konakis Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Χορταστική, εξαιρετική οθόνη του g3,σε κερδίζει με την μία! Ο μοναδικός λόγος που επέλεξα g2 κι οχι g3,είναι κλασσικα η μπαταρία και η πιο ισορροπημένη υλοποίηση σε διαστάσεις. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geosevilla Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 σε ποια περιπτωση υπαρχει να πει κανεις''ε κριμα επρεπε να ειχα το 3giga ram'' γιατι ισως οι παραπανω λειτουργιες εμενα δε με αφορουν...το θελω για βασικα πραγματα οχι τπτ το ψαγμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Χορταστική, εξαιρετική οθόνη του g3,σε κερδίζει με την μία! Ο μοναδικός λόγος που επέλεξα g2 κι οχι g3,είναι κλασσικα η μπαταρία και η πιο ισορροπημένη υλοποίηση σε διαστάσεις. Και το λιγοτερο lag.. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Τι κλικ φίλε μου ? Δε μου εμφάνισε κάτι. Αλλά γιατί να το κάνουν αυτό και οι 2 εφαρμογές ? Είχα τον File Manager στο προηγούμενο κινητό μου (Samsung Galaxy S3) και έκανε κανονικά αντιγραφή στην SD. σου βγάζει ένα παράθυρο που σου δείχνει τι πρέπει να κάνεις. Αν θυμάμαι καλά πατάς ρυθμίσεις και μετά επιλέγεις την external sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 η διαφορα δεν ειναι παρα πολυ στο g3 16 gb αλλα στο g3 32 ειναι καλυτερο!!θα εχεις καλυτερη καμερα,οθονη καλυτερη σε αναλυση και εχει και τρομερα ppi!!ειναι ποιο καινουρια συσκευη..η ram οσο να ναι εχει καλυτερο multitasking σε 3 gb ram!!μονο σε μπαταρια υπερτερει το g2!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 @Κωνσταντίνε ακόμα lags έχεις? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 @Κωνσταντίνε ακόμα lags έχεις? Έχουν αυξηθεί κατά πολύ ειδικά όταν μιλάω για ώρα στο messenger. Δεν βάζω 5 αν δεν βγει ρουτ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Όπως και να το κάνουμε, το 32ρι θα είναι πιο future proof. Μπορεί τώρα να μην φαίνεται και πολύ η διαφορά του 1 gb, αλλά όσο προχωρούν οι μήνες τα 3gb θα το κάνουν να είναι πιο ανάλαφρο με νέες εφαρμογές + multitaksking ή νέες custom roms. Εξαρτάται βέβαια και απο τις απαιτήσεις σου. Αν σκοπεύεις να το αλλάξεις σε 1-1,5 χρόνο, για να πάρεις κάτι πιο νέο, τότε πάρε το 16ρι. Αν είσαι απ' αυτούς που κρατάνε τις συσκευές όσο πιο πολύ γίνεται, μέχρι να "μην πάει άλλο", πάρε το 32. Μπορεί κάτι να φαίνετε "too much" ή μη χρήσιμο για τώρα, αλλά σε βάθος χρόνου αυτό το "too much" μπορεί - και σίγουρα - θα δώσει σημαντικό πλεονέκτημα και παράταση ζωής στη συσκευή. Edited December 21, 2014 by michalis1984 Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Γιατι μου αναβει η οθονη του κινητου οταν το εχω στον ασυρματο φορτιστη? (οταν εχει φορτιση λογικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Γιατι μου αναβει η οθονη του κινητου οταν το εχω στον ασυρματο φορτιστη? (οταν εχει φορτιση λογικα). Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το daydream? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 για neu μερια ακομα η αναβαθμιση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 δε θελει κι ερωτημα. τα ειχα και τα 2,τωρα εχω το 32αρι.παντου γρηγοροτερο,παντου ομως. στην αρχη της κυκλοφοριας τους δεν φαινοταν και μεγαλη η διαφορα τους,τωρα πλεον ομως,η ζυγαρια γερνει υπερ του 32. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 για neu μερια ακομα η αναβαθμιση. Ξέρουμε κανείς ποτέ θα πάρουμε εμείς τα φτωχά που έχουμε από αυτές τις χώρες??? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Πείτε εναν σοβαρό λογο να αφήσω το g2 32gb και να πάρω g3 32gb..!! Στριφογυρίζει αυτή η σκέψη στο μυαλό μου αλλά δεν έχω πειστική απαντηση...... Μακράν καλύτερο τηλέφωνο. Είχα G2 16αρι και από Παρασκευή είμαι με G3 32αρι και φυσικά custom rom και εδώ. Android now lollipop και ότι και να πω είναι λίγο. Μόνο αρνητικό ή μικρότερη αυτονομία αλλά το 24ωρο το βγάζεις παρά πολύ άνετα. Και εγώ το χρησιμοποιώ παρά πολύ. Data, sync, 3g, WiFi συνέχεια ανοιχτά. Προχωρά κανονικά. Φόρτιση δεν αργεί. Οπότε στο 24ωρο όλο και κάποια στιγμή είσαι σε πρίζα κοντά για καμιά ώρα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Το g2 ειναι το μονο κινητο που κρατησα πανω απο 4 μηνες καθως κυνηγουσα καθε νεα τεχνολογια..μετα απο ενα χρονο και ενα μηνα συμβιωσης καιμετα απο 4 πεσιματα μεσα σε ενα μηνα αναγκαστηκα να αλλαξω κινητο..ημουν αναμεσα σε νοτε 4 σονυ ζ3 και χωρις να σκεφτομαι καν το οικονομικο επελεξα lg g3 32gb..ο λογος;με κακομαθε η lg με το g2 και το g3 ειναι μια αριστη επιλογημεχρι την ελευση των 64μπιτωνμκαι μια πραγματικη αναβαθμιση σε ολους τους τομεις σε σχεση με g2 Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Παιδιά καλησπέρα...Νέος κάτοχος κι εγώ του G3 από χτες, προερχόμενος από Note 3( πιο πριν G2 ;) ). Έχω το titan χρώμα και την έκδοση με τα 3gb ram/ 32 storage. Μια ερώτηση μόνο. Στο samsung πατώντας το home button σου ανοιγε τις εφαρμογες και ειχε κ ενα κουμπι που πήγαινες στην διαχείριση ram και έκανες εκκαθάριση..στο G3 υπάρχει κάτι τέτοιο? αν, όχι υπάρχει κάτι στο playstore?. Ευχαριστώ πολύ και θα επιστρέψω με εντυπώσεις μετά από 2 εβδομάδες για να έχω μια γενική εικόνα...Έως τώρα άψογο! Αν και λόγω χώρας προέλευσης, δεν έχω πάρει lollipo (NEU βλέπετε), θα περιμένω να δω πως τα πάει κι έτσι! Καλώς με δεχτήκατε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Συγγνώμη και πάλι μήπως δεν έχω καταλάβει Καλά το κινητό μου εχει s/n 411kpbf06 και κάτω από το χρώμα λέει neu, χωρα προέλευσης θεωρειται Νορβηγία? Ή γενικώς είναι από northern europe? Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Ξέρουμε κανείς ποτέ θα πάρουμε εμείς τα φτωχά που έχουμε από αυτές τις χώρες??? ΔΕ νομίζω να καθυστερήσουν να μας την δώσουν. Συγγνώμη και πάλι μήπως δεν έχω καταλάβει Καλά το κινητό μου εχει s/n 411kpbf06 και κάτω από το χρώμα λέει neu, χωρα προέλευσης θεωρειται Νορβηγία? Ή γενικώς είναι από northern europe? Ευχαριστώ Το δεύτερό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Συγγνώμη και πάλι μήπως δεν έχω καταλάβει Καλά το κινητό μου εχει s/n 411kpbf06 και κάτω από το χρώμα λέει neu, χωρα προέλευσης θεωρειται Νορβηγία? Ή γενικώς είναι από northern europe? Ευχαριστώ Απλά Northern Europe, όπως και το δικό μου :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOISIS Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Παιδια γεια σας.Ειμαι και εγω κατοχος απο χθες του g3 16γιγα.Καποιος καλος γνωστης του του κινητου ας γραψει τα θετικα και τα αρνητικα σε μια λιστα η οποια να μπορει να ανανεωνεται απο αλλους εμπειρους χρηστες,σχετικα με τη lollipop και τις προηγουμενες επισημες εκδοσεις λογισμικου.Οταν το αγορασα χθες, ηταν με εκδοση 4.4.2 και V10a μετα απο 3-4 αναβαθμησεις (δεν θυμαμαι ακριβως)εφτασα στην προ τελευταια την V10L-EUR-XX.Τωρα μου εδωσε και την τελευταια την 20 e,δεν την εχω κανει ακομη γιατι διαβαζω διαφορα σχετικα με αυτην,αλλα και μεσα γραφει οτι μερικες εφαρμογες που θα εχω κατεβασει μπορει να μην ειναι διαθεσιμες με το νεο λειτουργικο,επισης οτι οι εφαρμογες μπορει να πιανουν περισσοτερο χωρο στο τηλεφωνο με το νεο λειτουργικο.Τι να κανω?να την κατεβασω? Επισης πολυ ωραιες θηκες εχει εδω http://www.ebay.com/itm/321580255344?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=510464039601&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Edited December 21, 2014 by MOISIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanlegent Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 N Να ρωτησω κατι,πρωην κατοχος του s4,με το g3 βγαζω απιστευτες φωτο καμια σχεση με το s4.λετε να ειναι η οθονη του κινητου που τις κανει τοσο ωραιες?εχει μεταφερει κανεις τις φωτο σε cpu να δει αν η ποιοτητα ειναι οντος καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Απλά Northern Europe, όπως και το δικό μου :rolleyes: Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxaura1 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Μακράν καλύτερο τηλέφωνο. Είχα G2 16αρι και από Παρασκευή είμαι με G3 32αρι και φυσικά custom rom και εδώ. Android now lollipop και ότι και να πω είναι λίγο. Μόνο αρνητικό ή μικρότερη αυτονομία αλλά το 24ωρο το βγάζεις παρά πολύ άνετα. Και εγώ το χρησιμοποιώ παρά πολύ. Data, sync, 3g, WiFi συνέχεια ανοιχτά. Προχωρά κανονικά. Φόρτιση δεν αργεί. Οπότε στο 24ωρο όλο και κάποια στιγμή είσαι σε πρίζα κοντά για καμιά ώρα. Δεύτερο αρνητικό για μένα η οθόνη. Ναι μεν καλύτερη ανάλυση και ευκρίνεια, αλλά πολύ χαμηλότερη φωτεινότητα και λιγότερο ζωντανά χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Συνήθειο είναι φίλε μου.εγώ είτε το πιστεύεις είτε όχι το δουλεύω με 48%φωτεινότητά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλησπερα,νεος με lg g3 μαυρο...Το κινητο οσο το λειτουργω τοσο πιο πολυ το ερωτευομαι!!!:D:D Εχω ενα θεματακι ομως οταν παω στην αναβαθμηση λογισμικου κ παταω να μου κανει αναβαθμηση και μου λεει οτι το κινητο δεν εχει καταχωρηθει και δεν μπορω να την κανω...Μηπως εχετε καμια ιδεα τι γινετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts