kokos_nikos Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Το πήρα το πρώτο χρόνο κυκλοφορίας το κινητό δεν έχω κάνει root γενικά δεν συνηθίζω να τα πειράζω. Αυτά τα τρελά με boot loop και κιτρινισμένες οθόνες και μπαταρίες που θέλουν αντικατάσταση μου ακούγονται εξωγήινα. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, δεν έχω τέτοια προβλήματα αντιμετωπίσει μέχρι τώρα. Γιαυτό θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να μείνεις στη lollipop αν είσαι στο δικό μου στυλ γιατί η mm είναι ανώτερο λειτουργικό και το σημαντικότερο στο G3 μου έχει φέρει ομαλότερη λειτουργία. Αυτά τα γενικά :cool: Θα ήθελα να διαβάσω και τη δική σου εντύπωση αν τελικά κάνεις το τόλμημα :D Πόσο καιρό το έχιες με περασμένη την 6 ? Πάντως αυτα τα προβλήματα που γράφεις αναφέρονται πολύ συχνά απο άλλους κατόχους ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Πόσο καιρό το έχιες με περασμένη την 6 ? Πάντως αυτα τα προβλήματα που γράφεις αναφέρονται πολύ συχνά απο άλλους κατόχους ! Από τη πρώτη στιγμή που ήρθε η mm στο LG PC suite τουλάχιστον ενάμιση μήνα τώρα. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνεις μαζί με την αναβάθμιση είναι backup δεν γνωρίζω τώρα αν υπάρχει ακόμα η επιλογή αυτή γιατί δημιούργησε προβλήματα και σε μένα δεν ολοκληρωνόταν η όλη διαδικασία της αναβάθμισης παρά την επανεκκίνηση που έκανα στο κινητό - σε άλλους εκεί δημιούργησε πρόβλημα και μπλόκαρε το τηλέφωνο, αν υπάρχει επιλογή λοιπόν στο μενού που βγάζει κατά την αναβάθμιση μη τη τσεκάρεις, να κάνεις μόνο το upgrade. Αν θέλεις να κάνεις backup να το κάνεις πριν προχωρήσεις ξεχωριστά στη δική του διαδικασία και καλό είναι να κάνεις ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) @johny_pl Αν η κάμερα είναι το μέγιστο ζητούμενο με ένα κατοστάρικο παραπάνω παίρνεις το S7 καλύτερο τηλέφωνο στα σημεία από το oneplus 3 εφόσον σου αρκεί η μία sim και τα 32gb δεν είναι πρόβλημα και πιο τηλέφωνο στις 5.1" νομίζω αυτή είναι η δεύτερη εναλλακτική σε αυτό το επίπεδο android σήμερα. Καλή επιλογή αν και δεν ήσουν για αλλαγή από ότι κατάλαβα και το G3 κρατάει ακόμη. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι είναι, ιδιαίτερα αν ενδιαφέρεσαι για δύο κάρτες sim στα 400 ευρώ δεν έχει κανένα αντίπαλο. το ζητούμενο είναι να είναι ξεκλείδωτο, όλα τα άλλα τα δέχομαι, κλειδωμένο κινητό όχι.σιγά και την διαφορά στην κάμερα κιόλας, μικροδιαφορές.samsung δεν θα πάρω ποτέ και για κανένα λόγο αν δεν αλλάξει πολιτική.το ίδιο και lg, δεν την ξαναπλησιάζω.πήγα διακοπές και έτρεμα πότε θα μείνω χωρίς κινητό. όχι δεν με κάλυπτε πλέον το g3 και θα πήγαινε για αλλαγή έτσι και αλλιώς.αρχικά ήταν να πάρω το op3 day one αλλά επειδή θα έφευγα για διακοπές το άφησα λίγο πιο πίσω και τώρα αναγκαστικά θα το πάρω. υγ δοκίμασα καινούρια μπαταρία εχτές αλλά δεν άναψε ούτε με αυτή.πήγα να το ανοίξω σήμερα και λέει να το βάλω στην πρίζα γιατί είναι 0%, το βάζω και τίποτα, dead. Edited August 11, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Χαιρετώ και γω την παρέα, προερχόμενος από ένα Galaxy S3 LTE. Απέκτησα το G3, το οποίο είναι στην 5άρα Lolipop και διαβάζοντας για τα διάφορα προβλήματα της επίσημης ΜΜ, μάλλον θα το αφήσω με την 5. Μία σύντομη ερώτηση μόνο. Σε περίπτωση root, custom recovery κλπ, χάνεται η εγγύηση? Απαιτείται ξεκλείδωμα bootloader ή υπάρχει κάτι του στυλ knox counter που γράφει και σε βγάζει εκτός εγγύησης? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 περνάς το μαμα firmware με flashtool και περνάει κανονικά την εγγύηση Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση για την 6 και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να γίνει σύνδεση με το διακομιστή αναβάθμισης. Μετά μου γράφει οτι δεν μπορεί να γίνει ανάλυση του περιβάλλοντος της αναβάθμισης. Καμια συμβουλή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση για την 6 και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να γίνει σύνδεση με το διακομιστή αναβάθμισης. Μετά μου γράφει οτι δεν μπορεί να γίνει ανάλυση του περιβάλλοντος της αναβάθμισης. Καμια συμβουλή ? usbdebaging εχεις τικαρει? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Χαιρετώ και γω την παρέα, προερχόμενος από ένα Galaxy S3 LTE. Απέκτησα το G3, το οποίο είναι στην 5άρα Lolipop και διαβάζοντας για τα διάφορα προβλήματα της επίσημης ΜΜ, μάλλον θα το αφήσω με την 5. Μία σύντομη ερώτηση μόνο. Σε περίπτωση root, custom recovery κλπ, χάνεται η εγγύηση? Απαιτείται ξεκλείδωμα bootloader ή υπάρχει κάτι του στυλ knox counter που γράφει και σε βγάζει εκτός εγγύησης? Ευχαριστώ. Δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα του boot loader. Ούτε υπάρχει Knox counter. Περνάς ότι θες χάνεις την εγγυηση, μετά ξαναπερνας την στον και ξαναισχυει η εγγύηση. Στάλθηκε από το LG-D855 μου Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 απαράδεκτη η lg.τους λέω δεν πρόκειται να έρθει κούριερ εδώ, όχι λέει θα έρθει.βρε να πάω να το αφήσω μην κουραζόμαστε.όχι λέει 10-13 θα έρθει ο κούριερ.έφαγα όλο το πρωί στο σπίτι να περιμένω και τίποτα.τους παίρνω ξανά και μου λένε ε πρέπει να πάει 2 για να δούμε τι θα κάνουμε. είπα μερικά γαλλικά και τελείωσε το ζήτημα.εγγύησεις και κουραφέξαλα.θα κάτσω 2 βδομάδες χωρίς κινητό επειδή είναι πανηγύρι η lg μακριά και αγαπημένοι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση για την 6 και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να γίνει σύνδεση με το διακομιστή αναβάθμισης. Μετά μου γράφει οτι δεν μπορεί να γίνει ανάλυση του περιβάλλοντος της αναβάθμισης. Καμια συμβουλή ? Απενεργοποιήσε τις επιλογές προγραμματιστή μήπως κάποια αλλαγή εκεί προξενεί φραγή στις πληροφορίες που ζητά το σύστημα της LG. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απαράδεκτη η lg.τους λέω δεν πρόκειται να έρθει κούριερ εδώ, όχι λέει θα έρθει.βρε να πάω να το αφήσω μην κουραζόμαστε.όχι λέει 10-13 θα έρθει ο κούριερ.έφαγα όλο το πρωί στο σπίτι να περιμένω και τίποτα.τους παίρνω ξανά και μου λένε ε πρέπει να πάει 2 για να δούμε τι θα κάνουμε. είπα μερικά γαλλικά και τελείωσε το ζήτημα.εγγύησεις και κουραφέξαλα.θα κάτσω 2 βδομάδες χωρίς κινητό επειδή είναι πανηγύρι η lg μακριά και αγαπημένοι Έπρεπε να ρωτήσεις ποιο είναι το courier που συνεργάζεται για να συνεννοηθείς με το τοπικό κατάστημα για να μη σε φάει το περίμενε. Εγώ γενικά πάντα ρωτώ, σπάσιμο να περιμένεις πάντα. Hope you calm down soon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 ρώτησα αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται να πάω εγώ εκεί.εντελώς απαράδεκτοι.καλά έκανα και την απέφευγα τόσα χρόνια Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 απαράδεκτη η lg.τους λέω δεν πρόκειται να έρθει κούριερ εδώ, όχι λέει θα έρθει.βρε να πάω να το αφήσω μην κουραζόμαστε.όχι λέει 10-13 θα έρθει ο κούριερ.έφαγα όλο το πρωί στο σπίτι να περιμένω και τίποτα.τους παίρνω ξανά και μου λένε ε πρέπει να πάει 2 για να δούμε τι θα κάνουμε. είπα μερικά γαλλικά και τελείωσε το ζήτημα.εγγύησεις και κουραφέξαλα.θα κάτσω 2 βδομάδες χωρίς κινητό επειδή είναι πανηγύρι η lg μακριά και αγαπημένοι Μην αγχωνεσαι και μένα τα ίδια έκαναν. Ερχονται σε 2 μερες αφου δηλώσεις την βλάβη γιατι φτιάχνουν ένα κουτί στο οποίο θα βάλεις μέσα τη συσκευή σου. Με τα ΕΛ.ΤΑ Courier συνεργάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Μην αγχωνεσαι και μένα τα ίδια έκαναν. Ερχονται σε 2 μερες αφου δηλώσεις την βλάβη γιατι φτιάχνουν ένα κουτί στο οποίο θα βάλεις μέσα τη συσκευή σου. Με τα ΕΛ.ΤΑ Courier συνεργάζονται. δεν είπαν αυτό.είπαν αύριο 10 με 1 θα έρθει το κούριερ και εγώ έκατσα σπίτι να περιμένω ένα κουριερ που δεν θα έρθει ποτέ. καλά ας μάθουν να φτιάχνουν κινητά οι bootloopαδες και ας αφήσουν τα κουτιά, το στέλνουμε και με δικό μας. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) usbdebaging εχεις τικαρει? Έκανα την αναβάθμιση σε 6.0. Τώρα χρειάζεται να κάνω hard reset ή επαναφορα εργ. ρυθμίσεων ? Edited August 11, 2016 by kokos_nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 περνάς το μαμα firmware με flashtool και περνάει κανονικά την εγγύηση Δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα του boot loader. Ούτε υπάρχει Knox counter. Περνάς ότι θες χάνεις την εγγυηση, μετά ξαναπερνας την στον και ξαναισχυει η εγγύηση. Στάλθηκε από το LG-D855 μου Ευχαριστώ και τους δύο. Ήδη φλάσαρα την Fulmics που βλέπω ότι φοριέται πολύ στο xda και προχωράμε. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) Έκανα την αναβάθμιση σε 6.0. Τώρα χρειάζεται να κάνω hard reset ή επαναφορα εργ. ρυθμίσεων ? Τέλεια, εγώ δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα αν κάποια δυσλειτουργία προέκυπτε θα το είχα κάνει. Καλό είναι να κάνεις ένα backup εφόσον προχωρήσεις στο hard reset. Υπάρχει στο μενού του κινητού εύκολο να το καταλάβεις πως δουλεύει. Πρώτα επέλεξε την εξωτερική κάρτα για τη δημιουργία του αρχείου γιατί ότι έχει το κινητό στην εσωτερική του μνήμη θα είναι διαγραμμένο μετά το hard reset. Δεύτερο να είναι όλα τσεκαρισμένα στο backup εκτός τα αρχεία της κάρτας microsd άλλωστε δεν είναι και προεπιλεγμένο θα το δεις. Το hard reset δεν διαγράφει κάτι στη microsd μόνο το αρχείο του αποθηκεύει με απλά λόγια. Είναι αυτό το αρχείο που αξιοποιεί η αντίστροφη διαδικασία της επαναφοράς. Στην ίδια σελίδα με τα αντίγραφα υπάρχουν και οι ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας της google να το έχεις ενεργό και με τσεκαρισμένη την αυτόματη επαναφορά ώστε με την επανεισαγωγή του λογαριασμού σου να γίνουν όλα αυτόματα. Εννοείτε ότι θέλει κάποιο χρόνο το κινητό μετά την επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας και είσοδο στο google account για να κατεβάσει όσα χρειάζεται. Αν δεν είναι τσεκαρισμένο το αντίγραφο ασφαλείας του google λογαριασμού ίσως θέλει κάποιο χρόνο για να γίνει ο συγχρονισμός του με το cloud μετά κάνεις το reset κατανοητό πιστεύω. Edited August 12, 2016 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Τέλεια, εγώ δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα αν κάποια δυσλειτουργία προέκυπτε θα το είχα κάνει. Καλό είναι να κάνεις ένα backup εφόσον προχωρήσεις στο hard reset. Υπάρχει στο μενού του κινητού εύκολο να το καταλάβεις πως δουλεύει. Πρώτα επέλεξε την εξωτερική κάρτα για τη δημιουργία του αρχείου γιατί ότι έχει το κινητό στην εσωτερική του μνήμη θα είναι διαγραμμένο μετά το hard reset. Δεύτερο να είναι όλα τσεκαρισμένα στο backup εκτός τα αρχεία της κάρτας microsd άλλωστε δεν είναι και προεπιλεγμένο θα το δεις. Το hard reset δεν διαγράφει κάτι στη microsd μόνο το αρχείο του αποθηκεύει με απλά λόγια. Είναι αυτό το αρχείο που αξιοποιεί η αντίστροφη διαδικασία της επαναφοράς. Στην ίδια σελίδα με τα αντίγραφα υπάρχουν και οι ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας της google να το έχεις ενεργό και με τσεκαρισμένη την αυτόματη επαναφορά ώστε με την επανεισαγωγή του λογαριασμού σου να γίνουν όλα αυτόματα. Εννοείτε ότι θέλει κάποιο χρόνο το κινητό μετά την επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας και είσοδο στο google account για να κατεβάσει όσα χρειάζεται. Αν δεν είναι τσεκαρισμένο το αντίγραφο ασφαλείας του google λογαριασμού ίσως θέλει κάποιο χρόνο για να γίνει ο συγχρονισμός του με το cloud μετά κάνεις το reset κατανοητό πιστεύω. Ωραία αφού δεν έχω κάποιο πρόβλημα λες να μην κάνω ούτε εγώ ? Απλά ρωτησα γιατί διάβασα γενικά ότι λέει για να κάτσει καλά ή αναβάθμιση πρέπει μετά να του κανεις και ένα hard reset. Αυτο ισχύει ή να μην το κάνω καθόλου προς το παρών ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Επειδή τα προβλήματα δεν τα βλέπεις με την πρώτη, εγώ στην θέση σου θα έκανα hard reset και στην συνέχεια με το support tool της LG "Σφάλμα Επαναφοράς Αναβάθμισης" Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ωραία αφού δεν έχω κάποιο πρόβλημα λες να μην κάνω ούτε εγώ ? Απλά ρωτησα γιατί διάβασα γενικά ότι λέει για να κάτσει καλά ή αναβάθμιση πρέπει μετά να του κανεις και ένα hard reset. Αυτο ισχύει ή να μην το κάνω καθόλου προς το παρών ; Δεν χάνεις κάτι αν το κάνεις για να σου φύγει η περιέργεια, μόνο να, κάνε το βήμα του backup που ανέφερα για να μη βάζεις μετά τα πάντα χειρωνακτικά και πάλι στη θέση τους. Και να θυμάσαι κατά την είσοδο στο google λογαριασμό σου μετά το κινητό θα κατεβάζει αυτά που συγχρονίζει εφαρμογές, δεδομένα κτλ και μπορεί να είναι κάπως αργό για λίγο μη τρελαθείς κάποιος το είχε πάθει νόμιζε ότι κρατούσε άλλο κινητό... :lol: good luck και Καλό καλοκαίρι :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Παιδια το βαζω να φορτισει και δεν γινεται τιποτα..υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο εκτος απο το usb port του κινητου;γτ μου φαινεται πολυ παραξενο ετσι ξαφνικα να το επαθε.. Ολα ενταξει τελικα εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα φυσιξα το usb port του κινητου και φορτιζει..λογικα θα ηταν ψιλοκολημα ή το usb port ειναι στα τελευταια του. Edited August 14, 2016 by lefteris556 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παιδια το βαζω να φορτισει και δεν γινεται τιποτα..υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο εκτος απο το usb port του κινητου;γτ μου φαινεται πολυ παραξενο ετσι ξαφνικα να το επαθε.. Ολα ενταξει τελικα εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα φυσιξα το usb port του κινητου και φορτιζει..λογικα θα ηταν ψιλοκολημα ή το usb port ειναι στα τελευταια του. Ή το καλώδιο. Στάλθηκε από το LG-D855 μου Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Ή το καλώδιο. Στάλθηκε από το LG-D855 μου Το καλωδιο δεν ηταν γτ το δοκιμασα και στης αδερφης μου και φορτιζε κανονικα.ηταν θεμα κινητου σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Το καλωδιο δεν ηταν γτ το δοκιμασα και στης αδερφης μου και φορτιζε κανονικα.ηταν θεμα κινητου σιγουρα. η σκονη που καθαρισες απο το port φταιει σε πολλες περιπτωσεις οταν δεν φορτιζει η δεν το βλεπει το pc.μακαρι να εισαι τυχερος,αν και το usbport δεν κοστιζει αν χρειαστη αντικατασταση. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 η σκονη που καθαρισες απο το port φταιει σε πολλες περιπτωσεις οταν δεν φορτιζει η δεν το βλεπει το pc.μακαρι να εισαι τυχερος,αν και το usbport δεν κοστιζει αν χρειαστη αντικατασταση. Μακαρι και γω αυτο λεω..δεν το καλυπτει η εγγυηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Αν εχεις σαφως και το καλυπτει Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts