Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οντως πιστευω πως η lg εκανε οτι καλυτερο μπορουσε στον τομεα της διαχειρισης πορων. Καλυτερη αυτονομια με την μπαταρια των 3000mah πολυ δυσκολο να υπαρξει κι αν υπαρξει σιγουρα δε θα ειναι και τοσο θεαματικη. Μονο μεγαλυτερη μπαταρια θα βελτιωνε την αυτονομια ή μικροτερη αναλυση οθονης οπως συμβανει με one plus one...

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιες ειναι οι προβληματικες εκδοσεις του g3 και βαση ποιων ψηφιων στο κουτι μπορει να το δει καποιος για να το πω και να το παρει καποιος γνωστος μου ;

Από 408 παρτίδα κι έπειτα είναι εντάξει.

Στο κουτί γραφεί εκεί πού είναι και το imei.s/n.εκεί πρέπει να αρχίζει με το τριψήφιο αριθμό από 408 κι έπειτα.

412 είναι η τελευταία παρτίδα.

Τον νου του γιατί μερικοί εχουν ακόμα στοκ 406,407 και τα φορτώνουν σε ανίδεους.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Στο κουτί γραφεί εκεί πού είναι και το imei.s/n.εκεί πρέπει να αρχίζει με το τριψήφιο αριθμό από 408 κι έπειτα.

Τον νου του γιατί μερικοί εχουν ακόμα στοκ 406,407 και τα φορτώνουν σε ανίδεους.

Εγινε φιλε μου σε ευχαριστω θα του το πω,ευτυχως το δικο μου ειναι 11 και μου και το ειχε πει ο ιδιος ο καταστηματαρχης που μου το πουλησε για τις προβληματικες εκδοσεις και ηθελα να το σιγουρεψω

Εγώ πάντως παρτίδα 411 τα έχω τα τριξίματα στο ακουστικό όταν μιλάω...

Καλα σου λεει ο ταξιδιωτης, εγω φτηηνα την γλιτωσα...

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Προβλήματα υπήρχαν και στις πρώτες και στις επόμενες παρτίδες.Πολλά ήταν θέματα που λύθηκαν με τις αναβαθμίσεις.Παράσιτα στο ακουστικό υπήρχαν και υπάρχουν.Το μόνο που ίσως που μπορούμε να πούμε ότι εμφανίστηκε μόνο στη αρχή, ήταν οι ρωγμές στα λευκά g3 που και πάλι ήταν μεμονωμένα περιστατικά.Τα γράφω αυτά επειδή πρώτη φορά βλέπω να γίνει τόσος ντόρος με τις παρτίδες μιας συσκευής.Έχω 407 και μου έχει παρουσιάσει ότι ακριβώς έχει αναφερθεί και σε επόμενες 408,409,410 κλπ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Εχθές είδα g3 φίλου παρτίδα 411 και η οθόνη του ήταν εμφανώς πιο κίτρινη σε λευκό φόντο.Το έχω δει και σε σύγκριση με 410.

Edited by georbap

Οντως πιστευω πως η lg εκανε οτι καλυτερο μπορουσε στον τομεα της διαχειρισης πορων. Καλυτερη αυτονομια με την μπαταρια των 3000mah πολυ δυσκολο να υπαρξει κι αν υπαρξει σιγουρα δε θα ειναι και τοσο θεαματικη. Μονο μεγαλυτερη μπαταρια θα βελτιωνε την αυτονομια ή μικροτερη αναλυση οθονης οπως συμβανει με one plus one...

Πολλοι θα ανταλλαζαν ανετα για μια δυο ωρες περισσοτερο ανοιχτη οθονη ανα φορτιση και μαλιστα με μεγαλυτερη φωτεινοτητα, την qhd αναλυση με 1080p. Παντως το oppo find που ειναι αμεσα συγκρισιμο με το g3 ειναι σαφως χειροτερο.

Τελικα ασυρματο φορτιστη εχει δουλεψει κανενας?

Guys μια ερώτηση.Τι ακριβώς κάνει το greenify κ πώς με αυτό πολλοί αναφέρουν διαφορά στην μπαταρία τους?

Επίσης τί ειναι το xposed κ πώς αυτό συνδυάζεται με το greenify ή με άλλες εφαρμογές?Το greenify δουλεύει μόνο με root δικαιώματα καθώς στο google play υπάρχει greenify root κ greenify donation package.

Πάρης......

Πολλοι θα ανταλλαζαν ανετα για μια δυο ωρες περισσοτερο ανοιχτη οθονη ανα φορτιση και μαλιστα με μεγαλυτερη φωτεινοτητα, την qhd αναλυση με 1080p. Παντως το oppo find που ειναι αμεσα συγκρισιμο με το g3 ειναι σαφως χειροτερο.

Τελικα ασυρματο φορτιστη εχει δουλεψει κανενας?

Ειναι πιο φωτεινη η οθονη και απο του S 5 ;

My Name Is George V.

Ειναι πιο φωτεινη η οθονη και απο του S 5 ;

Αυτή τη στιγμή έχω ένα s5 στα χέρια μου και είναι στα ίδια επίπεδα πάνω κάτω η φωτεινότητα

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτή τη στιγμή έχω ένα s5 στα χέρια μου και είναι στα ίδια επίπεδα πάνω κάτω η φωτεινότητα

καλα σε πιστευω δεν χρειαζεται φωτο...απλα διαβαζω γενικα οτι το S 5 εχει και καλα την πιο φωτεινη οθονη. Ειχα δει το G 3 και ειχα εντυπωσιαστει απο την οθονη του...τι αποψη εχεις ; Εφοσον εχεις και τα 2 αυτη τη στιγμη...πιο ειναι καλυτερο για γενικη χρηση ;

My Name Is George V.

Σειρα 406 το δικο μου. Προελευση HKG . 32 gb . Εκλεισα 3 μηνες συμβιωσης. Δε το αλλαζω με τιποτα αλλο αυτη τη στιγμη.... Απροβληματιστη λειτουργια. Το κινητο απλα πεταει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

καλα σε πιστευω δεν χρειαζεται φωτο...απλα διαβαζω γενικα οτι το S 5 εχει και καλα την πιο φωτεινη οθονη. Ειχα δει το G 3 και ειχα εντυπωσιαστει απο την οθονη του...τι αποψη εχεις ; Εφοσον εχεις και τα 2 αυτη τη στιγμη...πιο ειναι καλυτερο για γενικη χρηση ;

Κοίτα το s5 λόγω amoled έχει πιο έντονα χρώματα αλλά είναι λίγο ψεύτικα αλλά δεν παουν να είναι εντυπωσιακά . Το LG έχει πιο αληθινά και δεν κουραζουν καθόλου στην καθημερινή και στην πολύ χρήση και στην τέρμα φωτεινότητα. Έχοντας στην κατοχή μου και το note 3 και προερχόμενος από s3 ομολογώ ότι πλέον οι amoled έμενα προσωπικά με έχουν κουράσει. Πριν πάρω το LG μου έλεγαν όλοι για την δύσκολη μετάβαση από amoled σε μη amoled... Δεν είχα κανένα θέμα και πραγματικά την προτιμώ αλλά είναι ανάλογα τι ζητάς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά σε όσους έχουν lollipop παίζει η εφαρμογή nova go κανονικά;Γιατί δε εμένα δεν παίζει...

Κοίτα το s5 λόγω amoled έχει πιο έντονα χρώματα αλλά είναι λίγο ψεύτικα αλλά δεν παουν να είναι εντυπωσιακά . Το LG έχει πιο αληθινά και δεν κουραζουν καθόλου στην καθημερινή και στην πολύ χρήση και στην τέρμα φωτεινότητα. Έχοντας στην κατοχή μου και το note 3 και προερχόμενος από s3 ομολογώ ότι πλέον οι amoled έμενα προσωπικά με έχουν κουράσει. Πριν πάρω το LG μου έλεγαν όλοι για την δύσκολη μετάβαση από amoled σε μη amoled... Δεν είχα κανένα θέμα και πραγματικά την προτιμώ αλλά είναι ανάλογα τι ζητάς.

Ειχα για 1 χρονο και κατι IPS οθονη ( moto G ) και τωρα που πηρα το 9506 ξενερωσα απο θεμα οθονης ! Σε ευχαριστω για την απαντηση και να ζητησω συγνωμη απο τους υπολοιπους για το οφ τοπικ.

My Name Is George V.

Guys μια ερώτηση.Τι ακριβώς κάνει το greenify κ πώς με αυτό πολλοί αναφέρουν διαφορά στην μπαταρία τους?

Επίσης τί ειναι το xposed κ πώς αυτό συνδυάζεται με το greenify ή με άλλες εφαρμογές?Το greenify δουλεύει μόνο με root δικαιώματα καθώς στο google play υπάρχει greenify root κ greenify donation package.

Το greenify ειναι μια εφαρμογη η οποια εχει σκοπο να "κοιμιζει" εφαρμογες που εχουν την τάση να ξυπνανε την συσκευη μας, οταν ειναι σε αδρανεια. Παλαιοτερα δουλευε μονο σε root συσκευες, τωρα δουλευει και σε unrooted (δεν ξερω ομως αν εχει ιδια αποτελεσματα). Η donate version σου δίνει δυνατοτητα να "κοιμισεις" και εφαρμογες συστηματος!

Το xposed (θελει βεβαια root) ειναι κατι σαν βάση (απλο παραδειγμα), πανω στο οποιο μπαινουν διαφορα module's με τα οποια μπορουμε να παραμετροποιησουνε παρα πολυ την συσκευη μας, είτε εμφανισιακα είτε πρακτικά!

Edited by Titarasaudi

Παίδες προερχόμενος από note 3 επιβεβαιώνω τα παραπάνω. Η οθόνη του g3είναι καθαρή, ξεκουραστη, χωρίς ξεπλυμενα χρώματα όπως φαίνονται πολλές ips αν προερχεσαι απο amoled!Το z ultra που είχα μετά το note πχ το έδωσα για αυτόν κ ακριβώς το λόγο! Είναι η μόνη ips που θεωρώ είναι balanced!

ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!

Καλησπέρα

Κάτοχος του κινητού εδώ και 5 ημέρες. Σαν νέος χρήστης Android συσκευών δεν έχω κάποιο σημείο αναφοράς για να συγκρίνω τη συσκευή παρόλα αυτά θα αναφέρω τις εντυπώσεις μου.

-Πανέμορφο, άριστη ποιότητα συναρμογής παρότι το πίσω καπακι αφαιρείται.

-Οθόνη άψογη με πολύ καλά επίπεδα φωτεινότητας και ζωντανά χρώματα.(απενεργοποιημένο το αυτόματο το δούλευω σε 40%-70% τώρα το χειμώνα)

-Μπαταρία: είμαι στην δευτερη μόλις φόρτιση και το κινητό μου προσφέρει αυτονομία περίπου 2-3 ημερών με μέτρια χρήση (skype viber αρκετό messenger λίγο surfing και 5-10 τηλέφωνα τη μέρα.Χρησιμοποιώ μόνο Wi-fi)

-Δεν κολλάει δεν είχα κανένα restart και γένικα η περιήγηση στα μενού ειναι πολύ ομαλή.(Αν και ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα)

-φωτογραφική μηχανή τέλεια σε λήψεις την ημέρα. Σε λήψεις με χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού χάνει φυσικά.( με το βιντεο δεν εχω ασχοληθεί ακόμα)

-Υπάρχει και σε εμένα το γνωστό "θεματακι" με το ακουστικό σε ορισμένες κλήσεις δικτύου όχι σε όλες και αυτό είναι που με προβληματίζει ελαφρώς.

409 FR 16Gb 4.4.2 έκδοση v10l χρήση με καινούργια sim cosmote

Δεν το εχω βαλει διπλα σε s5, διπλα στο oneplus one ειναι πιο χαμηλη η μεγιστη φωτεινοτητα και το λευκο του ειναι πιο θερμο και λιγοτερο καθαρο, επισης αν τα αφησεις στην αυτοματη επιλογη, το oneplus one επιλεγει αρκετα πιο υψηλη φωτεινοτητα απο το lg, αλλα γενικα πιο σωστη για την συγκεκριμενη περιπτωση, προσωπικα βρισκω την αυτοματη φωτεινοτητα στο lg αρκετα off, συνηθως παιζει πολυ πιο χαμηλα απο οτι θα ηθελα.

Φιλε αλλαξα δυο τηλ. Και το προβλημα με τα παρασιτα παραμένει σε χωρους που δεν υπαρχει καλο σήμα.λογικα ολα τα g3 το εχουν

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης ασχολεισου με το video του g3,ειναι απίστευτο

Το greenify ειναι μια εφαρμογη η οποια εχει σκοπο να "κοιμιζει" εφαρμογες που εχουν την τάση να ξυπνανε την συσκευη μας, οταν ειναι σε αδρανεια. Παλαιοτερα δουλευε μονο σε root συσκευες, τωρα δουλευει και σε unrooted (δεν ξερω ομως αν εχει ιδια αποτελεσματα). Η donate version σου δίνει δυνατοτητα να "κοιμισεις" και εφαρμογες συστηματος!

Το xposed (θελει βεβαια root) ειναι κατι σαν βάση (απλο παραδειγμα), πανω στο οποιο μπαινουν διαφορα module's με τα οποια μπορουμε να παραμετροποιησουνε παρα πολυ την συσκευη μας, είτε εμφανισιακα είτε πρακτικά!

Ευχαριστώ πολύ Χρήστο!!!

Πάρης......

Παιδιά και γω παρτίδα 411 και εχω τριξιματα στο ακουστικό σε κάποιες κλήσεις. Επίσης όταν είμαι έξω μου φαίνεται πολύ χαμηλή η ένταση του ακουστικού. Κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα. Εμένα μου αρέσει πολύ το κινητό και η οθόνη του. Και γω απο amoled πηγα σε lg.

Πάντως της γυναίκας μου το S4 GT-I9506 με τον snapdragon 800 μου τα σκάσε στο antutu χαλαρά και λίγο έλειψε να μου τα σκάσει και το g2... της! το note 3 Demo Phone που έχω επίσης με δολοφονησε... Το δικό μου 42850... Κλαίω... :eek::eek::eek::eek::eek::eek:

[sIGPIC][/sIGPIC]