Leolipop Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Για επιστρεψεις στην 5 απλα εγκατεστησε το αναλογο kdz με flashtool.Αλλιως για πιο γρηγορα κιολας , ρουταρε , βαλε twrp και φλασαρε καστομ 5 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Τωρα με φωτισες..δεν ξερω κ πολλα..αν μπορουσε καποιος να στειλει αναλυτικα η διαδικασια θα το εκτιμουσα..αληθεια ακουγεται οτι μπορει να προυμε την εκδοση Ν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Δεν ξερω αν αυτο ειναι το σωστο θεμα αλλα θα προσπαθησω να σε βοηθησω... Να υποθεσω οτι θες να εισαι εντος υγγυησης , ετσι ; ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβαζεις το firmware απο εδω : http://android-hilfe.digidip.net/visit?url=http%3A%2F%2Fandroid-hilfe.digidip.net%2Fvisit%3Furl%3Dhttp%253A%252F%252Fcsmgdl.lgmobile.com%252Fdn%252Fdownloader.dev%253FfileKey%253DFW64P3M332RHAHF457B4D31%252FD85521C_00_1204.kdz&ppref=https%3A%2F%2Fwww.google.gr%2F (μην σε απασχολει η χωρα προελευσης) Drivers (αν δεν εχεις ) : http://oceanhost.eu/ed0bnrnghgef/LGUnitedMobileDriver_S51MAN312AP22_ML_WHQL_Ver_3.12.3.exe.htm Για σιγουρια εγκατεστησε και αυτο : http://oceanhost.eu/arsctyc8cmam/VC_RedistInstaller.exe.htm Κατεβασε αυτα για αρχη και οσονουπω θα ποσταρω την διαδικασια οσο πιο απλόποιημενη γινεται. Edited April 11, 2016 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Σευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα..καποια στιγμη που θα χω χρονο θα το δοκιμασω..οπως ειπες δεν θελω να χασω εγγυηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Τωρα με φωτισες..δεν ξερω κ πολλα..αν μπορουσε καποιος να στειλει αναλυτικα η διαδικασια θα το εκτιμουσα..αληθεια ακουγεται οτι μπορει να προυμε την εκδοση Ν;; στο σαιτ που ανεφερε ο leolipop προσεξε αυτο To Downgrade/upgrade to/from MM 6.0 You'll need to use LGUP in Post #3 Currently only for the D855 αλλα αν δεν σε βολευει η mm λες να σου κανει η n? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Το ανεφερα γιατι μπορεις να κανεις την διαδικασια αυτη σε περιπτωση που χρειαστεις εγγυηση και μεχρι τοτε να επωφεληθεις απο οσα καλα εχει μια custom rom.Το λεω επισης γιατι το να πας σε custom 5.0 ειναι αρκετα ευκολο δε χρειαζεται τοσο τη χρηση υπολογιστη. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο σαιτ που ανεφερε ο leolipop προσεξε αυτο To Downgrade/upgrade to/from MM 6.0 You'll need to use LGUP in Post #3 Currently only for the D855 αλλα αν δεν σε βολευει η mm λες να σου κανει η n?Το ειδα και εγω μετα αυτο φιλε και θα ενημερωσω το ποστ μου αναλογως...Μαλλον πρεπει να το αλλαξω ολο γιατι δεν γινεται με αλλο τροπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Θεωρω οτι θα εχουν διορθωσει καποια πραγματακια με την Ν..τι ν πω..μπορει κ να συνιθισω την 6.0 με το καιρο..γιατι να σς πω την αληθεια την φοβαμαι την διαδικασια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ειναι αληθεια πως την διαδικασια για επιστροφη απο επισημη 6 σε 5 ελαχιστοι απο εδω θα την εχουν κανει.Μπορεις να κανεις αυτο που σου ανεφερω πιο πανω , αν θες .Να περασεις twrp recovery, κανεις ενα backup οπως εχεις ακριβως το τηλεφωνο και πολυ απλα με ενα zip επιστρεφεις σε lp rom . Το λεω γιατι το εκανα εγω πριν 3 μερες ολο αυτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 και εκεί που έλεγα οτι δεν είχα προβλήματα με την μετάβαση στην 6,απόκτησα δυο.Ξαφνικά σήμερα,μου χάνει συνεχεια τη σημα δεδομένων,στην πανω γραμμή και δεν δουλεύει το ραδιόφωνο.Καμία ιδέα; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Αυτο που μενει ειναι να ευχομαστε να βγαλουν γρηγορα update..να διορθωθουν καποια..diamantis69 μηπως δεν εχεις κανει hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Αυτο που μενει ειναι να ευχομαστε να βγαλουν γρηγορα update..να διορθωθουν καποια..diamantis69 μηπως δεν εχεις κανει hard reset? ναι δεν έχω κάνει,αλλά γιατί να κάνω εφόσον δουλεύει η συσκευή σωστά; το ραδιοφωνο το κλείνω και οταν το ξαναανοίγω μου βγάζει οτι υπάρχει ενημέρωση της εφαρμογής και στο κέντρο ενημερώσεων μου λέει οτι ολες οι εφαρμογές εχουν εγκατασταθεί:( Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Αρα κατι δεν παει καλα γιαυτο σ ειπα κανε επαναφορα..το ξερω δεν παλευεται αλλα και απο την lg αυτο μ ειπαν να κανω οταν κατι δεν λειτουργουσε σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 ναι δεν έχω κάνει,αλλά γιατί να κάνω εφόσον δουλεύει η συσκευή σωστά; το ραδιοφωνο το κλείνω και οταν το ξαναανοίγω μου βγάζει οτι υπάρχει ενημέρωση της εφαρμογής και στο κέντρο ενημερώσεων μου λέει οτι ολες οι εφαρμογές εχουν εγκατασταθεί:( Για αρχή κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής....μπας και ισιώσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 με συνδιασμό μπουτόν γίνεται ή μέσα από το μενού του τηλεφώνου; πως γίνεται η διαδικασία; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 με συνδιασμό μπουτόν γίνεται ή μέσα από το μενού του τηλεφώνου; πως γίνεται η διαδικασία; Αφού φορτώνει το τηλέφωνο κάντο μέσα από το μενού.... Είναι στις γενικές, δημιουργεία αντιγράφου ασφαλείας, επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων..... Αλλά δοκίμασε πρώτα την εκκαθάριση δεδομένων που σου είπα πριν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Είμαι Ηράκλειο Κρήτης με Vodafone. Το ΤΡΑΓΙΚΟ σήμα έχει να κάνει μόνο με το δίκτυο της συγκεκριμένης εταιρίας ή φταίει και το κινητό σε μεγάλο βαθμό; Έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ενοχλητικό. Μα πολύ. Ακόμα και το 2g... Λέτε με αλλαγή σε Κοσμοτε να μην χάνω ΤΟΣΕΣ κλήσεις και να έχω λίγο καλύτερο νετ; Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 τελικά κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,γιατί δε φτιάχνουν όυτε το ραδιόφωνο,ούτε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.Εκεί που έγραφε 4G σήμα κλπ,ξαφνικά χανόταν και δεν έμπαινε ιντερνετ.Οταν τα απενεργοποιούσα και μετά ενεργοποιούσα πάλι,έιχε σήμα αλλά προβληματικό. Το δε ραδιοφωνο δεν έπαιζε και μου έγραφε ότι υπάρχει ενημέρωση και οταν πατούσα να την κάνω,το κέντρο ενημερώσεων άλεγε οτι ολες οι εφαρμογές έχουν εγκατασταθεί. Τώρα κάνει βελτισοποίηση εφαρμογών,όταν ανοίξει τι κάνω; δηλαδή επαναφορα από backup ή περνάω πάλι τα πάντα από την αρχή; -Τις εφαρμογές τις βρισκω στο playstore> οι εφαρμογές μου και τις κατεβάζω ,σωστά; -οι επαφές,οι σημειώσεις,τα ημερολόγια κλπ ,επανέρχονται αυτόματα ή πρέπει να κάνω κάτι; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 τελικά κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,γιατί δε φτιάχνουν όυτε το ραδιόφωνο,ούτε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.Εκεί που έγραφε 4G σήμα κλπ,ξαφνικά χανόταν και δεν έμπαινε ιντερνετ.Οταν τα απενεργοποιούσα και μετά ενεργοποιούσα πάλι,έιχε σήμα αλλά προβληματικό. Το δε ραδιοφωνο δεν έπαιζε και μου έγραφε ότι υπάρχει ενημέρωση και οταν πατούσα να την κάνω,το κέντρο ενημερώσεων άλεγε οτι ολες οι εφαρμογές έχουν εγκατασταθεί. Τώρα κάνει βελτισοποίηση εφαρμογών,όταν ανοίξει τι κάνω; δηλαδή επαναφορα από backup ή περνάω πάλι τα πάντα από την αρχή; -Τις εφαρμογές τις βρισκω στο playstore> οι εφαρμογές μου και τις κατεβάζω ,σωστά; -οι επαφές,οι σημειώσεις,τα ημερολόγια κλπ ,επανέρχονται αυτόματα ή πρέπει να κάνω κάτι; Λογικά αν είχες ενεργοποιημένο το backup στην google....με το που θα δώσεις το mail σου, θα σου φέρει, επαφές, ημερολόγια κλπ και θα αρχίσει να κατεβάζει και τις εφαρμογές από το play store.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Λογικά αν είχες ενεργοποιημένο το backup στην google....με το που θα δώσεις το mail σου, θα σου φέρει, επαφές, ημερολόγια κλπ και θα αρχίσει να κατεβάζει και τις εφαρμογές από το play store.... οκ,θα το δω.Σε ευχαριστώ πολύ...... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Λοιπόν έγινε η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και επειδή εδώ που είμαι, δεν έχει wifi για να κάνω ρυθμίσεις συγχρονισμού κλπ,εβαλα δεδομένα για να το κάνω. Προσπαθώ να βάλω τον λογαριασμό google και μου λέει οτι δεν ανταποκρίνονται οι σέρβερ της google και να προσπαθήσω αργότερα.Εν τω μεταξύ το σήμα των δεδομένων στην πανω μπάρα ,μετά απο λίγο πάλι εξαφανίζεται, λες και δεν το εχω ενεργοποιημένο(ενω είναι). Όταν πάω σπίτι,θα μπω με wifi να βάλω τον λογαριασμό μου,να κάνω συγχρονισμό και να στήσω πάλι το κινητό από την αρχή.Αυτό που απορώ είναι γιατί χάνεται το σήμα των δεδομένων και δεν μπορώ να μπω πουθενά ιντερνετ,αυτό προέκυψε σήμερα...μέχρι χτες όλα μια χαρά,πολύ παράξενο..:( Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Λοιπόν έγινε η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και επειδή εδώ που είμαι, δεν έχει wifi για να κάνω ρυθμίσεις συγχρονισμού κλπ,εβαλα δεδομένα για να το κάνω. Προσπαθώ να βάλω τον λογαριασμό google και μου λέει οτι δεν ανταποκρίνονται οι σέρβερ της google και να προσπαθήσω αργότερα.Εν τω μεταξύ το σήμα των δεδομένων στην πανω μπάρα ,μετά απο λίγο πάλι εξαφανίζεται, λες και δεν το εχω ενεργοποιημένο(ενω είναι). Όταν πάω σπίτι,θα μπω με wifi να βάλω τον λογαριασμό μου,να κάνω συγχρονισμό και να στήσω πάλι το κινητό από την αρχή.Αυτό που απορώ είναι γιατί χάνεται το σήμα των δεδομένων και δεν μπορώ να μπω πουθενά ιντερνετ,αυτό προέκυψε σήμερα...μέχρι χτες όλα μια χαρά,πολύ παράξενο..:( Μήπως έχει θέμα ο πάροχός σου στην περιοχή;; Εχεις διαθέσιμα data στον λογαριασμό σου; Αυτό το κουσούρι του να χάνεται το σήμα των δεδομένων από την μπάρα το κάνει συνήθως όταν το σήμα είναι οριακο ή χαμηλής ποιότητας.... Αν δεν είναι κάτι από όλα αυτά μάλλον έχεις θέμα με τον δέκτη του τηλεφώνου.... Βέβαια για να το σιγουρέψεις, πρέπει να δοκιμάσεις και με μια άλλη sim κάρτα, άλλου δικτύου, και να ξαναπεράσεις την rom με flashtool για να καθαρίσει τυχόν σκουπίδια που υπάρχουν και δεν καθαρίζουν με το factory reset.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Είμαι Ηράκλειο Κρήτης με Vodafone. Το ΤΡΑΓΙΚΟ σήμα έχει να κάνει μόνο με το δίκτυο της συγκεκριμένης εταιρίας ή φταίει και το κινητό σε μεγάλο βαθμό; Έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ενοχλητικό. Μα πολύ. Ακόμα και το 2g... Λέτε με αλλαγή σε Κοσμοτε να μην χάνω ΤΟΣΕΣ κλήσεις και να έχω λίγο καλύτερο νετ; Live to ride, ride to live Και εγω απο Ηράκλειο είμαι. Το σήμα της Vodafone σε κάποια σημεία είναι απίστευτα τραγικό. Φταίει ξεκάθαρα το δίκτυο. Η cosmote είναι πολύ καλύτερη και πιο σταθερή. Δεν κάνει αυτα που κάνει η Vodafone να χάνει τελείως το σήμα σε πολλά σημεία για 1-2 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Μήπως έχει θέμα ο πάροχός σου στην περιοχή;; Εχεις διαθέσιμα data στον λογαριασμό σου; Αυτό το κουσούρι του να χάνεται το σήμα των δεδομένων από την μπάρα το κάνει συνήθως όταν το σήμα είναι οριακο ή χαμηλής ποιότητας.... Αν δεν είναι κάτι από όλα αυτά μάλλον έχεις θέμα με τον δέκτη του τηλεφώνου.... Βέβαια για να το σιγουρέψεις, πρέπει να δοκιμάσεις και με μια άλλη sim κάρτα, άλλου δικτύου, και να ξαναπεράσεις την rom με flashtool για να καθαρίσει τυχόν σκουπίδια που υπάρχουν και δεν καθαρίζουν με το factory reset.... Μέχρι χθές δεν είχα θέμα,ξαφνικά σήμερα πρέκυψε αυτό.Δεδομένα έχω μέσα τώρα 1,5 γκίγκα άρα δεν είναι αυτό.Πήρα τη vodafone ,μου έστειλε τις ρυθμίσεις πάλι ιντερνετ,αλλά πάλι έχω πρόβλημα.Δεν μπορώ να μπω πουθενά,ουτε λογαριασμό google να βάλω,μου λέει παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με τους διακομιστές της google.Δοκιμάστε ξανά αργότερα... Μήπως φταίει που εχω 8% μπαταρία; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Μέχρι χθές δεν είχα θέμα,ξαφνικά σήμερα πρέκυψε αυτό.Δεδομένα έχω μέσα τώρα 1,5 γκίγκα άρα δεν είναι αυτό.Πήρα τη vodafone ,μου έστειλε τις ρυθμίσεις πάλι ιντερνετ,αλλά πάλι έχω πρόβλημα.Δεν μπορώ να μπω πουθενά,ουτε λογαριασμό google να βάλω,μου λέει παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με τους διακομιστές της google.Δοκιμάστε ξανά αργότερα... Μήπως φταίει που εχω 8% μπαταρία; Αν έχει μπει σε energy saver μπορεί και να κόβει τα data....δεν είμαι σίγουρος... Βάλτο να φορτίσει και βλέπεις.... Το πιο εύκολο πάντως είναι να δοκιμάσεις και μια άλλη sim.... Μπορείς επίσης από το σημείο που έκανες factory reset να πας και έχει μενού για επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.... Για κάντο και αυτό μπας και συνέλθει.... Edited April 11, 2016 by jimtheo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Αν έχει μπει σε energy saver μπορεί και να κόβει τα data....δεν είμαι σίγουρος... Βάλτο να φορτίσει και βλέπεις.... Το πιο εύκολο πάντως είναι να δοκιμάσεις και μια άλλη sim.... Μπορείς επίσης από το σημείο που έκανες factory reset να πας και έχει μενού για επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.... Για κάντο και αυτό μπας και συνέλθει.... επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου είχα κάνει και δεν λύθηκε το πρόβλημα,εχασα μάλιστα τις ρυθμίσεις APN για υπηρεσία μετάδοσης δεδομένων και μου τις ξαναέστειλε η βονταφον. Θα πάω σπίτι να το βάλω ρεύμα και wifi,να περάσω λογαριασμούς κλπ και θα δώ πως θα πάει.... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts