DINFUN Δημοσιεύτηκε June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 30, 2014 (edited) Παρότι οι νέες κατηγορίες προϊόντων, όπως το επικείμενο iWatch θα μπορούσαν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας και σε αφθονία την προσοχή της Apple και ασκώντας και κάποια ιδιαίτερη πίεση στον CEO Τim Cook, εν τέλει το μεγαλύτερο μέρος της ανάπτυξης της εταιρείας, θα προέλθει από μία οικία πηγή. Το iPhone που έκλεισε το Σαββατοκύριακο τα 7 του χρόνια. Για κάποιον ιδιαίτερο λόγο ένα πρώην στέλεχος της Apple ο Jeaan-Louis Gassée, σε άρθρο του ανέφερε το εξής: «The most ambitious rumors project 50 million iWatches sold in the first 12 months. I think that’s an unrealistic estimate, but if a $300 iWatch can sell at these numbers, that’s $15B for the year. This seems like a huge number until you compare it to a conservative estimate for the iPhone: 50 million iPhones at $650 generates $32B per quarter» «Οι πιο φιλόδοξες φήμες εικάζουν πωλήσεις iWatches της τάξεως των 50 εκατομμυρίων μονάδων τους πρώτους 12 μήνες. Νομίζω πως αυτή η εκτίμηση δεν είναι ρεαλιστική, αλλά εάν υποθέσουμε πως θα ισχύσει με ένα κόστος των 300$ το iWatch πρόκειται να φέρει επιπλέον έσοδα 15 δισ. δολάρια. Πραγματικά είναι ένα τεράστιο νούμερο έως ότου το συγκρίνουμε με μία συντηρητική εκτίμηση για τις πωλήσεις iPhone στα 50 εκατομμύρια μονάδων ανά τρίμηνο, με τιμή στα 650$ δολάρια, θα φέρει έσοδα 23 δισ. δολάρια». Τα τελευταία χρόνια η συσκευή iPhone έχει καταφέρει να δημιουργήσει περισσότερα από τα μισά έσοδα της Apple και πιθανόν να είναι το προϊόν που αποφέρει το μεγαλύτερο κέρδος στην Apple (η τελευταία δεν έχει αποκαλύψει έως τώρα το μικτό περιθώριο κέρδους ανά σειρά προϊόντων, αλλά εκτιμάται πως το iPhone είναι η πιο κερδοφόρα γραμμή παραγωγής, λόγω της υψηλής τιμολόγησης και επιδότησης από τους φορείς κινητής τηλεφωνίας). Το iPhone οδηγεί δυσανάλογα την αύξηση της Apple. Τι εννοούμε, κατά τα τελευταία δέκα αναφερόμενα τρίμηνα το iPhone έχει δημιουργήσει περισσότερα από το ήμισυ των νέων εσόδων - συγκριτικά με το προηγούμενο έτος της Apple - επτά φορές. Δυο φορές είχε αντιπροσωπεύσει περισσότερο από το 150% της συνολικής αύξησης της εταιρείας γεγονός που αντισταθμίζει τις απώλειες σε άλλες γραμμές παραγωγής όπως iPad και Mac. Γι' αυτό λοιπόν μία ιδιαίτερη επιτυχημένη (ή αποτυχημένη) έναρξη πωλήσεων - τον τρέχον έτος - της συσκευής, θα μπορούσε να οδηγήσει πολλαπλασιαστικά για τη συνολική πορεία της εταιρείας καθώς η ανάπτυξη εχει επιβραδυνθεί. Πραγματικά ένα επιτυχημένο iPhone 6 μπορεί να βοηθήσει την Αpple να πουλήσει 25% περισσότερες iPhone συσκευές από ό,τι στο παρελθόν - 200 εκατομμύρια μονάδων - έναντι των 160.000.000 τα οποία θα αποφέρουν επιπλέον έσοδα της τάξεως των 26. δισ. νούμερα πολύ περισσότερα από τα έσοδα που θα δημιουργήσει πιθανόν το iWatch με τη διάθεσή του σύμφωνα με την πιο αισιόδοξη εκτίμηση. [via] Edited July 2, 2014 by gnt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Σωστό αλλά όταν και η κουτσή Μαρία έχει smart watch δεν μπορεί να το καθυστερήσει κι άλλο. Μπορεί να μην βγάλει κάτι επαναστατικό, όμως σίγουρα θα έχει τον Σεπτέμβριο iWatch, το οποίο πιστεύω δεν θα είναι φορτωμένο όσο τα Google smart watch ώστε να έχει σοβαρή αυτονομία και πρακτικό design και μέγεθος. Οποίος πάει να αντικαταστήσει την οθόνη ενός smartphone με τις 1.6" ενός ρολογιού θα αποτύχει. Σαν χρήστης εδω και 4 μήνες ενός Pebble, θεωρώ οτι η χρήση τους, πρέπει νσ περιορίζεται σε ειδοποιήσεις, εισαγωγή πληροφοριών στο smartphone μέσω φωνητικών εντολών, αξιοποίηση του ΒΤ ακουστικού και σαν αισθητήρας για τις εφαρμογές άθλησης. Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω δουλειά σε μια τέτοια οθόνη, οταν το τηλέφωνο μου βρίσκεται διπλα μου η στην τσέπη μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Σωστό αλλά όταν και η κουτσή Μαρία έχει smart watch δεν μπορεί να το καθυστερήσει κι άλλο. Μπορεί να μην βγάλει κάτι επαναστατικό, όμως σίγουρα θα έχει τον Σεπτέμβριο iWatch, το οποίο πιστεύω δεν θα είναι φορτωμένο όσο τα Google smart watch ώστε να έχει σοβαρή αυτονομία και πρακτικό design και μέγεθος. Οποίος πάει να αντικαταστήσει την οθόνη ενός smartphone με τις 1.6" ενός ρολογιού θα αποτύχει. Σαν χρήστης εδω και 4 μήνες ενός Pebble, θεωρώ οτι η χρήση τους, πρέπει νσ περιορίζεται σε ειδοποιήσεις, εισαγωγή πληροφοριών στο smartphone μέσω φωνητικών εντολών, αξιοποίηση του ΒΤ ακουστικού και σαν αισθητήρας για τις εφαρμογές άθλησης. Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω δουλειά σε μια τέτοια οθόνη, οταν το τηλέφωνο μου βρίσκεται διπλα μου η στην τσέπη μου. Και η κουτσή Μαρία βγάζει έξυπνα ρολόγια με μηδενική σχεδόν απήχηση. Για εμένα, αν η άπλ δεν έχει κάποια φανταστική ιδέα, δεν υπάρχει λόγος να επενδύσει σε μια τέτοια αγορά (τι αγορά δηλαδή, δεν υπάρχει αγορά) , με τις σημερινές συνθήκες και να την ανοίξει, προς χάρη των υπολοίπων. Γιατί όλοι μας ξέρουμε ότι αυτό θα γίνει.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Και η κουτσή Μαρία βγάζει έξυπνα ρολόγια με μηδενική σχεδόν απήχηση. Για εμένα, αν η άπλ δεν έχει κάποια φανταστική ιδέα, δεν υπάρχει λόγος να επενδύσει σε μια τέτοια αγορά (τι αγορά δηλαδή, δεν υπάρχει αγορά) , με τις σημερινές συνθήκες και να την ανοίξει, προς χάρη των υπολοίπων. Γιατί όλοι μας ξέρουμε ότι αυτό θα γίνει.... Αγορά υπάρχει. Δες τις πωλήσεις του Pebble φέτος. Πούλησε περισσότερο απ ότι όλοι άλλοι μαζί. Το 80% των πωλήσεων έγινε σε κατόχους iphone. Αν μπορέσει να βγάλει ένα ελκυστικό προϊόν στην κατάλληλα τιμή θα πουλήσει. Απλά θα πρέπει να είναι πρώτα ρολόι και μάλιστα κομψό, ώστε να βάλει στο παιχνίδι ακόμα και αυτούς που δεν χρειάζονται κατι smart. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Αγορά υπάρχει. Δες τις πωλήσεις του Pebble φέτος. Πούλησε περισσότερο απ ότι όλοι άλλοι μαζί. Το 80% των πωλήσεων έγινε σε κατόχους iphone. Αν μπορέσει να βγάλει ένα ελκυστικό προϊόν στην κατάλληλα τιμή θα πουλήσει. Απλά θα πρέπει να είναι πρώτα ρολόι και μάλιστα κομψό, ώστε να βάλει στο παιχνίδι ακόμα και αυτούς που δεν χρειάζονται κατι smart. Αν βγάλει η άπλ, σίγουρα θα πουλήσει. Το θέμα είναι ότι έτσι θα ξεστραβώσει και τους άλλους. Όπως έγινε και με την αγορά των tablets και των smartphones. Για να δούμε τι θα κάνουν.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisf Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Κλασσικές δικαιολογίες για να ενισχύσουν το hype του iPhone 6 και να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση αποτυχίας του iWatch. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Αυτό το 6 πραγματικά το περιμένω πως και πως! Για να δω 1ον τι θα παρουσιάσει και 2 στο αν θα προχωρήσω στην αλλαγή του 4s με το 6αρι! Το iwatch πότε δεν το περίμενα ούτε τώρα το περιμενω γιατί το θεωρώ προσωπικά πολύ άχρηστο και άμα κρίνω από τα 200 ευρώ του gear θα είναι και πανάκριβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Αυτό το 6 πραγματικά το περιμένω πως και πως! Για να δω 1ον τι θα παρουσιάσει και 2 στο αν θα προχωρήσω στην αλλαγή του 4s με το 6αρι! Το iwatch πότε δεν το περίμενα ούτε τώρα το περιμενω γιατί το θεωρώ προσωπικά πολύ άχρηστο και άμα κρίνω από τα 200 ευρώ του gear θα είναι και πανάκριβο Αν σου προσφέρει ενα ρολόι που σαν ρολόι αξίζει 200 και στο δώσει σαν smartwatch 250 είσαι μια χαρά. Τώρα για την χρησιμότητα ναι δεν χρειάζεται σε όλους. Εγώ ήθελα να αγοράσω ενα φτηνό αδιάβροχο ρολόι για σπορ κλπ και προτίμησα το pebble για να δοκιμάσω την χρήση του. Από τότε δεν έχω χάσει ειδοποίηση και κλήση όπου κι αν βρίσκομαι. Οι ειδοποιήσεις στο iPhone ειναι ρυθμισμένος να μην εμφανίζονται στην lock screen οπότε δεν ανάβει κάθε λίγο ούτε χρειάζεται να χάνω το χρόνο μου να βγάζω από την τσέπη το κινητό για μη επείγουσες ειδοποιήσεις. Γενικά άξιζε τα λεφτά του με το παραπάνω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Τα smartwatch έχουν ενα απειροελάχιστο ποσοστό της αγοράς σε σχέση με τα smartphone. Προφανώς το i6 θα είναι πολύ σημαντικότερο για την apple. Άσε που θεωρώ δεδομένο πως οτι και να κάνει το iwatch δεν θα είναι κάτι πρωτοποριακό. Έχει ξεμείνει απο ιδέες εδώ και κάμποσα χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Αν σου προσφέρει ενα ρολόι που σαν ρολόι αξίζει 200 και στο δώσει σαν smartwatch 250 είσαι μια χαρά. Τώρα για την χρησιμότητα ναι δεν χρειάζεται σε όλους. Εγώ ήθελα να αγοράσω ενα φτηνό αδιάβροχο ρολόι για σπορ κλπ και προτίμησα το pebble για να δοκιμάσω την χρήση του. Από τότε δεν έχω χάσει ειδοποίηση και κλήση όπου κι αν βρίσκομαι. Οι ειδοποιήσεις στο iPhone ειναι ρυθμισμένος να μην εμφανίζονται στην lock screen οπότε δεν ανάβει κάθε λίγο ούτε χρειάζεται να χάνω το χρόνο μου να βγάζω από την τσέπη το κινητό για μη επείγουσες ειδοποιήσεις. Γενικά άξιζε τα λεφτά του με το παραπάνω. Αυτό είναι πάλι υποκειμενικό και το πως χρησιμοποιεί ο καθένας το smartphone. Εγώ προσωπικά ας πούμε περιμενω περισσότερο να βάλει κανένα ledaki μπροστά ή στην πλατη (στο μηλο) για τις ειδοποιήσεις. Τώρα για το ρολόι εμένα δεν μου φαίνεται εύχρηστο ίσως είναι η αρχή ακόμα και επίσης δεν μου αρέσουν και τα σχέδια που δεν μοιάζουν καθόλου με ρολόγια. Αυτό που λες δεν το ξέρω θα το κοιτάξω αλλά είχα δει κάπου ενα ρολόι που ήταν κανονικό ρολόι απλά σύνδεοταν με το κινητό και σε παρέπεμπε με τις ειδοποιήσεις του στο κινητό. Τώρα αν βγει κάποιο είτε από Apple είτε από κάποια άλλη εταιρία με στρογγυλή οθόνη και καπως πιο σουλουπομενω θα το σκέφτομαι. Τώρα όμως δεν είναι κάτι αναγκαίο για αγορά, το θεωρώ απλα ένα εξάρτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Αγορά υπάρχει. Δες τις πωλήσεις του Pebble φέτος. Πούλησε περισσότερο απ ότι όλοι άλλοι μαζί. Το 80% των πωλήσεων έγινε σε κατόχους iphone. Αν μπορέσει να βγάλει ένα ελκυστικό προϊόν στην κατάλληλα τιμή θα πουλήσει. Απλά θα πρέπει να είναι πρώτα ρολόι και μάλιστα κομψό, ώστε να βάλει στο παιχνίδι ακόμα και αυτούς που δεν χρειάζονται κατι smart. Τα gear κατέχουν περί το 78% των smartwatch ενώ το pebble γύρω στο 18%. Στην συγκεκριμένη αγορά η samsung κατέχει τα σκήπτρα προς το παρόν και αυτό δείχνει ότι ο κόσμος δεν θέλει κάτι παιδικό και ευτελες όπως το pebble. Και το iwatch θα πουλήσει αλλά σε καμία περίπτωση όσο περιμενουν. Η συγκεκριμενη αγορά βρίσκεται ακόμα σε νηπιακο σταδιο Παρασκευή βράδυ το φορτισα και σήμερα είμαι στην τρίτη μέρα έχοντας 60%, βγάζω άνετα άλλες 3 μέρες. 5-6 μέρες αυτονομία είναι λουκούμι για το ξεκίνημα των smartwatch. * Η συγκεκριμενη extra βελτίωση στην αυτονομία ήρθε μετά τα τελευταία 2 updates Edited June 30, 2014 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Τα gear κατέχουν περί το 78% των smartwatch ενώ το pebble γύρω στο 18%. Στην συγκεκριμένη αγορά η samsung κατέχει τα σκήπτρα προς το παρόν και αυτό δείχνει ότι ο κόσμος δεν θέλει κάτι παιδικό και ευτελες όπως το pebble. Και το iwatch θα πουλήσει αλλά σε καμία περίπτωση όσο περιμενουν. Η συγκεκριμενη αγορά βρίσκεται ακόμα σε νηπιακο σταδιο Παρασκευή βράδυ το φορτισα και σήμερα είμαι στην τρίτη μέρα έχοντας 60%, βγάζω άνετα άλλες 3 μέρες. 5-6 μέρες αυτονομία είναι λουκούμι για το ξεκίνημα των smartwatch. * Η συγκεκριμενη extra βελτίωση στην αυτονομία ήρθε μετά τα τελευταία 2 updates Καλά λεγε τέτοια να σ ακούσει ο μύθος να δεις τι θα γίνει :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Pebble Steel = παιδικό και ευτελές; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Pebble Steel = παιδικό και ευτελές; ελα ντε! Το πρωτο gear τοτε με το καρουμπαλο τι ηταν?? Καλα το οτι ακομα ασχολουμαστε με τα πειραματα της samsung με το android wear να εχει επισημα βγει μου κανει για ανεκδοτο προσωπικα http://www.androidcentral.com/hands-moto-360 Edited June 30, 2014 by bahamut_zero Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Pebble Steel = παιδικό και ευτελές; Στο απλο pebble αναφερομουν. ελα ντε! Το πρωτο gear τοτε με το καρουμπαλο τι ηταν?? Καλα το οτι ακομα ασχολουμαστε με τα πειραματα της samsung με το android wear να εχει επισημα βγει μου κανει για ανεκδοτο προσωπικα http://www.androidcentral.com/hands-moto-360 Ξεκινώντας απ το Android wear, κανενας ενθουσιασμός. Φαινεται δύσχρηστο και αυτο το ερμο το google now όπου και να κανω swipe θα πρέπει να το βλεπω μπροστα μου αναγκαστικά;; Και μιας και τοσο καιρο μιλουσαμε για το οτι τα gear συνδεονται με λιγες συσκευες, το οτι το android wear θα συνεργάζεται μονο με android 4.3 και πανω πως σας φαίνεται;;; Σχεδιαστικά, ουτε το moto360 ουτε το lg με ενθουσιασαν. Συν του οτι μεχρι να τα δουμε στην Ελλάδα, θα χουν βγει τα επομενα μοντέλα. :) Σχεδιαστικά, περιμενω κατι πολυ καλο απ την apple, μπας και αναψουν λιγο τα αίματα στον συγκεκριμένο τομεα. Μηδεν ο ανταγωνισμος για την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Στο απλο pebble αναφερομουν. Ξεκινώντας απ το Android wear, κανενας ενθουσιασμός. Φαινεται δύσχρηστο και αυτο το ερμο το google now όπου και να κανω swipe θα πρέπει να το βλεπω μπροστα μου αναγκαστικά;; Και μιας και τοσο καιρο μιλουσαμε για το οτι τα gear συνδεονται με λιγες συσκευες, το οτι το android wear θα συνεργάζεται μονο με android 4.3 και πανω πως σας φαίνεται;;; Σχεδιαστικά, ουτε το moto360 ουτε το lg με ενθουσιασαν. Συν του οτι μεχρι να τα δουμε στην Ελλάδα, θα χουν βγει τα επομενα μοντέλα. :) Σχεδιαστικά, περιμενω κατι πολυ καλο απ την apple, μπας και αναψουν λιγο τα αίματα στον συγκεκριμένο τομεα. Μηδεν ο ανταγωνισμος για την ωρα. παμε ενα ενα με τη σειρα γιατι η αγνοια σου πανω στο android wear ειναι μαλλον τρομακτικη 1. δυσχρηστο? really? swipe πανω κατω για τις ειδοποιησεις, swipe αριστερα για να κανεις dismiss σε μια ειδοποιηση και swipe δεξια για να δεις τις επιλογες που σου δινει το notification... ναι καλα τα λες.. UX nightmare! :X 2. Το ερμο το google now.. Ενα απο τα πιο πρωτοποριακα προιοντα των τελευταιων ετων ερμο,,, αυτα ουτε τα apple fanboys δεν τα λενε. Επισης αυτο που βλεπεις δεν ειναι το google now αλλα οι ειδοποιησεις του κινητου σου σε συνδυασμο με τα συμβαντα του google now δοσμενα με σειρα προτεραιοτητας με βαση τη σημασια του notification. 3. Ειναι απολυτα λογικο να υποστηριζονται οι συσκευες 4.3 και πανω γιατι στις παλιοτερες δεν υποστηριζεται το προτυπο 4.0 LE (low energy). Τι πιο λογικο?? Στις υπολοιπες συσκευες το pairing θα ηταν πολυ ενεργοβορο Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 παμε ενα ενα με τη σειρα γιατι η αγνοια σου πανω στο android wear ειναι μαλλον τρομακτικη 1. δυσχρηστο? really? swipe πανω κατω για τις ειδοποιησεις, swipe αριστερα για να κανεις dismiss σε μια ειδοποιηση και swipe δεξια για να δεις τις επιλογες που σου δινει το notification... ναι καλα τα λες.. UX nightmare! :X 2. Το ερμο το google now.. Ενα απο τα πιο πρωτοποριακα προιοντα των τελευταιων ετων ερμο,,, αυτα ουτε τα apple fanboys δεν τα λενε. Επισης αυτο που βλεπεις δεν ειναι το google now αλλα οι ειδοποιησεις του κινητου σου σε συνδυασμο με τα συμβαντα του google now δοσμενα με σειρα προτεραιοτητας με βαση τη σημασια του notification. 3. Ειναι απολυτα λογικο να υποστηριζονται οι συσκευες 4.3 και πανω γιατι στις παλιοτερες δεν υποστηριζεται το προτυπο 4.0 LE (low energy). Τι πιο λογικο?? Στις υπολοιπες συσκευες το pairing θα ηταν πολυ ενεργοβορο Ειναι λογικο να υποστηριζονται συσκευές με 4.3 και πανω αλλα ηταν απαράδεκτο για σενα που τα gear συνεργαζονται μονο με Samsung. Οκ! Και ποιος σου ειπε οτι οποιος παρει smartwatch με android wear οτι χρησιμοποιεί το google now και γενικοτερα τα google services;;; Δεν φαίνεται να σου δινει επιλογή, αναγκαζεσαι να το δουλευεις ειτε θες ειτε δεν θες. Γιατι πρέπει να μπλεκω με τοσα swipe;; πανω/κατω/αριστερά/δεξια;;; really;;; Ετσι κι αλλιως δεν θα συμφωνήσεις, αλλα ισως θα πρεπε να παρει κανα μαθημα απ το tizen. Απλο/ομορφο/εύχρηστο. Παντελως αδιάφορο γι μενα το android wear Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ειναι λογικο να υποστηριζονται συσκευές με 4.3 και πανω αλλα ηταν απαράδεκτο για σενα που τα gear συνεργαζονται μονο με Samsung. Οκ! Και ποιος σου ειπε οτι οποιος παρει smartwatch με android wear οτι χρησιμοποιεί το google now και γενικοτερα τα google services;;; Δεν φαίνεται να σου δινει επιλογή, αναγκαζεσαι να το δουλευεις ειτε θες ειτε δεν θες. Γιατι πρέπει να μπλεκω με τοσα swipe;; πανω/κατω/αριστερά/δεξια;;; really;;; Ετσι κι αλλιως δεν θα συμφωνήσεις, αλλα ισως θα πρεπε να παρει κανα μαθημα απ το tizen. Απλο/ομορφο/εύχρηστο. Παντελως αδιάφορο γι μενα το android wear Ποσο πιο απλα να στο θεσω.. Οι συσκευες κατω απο 4.3 ΔΕΝ υποστηριζουν bluetooth low energy.. Ειναι technical limitation. Ποσο πιο απλο να σου το κανω για να το καταλαβεις??? Το android wear ειναι google προιόν και μαλιστα με πιο αυστηρο ελεγχο σε σχεση με το android . Δεν επιτρεπει skinning για τους OEMs καταρχην. Η google το εκανε απο την πρωτη στιγμη ξεκαθαρο οτι απευθυνεται σε χρηστες που χρησιμοποιουν google services. Αν παλι δε χρησιμοποιεις θα παιρνεις απλα τα notifications σου αλλα θα χασεις οπως ειναι λογικο σε εμπειρια χρησης. Ελα ρε hic που σε μπερδεψαν τα swipes οταν χρησιμοποιεις note 3 με air gestures κτλ.. troll harder... Ναι θα παρουν μαθημα στο UI απο τη samsung που στο gear 2 τα "εικονικα" πληκτρα σε καποιες εφαρμογες θελουν γραφιδα για να τα πατησεις Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ποσο πιο απλα να στο θεσω.. Οι συσκευες κατω απο 4.3 ΔΕΝ υποστηριζουν bluetooth low energy.. Ειναι technical limitation. Ποσο πιο απλο να σου το κανω για να το καταλαβεις??? Το android wear ειναι google προιόν και μαλιστα με πιο αυστηρο ελεγχο σε σχεση με το android . Δεν επιτρεπει skinning για τους OEMs καταρχην. Η google το εκανε απο την πρωτη στιγμη ξεκαθαρο οτι απευθυνεται σε χρηστες που χρησιμοποιουν google services. Αν παλι δε χρησιμοποιεις θα παιρνεις απλα τα notifications σου αλλα θα χασεις οπως ειναι λογικο σε εμπειρια χρησης. Ελα ρε hic που σε μπερδεψαν τα swipes οταν χρησιμοποιεις note 3 με air gestures κτλ.. troll harder... Ναι θα παρουν μαθημα στο UI απο τη samsung που στο gear 2 τα "εικονικα" πληκτρα σε καποιες εφαρμογες θελουν γραφιδα για να τα πατησεις Άσχετα απ το για ποιο λόγο συμβαίνει, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Μικρή μερίδα συσκευών και εδω. Αυτό δηλαδή με τα Google services θα είναι αρεστό από κάποιον κάτοχο sony/htc/lg/samsung που δεν τα χρησιμοποιει;;; Η τα χρησιμοποιεις ή χάνεις την μισή εμπειρία χρήσης όπως ειπες κάτι που θα με έκανε να αποκλείσω την αγορά του gear live π.χ Στα tizen based gear ναι μεν δουλεύουν μόνο με samsung αλλά δεν σε αναγκάζουν με το ζόρι να χρησιμοποιησεις ότι δεν θες. Δες θες το mail της Samsung;;; Έχεις Gmail ή ότι άλλο θες. Δεν θες s-health;; Έχεις runtastic pro for gear. Δεν θες την stock app μηνυμάτων ή chaton;;; έχεις hangouts. Ολα δουλεύουν το ίδιο καλά! Σε ποια εικονικα πλήκτρα αναφέρεσαι; ; Δεν έχω δει κάποιο app να έχει πληκτρα. Πίσω πας με swipe down κι όλα τ αλλά κανονικά όπως στα smartphones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Άσχετα απ το για ποιο λόγο συμβαίνει, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Μικρή μερίδα συσκευών και εδω. Αυτό δηλαδή με τα Google services θα είναι αρεστό από κάποιον κάτοχο sony/htc/lg/samsung που δεν τα χρησιμοποιει;;; Η τα χρησιμοποιεις ή χάνεις την μισή εμπειρία χρήσης όπως ειπες κάτι που θα με έκανε να αποκλείσω την αγορά του gear live π.χ Στα tizen based gear ναι μεν δουλεύουν μόνο με samsung αλλά δεν σε αναγκάζουν με το ζόρι να χρησιμοποιησεις ότι δεν θες. Δες θες το mail της Samsung;;; Έχεις Gmail ή ότι άλλο θες. Δεν θες s-health;; Έχεις runtastic pro for gear. Δεν θες την stock app μηνυμάτων ή chaton;;; έχεις hangouts. Ολα δουλεύουν το ίδιο καλά! Σε ποια εικονικα πλήκτρα αναφέρεσαι; ; Δεν έχω δει κάποιο app να έχει πληκτρα. Πίσω πας με swipe down κι όλα τ αλλά κανονικά όπως στα smartphones παμε απο την αρχη μπας και καταλαβεις κατι αυτη τη φορα.. τελευταιο ποστ μου εδω γιατι απο οτι φαινεται εισαι απλα κακοπροαιρετος 1. To αποτελεσμα δε μενει καθολου ιδιο. Το android wear υποστηριζει τρομακτικα περισσοτερες συσκευες σε σχεση με το gear2. Μην παραπληροφορεις τον κοσμο 2. Ολοι οι android χρηστες χρησιμοποιουν λιγο πολλοι android services. google search, maps, store, location mapping κτλ. Οσο περισσοτερες χρησιμοποιεις τοσο καλυτερα δουελευεο το google now. Επισης δε μιλησα ΠΟΥΘΕΝΑ για μιση εμπειρια χρησης. Πουθενα.. Αλλη μια κλασικη σου στιγμη που απλα αλλαζεις τα λογια του συνομιλητη σου.. nice one. Ακομα και αν δε χρησιμοποιει ο χρηστης καμια ομως google υπηρεσεια θα δουλευουν οι ειδοποιησεις κανονικα αλλα οχι οι υπεροχες predictive καρτες του google now που σου δινουν τις καταλληλες πληροφοριες τη στιγμη που τις θες. Ετσι κι αλλιως στο gear 2 ΔΕΝ εχεις κατι αντιστοιχο.. Θα αποκλεισεις δηλαδη την αγορα του gear live επειδη δε θα δουλευει το google now, στοιχειο που ετσι και αλλιως δεν υπαρχει στο gear 2. Για αλλη μια φορα καμια λογικη.. Το android wear ειναι ανοιχτη πλατφορμα για τους third party developers. Δεν εισαι υποχρεωμενος με λιγα λογα να χρησιμοποιεις google apps. Αληθεια πώς σου ηρθε αυτο?? :X Επισης στο gear δε δουλευουν το ιδιο καλα οχι. Μονο οι samsung apps εχουν interactive notifications δες τα μικροσκοπικα πληκτρα του music player Edited June 30, 2014 by bahamut_zero Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 παμε απο την αρχη μπας και καταλαβεις κατι αυτη τη φορα.. τελευταιο ποστ μου εδω γιατι απο οτι φαινεται εισαι απλα κακοπροαιρετος 1. To αποτελεσμα δε μενει καθολου ιδιο. Το android wear υποστηριζει τρομακτικα περισσοτερες συσκευες σε σχεση με το gear2. Μην παραπληροφορεις τον κοσμο 2. Ολοι οι android χρηστες χρησιμοποιουν λιγο πολλοι android services. google search, maps, store, location mapping κτλ. Οσο περισσοτερες χρησιμοποιεις τοσο καλυτερα δουελευεο το google now. Επισης δε μιλησα ΠΟΥΘΕΝΑ για μιση εμπειρια χρησης. Πουθενα.. Αλλη μια κλασικη σου στιγμη που απλα αλλαζεις τα λογια του συνομιλητη σου.. nice one. Ακομα και αν δε χρησιμοποιει ο χρηστης καμια ομως google υπηρεσεια θα δουλευουν οι ειδοποιησεις κανονικα αλλα οχι οι υπεροχες predictive καρτες του google now που σου δινουν τις καταλληλες πληροφοριες τη στιγμη που τις θες. Ετσι κι αλλιως στο gear 2 ΔΕΝ εχεις κατι αντιστοιχο.. Θα αποκλεισεις δηλαδη την αγορα του gear live επειδη δε θα δουλευει το google now, στοιχειο που ετσι και αλλιως δεν υπαρχει στο gear 2. Για αλλη μια φορα καμια λογικη.. Το android wear ειναι ανοιχτη πλατφορμα για τους third party developers. Δεν εισαι υποχρεωμενος με λιγα λογα να χρησιμοποιεις google apps. Αληθεια πώς σου ηρθε αυτο?? :X Επισης στο gear δε δουλευουν το ιδιο καλα οχι. Μονο οι samsung apps εχουν interactive notifications δες τα μικροσκοπικα πληκτρα του music player Δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω ή κανεις οτι δεν καταλαβεινεις. Δεν εξηγείται. Κανεις μεγαλο λάθος. Το ιδιο καλά δουλεύουν και οι εφαρμογές τις samsung και ολες οι αλλες. Ακριβως το ίδιο. Οσο για τα μικροσκοπικα πληκτρα το music player, τα ειδα κι ειναι μεγάλα-μεγαλα. Που τα ειδες ακριβως τα μικρα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω ή κανεις οτι δεν καταλαβεινεις. Δεν εξηγείται. Κανεις μεγαλο λάθος. Το ιδιο καλά δουλεύουν και οι εφαρμογές τις samsung και ολες οι αλλες. Ακριβως το ίδιο. Οσο για τα μικροσκοπικα πληκτρα το music player, τα ειδα κι ειναι μεγάλα-μεγαλα. Που τα ειδες ακριβως τα μικρα;;; 1. "Notifications are the primary use for smartwatches, and Samsung’s first effort was pretty abysmal. It’s slightly better this time around, but not by much. To get the most out of the Gear 2’s notifications, you’ll have to commit to using Samsung’s email and messaging apps on your smartphone. Aside from seeing an email or message come in and reading a few lines on the Gear 2’s display, you can’t do much else with most notifications. Third-party apps, including Gmail and Hello SMS, can’t take advantage of quick replies from your wrist, nor can you use your voice to send messages with them. I’d love to be able to delete or archive emails without ever touching my phone, but I won’t use Samsung’s email app for the privilege. Based on what we’ve seen of Android Wear, this exact functionality will be included in that platform." Ειναι και λογικο αλλωστε. Και στο android wear πρεπει ο dev της εφαρμογης να αλλαξει λιγο τον κωδικα του για να ειναι interactive το notification στο ρολόι. Και αντε οι android developers θα το κανουν. Οι tizen? α σορι ξεχασα. δεν υπαρχουν tizen developers 2. music player. Αναφερομαι στα πληκτρα στις πανω γωνιες (αριστερα-δεξια). τραγικη σχεδιαση για τετοιο μεγεθος οθονης Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) 1. "Notifications are the primary use for smartwatches, and Samsung’s first effort was pretty abysmal. It’s slightly better this time around, but not by much. To get the most out of the Gear 2’s notifications, you’ll have to commit to using Samsung’s email and messaging apps on your smartphone. Aside from seeing an email or message come in and reading a few lines on the Gear 2’s display, you can’t do much else with most notifications. Third-party apps, including Gmail and Hello SMS, can’t take advantage of quick replies from your wrist, nor can you use your voice to send messages with them. I’d love to be able to delete or archive emails without ever touching my phone, but I won’t use Samsung’s email app for the privilege. Based on what we’ve seen of Android Wear, this exact functionality will be included in that platform." Ειναι και λογικο αλλωστε. Και στο android wear πρεπει ο dev της εφαρμογης να αλλαξει λιγο τον κωδικα του για να ειναι interactive το notification στο ρολόι. Και αντε οι android developers θα το κανουν. Οι tizen? α σορι ξεχασα. δεν υπαρχουν tizen developers 2. music player. Αναφερομαι στα πληκτρα στις πανω γωνιες (αριστερα-δεξια). τραγικη σχεδιαση για τετοιο μεγεθος οθονης Θα απαντούσες σε email με πρότυπο κείμενο;;; Δεν το χω κάνει ποτέ. Μέσω s-voice ή google now ή siri θα ήταν το ιδανικό να μπορούμε να απαντάμε στα μηνύματά μας γρήγορα και απλά αλλά μέχρι να βάλουν τα ελληνικά το ξεχνάμε. Έχουμε ήδη το flexy messenger στο gear αλλά είναι γελοίο να προσπαθείς να γράψεις μήνυμα στο ρολόι. Με καταλαβαινεις φαντάζομαι. Κάθε μέρα έχουμε και νέες εφαρμογές και το μαγαζάκι των gear το φτιάχνουν μια χαρά. Τις τελευταίες μέρες πήραμε και 2 apps για navigation. Άδεια από εφαρμογές θα είναι και το app store και το Google play στην αρχη, οπως ηταν και το δικο μας, δεν το ξέρεις;; Ps. Το κείμενο που παραθέτεις είναι από review όταν βγήκαν τον Απρίλιο. Από τότε έχουμε πάρει γύρω στα 4-5 updates. Δεν γνωρίζω αν έχει διορθωθεί το τραγικό αυτό πρόβλημα αλλά είναι πολύ πιθανο Edited July 1, 2014 by impreza_sti Αφαίρεση εριστικών εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο του ρολογιού να τρέχει flexy messenger;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο του ρολογιού να τρέχει flexy messenger;; https://www.dropbox.com/sc/iss0w3dzyjcjlqu/AADHfd_mGIaLc05V8xUWxzUja Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts