Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετω την παρεα ! Κατοχος πλεον G3 32g το οποιο πηρα σημερα απο αγγελια μετα απο αποζημιωση για G2 που επεστρεψα λογω οθονης.Το τηλ το κανα ηδη ρουτ και θα αναζητησω στο θεμα βελτιωσεων πως μπορω να "παιξω" μαζι του.... :D

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χαιρετω την παρεα ! Κατοχος πλεον G3 32g το οποιο πηρα σημερα απο αγγελια μετα απο αποζημιωση για G2 που επεστρεψα λογω οθονης.Το τηλ το κανα ηδη ρουτ και θα αναζητησω στο θεμα βελτιωσεων πως μπορω να "παιξω" μαζι του.... :D

Καλορίζικο! Όταν μπορέσεις ρίξε μια ματιά στα Inbox σου! Ευχαριστώ!

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή σκέφτομαι να πάω το κινητό σε κανένα μήνα για αλλαγή πλαισίου λόγω ρωγμών αλλά δεν έχω την απόδειξη, αλλά έχω το mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας από το μαγαζί, λέτε να μπορούν να με εξυπηρετήσουν έτσι; Η να ζητήσω από το μαγαζί να κάνει μια επανέκδοση της απόδειξης; Στο mail επιβεβαίωσης παραγγελίας έχει κωδικό παραγγελίας κτλ κτλ.

Καλως ηρθες Leolipop,παρακολουθω αυτα που γραφεις με προσοχη απο το φορουμ του LG 4X,παντα προθυμος να βοηθησεις,ευχομαι να συνεχισεις με την ιδια ορεξη και εδω :)

Καλως ηρθες Leolipop,παρακολουθω αυτα που γραφεις με προσοχη απο το φορουμ του LG 4X,παντα προθυμος να βοηθησεις,ευχομαι να συνεχισεις με την ιδια ορεξη και εδω :)

κι εγω τον θυμαμαι απο το 4Χ που ειχα κι εγω.. μετα G2 που ειχα κι εγω και τωρα G3 που εχω τωρα (μεχρι στιγμης) για πολυ φαν της lg λεμε..:lol::lol::lol:

Για πες τι σκεφτεσαι να παρεις μετα για να σε ακολουθησω ! :lol:

Περα απο την πλακα δυστυχως η LG τεινει να γινει μονοδρομος , πριν παρω και το G2 αλλα και τωρα , εβαλα κατω το τι ποσο μπορω να διαθεσω και τι επιλογες εχω με αυτο το ποσο .Οι επιλογες της LG ειναι μακραν πιο συμφερουσες για εγχωρια συσκευη με εγγυηση.Μιλαω για εμενα φυσικα.

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή σκέφτομαι να πάω το κινητό σε κανένα μήνα για αλλαγή πλαισίου λόγω ρωγμών αλλά δεν έχω την απόδειξη, αλλά έχω το mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας από το μαγαζί, λέτε να μπορούν να με εξυπηρετήσουν έτσι; Η να ζητήσω από το μαγαζί να κάνει μια επανέκδοση της απόδειξης; Στο mail επιβεβαίωσης παραγγελίας έχει κωδικό παραγγελίας κτλ κτλ.

Μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται η απόδειξη... Βλέπουν αν είσαι εντός εγγύησης από το ΙΜΕΙ

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται η απόδειξη... Βλέπουν αν είσαι εντός εγγύησης από το ΙΜΕΙ

Εξαιρετικά! Να σαι καλά!! Ο μόνος φόβος μου είναι μην γίνει κανένα θέμα με την οθόνη μετά την αλλαγή οπως ανέφεραν κάποια άλλα μέλη. Αλλά νταξ...

Για πες τι σκεφτεσαι να παρεις μετα για να σε ακολουθησω ! :lol:

Περα απο την πλακα δυστυχως η LG τεινει να γινει μονοδρομος , πριν παρω και το G2 αλλα και τωρα , εβαλα κατω το τι ποσο μπορω να διαθεσω και τι επιλογες εχω με αυτο το ποσο .Οι επιλογες της LG ειναι μακραν πιο συμφερουσες για εγχωρια συσκευη με εγγυηση.Μιλαω για εμενα φυσικα.

Μεγαλη αληθεια. Η LG προσφερει ενα καλο all around πακετο σε λογικη τιμη (αν περιμενεις και λιγο..)

Κι εγω που σκέφτομαι να το αντικαταστησω ειμαι μεταξυ Huawei P8, Lenovo Vibe Shot και G4. Αν τα βαλεις κατω, το G4 αξιζει να πάρεις...

Ομαλότερη λειτουργία με την αναβάθμιση που μου ήρθε σήμερα το πρωί (βλέπε προηγούμενες αναρτήσεις μου σήμερα) τουλάχιστον αυτό αντιλαμβάνομαι αλλά είχα να κάνω επανεκκίνηση του κινητού από την περασμένη αναβάθμιση όποτε ίσως επηρεάζει κάπως τη συμπεριφορά του...

Όμως τη μπαταρία τη ρουφάει γρηγορότερα με wifi και 4g.

Τώρα ίσως να είναι βιαστική αυτή μου η εντύπωση δεν έχω ολοκληρώσει κανονικό εικοσιτετράωρο βέβαια αλλά πόσο να πέφτω έξω.

Ελπίζω να κάνω λάθος.

γεια σου Leolipop εγω εχω δοκημαση σχεδον ολες της ρομ που εχουν βγει αλλα τελικα κατεληξα να ξαναβαλω την δικια του. προσεχε το ρεκοβερυ θελει χειροκηνητη εγκατασταση .οσο απο ρομ η καλυτερη ειναι cloudy μακρόν καλύτερη σε κατανάλωση μπαταριάς και ταχύτητας κινητού

3 ερωτήσεις.

1. Είχα θέμα με την οθόνη με κιτρινιλες κλπ και το έστειλα με έναν φίλο στο service όπου δεν το δέχτηκαν γιατί λέει έχω κάνει root. Εγώ είχα κανει root επί ΚΚ το οποίο χάθηκε στην αναβάθμιση για Lollipop από μόνο του. Μετά έκανα και factory settings για ότι άλλο αρχείο πιθανώς είχε μείνει. Έχει το κινητό root counter που θα πρέπει να μηδενισω πριν ξαναπροσπαθησω να το πάω service; (τώρα εκτός από κιτρινιλες έχει και κάποια άλλα σημάδια σαν εσωτερικό σπάσιμο αριστερά εσωτερικά που φαίνεται πιο πολύ σε μαύρο φόντο). Επίσης πάνω και κάτω δίπλα από τα μικρόφωνα έχει σαν ραγίσματα. Σε όποιο άλλο G3 έχω δει όλα έχουν ακριβώς τα ίδια. Αυτά καλύπτονται;

2. Πριν λίγες μέρες ξαναεκανα root και σήμερα ήρθε η αναβάθμιση ή καινούργια την οποία δεν μπορώ να περάσω. Αξίζει να κανω unroot ή δεν είναι κάτι σημαντικό;

3. Το αντίγραφο ασφαλείας που έχει στις ρυθμίσεις κρατάει και τις ρυθμίσεις των εφαρμογών η μόνο του κινητού και τα apk; θα κάνει δουλειά μόνο του η να χρησιμοποιήσω και το helium αν χρειαστεί να τα σβήσω όλα για να το στείλω πάλι στο service;

Υγ: το κινητό το πήρα από μια γερμανική ιστοσελίδα και δεν έχω απόδειξη. Θα έχω κάποιο θέμα; μπορώ να στείλω μαζί το αντίγραφο της παραγγελίας μόνο. Αποτι είδα στα τελευταία ποστς δεν χρειάζεται απόδειξη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

Εμένα , όταν πήρα την γραμμή service της LG, μου είπαν να βάλω στο κουτί που θα δώσω στον Κουριερ , και την απόδειξη...

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Ομαλότερη λειτουργία με την αναβάθμιση που μου ήρθε σήμερα το πρωί (βλέπε προηγούμενες αναρτήσεις μου σήμερα) τουλάχιστον αυτό αντιλαμβάνομαι αλλά είχα να κάνω επανεκκίνηση του κινητού από την περασμένη αναβάθμιση όποτε ίσως επηρεάζει κάπως τη συμπεριφορά του...

Όμως τη μπαταρία τη ρουφάει γρηγορότερα με wifi και 4g.

Τώρα ίσως να είναι βιαστική αυτή μου η εντύπωση δεν έχω ολοκληρώσει κανονικό εικοσιτετράωρο βέβαια αλλά πόσο να πέφτω έξω.

Ελπίζω να κάνω λάθος.

Αυτές είναι οι αλλαγές στην 21a που αναφέρονται στο xda...

here's what has changed on v21a, after I've compared to older versions.

apps/framework

- removed LGDefaultAccount

- added Ims (+ framework)

- added LGLTECall

- added LGMemo

- updated all LG apps and more

binaries

- updated various binaries (wifi, sensors, storage, etc)

- added ipsecclient & ipsecstarter

libs

- stagefright fixed

- nfc & bluetooth updated

- audio libs updated

- LG libs updated (ims, parser, etc)

- lots of other libs updated

other

- new audio codecs' improvements

- lg singleca enabled

seems an update which is worth doing, also because lots of changes LG made to G4 have been ported over here too.

Πάρε στο κατάστημα και ζήτα αντίγραφο από το λογιστήριο του τιμολογίου ή της απόδειξης αγοράς. Την έχουν. Οπότε δεν έχεις θέμα.

Ε δεν θα πω δεν το κάνουν αλλά μου φαίνεται λίγο κουφό. Δηλαδή ένα κινητό που παράχθηκε Ιούνιο του 13 αλλά πουλήθηκε τον Δεκέμβριο του 15 με το σκεπτικό αυτό αυτοί θα σου πουν δεν έχεις εγγύηση. Η εγγύηση αρχίζει και μετράει από την ημερομηνία αγοράς. Το ΙΜΕΙ το κινητό το παίρνει στην παραγωγή και όχι στην αγορά!!!!

Τώρα για το κινητό μας είναι πιθανό να το κάνουν καθώς το ΙΜΕΙ θα τους πει στο σύστημα ότι η συσκευή είναι το G3 που έχει λιγότερο από 2 χρόνια σε κυκλοφορία στην αγορά. ;)

Google Pixel 6 Pro

3 ερωτήσεις.

1. Είχα θέμα με την οθόνη με κιτρινιλες κλπ και το έστειλα με έναν φίλο στο service όπου δεν το δέχτηκαν γιατί λέει έχω κάνει root. Εγώ είχα κανει root επί ΚΚ το οποίο χάθηκε στην αναβάθμιση για Lollipop από μόνο του. Μετά έκανα και factory settings για ότι άλλο αρχείο πιθανώς είχε μείνει. Έχει το κινητό root counter που θα πρέπει να μηδενισω πριν ξαναπροσπαθησω να το πάω service; (τώρα εκτός από κιτρινιλες έχει και κάποια άλλα σημάδια σαν εσωτερικό σπάσιμο αριστερά εσωτερικά που φαίνεται πιο πολύ σε μαύρο φόντο). Επίσης πάνω και κάτω δίπλα από τα μικρόφωνα έχει σαν ραγίσματα. Σε όποιο άλλο G3 έχω δει όλα έχουν ακριβώς τα ίδια. Αυτά καλύπτονται;

2. Πριν λίγες μέρες ξαναεκανα root και σήμερα ήρθε η αναβάθμιση ή καινούργια την οποία δεν μπορώ να περάσω. Αξίζει να κανω unroot ή δεν είναι κάτι σημαντικό;

3. Το αντίγραφο ασφαλείας που έχει στις ρυθμίσεις κρατάει και τις ρυθμίσεις των εφαρμογών η μόνο του κινητού και τα apk; θα κάνει δουλειά μόνο του η να χρησιμοποιήσω και το helium αν χρειαστεί να τα σβήσω όλα για να το στείλω πάλι στο service;

Υγ: το κινητό το πήρα από μια γερμανική ιστοσελίδα και δεν έχω απόδειξη. Θα έχω κάποιο θέμα; μπορώ να στείλω μαζί το αντίγραφο της παραγγελίας μόνο. Αποτι είδα στα τελευταία ποστς δεν χρειάζεται απόδειξη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

1. το root δεν χάνετε με την αναβάθμιση. μόνο με flash εκ νέου της official με flash tool χάνετε, αλλιώς μένουν μέσα αρχεία που τα βλέπουν και ξέρουν ότι έχει γίνει root. Αν το πήγες μια φορά και καταγράφηκε ότι στο συγκεκριμένο ΙΜΕΙ έχει γίνει root, έχασες την εγγύηση για πάντα. Ακόμα και unroot να το κάνεις και να το πας, πλέον έχεις καταγραφεί. Εκτός αν έχεις κάποιο γνωστό από την procordia που να μπορεί να το παραβλέψει.

2. Δεν αλλάζουν σημαντικά πράγματα, δες το changelog και κρίνε.

3. Δεν χρειάζεται απόδειξη... εγώ το πήγα προσωπικά εκεί χωρίς απόδειξη πριν από 1 μήνα, αγορασμένο από Ιταλία, και με ρώτησαν αν έχω απόδειξη. Τους είπα πως δεν έχω, έλεγξαν το IMEI και το δέχθηκαν κανονικά χωρίς πολλά πολλά. Σε 20 λεπτά το πήρα επιδιορθωμένο κι έφυγα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ε δεν θα πω δεν το κάνουν αλλά μου φαίνεται λίγο κουφό. Δηλαδή ένα κινητό που παράχθηκε Ιούνιο του 13 αλλά πουλήθηκε τον Δεκέμβριο του 15 με το σκεπτικό αυτό αυτοί θα σου πουν δεν έχεις εγγύηση. Η εγγύηση αρχίζει και μετράει από την ημερομηνία αγοράς. Το ΙΜΕΙ το κινητό το παίρνει στην παραγωγή και όχι στην αγορά!!!!

Τώρα για το κινητό μας είναι πιθανό να το κάνουν καθώς το ΙΜΕΙ θα τους πει στο σύστημα ότι η συσκευή είναι το G3 που έχει λιγότερο από 2 χρόνια σε κυκλοφορία στην αγορά. ;)

Η εγγύηση βάση χρονολογίας είναι σίγουρη αφού δεν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής. Αυτό που ελέγχουν είναι αν έχει ξαναπάει για service με root ή αν είναι δηλωμένο κλεμμένο (επομένως και παύει η εγγύηση). Αν η ημερομηνία παραγωγής είναι μεγαλύτερη από 2 χρόνια και κάποιος το έχει πάρει πρόσφατα, ΜΟΝΟ τότε χρειάζεται η απόδειξη, αλλιώς δεν έχει νόημα, αφού δεν είναι λογικό κάποιος να έχει κάνει αγορά πριν από την ημερομηνία παραγωγής

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Ελπίζω πως έχουν ξεφύγει από τον μεσαίωνα όλες οι εταιρείες και ελέγχουν την εγγύηση ηλεκτρονικά από την ημέρα ενεργοποίησης της συσκευής. Όπως κάνει η Apple σε όλα τα προϊόντα της και δεν χρειάζεται η απόδειξη.

Σας ευχαριστώ και τους δύο. Για να έχω και εγώ την ηρεμία μου θα ζητήσω από το μαγαζί ένα αντίγραφο της απόδειξης.

Το σερβίς τώρα ρολάρει καλά; Έχουν ανταλλακτικά η πρέπει να περιμένουμε;

Κάποιος έγραψε νομίζω για αλλαγή οθόνης το έχει δώσει εδώ και 10 μέρες... Τι να σου πω. Εγώ θα ζητούσα να μου πουν εάν έχουν ανταλλακτικά.

Google Pixel 6 Pro

Αυτές είναι οι αλλαγές στην 21a που αναφέρονται στο xda...

here's what has changed on v21a, after I've compared to older versions.

apps/framework

- removed LGDefaultAccount

- added Ims (+ framework)

- added LGLTECall

- added LGMemo

- updated all LG apps and more

binaries

- updated various binaries (wifi, sensors, storage, etc)

- added ipsecclient & ipsecstarter

libs

- stagefright fixed

- nfc & bluetooth updated

- audio libs updated

- LG libs updated (ims, parser, etc)

- lots of other libs updated

other

- new audio codecs' improvements

- lg singleca enabled

seems an update which is worth doing, also because lots of changes LG made to G4 have been ported over here too.

Ευχαριστώ φιλέ για τις πληροφορίες αυτές γιατί δεν τα κατέχω τα του Android βαθύτερα τα πράγματα.

Λογικά σε μια βδομάδα θα είμαι σίγουρος ως προς τη κατανάλωση της μπαταρίας.

Προς το παρόν σαν να είναι αυξημένη.

Ευχαριστώ φιλέ για τις πληροφορίες αυτές γιατί δεν τα κατέχω τα του Android βαθύτερα τα πράγματα.

Λογικά σε μια βδομάδα θα είμαι σίγουρος ως προς τη κατανάλωση της μπαταρίας.

Προς το παρόν σαν να είναι αυξημένη.

Εγώ βλέπω ότι με την v21a διορθώθηκαν οι "ασθένειες" που μας έφερε η v20t.

Είμαι χωρίς root και με τον στοκ launcher όπως ο @KIRIS.

Το κινητό τώρα πλέον ρολλάρει κανονικά, όπως ήταν όταν το πρωτοπήρα.

Να ρωτησω κατι .Τραβηξα σημερα πριν απο λιγο ενα βιντεο και παρατηρησα οτι οταν πατησα το κουμπι ,ξαφνικα σκοτεινιασε πολυ.Το αποτελεσμα , οπως διαπιστωσα πριν απο λιγο ειναι οτι δε φαινεται τιποτα ! Ειναι λογικο αυτο ; Με το G2 δεν συναντησα κατι παρομοιο ; Γινεται κατι προς το καλυτερο ;

Εγώ βλέπω ότι με την v21a διορθώθηκαν οι "ασθένειες" που μας έφερε η v20t.

Είμαι χωρίς root και με τον στοκ launcher όπως ο @KIRIS.

Το κινητό τώρα πλέον ρολλάρει κανονικά, όπως ήταν όταν το πρωτοπήρα.

καινουργια έκδοση λογισμικού?έβαλα να δει αμα υπάρχουν ενημερώσεις μόλις τώρα αλλα δεν..θα γίνει σταδιακα?:fool:

καινουργια έκδοση λογισμικού?έβαλα να δει αμα υπάρχουν ενημερώσεις μόλις τώρα αλλα δεν..θα γίνει σταδιακα?:fool:

Ναι. Λογικά θα σου έρθει σύντομα.