HolLo Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Δεν μπορω να κατεβασω ουτε μεσο ΟΤΑ ουτε απο το LG support tool (ουτε απο PC suite) την εκδοση "L" του λογισμικου. :( Το smartphone ειναι απο ισπανια (6TL) παρτιδα 408. Ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Δεν μπορω να κατεβασω ουτε μεσο ΟΤΑ ουτε απο το LG support tool (ουτε απο PC suite) την εκδοση "L" του λογισμικου. :( Το smartphone ειναι απο ισπανια (6TL) παρτιδα 408. Ξερει κανεις τιποτα? στα 6TL η τελ. εκδοση ειναι ακομα j Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HolLo Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 στα 6TL η τελ. εκδοση ειναι ακομα j Ευχαριστω για την ενημερωση ! :) Μηπως ξερουμε ποτε 8α βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ευχαριστω για την ενημερωση ! :) Μηπως ξερουμε ποτε 8α βγει? Τι να την κανεις εχεις κάποιο θέμα? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Παιδιά έχω ένα θεματάκι Όταν πατάω το κουμπί να μου δείξει τις πρόσφατες εφαρμογές μερικές φορές δεν δείχνει τίποτα και θα πρέπει να το ξαναπατήσω για να μου τις δείξει Το έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Σημείωση είμαι στη τελευταία βερσιόν 10l Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earthdog Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Παιδιά υπάρχει κάνα thread για απόλυτο android/lg newbie?.. Πρώτη φορά android (ερχόμενος από IOS) με το G3 και με γαργαλάει το χέρι μου. Είμαι στο χώρο του ΙΤ (προγραμματιστής) αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με android. Που αρχίζω; Να πάω από XDA και όποιον πάρει ο χάρος; Θέλω να διαβάσω λίγο πριν κάνω κάτι (root κλπ), αλλά θέλω να δω τι μπορώ να κάνω έτσι όπως είμαι στοκ. Θέλω να το δουλέψω λίγο στοκ όπως είναι και να δω τι μπορώ να κάνω έτσι. Π.χ. Μπορώ να βάλω έτσι απλά τον nova launcher από το google play και να μην διακυνδυνεύσω τίποτα; Για πείτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Καλημέρα και από εμένα. Μετά το κορυφαίο g2 (που μου έκλεψε η γυναίκα μου :p) πήρα το g3 κορεάτικο με snap 805. Δεν ξέρω διαφορές με snap 801, αλλά το συγκεκριμένο φυσάει. Ένα εξάωρο το βράδυ το τέσταρα με βαριά παιχνίδια και πολλές εφαρμογές να δουλεύουν παράλληλα και δεν κόλλησε πουθενά. Ελπίζω και με τα επόμενα g να συνεχίσει η εταιρεία να βγάζει τέτοιες κορυφαίες συσκευές γιατί ουδεμία διάθεση έχω να γυρίσω στη samsung. Μαι ερώτηση για όποιον ξέρει: στο g2 οι εφαρμογές εγκαθίστονταν στην μνήμη. Χθες όλες πέρναγαν στο g3 στην sd έχει αλλάξει κάτι στην πολιτική της google? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) Παιδιά υπάρχει κάνα thread για απόλυτο android/lg newbie?.. Πρώτη φορά android (ερχόμενος από IOS) με το G3 και με γαργαλάει το χέρι μου. Είμαι στο χώρο του ΙΤ (προγραμματιστής) αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με android. Που αρχίζω; Να πάω από XDA και όποιον πάρει ο χάρος; Θέλω να διαβάσω λίγο πριν κάνω κάτι (root κλπ), αλλά θέλω να δω τι μπορώ να κάνω έτσι όπως είμαι στοκ. Θέλω να το δουλέψω λίγο στοκ όπως είναι και να δω τι μπορώ να κάνω έτσι. Π.χ. Μπορώ να βάλω έτσι απλά τον nova launcher από το google play και να μην διακυνδυνεύσω τίποτα; Για πείτε... Ναι, βάζεις nova ή όποιο άλλο launcher δίχως ρίσκα. Για android όπως το θέτεις βλέπεις κι εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 πριν τραβήξεις για xda. Εκεί πάμε για μετά το stock του G3. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά έχω ένα θεματάκι Όταν πατάω το κουμπί να μου δείξει τις πρόσφατες εφαρμογές μερικές φορές δεν δείχνει τίποτα και θα πρέπει να το ξαναπατήσω για να μου τις δείξει Το έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Σημείωση είμαι στη τελευταία βερσιόν 10l Έχει αναφερθεί συχνά και εδώ και αλλού. Το έχω δει και στο δικό μου να συμβαίνει σποραδικά όμως δεν θυμάμαι πια πότε ήταν η τελευταία φορά. Κι εγώ είμαι στη 10L. Edited October 23, 2014 by xsad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μετα απο 6 χρονα Samsung -ακιας λεω να την κανω προς LG μεριά...Αξιζει λετε η μετάβαση απο Note 3 στο G3 ? Oxi. Είχα νότε 3 πήγα σε g3 και επέστρεψα στο νότε μετά από μια βδομάδα. Νότε 3 κατηγορία από μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Oxi. Είχα νότε 3 πήγα σε g3 και επέστρεψα στο νότε μετά από μια βδομάδα. Νότε 3 κατηγορία από μόνο του Εγω σου λεω οτι αξιζει.καμια σχεση η lg με το κουραστικο υι της σαμσουνγκ.οολυ πιο φλατ και πιο βολικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 σαμσουνακιασ και εγω,εκανα το βημα και πηγα σε LG G3 32GB απο Note 2,θα σου πω οτι το κινητο ειναι πολυ γρηγορα,εχει απιστευτη οθονη,εχει πολυ μικρες διαστασεις(για το μεγεθος οθονης),τρομερη θηκη με το παραθυρο,απο μπαταρια 2 μερες με βγαζει με νορμαλ χρηση(λιγο απο ολα).δεν ζεστενεται,δεν εχει lag,και γενικα ειναι πανεμορφο κινητο. ΑΝ το αλλαζα θα το αλλαζα μονο με το NOTE 4και αυτο οταν πεσει ΠΟΛΥ η τιμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Καλημέρα και από εμένα. Μετά το κορυφαίο g2 (που μου έκλεψε η γυναίκα μου :p) πήρα το g3 κορεάτικο με snap 805. Δεν ξέρω διαφορές με snap 801, αλλά το συγκεκριμένο φυσάει. Ένα εξάωρο το βράδυ το τέσταρα με βαριά παιχνίδια και πολλές εφαρμογές να δουλεύουν παράλληλα και δεν κόλλησε πουθενά. Ελπίζω και με τα επόμενα g να συνεχίσει η εταιρεία να βγάζει τέτοιες κορυφαίες συσκευές γιατί ουδεμία διάθεση έχω να γυρίσω στη samsung. Μαι ερώτηση για όποιον ξέρει: στο g2 οι εφαρμογές εγκαθίστονταν στην μνήμη. Χθες όλες πέρναγαν στο g3 στην sd έχει αλλάξει κάτι στην πολιτική της google? Ευχαριστώ. Φορτωμένο με bloatware είναι το Cat.6 G3 όμως έτσι?? Κάνε ένα antutu να δούμε αποτέλεσμα!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 :!: Ενημέρωση :!: Να υπενθυμίσω οτι υπάρχει σχετικό θέμα που αφορά την επιλογή συσκευής ,μην βγαίνετε off topic . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Εγω σου λεω οτι αξιζει.καμια σχεση η lg με το κουραστικο υι της σαμσουνγκ.οολυ πιο φλατ και πιο βολικο. Μετά από note 3 (και ένα ευχάριστο διάλειμμα με blackberry passport) μπορώ να πω ότι εάν δεν έχεις θέμα με το πενακι αξίζει να πας σε g3 32gb για να πεις ότι έκανες μια καλή αλλαγή συσκευής. Σίγουρα όχι σε g3 16gb. Τέλος το 32gb σε συνδυασμό με nova launger είναι ότι το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μετά από note 3 (και ένα ευχάριστο διάλειμμα με blackberry passport) μπορώ να πω ότι εάν δεν έχεις θέμα με το πενακι αξίζει να πας σε g3 32gb για να πεις ότι έκανες μια καλή αλλαγή συσκευής. Σίγουρα όχι σε g3 16gb. Τέλος το 32gb σε συνδυασμό με nova launger είναι ότι το καλύτερο. +1000 εχει κανει κανεις το παρακατω?τι ειναι αυτο που ενεργοποιεις?υπαρχει καποια επιπτωση στο κινητο? http://forums.androi...-does-work.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskes Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Παιδια με την ασυρματη φορτιση τι παιζει; Αγοραζουμε τον φορτιστη και τελος; Η χρειαζεται να παρουμε και ειδικο καπακι; Γιατι βλεπω video στο youtube π δειχνουν 2 η 4 pin στο πισω καπακι και δεν καταλαβαινω τη διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δεν θελω να σε κατηγορησω αλλα μηπως εχεις μπερδευτει? Η συγκεκριμένη και καθαρίζει οπως το λες πανω στο τζιν/μπλουχα και στρογγυλεμένες ειναι οι ακρες , δεν εχει γωνιες http://s28.postimg.org/bs4vvoj8p/pic1.jpg http://s8.postimg.org/r3k7j2njl/pic2.jpg Το κατάστημα που το έβαλες σε ποια περιοχή βρίσκεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Παιδια με την ασυρματη φορτιση τι παιζει; Αγοραζουμε τον φορτιστη και τελος; Η χρειαζεται να παρουμε και ειδικο καπακι; Γιατι βλεπω video στο youtube π δειχνουν 2 η 4 pin στο πισω καπακι και δεν καταλαβαινω τη διαφορα τα ευρωπαϊκά δεν χρειάζονται τίποτα, παίρνεις ένα qi φορτιστή και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskes Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 τα ευρωπαϊκά δεν χρειάζονται τίποτα, παίρνεις ένα qi φορτιστή και είσαι έτοιμος. Κανένα link υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 δες στο θέμα με τα αξεσουάρ. Έχω γράψει για έναν της nillkin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 δες στο θέμα με τα αξεσουάρ. Έχω γράψει για έναν της nillkin Να ρωτήσω κάτι. Το παρακάτω πρόβλημα του G3 λύθηκε με τις αναβαθμίσεις ;http://pocketnow.com/2014/07/22/lg-g3-sharpening Γιατί θυμάμαι ήταν πολύ ενοχλητικό αυτό το "clear type" γραμματοσειράς. Οι Αμερικάνοι το αναφέρουν ως "halo effect". Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathiountaS Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Paidia an mporeite na me voithisete!!! Exo to g3 16g t opoio t ezo kanei root me ena programa apeutheias apo to kinito mou... Ekana unroot apo to supersu kai treno dn einai root i siskeui mou dn dexete tn nea ekdosi. Leei i suskeui sas endexomenos na exei dextei root... Euxaristo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Να ρωτήσω κάτι. Το παρακάτω πρόβλημα του G3 λύθηκε με τις αναβαθμίσεις ;http://pocketnow.com/2014/07/22/lg-g3-sharpening Γιατί θυμάμαι ήταν πολύ ενοχλητικό αυτό το "clear type" γραμματοσειράς. Οι Αμερικάνοι το αναφέρουν ως "halo effect". εγώ προσωπικά δεν το έχω παρατηρήσει. Ίσα ίσα που η οθόνη του μου φαίνεται εξαιρετικά ξεκούραστη και με φοβερή ευκρίνεια. Μπορεί να έχει να κάνει και με την φωτεινότητα. Εγώ το έχω στο 75% αυτόματο. Στο 100% manual σε κλειστό χώρο σου βγάζει τα μάτια. Και τώρα που το δοκίμασα λίγο στο 100% πάντως δεν είδα halo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Εχει προσεξει κανεις οταν φορτισει 100% και παραμενει στην πριζα να ακουγεται ηχος σαν να σε ενημερωνει οτι φουλαρε ωστε να το βγαλεις ενα πραμα.σε εμενα το κανει για κανα 5 λεπτο αλλα τα καταφερνει να με ξυπνησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HolLo Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Τι να την κανεις εχεις κάποιο θέμα? Οχι η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καποιο θεμα αλλα ως "νεα" εκδοση λογισμικου ολο και κατι καλο δεν θα εχει για να σου προσφερει - ρυθμισει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts