Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 32αρι έχετε και οι δύο;

Δηλαδή η μπαταρία είναι στα επίπεδα του M8 τώρα πια;

Nαι, το 32αρι

Νομιζω ναι, αλλα ας μας πει καλυτερα ο Νικος που το εχει πιο πολυ καιρο.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ το 16αρι έχω...

Το m8 μιας και αυτό το έχω πάει ακόμα καλύτερα στην μπαταρία... Τουλάχιστον και στις 2 περιπτώσεις 1 ώρα παραπάνω.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

[ATTACH]49632[/ATTACH]

Η τωρινή μου πραματια...

Εγω μείνει με δυο μονοοοο τηλέφωνα και 2 κορυφαία bt...

Στάση αναμονής που λένε!!!

χαχαχαχα, α ρε φιλε, εκτος απο τις συσκευς τα ιδια ΒΤ εχουμε ... τουλαχιστον μεχρι χθες γιατι τωρα εχω μεινει με το G3 και το Edge.

αααα εχω και ενα 5S στην τσαντα:p

Όχι που δεν θα είχες μηλαρακι...

Χαχαχα...

Μια χαρά είμαστε... Υγεία να έχουμε και τρέλα να πουλάμε...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θετικό ότι και το 16αρι συμπεριφερεται το ίδιο καλά με τις αναβαθμίσεις που πήρε. Είναι όμορφο το άτιμο τώρα που το βλέπω και στη φωτο. Αυτή η τεράστια οθόνη είναι απίστευτη

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θετικό ότι και το 16αρι συμπεριφερεται το ίδιο καλά με τις αναβαθμίσεις που πήρε. Είναι όμορφο το άτιμο τώρα που το βλέπω και στη φωτο. Αυτή η τεράστια οθόνη είναι απίστευτη

Το μεγαλύτερο του προτερημα είναι η οθόνη του φίλε μου...

Και σε διαστάσεις αλλά και σε απεικόνιση.

Λίγο πιο φωτεινή να ήταν όπως του oppo find 7 που Επίσης είχα τότε θα ήταν σούπερ...

.... Είναι όμορφο το άτιμο τώρα που το βλέπω και στη φωτο. Αυτή η τεράστια οθόνη είναι απίστευτη

Από εκεί ξεκίνησε να μου αρέσει, design, διαστάσεις συσκευής και οθόνη.

Σε γενικες γραμμες Μ8 και G3 ποιο προτιμας και γιατι? Το Μ8 οπως εγραψα και στο thread του : "Αν δεν ηταν κλειδωμενο απο παντου θα το ειχα παρει αλλα δεν γουσταρω εταιρια που θεωρειται ψαγμενη σε κινητα να εχει τοσους περιορισμους. Κατανταει χειροτερη απο τη samsung μου φαινεται... Ακου εκει θελει να σκασεις το 25αρι και μετα θελει και αλλο kernel.Ε οχι γιατι να πρεπει να πειραξω το κινητο για να παρω root... Με εχει τσαντισει... "

Αν δεν ειχε αυτο τοτε θα το επαιρνα αβλεπει. Παντα μου αρεσαν τα τηλεφωνα της HTC... Αλλα θελω να εχω και μια ελευθερια παραπανω πραγμα που δινει το G3 τουλαχιστον μεχρι τωρα.

Edited by icy20
Μάριος...

ηρθε σημερα το θηριο! τρομερο! του εβαλα και μια 32αρα και πεταει. Εχω την εκδοση με τα 16 γιγα. Μηδεν lag. Ουτε καν στην πληκτρολογηση. Του εβαλα και 65 εφαρμογες. Μονο μειον (εως τωρα) οτι η οθονη γυαλιζει πολυ στον ηλιο, καμμια σχεση με το 1020 που ειχα.

Επισης εχει ενοχλητικους ηχους στην καμερα αλλα διαβασα οτι βγαινουν με διαγραφη καποιων αρχειων.

Ειναι αρκετα ελαφρυ και χειριζεται με καποιους περιορισμους και με το ενα χερι (αν εχεις μεγαλα).

Υγ. μου εσπασε τα νευρα να κανει τις αναβαθμισεις με wifi. Ολο διακοπτονταν και επρεπε ξανα απο την αρχη.

