mger Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 να κανω hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 να κανω hard reset? εννοείται.... κάτι δεν πάει καθόλου καλά. εμένα πολλές φορές ακόμα μετά από αρκετές ώρες αναμονής με κανα τέταρτο οθόνης έχει 100% χαλαρά Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 είσαι ροοτ? εγω το εκανα ροοτ για βαλω hide soft keys και για να βγαλω McAfee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Κανε πρώτα restart βγάζοντας την μπαταρία για κανα 5 λεπτό και αν δεν... hard reset ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι για επισκευή στην προκορντια :-) τώρα Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 είσαι ροοτ? εγω το εκανα ροοτ για βαλω hide soft keys και για να βγαλω McAfee Καλώς έκανες ρουτ, αλλά δε χρειάζεται αν είναι μόνο για να βάλεις το hide soft keys (που δεν το ξέρω γιατί δεν το έχω δουλέψει). Στις ρυθμίσεις έχεις επιλογή για να τα κρύβεις σε όποια εφαρμογή θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Θελω το lg g2 πισωωωω. Μαλλον με βλέπω να το ξαναπαιρνω... Δεν μπορω καταλαβω τι δεν παει καλα... Πολυ lag εχει. Πως του παιρνω την lolipop?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Να θέσω μια αφελή ερώτηση ? Οταν λετε έχει lag τι εννοείται ? Οτι για ενα nonosecond καθυστερεί το σκρολάρισμα μεταξύ των οθονών πχ ? Γιατί αν εννοείτε αυτό, εξηγείστε μου πως αυτό κάνει το Χ τηλέφωνο μη χρησιμοποιήσιμο και μη λειτουργικό ? Εντέλει, μήπως είναι απλά κάποιου είδος ψυχαναγκασμός ? Πραγματικά ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Δεν μιλαμε για νανοσεκοντς βρε φιλε μου, μιλαμε για απαραδεκτα κολληματα (μαμα) που δεν δικαιολογουνται για τετοια συσκευη. Παντως δεν ξερω αν τα κολληματα εμφανιζονται μονο στο 16αρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyragou Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Παιδια σκεφτομαι αγορα. Ισχυουν τα lags? Αν ναι διορθωθηκαν με κανενα update? 32gb ή 16? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 "Περιμετρικά από το κινητό, υπάρχει ένα μεταλλικού φινιρίσματος πλαστικό “στεφάνι” που είναι όμορφα ... είναι ένα ασημένιο, ιριδίζον, μοτίβο, σαν πλέγμα, που στολίζει όλο το πίσω μέρος της συσκευής. " Υπάρχει περίπτωση να ξεφτισει και να φαίνεται μαύρο από κάτω το πλαστικό όπως στο galaxy s3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 γειά σας παιδιά.Είμαι λίγο καινούριος στην LG (sony κυρίως) και επειδή είπα να το παίξω και εδώ λίγο έξυπνος κατάφερα και μπρίκαρα το G3 μου.Είχα περάσει lollipop με flash και επειδή ήθελα το ρούτ είπα να ξαναγυρίσω πίσω στην 4.4.2 και την πάτησα....(μαθημένος να πειράζω τα σόνυ μου).Το τηλέφωνο ανοίγει στο logo της LG κλείνει και ανάβουν το μπλέ με το κόκκινο ledάκι. Υπάρχει σωτηρία που να μπορώ να την κάνω ή να πάω κατευθείαν στο σέρβις?:cry: Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Δεν μιλαμε για νανοσεκοντς βρε φιλε μου, μιλαμε για απαραδεκτα κολληματα (μαμα) που δεν δικαιολογουνται για τετοια συσκευη. Παντως δεν ξερω αν τα κολληματα εμφανιζονται μονο στο 16αρι. παίξε με την κινούμενη εικόνα επέλεξε παντού .χ5 από τις επιλογές για προγραμματιστές έτσι δεν θα χει αυτή την καθυστέρηση + γιατί το 32άρι να χει λιγότερα lags? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Εγώ δοκιμάζοντας το g3 με lollipop σε daily use δεν είχε κανένα lag. Τώρα για KitKat δεν γνωρίζω. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Να θέσω μια αφελή ερώτηση ? Οταν λετε έχει lag τι εννοείται ? Οτι για ενα nonosecond καθυστερεί το σκρολάρισμα μεταξύ των οθονών πχ ? Γιατί αν εννοείτε αυτό, εξηγείστε μου πως αυτό κάνει το Χ τηλέφωνο μη χρησιμοποιήσιμο και μη λειτουργικό ? Εντέλει, μήπως είναι απλά κάποιου είδος ψυχαναγκασμός ? Πραγματικά ρωτάω Εννοούμε ότι οταν εισαι σε καποια εφαρμογή/ιντερνετ κλπ κλπ και πατησεις το home button να πας στην αρχικη, τα widgets εξαφανίζονται όλα και επανεμφανίζονται μετα από δευτερόλεπτα. Αν κατα την διαρκεια αυτων των δευτερολεπτων τολμήσεις και πατησεις να μπεις σε καποια εφαρμογή ή να κανεις scrolling τις οθονες... την γ.....ς! Επίσης το scrolling αυτό καθαυτο δεν είναι καθόλου smooth. Ακομη, καμια φορα όταν είμαι στις ρυθμισεις στην "Αποθηκευση" ή στο "Smart cleaning" με πεταει εξω. Τελος, τα wallpaper δεν εφαρμοζουν όλες τις φορες και εξαφανίζονται δειχνοντας μαυρο ή "χοροπηδάνε"... Όλα αυτά σε μεγαλο βαθμο μου λυθηκαν βαζοντας nova launcher. Ησυχασα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 γειά σας παιδιά.Είμαι λίγο καινούριος στην LG (sony κυρίως) και επειδή είπα να το παίξω και εδώ λίγο έξυπνος κατάφερα και μπρίκαρα το G3 μου.Είχα περάσει lollipop με flash και επειδή ήθελα το ρούτ είπα να ξαναγυρίσω πίσω στην 4.4.2 και την πάτησα....(μαθημένος να πειράζω τα σόνυ μου).Το τηλέφωνο ανοίγει στο logo της LG κλείνει και ανάβουν το μπλέ με το κόκκινο ledάκι. Υπάρχει σωτηρία που να μπορώ να την κάνω ή να πάω κατευθείαν στο σέρβις?:cry: Έκανες restore την 4.4.2 που ήταν custom ή μαμά root δώσε παραπάνω πληροφορίες να σε βοηθήσω ποία custom recovery έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 πως περνάμε lollipop ? κάποιος οδηγός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ρε παιδιά με τα 32gb τι γίνεται σχετικά με το lollipop? Το δικό μου είναι ιταλικό και τίποτα ακόμη! Mε το σταγονόμετρο όπως πάντα οι αναβαθμίσεις.Κατα τον Γενάρη το κόβω να δοθεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haramis20 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Γειά σας παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το 32gb στα 380 ευρώ πραγματικά θέλω να μου πεί κάποιος αν αξίζει να το πάρω και μιλάμε για νορμάλ χρήση όχι να το ξεζουμίσω ,δηλαδή ποιά είναι τα αρνητικά του κυρίως. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Γειά σας παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το 32gb στα 380 ευρώ πραγματικά θέλω να μου πεί κάποιος αν αξίζει να το πάρω και μιλάμε για νορμάλ χρήση όχι να το ξεζουμίσω ,δηλαδή ποιά είναι τα αρνητικά του κυρίως. Ευχαριστώ πολύ Φίλε μου αρπαξέ το και μήν το σκέφτεσαι.Το κινητό είναι πολύ καλό σε όλα του.Το μόνο ίσως αρνητικό είναι η οθόνη του η οποία δέν έχει τη ζωντάνια των super amoled.Επίσης η αυτονομία του είναι πολύ καλή με νορμάλ χρήση που το κάνω εγώ μου πάει άνετα 2 ήμερες.Περιμένουμε και τη Lollipop εώς το τέλος της χρονιάς οπότε θα γίνει ακόμη καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Έκανες restore την 4.4.2 που ήταν custom ή μαμά root δώσε παραπάνω πληροφορίες να σε βοηθήσω ποία custom recovery έχεις; είχα την μαμά ρομ και την ρούταρα μετά πέρασα lolipop με φλάς και πήγα να γυρίσω στην 4.4.2 με μάλλον(απο τα λίγα που διάβασα) άλλη λάθος ρόμ και στο ξεκίνημα του φλασαρίσματος (στο 4-5%) σταμάτησε έσβησε και απο τότε ανάβει στο λόγκο σβήνει και αναβοσβήνουν το κόκκινο και μπλέ led.Είχα βάλει το RecoveryInstaller-v1_1_.0.apk. Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Πως μπορώ να δω τι σειρά είναι η συσκευή μου (στην έκδοση λογισμικού μήπως;) και σε τι χρησιμεύει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 είχα την μαμά ρομ και την ρούταρα μετά πέρασα lolipop με φλάς και πήγα να γυρίσω στην 4.4.2 με μάλλον(απο τα λίγα που διάβασα) άλλη λάθος ρόμ και στο ξεκίνημα του φλασαρίσματος (στο 4-5%) σταμάτησε έσβησε και απο τότε ανάβει στο λόγκο σβήνει και αναβοσβήνουν το κόκκινο και μπλέ led.Είχα βάλει το RecoveryInstaller-v1_1_.0.apk. Δεν είχες custom recovery;twrp ή philz; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Δεν είχες custom recovery;twrp ή philz; οχι είχα βάλει αυτό και είχε επιλογή μέσα απο μενού για recovery Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Πως φλασαρες φίλε μου πρεπει να μου πεις αν έχεις custom recovery. Δοκίμασε αυτό βγάλε μπαταρία πάτα ταυτόχρονα home button και volume down συνέχεια πατημένα μόλις εμφανιστεί το σήμα της lg άφησε τα και ξαναπατα αμέσως τα ίδια πλήκτρα θα σε οδηγήσει σε hard reset εκεί πάτα yes σε όλα και αν έχεις custom recovery θα σε πάει εκει όπου θα κάνεις factory reset -reboot system και λογικά θα ανοίξει αν δεν έχεις custom recovery θα κάνει factory reset και μετά πάλι λογικά θα ανοίξει δεν μπρικαρει έτσι εύκολα το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Πως φλασαρες φίλε μου πρεπει να μου πεις αν έχεις custom recovery. Δοκίμασε αυτό βγάλε μπαταρία πάτα ταυτόχρονα home button και volume down συνέχεια πατημένα μόλις εμφανιστεί το σήμα της lg άφησε τα και ξαναπατα αμέσως τα ίδια πλήκτρα θα σε οδηγήσει σε hard reset εκεί πάτα yes σε όλα και αν έχεις custom recovery θα σε πάει εκει όπου θα κάνεις factory reset -reboot system και λογικά θα ανοίξει αν δεν έχεις custom recovery θα κάνει factory reset και μετά πάλι λογικά θα ανοίξει δεν μπρικαρει έτσι εύκολα το τηλέφωνο. τα έχω κάνει αυτά που λές αρκετές φορές μου βγάζει την οθόνη factory reset και μετα το yes yes κάνει να ανοίξει αλλά σταματάει στο λόγκο σβήνει και αναβοσβήνουν τα λεντάκια.Δεν είχα περάσει custom rom.Είχα φλασάρει το firmware της lollipop με το LG Flash Tool 2014.Custom recovery απο τα λίγα που μπορώ να καταλάβω δεν έχει αφού πέρασα την lollipop. Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts