klgrpls Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Καλημέρα. Πήρα πρόσφατα το τηλέφωνο. Το Lg phone from μου δινει το εξής λινκ με το τελευταίο firmware: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW7D4MJ752MOAEZ93CC1XHM/D85530n_00_0816.kdz το οποίο όταν το τρέχω πάντα βγάζει κενή σελίδα. Το ίδιο γίνεται όταν προσπαθώ να κατεβάσω από εδώ http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G3-Tutti-41.html ή από εδώ http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/download.php γνωρίζετε από που μπορούμε να κατεβάσουμε διάφορα firmware σε dz μορφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 (edited) Απεγκαταστησε το προγραμμα και ξαναπερασε το μηπως ειναι προσωρινο προβλημα.δεν μου εχει τυχη κατι τετοιο επισης η μορφη αρχειου ειναι kdz. Edit.το δοκιμασα και κανει το ιδιο και σε μενα.ψαξε στο google για download της ρομ. Edited December 6, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Απεγκαταστησε το προγραμμα και ξαναπερασε το μηπως ειναι προσωρινο προβλημα.δεν μου εχει τυχη κατι τετοιο επισης η μορφη αρχειου ειναι kdz. Edit.το δοκιμασα και κανει το ιδιο και σε μενα.ψαξε στο google για download της ρομ. Εχω ψαξει. Σε όλες τις σελιδες που δινουν τις ρομ για το τηλεφωνο γινεται το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Απλώς να ενημερώσω -μιας και το αναφέραμε τις προάλλες- ότι με φορτιστή 2Α ενός tablet και το super-duper καλώδιο της Tronsmart (33εκ μήκος και πολύ χοντρό AWG20) δεν είδα ουσιαστική βελτίωση στην φόρτιση της μπαταρίας.. Συμπέρασμα, δεν χρειάζεται σπέσιαλ καλώδιο. Έχω πάντως δει χειρότερους χρόνους με άλλους φορτιστές (ας έγραφαν 1.8-2Α), οπότε αφήνω ένα μικρό παραθυράκι μήπως με ακόμη καλύτερο φορτιστή από αυτόν που χρησιμοποίησα τα πάει ελαφρώς καλύτερα. Χλωμό το βλέπω πάντως γιατί ήδη από το 0% (το σημείο που κλείνει από μόνη της η συσκευή) πάει στο 75%-80% σε 1 ώρα, στο 90% σε 1:15 και στο 100% σε 1:40-1:45 και δεν έχω αλλάξει μπαταρία από πέρυσι το καλοκαίρι. Ούτε QC να ήτανε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Εχω ψαξει. Σε όλες τις σελιδες που δινουν τις ρομ για το τηλεφωνο γινεται το ιδιο. https://cloud.mail.ru/public/KmxD/sVAfTSSCX δοκιμασε εδω.με δικη σου ευθηνη παντως. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 https://cloud.mail.ru/public/KmxD/sVAfTSSCX δοκιμασε εδω.με δικη σου ευθηνη παντως. Ευχαριστώ, θα την κατεβάσω και πολύ πιθανό να την περάσω στο μέλλον. Τώρα το έχω με τη Zoe rom με την οποία δουλεύει μια χαρά. Εάν γνωρίζετε με ποια από τις official ή custom rom έχει την καλύτερη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ναι, μόνο που ο φίλος αναφερόταν στο G2 5.2" που είναι εφάμιλλου μεγέθους με 5.0" :) :) Με το καλώδιο της Blitzwolf (αυτό που μπαίνει και από τις δύο πλευρές σαν να είναι type-C) κάνω ακριβώς 1 ώρα και 40 λεπτά από το απόλυτο 0% μέχρι 100%. Σήμερα μάλιστα συμπτωματικά παραλαμβάνω καλώδια Tronsmart που είναι τα πιο χοντρά (20AWG) και κοντά (1ft) που κυκλοφορούν και θα δοκιμάσω μήπως συντομέψουν κι άλλο οι χρόνοι. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα ισχύει η θεωρία που λέει ότι τα συνηθισμένα λεπτά και μακριά καλώδια, περιλ. των original, δεν βγάζουν καν 1.5Α ( τόσο ρεύμα δεν "σηκώνει" το δικό μας; ) Ποιο BlitzWolf καλώδιο έχεις δοκιμάσει, το 2μετρο ή του 1 μέτρου ? Βλέπω στο site τους, πως και τα δύο έχουν προδιαγραφές για 2.1Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ευχαριστώ, θα την κατεβάσω και πολύ πιθανό να την περάσω στο μέλλον. Τώρα το έχω με τη Zoe rom με την οποία δουλεύει μια χαρά. Εάν γνωρίζετε με ποια από τις official ή custom rom έχει την καλύτερη μπαταρία; Και γιατί να την αλλάξεις? Η Zoe είναι στοκ και σου δίνει να μην εγκαταστήσεις κάποιες lg και Google εφαρμογές. LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Gabriel v2.1 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Ποιο BlitzWolf καλώδιο έχεις δοκιμάσει, το 2μετρο ή του 1 μέτρου ? Βλέπω στο site τους, πως και τα δύο έχουν προδιαγραφές για 2.1Α. Του 1μ έχω. Το φις που μπαίνει και από τις δύο πλευρές του usb είναι καλή φάση, όμως το καλώδιο μοιάζει κάπως ευαίσθητο στα στριψίματα. Το συγκεκριμένο αναγράφει ότι έχει διατομή AWG24 για ρεύμα όπως τα περισσότερα (AWG28 για data). Έχω αγοράσει και αυτά εδώ που θεωρούνται καλύτερα. Edited December 7, 2016 by limna99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Και γιατί να την αλλάξεις? Η Zoe είναι στοκ και σου δίνει να μην εγκαταστήσεις κάποιες lg και Google εφαρμογές. LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Gabriel v2.1 Ειμαι ικανοποιημένος με τη zoe απλα αλλαγες μονο για ναδω τι παιζει με την στοκ γιατι με το που το πηρα ειχε τιν 5 και εβαλα απευθειας τη zoe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Η στοκ εχει ux4 ενω αυτες που υπαρχουν(ζοε fulmics..) εχουν ux5. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Η στοκ εχει ux4 ενω αυτες που υπαρχουν(ζοε fulmics..) εχουν ux5. H Zoe έχει ux4. LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Gabriel v2.1 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 sorry δικιο εχεις παρασυρθηκα επειδη οι περισσοτερες εχουν αναβαθμησθει σε ux5. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 (edited) Από λίγο ψάξιμο που έκανα, τα καλώδια που είναι 'rated' για συγκεκριμένα Ampere μάλλον είναι μαρκετινγκ αφού το όριο στο πόσο ρεύμα θα περάσει καθορίζεται από την αστοχία του υλικού - δηλ. να μη λειώσει το υλικό του καλωδίου (η μόνωσή του λογικά πρώτα) από τη θερμοκρασία που θα αναπτυχθεί, οπότε το όριο αυτό είναι μάλλον μεγαλύτερο από μερικά Ampere. Μπορεί να βρει κανείς πίνακες και calculators online με πολύ χαμηλά όρια, οι οποίοι όμως είναι πολύ συντηρητικοί και στηρίζονται σε 'επιτρεπόμενο' ποσοστό πτώσης τάσης και άλλους περιορισμούς ασφαλείας. Αν έχω καταλάβει σωστά, το θέμα με τα καλώδια είναι να μην ξεπεράσει η πτώση τάσης λόγω απωλειών στο καλώδιο το όριο αποδεκτής τάσης του εσωτερικού ελεγκτή φόρτισης. Γιατί τότε ο ελεγκτής της συσκευής θα τραβήξει λιγότερο ρεύμα ώστε να ανεβάσει την τάση πάλι στην αποδεκτή τιμή. [Το ρεύμα, δηλ. ο αριθμός των ηλεκτρονίων ανά μονάδα χρόνου, είναι πάντα σταθερό σε όλο το κλειστό κύκλωμα, η τάση είναι αυτή που μειώνεται και κατ' επέκταση και η ισχύς (= ένταση ρεύματος x τάση) ] Παράδειγμα: Σύνηθες καλώδιο διατομής AWG 24 που έχει αντίσταση 0,0842Ω/m και μήκος καλωδίου 3m με διερχόμενο ρεύμα 1.8A η μείωση είναι 2x3x1,8x0,0842~0,90V. Σε αυτό πρέπει να προστεθεί και η μείωση από την αντίσταση που έχουν οι τέσσερις ακροδέκτες usb (αρσενικό - θηλυκό επί δύο άκρες), π.χ. 4x1,8x0,020~0,15 => συνολική μείωση της τάξης του 1V. Επομένως διαθέσιμα 5-1=4V (η ενέργεια που χάνεται κάθε δευτερόλεπτο σε ένα τέτοιο καλώδιο με μορφή θερμότητας είναι 1,8 Joules, διαθέσιμα παραμένουν 4Vx1,8A=7,2 Watts ισχύος). Εάν ο εσωτερικός φορτιστής απαιτεί τουλάχιστον 4,5V για να λειτουργήσει τότε θα τραβήξει λιγότερο ρεύμα, π.χ. 1,6Α ώστε να διατηρήσει την τάση στο min των 4,5V. Οπότε καταλήγω ότι δεν πειράζει να μην έχουμε καλό καλώδιο αρκεί η πτώση τάσης εξαιτίας του καλωδίου να είναι εντός ορίων [ποια είναι αυτά για το G3? min V που φορτίζει, min και max A που τραβάει] Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φορτιστή μεγαλύτερης τάσης, π.χ. 5,2V, ώστε μετά την μείωση από ένα λεπτό και μακρύ καλώδιο να έρθει στα ίσια του. ΥΓ: Εντωμεταξύ, το φόρτισα σήμερα με άλλον φορτιστή 1,35Α και πάλι φόρτισε στον ίδιο χρόνο. Άρα τι γίνεται, πόσο ρεύμα τραβάει τελικά; Με φορτιστή 1Α έκανε πάνω από 4 ώρες. Edited December 9, 2016 by limna99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 :( Χωρίς αιτία και αφορμή το κινητό πάγωσε. Το είχα σε άριστη κατάσταση με θήκη και τζάμι αγρατζούνιστο. Άλλαξα μόνο μπαταρία προ 3μήνου Ηλικία (Μάρτιος 2015) δεν το είχα πειράξει (root) Παρ όλα αυτά από προχτές κόλλησε (κατά τη διάρκεια λήψης φωτογραφίας) και μετά δεν ξεκινούσε με τίποτα. Δοκίμασα hard reset με το συνδυασμό πίσω power +vol down, μπαίνει στο μενού για reset και μετά το εικονίδιο του Android δεν κάνει τίποτα (τουλάχιστον το εικονίδιο γυρίζει, δεν είναι νεκρό και με το κόκκινο τριγωνο off) Τελικά μένει από μπαταρία και τίποτα. Με την προσπάθεια φόρτισης κολλάει στο εικονίδιο της μπαταρίας Καμια ιδέα να το σώσω? Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Σε download mode μπαίνει να περάσεις την original Rom? LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Gabriel v2.1 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 :( Χωρίς αιτία και αφορμή το κινητό πάγωσε. Το είχα σε άριστη κατάσταση με θήκη και τζάμι αγρατζούνιστο. Άλλαξα μόνο μπαταρία προ 3μήνου Ηλικία (Μάρτιος 2015) δεν το είχα πειράξει (root) Παρ όλα αυτά από προχτές κόλλησε (κατά τη διάρκεια λήψης φωτογραφίας) και μετά δεν ξεκινούσε με τίποτα. Δοκίμασα hard reset με το συνδυασμό πίσω power +vol down, μπαίνει στο μενού για reset και μετά το εικονίδιο του Android δεν κάνει τίποτα (τουλάχιστον το εικονίδιο γυρίζει, δεν είναι νεκρό και με το κόκκινο τριγωνο off) Τελικά μένει από μπαταρία και τίποτα. Με την προσπάθεια φόρτισης κολλάει στο εικονίδιο της μπαταρίας Καμια ιδέα να το σώσω? βαλε αν εχεις την παλια μπαταρια και δοκιμασε να το ανοιξεις. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 βαλε αν εχεις την παλια μπαταρια και δοκιμασε να το ανοιξεις. Σ ευχαριστώ για την απάντηση, το δοκίμασα, μπαίνω στο μενού του hard reset ξεκινάει το ανθρωπάκι του android να γυρίζει και μένει εκεί άπειρη ώρα και με την καινούργια και με την παλια μπαταρία. Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Σ ευχαριστώ για την απάντηση, το δοκίμασα, μπαίνω στο μενού του hard reset ξεκινάει το ανθρωπάκι του android να γυρίζει και μένει εκεί άπειρη ώρα και με την καινούργια και με την παλια μπαταρία. νομιζω οτι η μονη λυση πριν το σερβις ειναι να ξαναεγκαταστησεις την ρομ με τις οδηγιες απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Σήμερα καθόμουν και έβλεπα τις φωτογραφίες μου και διαπίστωσα ότι δεν μου εμφανίζει ένα φάκελο στην sd. Όλοι οι άλλοι φάκελοι κανονικά. Βγάζω την κάρτα, την ξαναβαζω, τίποτα. Κάνω restart, το πρόβλημα λύνεται αλλά ξαφνικά το κινητό μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Ξέρουμε τι γίνεται;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161223/835668925ec68425416514b144862f44.jpg Edited December 23, 2016 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Καλημέρα. Έχω έρθει στην Αμερική εδώ και 2 εβδομάδες. Αγόρασα απο την T-Mobile μια κάρτα sim, prepaid, για να εχω ιντερνετ στο κινητό και να μιλαω και τετοια. Χθες συνειδητοποίησα ότι εγώ μπορώ να στέλνω μηνύματα, αλλά δεν μπορώ να λάβω. Μου έρχονται μόνο κάτι μηνύματα σπαμ, αλλά δεν μπορώ να λάβω από κανέναν γνωστό μου αριθμό(αμερικάνικο). Έχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο θέμα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Καλημέρα. Έχω έρθει στην Αμερική εδώ και 2 εβδομάδες. Αγόρασα απο την T-Mobile μια κάρτα sim, prepaid, για να εχω ιντερνετ στο κινητό και να μιλαω και τετοια. Χθες συνειδητοποίησα ότι εγώ μπορώ να στέλνω μηνύματα, αλλά δεν μπορώ να λάβω. Μου έρχονται μόνο κάτι μηνύματα σπαμ, αλλά δεν μπορώ να λάβω από κανέναν γνωστό μου αριθμό(αμερικάνικο). Έχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο θέμα? Ευχαριστώ Ενδεχωμενως να εχει απορρυθμιστει ή να μην εχει περαστεί το κέντρο μνμ της καινουργιας καρτας. Τσεκαρε το κ αν χρειάζεται συμπλήρωσε το χειροκίνητα απο τις ρυθμίσεις μηνυμάτων Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Παιδια ξερει καποιος καποια αξιοπιστη βαση-θηκη επιτραπεζια για φορτιζουμρ δευτερη μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 (edited) Kαι εκεί που όλα δουλεύαν μια χαρά ξαφνικά και χωρίς να κάνω τίποτα, απολύτως τίποτα, μόνο μια φόρτιση, χάθηκε το σήμα από τη sim κάρτα. Μετά από μερικές επανεκκινήσεις και αφού την έβγαλα και την έβαλα μερικές φορές τελικά δούλεψε, για την ώρα. Η υποδοχή μάλλον φταίει. Την μία μου ζητούσε pin και μετά δεν την διάβαζε, την άλλη δεν την διάβαζε καθόλου, την άλλη μου ζητούσε συνέχεια pin χωρίς να διαβάζει αυτό που έδινα. Μετά από μια ακόμα επανεκκίνηση γιατί ήθελα να εγκαταστήσω άλλο kernel χάθηκε πάλι το σήμα παρόλο που μου ζήτησε pin και χάθηκε και το supersuser. Εγκατέστησα τον superuser έκανα επανεκκίνηση και ξαναβρήκε σήμα, άγνωστο μέχρι πότε. Πάμε για service? Και είμαστε και εκτός εγγύησης πλέον. Edited January 2, 2017 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts