bas13 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Μα ο φιλος ποιο πανω λεει οτι με την prime εκδοση σου δινει τη δυνατοτητα και χωρις εxtra εφαρμογη.:confused: Βασικά θέλει και τα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Μα ο φιλος ποιο πανω λεει οτι με την prime εκδοση σου δινει τη δυνατοτητα και χωρις εxtra εφαρμογη.:confused: Δεν λέει αυτό. Η prime σου δίνει το double tap. Η απλή όχι. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 πρεπει να αγορασεις την κυρια εκδοση και μετα να βαλεις την prime για να ενεργοποιηθουν ολα τα κολπα του nova. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Χωρίς να βάζω το χέρι στην φωτιά νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα παρόχου παρά συσκευής. Κι αυτό γιατί μου έχει συμβεί σε διάφορες συσκευές αυτό. Και με διαφορετικό τρόπο. Δηλαδή άλλοτε χάνεται το σήμα στιγμιαία και η συσκευή δείχνει ότι δεν έχω σήμα. Άλλοτε δεν προλαβαίνει η συσκευή να δείξει ότι χάθηκε το σήμα γιατί επανέρχεται άμεσα, αλλά την κλίση την έχασε. ξερεις τι αυτο που λες μπορει να γινει αλλα αν το κιν ειναι εν κίνησή ακομα και αν γραφεις μήνυμά ας πουμε αλλα τωρα να ειναι το τηλ επι 1 ωρα ακίνητο στην ιδια θεση και να γινει μου φαινεται περιεργο και μένω και ακριβως πισω απο τον οτε(εχω cosmote) απο το δωμάτιό μου βλεπω στην ταρατσα την κεραία ποιο σήμα πεθαίνεις!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Τα πράγματα είναι απλά! Για να έχεις χειρονομίες πρέπει να αγοράσεις την πλήρη έκδοση του Nova ο οποίος λέγεται Prime ! Έπειτα για να έχεις το διπλό πάτημα πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή που είναι παραπάνω ! Και στην συνέχεια μέσα από τις χειρονομίες που έχει ο Nova Prime να επιλέξεις στην κίνηση "διπλό πατημα" το πρόγραμμα που σβήνει την οθόνη του κινητού! Παιδιά έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό bluetooth για το g3 ! Όχι πολύ ακριβό ! Η αν έχει κάποιο αντίστοιχο θέμα με αξεσουάρ για το g3 να με παραπεμψετε εκεί για να μην είμαι of topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Μα ο φιλος ποιο πανω λεει οτι με την prime εκδοση σου δινει τη δυνατοτητα και χωρις εxtra εφαρμογη.:confused: Sorry αν παρεξηγηθηκα. Εννοουσα αυτο που λενε τα παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Τα πράγματα είναι απλά! Για να έχεις χειρονομίες πρέπει να αγοράσεις την πλήρη έκδοση του Nova ο οποίος λέγεται Prime ! Έπειτα για να έχεις το διπλό πάτημα πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή που είναι παραπάνω ! Και στην συνέχεια μέσα από τις χειρονομίες που έχει ο Nova Prime να επιλέξεις στην κίνηση "διπλό πατημα" το πρόγραμμα που σβήνει την οθόνη του κινητού! Παιδιά έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό bluetooth για το g3 ! Όχι πολύ ακριβό ! Η αν έχει κάποιο αντίστοιχο θέμα με αξεσουάρ για το g3 να με παραπεμψετε εκεί για να μην είμαι of topic Kαλημερα σας.Ενα παραξενο που ειδα.Περασα την nova prime αλλα χωρις την εφαρμογη που λετε. Ανοιγει με 2πλο ταπ στην οθονη και κλεινει με 2πλο ταπ απο το πανω μερος της οθονης... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Kαλημερα σας.Ενα παραξενο που ειδα.Περασα την nova prime αλλα χωρις την εφαρμογη που λετε. Ανοιγει με 2πλο ταπ στην οθονη και κλεινει με 2πλο ταπ απο το πανω μερος της οθονης... Δεν είναι παράξενο. Έτσι θα έπρεπε να είναι. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Kαλημερα σας.Ενα παραξενο που ειδα.Περασα την nova prime αλλα χωρις την εφαρμογη που λετε. Ανοιγει με 2πλο ταπ στην οθονη και κλεινει με 2πλο ταπ απο το πανω μερος της οθονης... Το διπλό ταπ για να ανοίξει είναι ανεξάρτητο από nova ή οποιονδήποτε launcher εντελώς. Για το πάτημα στην statusbar έτσι έπρεπε να είναι. Το έχουν πει και παραπάνω τα παιδιά. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Το διπλό ταπ για να ανοίξει είναι ανεξάρτητο από nova ή οποιονδήποτε launcher εντελώς. Για το πάτημα στην statusbar έτσι έπρεπε να είναι. Το έχουν πει και παραπάνω τα παιδιά. Μαλιστα.Και τωρα που ειπατε για launher, ποιος λετε ειναι ελαφρυτερος κ καλυτερος;:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Μαλιστα.Και τωρα που ειπατε για launher, ποιος λετε ειναι ελαφρυτερος κ καλυτερος;:) nova prime από μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 nova prime από μένα Ta εικονιδια πως μπορω να τους αλλαξω θεση στο μενου μεσα;Να τα βαλω σε αλλη διαταξη κ να κανω συγχωνευση σε κοινο φακελο εαν θελω φιλε μου; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Και για μένα nova μακράν του δεύτερου... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Ta εικονιδια πως μπορω να τους αλλαξω θεση στο μενου μεσα;Να τα βαλω σε αλλη διαταξη κ να κανω συγχωνευση σε κοινο φακελο εαν θελω φιλε μου; Φακέλους μπορείς να φτιάξεις μέσα από τις ρυθμίσεις του nοva.(ρυμθίσεις nοva-συρτάρι εφαρμογών-ομάδες συρταριού εφαρμογών-φάκελοι) Τη σειρά των εφαρμογών νομίζω(το μόνο ίσως μείον του nοva) δεν μπορείς να την αλλάξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) Ερώτηση σχετικά με ρύθμιση στις επιλογές προγραμματιστή εκεί που λέει κλίμακα κινούμενης εικόνας παραθύρου αναφέρομαι σε stock android συσκευή lollipop, βλέποντας το βίντεο στο 5:40 κάνει λόγο για γρηγορότερη αίσθηση όταν μειώνεις τον πολλαπλασιαστή ξέρει κανείς κάτι περισσότερο; Στο Lg G3 πηγαίνει κατευθείαν στο 0.5 δεν έχει 0.75 όπως στο one plus 2 εσείς τι καταλαβαίνετε από ταχύτητα απόκρισης στο G3 προσωπικά μικρή διαφορά ναι υπάρχει. Οι επόμενες δύο επιλογές φαίνεται να είναι σχετικές έχει κανείς καλύτερη εικόνα για το τι ακριβώς κάνουν. Αξίζει για αυτό να έχω ενεργοποιημένες τις επιλογές προγραμματιστή, αρχικά τις είχα ενεργοποιήσει για τον εντοπισμό σφαλμάτων USB για ασφάλεια αλλά μετά τις απενεργοποίησα τι λέτε... τι βλέπετε; Edited August 12, 2015 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Προφανώς και έχει διάφορα. Αφού ουσιαστικά όσο το μειώνεις, μειώνεις τον χρόνο που ίση εκτελεστεί το animation. Αν το απενεργοποιησεισ τότε δεν τα έχεις καθόλου άρα πιο γρήγορη εναλλαγή χωρίς εφέ όμως. Εγώ στο 1.0 τα αφήνω προσωπικά. Δεν βρίσκω το λόγο Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Προφανώς και έχει διάφορα. Αφού ουσιαστικά όσο το μειώνεις, μειώνεις τον χρόνο που ίση εκτελεστεί το animation. Αν το απενεργοποιησεισ τότε δεν τα έχεις καθόλου άρα πιο γρήγορη εναλλαγή χωρίς εφέ όμως. Εγώ στο 1.0 τα αφήνω προσωπικά. Δεν βρίσκω το λόγο Θα αφήσω στο 0.5 την επιλογή αυτή και τις 2 επόμενες για μερικές μέρες έτσι κι αλλιώς απουσιάζω και δεν μπορώ να το εξετάσω στο χώρο μου με την ησυχία μου για να έβγαζα συμπέρασμα γρηγορότερα και βλέπω αργότερα. Έχει μια σπιρτάδα κάπως αλλά να δω τα αρνητικά μάλλον με τη μνήμη θα έχουν να κάνουν με επανασχεδιασμούς... Και η μπαταρία πως θα πάει με τις επιλογές αυτές. Ευχαριστώ καλό απόγευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Εγω το εχω στο 0.5 πολυ καιρο τωρα. Δεν εχω παρατηρησει κατι διαφορετικο στη μπαταρια. Η ακομα και στη λειτουργια του κινητου. Η σπιρταδα ειναι μαλλον ψευδαισθηση. Δεν ειμαι και σιγουρος αλλα αυτο καταλαβαινω. Απλα εμενα μου αρεσει πιο πολυ αισθητικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Μπαταρία δεν αλλάζει. Σπιρτάδα είναι έχεις αλλά όχι γιατί κάτι πάει πιο γρήγορα αλλά γιατί κάτι δεν γίνεται. Οπότε ουσιαστικά η σπιρτάδα είναι placebo. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Σωστος. Η αληθεια ειναι οτι περασα απο ολες τις ρυθμισεις και το 0.5 μου καθοταν καλυτερα στο ματι απο ολα τα αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Κι εγω 0.5 απο παλαιοτερα κινητα.Μου δινει την αισθηση οτι εχει μια παραπανω σπιρταδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 ξερεις τι αυτο που λες μπορει να γινει αλλα αν το κιν ειναι εν κίνησή ακομα και αν γραφεις μήνυμά ας πουμε αλλα τωρα να ειναι το τηλ επι 1 ωρα ακίνητο στην ιδια θεση και να γινει μου φαινεται περιεργο και μένω και ακριβως πισω απο τον οτε(εχω cosmote) απο το δωμάτιό μου βλεπω στην ταρατσα την κεραία ποιο σήμα πεθαίνεις!!! Έχεις απόλυτο δίκιο στο σκεπτικό σου. Κι όμως μου έχει συμβεί κι εμένα σε ίδια κατάσταση με εσένα έχοντας φουλ σήμα. Από ότι φαίνεται δεν έχει πάντα συνεχή ροή το σήμα της Cosmote. Που και που κρεμάει. Για τους άλλους παρόχους δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Μια απορια..Η κρυπτογράφηση του τηλεφώνου απο τις ρυθμίσεις τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Τα αρχεία σου δεν θα μπορούν να διαβαστούν απο άλλη συσκευή αν εξαχθούν απο την δική σου. Δεν το προτείνω γιατί "ζορίζει" ελάχιστα το σύστημα χωρίς να κερδίζεις κάτι ουσιαστικά. Εκτός αν έχεις κρατικά μυστικά και θέλεις την πλήρη ασφάλεια των δεδομένων σου. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 το resolution mod τι κανει ακριβως ρε παιδια? αξιζει να το βαλω? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts