Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι για το 16 που είναι πιο φθηνό, αλλά προβληματίζομαι με την μνήμη. Το είδα σε μαγαζί άδειο όπως είναι εκθεσιακό και είχε μόλις 450mb μνήμη ελεύθερα. Μαθημενος με το One φουλ φορτωμένο και ελεύθερα 1 γιγα, με προβληματίΖει για την περαιτέρω λειτουργία του.

Το είδα κι εγώ εκθεσιακό και είχε 900 mb ελεύθερη ram ενώ το S5 είχε 450 mb. Μ' άρεσε πάρα πολύ το g3 και μάλλον θα πάρω το 16gb. Το ui του είναι φρέσκο και όμορφο, τα lag του δε με απασχολούν καθόλου και η μπαταρία απ' ότι κατάλαβα είναι και πάλι καλύτερη από το Μ7. Φοβάμαι μόνο μη μας τα χαλάσει πάλι η LG στο σήμα, στην ποιότητα κλήσης και στο wifi.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φοβάμαι μόνο μη μας τα χαλάσει πάλι η LG στο σήμα, στην ποιότητα κλήσης και στο wifi.

Νομίζω μερικοί κάτοχοι μπορούν να γράψουν κάτι περί τούτου.

Shit Happens!!!

Όντως κάποιος συνφορουμίτης που να έχει το G3 και τις άλλες ναυαρχίδες μπορεί να μας πεί πως τα πάει σε ποιότητα συνομιλίας (ακουστικό -μικρόφωνο) σε σχέση με αυτές, καθώς και σε σήμα (GSM και WiFi)? Με το G2 δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένος... Edited by clio1400

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Εχω στο ίδιο σημείο το 5s και το g3.σήμα WiFi 2 γραμμές και τα δύο.σήμα κινητής φουλ επίσης και στα δύο.

Στο σερφαρισφα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Στην ομιλία τέρμα ένταση το g3 κάνει κάτι σαν παραμόρφωση χωρίς όμως να ενοχλεί την συνομιλία.αν χαμηλωσεις ένα κλικ είναι πεντακάθαρο.

Περιεργάστηκα σημερα για κανά 10 λεπτο το g3.

Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση φυσικα ηταν το μέγεθος για τέτοια οθονη. Εντυπωσιακό.

Το πιασιμο του λόγω της καμπυλοτητας που εχει η πλάτη ειναι πολυ καλο. Κάτοχος το νοτε 2 και μου φάνηκε ανακουφιστικο το κράτημα του και σε αίσθηση και σε βάρος.

Τρομερη σχεδιαστική δουλεια και τεχνολογική υπέροχη έναντι του ανταγωνισμού. Οταν οι υπόλοιποι πιάσουν τα κενά που εχει το g3 ας ξανά μιλήσουν για ποια ναυαρχίδα υπερέχει. Μέχρι τότε το g3 θα ειναι μπροστα.

Οθονη ηταν φυσικα στο 100% μια χαρα ηταν , πολυ καλη φωτεινοτητα και οταν το γύρισα στο αυτόματο παλι ηταν επαρκής.

Λαγκαρισματα σε αδειο κινητό δεν μπορούν μάλλον να κριθούν. Αυτο που ειδα ηταν μηδενικό λαγκαρισμα αλλα φυσικα ηταν χωρις φόρτωμα.

Κάμερα εξαιρετική το λέιζερ κανει τρομερη δουλεια , πολυ χαμηλός θόρυβος οταν ζουμαριστηκαν οι φωτος.

Τα βιντεακια promo που εχει μεσα απλα σε αφήνουν με ανοικτό στόμα! Μακράν οτι καλυτερο εχω δει.

Εξαιρετική συσκευη απορώ με το θάψιμο που πέφτει στο νημα.

Edited by THANKIN

Μπορεί σας παρακάλω κάποιος κάτοχος να δοκιμάσει αν τοslow motion του Pixelιαζει .Τι να κάνω να το επιστρέψω ;

Στο promo video δεν έχει πρόβλημα και γενικά σε κανένα που τραβάω μόνο στο slow motion. Και το πιχελιασμα. Αρχίζει από την εγγραφή. Το έστειλα το βίντεο και σε άλλο κινητό και πιχελιαζει. Και εκεί. Παίζει να είναι πρόβλημα του φακού;

Edited by dimkit

Ένα ελάχιστο "pixelιασμα" ναι υπάρχει αλλά όχι σε σημείο να μην μπορείς να παρακολουθήσεις αυτό που τραβηξες.

Επίσης όπως σου είπαν και προηγουμένως,τι θα τους πεις;αλλάξτε μου την συσκευή γιατί στα slow motion βίντεο πιξελιαζει,ενώ στα κανονικά παίζει μια χαρα;

Αν θες ανέβασε κάπου ένα μικρό δείγμα να δούμε τι ακριβώς εννοείς.

Ρε παιδιά έχω παρατηρήσει στο κινητό ότι σβήνει μόνο του στα καλά καθούμενα.

Το ίδιο έχει παρατηρηθεί σε τρεις φίλους και εκεί που νομίζεις ότιεείσαι οκ ουσιαστικά δεν έχεις κινητό τηλέφωνο ανοιχτό.

Στο xda έχει γίνει μεγάλο θέμα και εδώ μέσα βλέπω ότι δεν το αναφέρει κανείς. Μόνο τα δικά μας έχουν αυτό το bug;

Μιλάμε για λευκο 16 γερμανικό. Μαύρο και λευκό 16αρι ελληνικά και ένα 32αρι μαύρο.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Μπορεί σας παρακάλω κάποιος κάτοχος να δοκιμάσει αν τοslow motion του Pixelιαζει .Τι να κάνω να το επιστρέψω ;

Στο promo video δεν έχει πρόβλημα και γενικά σε κανένα που τραβάω μόνο στο slow motion.

Αν μιλάς για την ταχύτητα x0.5: στα dm αρχεία του δεν νομίζω ότι βλέπω pixel, ούτε όταν έκανα και μεγέθυνση. Όμως δεν έχω τραβήξει κάτι εγώ για να το δω σε "κανονικό" video Σε ένα 3gp που έχω κάτι κάνει αλλά βλεπόταν άνετα, σε κάτι μικρά avi δεν είμαι και σίγουρος ότι τα έπαιζε slow.

Αν είναι κάποια άλλη ρύθμιση πες για να δω ξανά.

Σε εμένα αν το είχε κάνει θα το είχα αναφέρει.τέτοιο σύμπτωμα δεν έχω προς το παρόν. εχω 32αρι μαυρο.(αν έχει σημασία το χρώμα.)

Το ίδιο έχει παρατηρηθεί σε τρεις φίλους και εκεί που νομίζεις ότιεείσαι οκ ουσιαστικά δεν έχεις κινητό τηλέφωνο ανοιχτό.

Στο xda έχει γίνει μεγάλο θέμα και εδώ μέσα βλέπω ότι δεν το αναφέρει κανείς. Μόνο τα δικά μας έχουν αυτό το bug;

Μιλάμε για λευκο 16 γερμανικό. Μαύρο και λευκό 16αρι ελληνικά και ένα 32αρι μαύρο.

Με 32άρι μαύρο και δεν μου έχει τύχει. Η συσκευή μου είναι από όπου το έχει φέρει το extreme, ίσως γερμανικό δίχως να το κοιτάξω.

Υποθέτω πως αν συνέβαινε δεν θα ντρεπόμασταν να το γράψουμε - αντιθέτως.

Με 32άρι μαύρο και δεν μου έχει τύχει. Η συσκευή μου είναι από όπου το έχει φέρει το extreme, ίσως γερμανικό δίχως να το κοιτάξω.

Υποθέτω πως αν συνέβαινε δεν θα ντρεπόμασταν να το γράψουμε - αντιθέτως.

Λογικά το ίδιο έχουμε,32αρι από τον Νίκο.sws γράφει στο κουτί.

Δε μου εχει σβησει ποτε.. Μονο 1 φορα που το χα στην τσεπη. Προφανως πατηθηκε το κουμπι..

N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX

Καλα αυτο που συμβαίνει στην τσέπη ειναι τραγικό.και στο g3 αλλα και στο μ8 ειχα το ίδιο θεμα.συνεχεια ξεκλειδώνει αν το εχεις με απλό σύρσιμο,αλλιως ζητάει κωδικό ξεκλειδώματος.

Μιλάω για τζιν και για βερμουδα αν εχεις κάποια κλήση η κάποιο μήνυμα.

Στη θέση σου ειναι σοβαρότατος λόγος για χρηςη DOA.

Επανεκκινήσεις η να σβήνει απο μόνο του δεν ειναι καλό σημάδι.

Εγώ θα προχωρούσε στη χρηςη του DOA χωρίς να εξετάζω οτιδήποτε.

Σε κανένα κινητό αυτο δεν ειναι φυσιολογική συμπεριφορά(στο παρελθόν έχω επιστρέψει κινητό για αυτο το λόγο)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλα αυτο που συμβαίνει στην τσέπη ειναι τραγικό.και στο g3 αλλα και στο μ8 ειχα το ίδιο θεμα.συνεχεια ξεκλειδώνει αν το εχεις με απλό σύρσιμο,αλλιως ζητάει κωδικό ξεκλειδώματος.

Μιλάω για τζιν και για βερμουδα αν εχεις κάποια κλήση η κάποιο μήνυμα.

Εγώ στο m8 δεν είχα τέτοιο θέμα να ξεκλειδώνει μόνο του στη τσέπη.

Μόνο οταν το καθάριζα με πανάκι λόγο υπερευαισθησίας οθόνης μου άναβε αρκετές φορές το οποίο ναι ηταν ενοχλητικό αλλα οκ ζεις και με αυτο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ναι εντάξει ζεις,αλλα μειώνει την αυτονομία.επαναλαμβανω οτι συμβαίνει σε ανταπάντητη και σε μνήμα.οχι στα καλα του καθουμενου.

Ναι εντάξει ζεις,αλλα μειώνει την αυτονομία.επαναλαμβανω οτι συμβαίνει σε ανταπάντητη και σε μνήμα.οχι στα καλα του καθουμενου.

Προφανώς επειδη ανάβει η οθονη για να δειξει οτι εχεις μυνημα ή αναπαντητη.. Η λυση ειναι το, g3 tweakbox (απαιτείται ροοτ) όπου οριζεις να μη αναβει η οθονη σε αυτες τις περιπτώσεις. Το καταλαβαίνεις απο τον ηχο, και απο το led ειδοποιησεων που αναβοσβήνει.

Στο promo video δεν έχει πρόβλημα και γενικά σε κανένα που τραβάω μόνο στο slow motion. Και το πιχελιασμα. Αρχίζει από την εγγραφή. Το έστειλα το βίντεο και σε άλλο κινητό και πιχελιαζει. Και εκεί. Παίζει να είναι πρόβλημα του φακού;

To gsmarena γράφει για το slow motion video:

The only real chink in the G3's armor when it comes to camera quality is in the 720p slow-motion videos. While they do provide 120fps which you can watch at up to 4x slow motion on the device itself, the resolved detail is so poor that it's unlikely this feature will be used much. It most certainly seems like it's upscaled to 720p from a much lower resolution, and we're surprised that LG would tarnish an otherwise stellar camera package with such an unfinished feature.

Οπότε μάλλον δεν είναι πρόβλημα.

Γιώργο μου το έχει κάνει και μένα μια φορά, ενώ το άφησα ανοικτό πριν κοιμηθώ ξύπνησα το πρωί και ήταν σβηστό. Το παρακολουθώ το θέμα.

Εμενα εχει γινει 4 φορες στο συνολο μια φορα εκλεισε κ οταν το ανοιξα ειχαν σβηστει ολα απο μεσα τα παντα.

Χτες μου εκανε αλλο κουλο , μολις ανοιξα τα δεδομενα εκανε boot μονο του . Στο xda υπαρχουν αναφορες για το μοντεμ στην ουσια προβλημα. Ολως κ να εχει απαραδεκτο πραγμα κ αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η σταση της lg.

Καλησπερα σε ολους εχω το κινητο απο την Δευτερα και δε μου εχει κολλησει ουτε εχει κανει επανεκκινηση μεχρι τωρα και ελπιζω να μη κανει, αν δε το διαβαζα τωρα εδω δε θα το ηξερα καν οτι υπαρχει αυτο το θεμα μαλλον θα ειναι σε ορισμενες παρτιδες.
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Αν δεν το κανει σε ολους τοτε μιλαμε για hardware θεμα που ειναι κ χειροτερο

Εγω πιστεύω ότι είναι πρόβλημα software.

Από το απόγευμα έχω μιλήσει στο τηλέφωνο με άλλα δυο παιδιά του φορουμ που τους έχει σβήσει και το θεώρησαν τυχαίο.

Θα το πάθετε όλοι σύντομα...

Edited by gkp

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Θα το πάθετε όλοι σύντομα...

Φάε την γλώσσα σου βραδυατικα....:)