Σε γενικες γραμμες Μ8 και G3 ποιο προτιμας και γιατι? Το Μ8 οπως εγραψα και στο thread του : "Αν δεν ηταν κλειδωμενο απο παντου θα το ειχα παρει αλλα δεν γουσταρω εταιρια που θεωρειται ψαγμενη σε κινητα να εχει τοσους περιορισμους. Κατανταει χειροτερη απο τη samsung μου φαινεται... Ακου εκει θελει να σκασεις το 25αρι και μετα θελει και αλλο kernel.Ε οχι γιατι να πρεπει να πειραξω το κινητο για να παρω root... Με εχει τσαντισει... "

Αν δεν ειχε αυτο τοτε θα το επαιρνα αβλεπει. Παντα μου αρεσαν τα τηλεφωνα της HTC... Αλλα θελω να εχω και μια ελευθερια παραπανω πραγμα που δινει το G3 τουλαχιστον μεχρι τωρα.

Για να το αλλαξω το Μ8 σημαινει οτι κατι δεν μου πηγαινε καλα. Τα εχω αναφερει στο νημα του.

Δεν παυει ομως να ειναι μια σπουδαια συσκευη.

Το G3 το διάλεξα στην αρχή για την εργονομία του και τις διαστασεις του έχοντας 5.5'' οθονη και μαλιστα Quad HD.

Τωρα μετα απο μερικες ημερες εχω να πω μονο τα καλυτερα και ειμαι ενθουσιασμενος που εκανα την μεταβαση σε αυτο.

ηρθε σημερα το θηριο! τρομερο! του εβαλα και μια 32αρα και πεταει. Εχω την εκδοση με τα 16 γιγα. Μηδεν lag. Ουτε καν στην πληκτρολογηση. Του εβαλα και 65 εφαρμογες. Μονο μειον (εως τωρα) οτι η οθονη γυαλιζει πολυ στον ηλιο, καμμια σχεση με το 1020 που ειχα.

Επισης εχει ενοχλητικους ηχους στην καμερα αλλα διαβασα οτι βγαινουν με διαγραφη καποιων αρχειων.

Ειναι αρκετα ελαφρυ και χειριζεται με καποιους περιορισμους και με το ενα χερι (αν εχεις μεγαλα).

Υγ. μου εσπασε τα νευρα να κανει τις αναβαθμισεις με wifi. Ολο διακοπτονταν και επρεπε ξανα απο την αρχη.

Ενταξει αν λαγκαρε και στην πληκτρολογηση τοτε ακλαφτο θα εφευγε... Το θεμα ειναι αν λαγκαρει κατα την εναλλαγη εφαρμογων (πχ απο εφαρμογη να πατας home button)

Μάριος...

Αν και όταν αρχίσεις να το πειράζεις: root - xposed - G3 tweakbox και ανάμεσα στα άλλα όμορφα που συμβαίνουν φεύγουν και οι ενοχλητικοί ήχοι της κάμερας.

Αλλα θελω να εχω και μια ελευθερια παραπανω πραγμα που δινει το G3 τουλαχιστον μεχρι τωρα.

Μια ελευθερία το G3 την έχει από το root και μετά αλλά ο bootloader παραμένει κλειδωμένος και σχεδόν κανείς δεν περιμένει από την LG το ξεκλείδωμα. Bounty και διάθεση υπάρχουν όμως και φαίνονται ικανά να μας προσφέρουν οι devs τη λύση για custom rom. Πόσο αργότερα συμπέρασμα πάντως δεν βγαίνει. Προσωπικά δεν κρατώ και την αναπνοή μου. Το τηλέφωνο δείχνει τι κάνει και σε (λέμε τώρα) stock.

Και εγώ εντελώς στοκ είμαι...

Ούτε καν nova δεν εγώ βάλει και πλέον μετά την 10h πάει πάρα πολύ καλά...

Άσε με τώρα... έχω δοκιμάσει όλους τους launcher και πάλι γυρνώ στον stock. Μετά το tweakbox πάντως δεν θέλει και πολλά πολλά για custom.

Κι αυτή η μανία να χτυπάς κάθε άλλη συσκευή ν' ανοίξει η οθόνη είναι ντροπή!!

Αν και όταν αρχίσεις να το πειράζεις: root - xposed - G3 tweakbox και ανάμεσα στα άλλα όμορφα που συμβαίνουν φεύγουν και οι ενοχλητικοί ήχοι της κάμερας.

Μια ελευθερία το G3 την έχει από το root και μετά αλλά ο bootloader παραμένει κλειδωμένος και σχεδόν κανείς δεν περιμένει από την LG το ξεκλείδωμα. Bounty και διάθεση υπάρχουν όμως και φαίνονται ικανά να μας προσφέρουν οι devs τη λύση για custom rom. Πόσο αργότερα συμπέρασμα πάντως δεν βγαίνει. Προσωπικά δεν κρατώ και την αναπνοή μου. Το τηλέφωνο δείχνει τι κάνει και σε (λέμε τώρα) stock.

Δεν θελω τιποτα extreme απο το κινητο. Απλα να root-αρεται ευκολα και να μπορω να βαλω ad free + exdialer... Τα γενικα πειραγματα ROM κτλ τα σταματησα απο την εποχη του s4...

Μάριος...

Root-άρεται εύκολα από τον υπολογιστή (αφού μπορώ κι εγώ) και ακόμα πιο εύκολα με ένα apk.

Μόλις χθες έκανα ένα γενικό reset στο κινητό μπας και γλιτώσω από τα κατάλοιπα των οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων πενήντα τριών εφαρμογών που δοκίμαζα και είδα μετά την επανεκκίνηση πως το root (με purpledrake) ήταν ακόμη εκεί.

Root-άρεται εύκολα από τον υπολογιστή (αφού μπορώ κι εγώ) και ακόμα πιο εύκολα με ένα apk.

Μόλις χθες έκανα ένα γενικό reset στο κινητό μπας και γλιτώσω από τα κατάλοιπα των οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων πενήντα τριών εφαρμογών που δοκίμαζα και είδα μετά την επανεκκίνηση πως το root (με purpledrake) ήταν ακόμη εκεί.

Ναι οπως και στο g2 για να φυγει το root πρεπει να κανεις flash εργοστασιακη rom υποθετω...

Μάριος...

Ερωτηση..αν καποιος θελει να παρει το g3 αλλα δεν θελει να μπλεξει με ρουταρισματα,αναβαθμισεις κτλ, να ειναι οπως του κουτιου δλδ, θα εχει προβληματα 100% με τον θορυβο πχ στην καμερα,τα λαγκ κτλ?

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Ερωτηση..αν καποιος θελει να παρει το g3 αλλα δεν θελει να μπλεξει με ρουταρισματα,αναβαθμισεις κτλ, να ειναι οπως του κουτιου δλδ, θα εχει προβληματα 100% με τον θορυβο πχ στην καμερα,τα λαγκ κτλ?

Όχι βέβαια, κανένα πρόβλημα. Σκέψου ότι η σύγκριση γίνεται πάντα με ναυαρχίδες φετινές και περσινές. Το πολύ πολύ να μειώσεις τα animations στο μισό από το μενού και να βάλεις Nova. Τουλάχιστον από την σύντομη ενασχόληση που είχα μαζί του αυτό κατάλαβα.

Τα lag καποια στιγμη διορθωνονται με αναβαθμισεις λογισμικου και το shutter sound το απενεργοποιεις βαζοντας το κινητο στο αθορυβο πριν τραηξεις την φωτο για να μην μπλεκεις με ρουταρισματα...

Poco X3 nfc 6/128

Ναι οπως και στο g2 για να φυγει το root πρεπει να κανεις flash εργοστασιακη rom υποθετω...

Σίγουρο? Το supersu Έχει επιλογή για full unroot. Το έχω κάνει και έχω τσεκάρει ότι όντως έχει φύγει. Ούτε flash ούτε τίποτα.

Σίγουρο? Το supersu Έχει επιλογή για full unroot. Το έχω κάνει και έχω τσεκάρει ότι όντως έχει φύγει. Ούτε flash ούτε τίποτα.

Ναι γίνεται απο supersu αν έχεις την μαμά rom και απλό root. Το flash tool το χρησιμοποιούμε για να φλασαρουμε εργοστασιακή rom όταν έχουμε custom rom και custom recovery.

Τι είναι το kaizer? Συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις.

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστα site από όπου έχετε ψωνίσει. Για να μην θεωρηθεί διαφήμιση ας μου στείλει οποίος θέλει pm. Ευχαριστώ και πάλι.

Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος γιατί θέλω να παραγγείλω άμεσα.

Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος γιατί θέλω να παραγγείλω άμεσα.

Και για μενα παρακαλω με ψησατε :) Τοkinito που βρηκα τι λεει?

Επισης γιατι γραψατε πιο πανω οχι kaizer? Δινει μουφες?

Ναι γίνεται απο supersu αν έχεις την μαμά rom και απλό root. Το flash tool το χρησιμοποιούμε για να φλασαρουμε εργοστασιακή rom όταν έχουμε custom rom και custom recovery.

Το εγραψα παραπανω επειδη ειχα διαβασει στο xda καποιον που ελεγε οτι για να το γυρισεις για εγγυηση πρεπει να κανεις την μεγαλη διαδικασια. Δεν εγραψε κανεις μονο για unroot...

Edited by icy20
Μάριος...