρωπαϊκών ταχυδρομείων έχουν ένδειξη ότι ΔΕΝ προέρχονται από την ευρωπαϊκή ένωση και υπόκεινται σε τελωνειακό έλεγχο.

Αυτά τα οποία ΔΕΝ ελέγχονται είναι αυτά που αποστέλλονται από υποκαταστήματα που εδρεύουν σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Μην μπερδεύεσθε, και μην λέτε ανακρίβειες οι οποίες μπορεί να έχουν επιπτώσεις σε άλλους ...

ΟΛΑ τα δέματα τα οποία μεταφέρονται από Κίνα μέσω Ευρωπαϊκών ταχυδρομείων έχουν ένδειξη ότι ΔΕΝ προέρχονται από την ευρωπαϊκή ένωση και υπόκεινται σε τελωνειακό έλεγχο.

Αυτά τα οποία ΔΕΝ ελέγχονται είναι αυτά που αποστέλλονται από υποκαταστήματα που εδρεύουν σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Ποσο σιγουρος εισαι για αυτα που γραφεις?

Αν περναγαν τελωνειο οσα ερχονται με SP ή απλα απο Κινα θα τα πληρώναμε διπλασια.

Γνωστος μεσα απο DHL, μου ειπε οτι τελωνειο περναει μονο οτι ερχεται μεσω ιδιωτικων εταιριων DHL-UPS κτλ. Απο Αμερικη ερχονται σχεδον ολα μεσω αυτων για αυτο τον λογο πληρωνεις τελωνειο. Εχουν λιστα χρεωσης αναλογα με το αντικειμενο, για αυτο ζητας απο αυτους να το στειλουν σαν gift ή με μικρη χρεωση για να υποστεις την λιγοτερη χρεωση.

Οτι ερχεται μεσω απλου ταχυδρομειου ή απο Ευρωπαικη ενωση δεν περναει.

Θα σου δωσω ενα απλο παραδειγμα. Φερνουν αντικειμενα παρανομα και δεν θελω να επεκταθώ απο Κινα και ερχονται κανονικα.

Αν ισχυε ελεγχος τελωνειου θα περναγαν?

Και δεν ειναι λογια μου ειναι λογια τυπου που δουλευει μεσα σε αυτα.

Τωρα αν δουλευεις στο τελωνειο και τα ξερεις καλυτερα παω πασο.

Ποσο σιγουρος εισαι για αυτα που γραφεις?

Αν περναγαν τελωνειο οσα ερχονται με SP ή απλα απο Κινα θα τα πληρώναμε διπλασια.

Γνωστος μεσα απο DHL, μου ειπε οτι τελωνειο περναει μονο οτι ερχεται μεσω ιδιωτικων εταιριων DHL-UPS κτλ. Απο Αμερικη ερχονται σχεδον ολα μεσω αυτων για αυτο τον λογο πληρωνεις τελωνειο. Εχουν λιστα χρεωσης αναλογα με το αντικειμενο, για αυτο ζητας απο αυτους να το στειλουν σαν gift ή με μικρη χρεωση για να υποστεις την λιγοτερη χρεωση.

Οτι ερχεται μεσω απλου ταχυδρομειου ή απο Ευρωπαικη ενωση δεν περναει.

Θα σου δωσω ενα απλο παραδειγμα. Φερνουν αντικειμενα παρανομα και δεν θελω να επεκταθώ απο Κινα και ερχονται κανονικα.

Αν ισχυε ελεγχος τελωνειου θα περναγαν?

Και δεν ειναι λογια μου ειναι λογια τυπου που δουλευει μεσα σε αυτα.

Τωρα αν δουλευεις στο τελωνειο και τα ξερεις καλυτερα παω πασο.

Είμαι απολύτως βέβαιος γιά αυτό που λέω ...

Απλώς δεν κατάλαβες ότι όσα είναι μικρά δέματα, λόγω του φόρτου εργασίας, του λιγοστού προσωπικού και κυριότερο λόγω του ότι δεν έχουν τα ειδικά σκάνερ ώστε να βλέπουν τι περιέχουν τα δέματα σε δευτερόλεπτα, γιά αυτό "περνούν" χωρίς να πληρώνουμε προς το παρόν ... (Μέχρι να προμηθευτούν τα σκάνερ, οπότε ... τέλος!!)

Ψωνίζω από κατάστημα Κίνας το οποίο έχει υποκατάστημα στις ΗΠΑ, μου έχουν στείλει μέχρι και τηλέφωνο και δεν πέρασε τελωνείο λόγω των παραπάνω.

Γιά του λόγου το αληθές, μόνος σου είπες γιά "απλό" ταχυδρομείο ...

Γιατί τα δέματα με EMS μέσω ευρωπαίκών ταχυδρομείων περνούν τελωνείο;;; Περνούν γιατί το "γρήγορο" ταχυδρομείο δημιουργεί υπόννοιες και τα ψάχνουν.

Και ξαναλέω, "μέσω" ευρωπαϊκών ταχυδρομείων, και όχι "από" ευρωπαϊκή ένωση.

Όσο γιά τον φίλο σου, από ότι κατάλαβα δουλεύει στις παραδώσεις, και ρώτησέ τον εάν τα δέματα από Γερμανία με DHL περνούν από τελωνειακό έλεγχο, γιατί εγώ παρέλαβα 3 το τελευταίο δίμηνο και μου τα έφεραν στην πόρτα μου ΧΩΡΙΣ εκτελωνισμό.

Απλώς δεν κατάλαβες ότι όσα είναι μικρά δέματα, λόγω του φόρτου εργασίας, του λιγοστού προσωπικού και κυριότερο λόγω του ότι δεν έχουν τα ειδικά σκάνερ ώστε να βλέπουν τι περιέχουν τα δέματα σε δευτερόλεπτα, γιά αυτό "περνούν" χωρίς να πληρώνουμε προς το παρόν ... (Μέχρι να προμηθευτούν τα σκάνερ, οπότε ... τέλος!!)

Ψωνίζω από κατάστημα Κίνας το οποίο έχει υποκατάστημα στις ΗΠΑ, μου έχουν στείλει μέχρι και τηλέφωνο και δεν πέρασε τελωνείο λόγω των παραπάνω.

Γιατί τα δέματα με EMS μέσω ευρωπαίκών ταχυδρομείων περνούν τελωνείο;;; Περνούν γιατί το "γρήγορο" ταχυδρομείο δημιουργεί υπόννοιες και τα ψάχνουν.

Όσο γιά τον φίλο σου, από ότι κατάλαβα δουλεύει στις παραδώσεις, και ρώτησέ τον εάν τα δέματα από Γερμανία με DHL περνούν από τελωνειακό έλεγχο, γιατί εγώ παρέλαβα 3 το τελευταίο δίμηνο και μου τα έφεραν στην πόρτα μου ΧΩΡΙΣ εκτελωνισμό.

+1

1) Το ότι το δέμα έρχεται μέσω Ολλανδίας, δεν σημαίνει ότι χώρα αποστολής είναι η Ολλανδία.

2) Τα περί "gift" και "value 29$" είναι ξεπερασμένες τακτικές, που ουδόλως απασχολούν τις τελωνειακές αρχές, οι οποίες δεν κοστολογούν πάντα τα διάφορα προϊόντα με βάση την αξία που αναγράφει το δέμα.

3) Το τελωνείο το γλιτώνουμε με τις διάφορες ταχυδρομικές εταιρίες κυρίως λόγω φόρτου και προσωπικού και πιθανόν λόγω άλλων συνωμοτικών αιτίων (συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με τους κινέζους ίσως...).

Μα το αναφερω πιο πανω οτι ερχεται απο Ευρωπη δεν περναει. Οτι ερχεται εκτος Ευρωπαικης ενωσης ελέγχεται.

Αν φερεις κατι απο Κινα μεσω ιδιωτικης εταιριας DHL UPS TNT θα περασει τελωνειο κανονικα.

Αυτο που λες περι μικρων δεματων δεν ισχυει.Τα τηλεφωνα δεν ειναι μικρο δεμα οπως επισης και ενα keyboard ή ενα κασετόφωνο αυτοκινητου ας πουμε.

Αν εμπιστευτείς να τα παρεις μεσω SP (λογο ποσου πιο πολυ που δινεις) θα σου ερθουν χωρις να περασουν τελωνειο γιατι χρησιμοποιούν ορους απλου ταχυδρομειου αλλιως θα χρεωνοταν εστω και στο ελαχιστο.. Τωρα αν θελουν να τα ελεγξουν και δεν εχουν μηχανηματα και προσωπικο δεν το ξερω,

Εχεις την γνωμη σου την σεβομαι οπως βεβαια σεβομαι και τον ανθρωπο που τα ξερει μεσα απο την ιδιοτικη εταιρια μεταφορων.

Το σκισαμε το θεμα ,συνεχεια στο αναλογο νημα κριμα ειναι οποιος θελει να διαβασει για το lead 1 να εχει τοσα πολλα "σκουπιδια" μεσα στο νημα.Εγω το αρχισα :O το ξερω μην βαρατε :lol:

(συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με τους κινέζους ίσως...).

εδω ειναι ολο το νοημα,ουτε παλια σκανερ ουτε τιποτα.εκτος και αν παιζει καποιο μικρο ρολο που φευγοντας απο κινα περναει πρωτα απο καποια ευρωπαικη χωρα(πχ γερμανια)

και μετα ερχεται εδω,απλα εμεις δεν το βλεπουμε στο πακετο.

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Μετά τις θεωρίες συνωμοσίας ας επανέλθουμε στα του τηλεφώνου:

Μήπως έχει βρει κανείς καμία Tempered Glass ζελατίνα???