cocous Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) Φιλε συγγνωμη δεν γνωριζω.... Καποιος αλλος? Βασικα δεν ειναι δυσκολο. Απλα εχεις συνδεμενο το g3 και πας ο υπολογιστης μου και κανεις δεξι κλικ, διαχείριση, διαχειριση συσκευων,θυρες com και εκει που δειχνει το lg mobile διπλα βλεπεις σε ποια θυρα είναι. Ας τσεκαρει καποιος τι λεει στο δικο του? Edited May 25, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 δεν έχει να κάνει με το κινητό, είναι πως θα το αναγνωρίσει το πισι.σε άλλον θα είναι 1, σε άλλον 2 και πάει λέγοντας.το ίδιο ισχύει για όλα τα περιφερειακά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 δεν έχει να κάνει με το κινητό, είναι πως θα το αναγνωρίσει το πισι.σε άλλον θα είναι 1, σε άλλον 2 και πάει λέγοντας.το ίδιο ισχύει για όλα τα περιφερειακά. Ειναι σιγουρο αυτο διοτι εγω απο τοτε που το αλλαξα παρεμεινε ετσι και εκανα και format το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ειναι σιγουρο αυτο διοτι εγω απο τοτε που το αλλαξα παρεμεινε ετσι και εκανα και format το pc την άλλαξες από το πισι, όχι από το κινητό.εγώ δεν έχω τους drivers περασμένους για να σου πω τι λέει.δοκίμασε τες όλες να βρεις ποια είναι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 την άλλαξες από το πισι, όχι από το κινητό.εγώ δεν έχω τους drivers περασμένους για να σου πω τι λέει.δοκίμασε τες όλες να βρεις ποια είναι Αυτην την στιγμη εχω την 41 και μπορω να την αλλαξω οποτε θελω σε οποια θελω. Απλα ζηταω να μου πει καποιος που ποτε δεν το εχει πειραξει τι θυρα λεει στο pc του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 σου είπα, το ποιο πιθανό είναι να είναι διαφορετική σε όλους Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 σου είπα, το ποιο πιθανό είναι να είναι διαφορετική σε όλους Βασικα σε 3 g3 φιλων που ασχοληθηκα αν θυμαμαι καλα ειχανε port 6. Ισως εχουν καποια εξαρχης απλα δινεται η δυνατοτητα αλλαγης γι αυτο θελω να τσεκαρω. Μπορει να ειναι στανταρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 το πισι την ορίζει όχι το κινητό Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 το πισι την ορίζει όχι το κινητό Οκ ας ειναι ετσι απλα θα ηθελα λιγο να δω τι οριζει.Ομως δεν καταλαβα πως και ζητανε την 41 για να κανεις στοκ το τηλ με τοτ file. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 σε μένα είναι η 3 αλλες φορές μπορεί να είναι η 1, η 6 κλπ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Φίλε μου εμενα δεν αλλαζει ποτε. Οτι την βαλω το κραταει γι αυτο μου φαινεται περιεργο και ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 μπορεί να την κρατάει στην μνήμη και το κινητό και να λέει στο πισι απάντα εκεί, δεν το έχω ψάξει και ποτέ ποιο πολύ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλησπέρα στην παρέα του G3 Προσανατολίζομαι να πάρω το G3 σαν αντικαταστάστη του G2 mini και θα ήθελα να μου πείτε εάν αξίζει η αγορά του Μπορείτε να μου πείτε εάν υφίστανται ακόμη προβλήματα με lagαρίσματα (όπως όταν πρωτοβγήκε) ; Η lolipop τί λέει, έχει θέματα ; Σας ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλησπέρα στην παρέα του G3 Προσανατολίζομαι να πάρω το G3 σαν αντικαταστάστη του G2 mini και θα ήθελα να μου πείτε εάν αξίζει η αγορά του Μπορείτε να μου πείτε εάν υφίστανται ακόμη προβλήματα με lagαρίσματα (όπως όταν πρωτοβγήκε) ; Η lolipop τί λέει, έχει θέματα ; Σας ευχαριστώ Αξιζει με 1000!!Εγω φαντασου εδωσα ολοκληρο z3 και πηγα σε g3 32αρι και ειμαι καταευχαριστημενος!! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλησπέρα στην παρέα του G3 Προσανατολίζομαι να πάρω το G3 σαν αντικαταστάστη του G2 mini και θα ήθελα να μου πείτε εάν αξίζει η αγορά του Μπορείτε να μου πείτε εάν υφίστανται ακόμη προβλήματα με lagαρίσματα (όπως όταν πρωτοβγήκε) ; Η lolipop τί λέει, έχει θέματα ; Σας ευχαριστώ Φίλε μου προχώρα στην αλλαγή.Και εγώ από το G2 mini πήγα στο G3.Αξίζει η αγορά όπως είπε και το μέλος nikaki71 ποιο πάνω.Θα σου πρότεινα να πάρεις το G3 με 3GB RAM όχι φυσικά ότι με τα 2GB θα έχει πρόβλημα απλά είναι μικρή η οικονομική διαφορά.Lagαρίσματα δεν έχει,τουλάχιστον καινούργια από όσα έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες εδώ.Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή αγορά για αυτήν την τιμή. ;) Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Γίνεται να συνδέσουμε το g3 μας στο πισι με usb και να παίρνει ίντερνετ από το πισι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 http://technotoday.com.tr/lg-g3-android-5-1-guncellemesi-iki-hafta-icerisinde-gelebilir LG ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) Το G3 με τα 3GB ram το υποστηριζει η αντιπροσωπεία; Το skype δουλεύει σωστά; Έχω το G2 και το πρόγραμμα αυτό δεν δουλεύει σωστά δυστυχώς. Edited May 25, 2015 by Grgasteus Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Το G3 με τα 3GB ram το υποστηριζει η αντιπροσωπεία; Το skype δουλεύει σωστά; Έχω το G2 και το πρόγραμμα αυτό δεν δουλεύει σωστά δυστυχώς. Αν ειναι Ευρωπαικης αντιπροσωπειας ναι κανονικα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) Γίνεται να συνδέσουμε το g3 μας στο πισι με usb και να παίρνει ίντερνετ από το πισι; Ναι λέγεται reverse usb tethering και πρέπει να είσαι root Υπάρχουν εφαρμογές στο Play Store Επίσης μπορείς και από το pc να στείλεις μέσω wifi στο τηλέφωνο με την εφαρμογή Connectify για pc Edited May 25, 2015 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 http://technotoday.com.tr/lg-g3-android-5-1-guncellemesi-iki-hafta-icerisinde-gelebilir LG ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Τι λεει πανω-κατω γιατι ειναι στα Τουρκικα το αρθρο?Κατι για 5.1 αλλά πότε?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostmangr Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 ρε παιδια η καμερα του g3 τι μαρκα ειναι lg δεν ειναι???ο φακος θελω να πω... Παράθεση Ήμουν δυστυχισμένος που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 ρε παιδια η καμερα του g3 τι μαρκα ειναι lg δεν ειναι???ο φακος θελω να πω... Αν δεν κανω λαθος ειναι Sony μεχρι το g3.Απο το g4 θα χρησιμοποιει φακο δικο της η Lg... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) http://technotoday.com.tr/lg-g3-android-5-1-guncellemesi-iki-hafta-icerisinde-gelebilir LG ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Μολις μου εφτιαξες το βραδυ !!!!! :D :lol: Ευχαριστουμε για την ενημερωση !!!! Τι λεει πανω-κατω γιατι ειναι στα Τουρκικα το αρθρο?Κατι για 5.1 αλλά πότε?? Φανταζομαι αγγλικα ξερεις https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Ftechnotoday.com.tr%2Flg-g3-android-5-1-guncellemesi-iki-hafta-icerisinde-gelebilir Edited May 25, 2015 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Το G3 με τα 3GB ram το υποστηριζει η αντιπροσωπεία; Το skype δουλεύει σωστά; Έχω το G2 και το πρόγραμμα αυτό δεν δουλεύει σωστά δυστυχώς. το skype είναι ένα τεράστιο παρτάλι και δεν δουλεύει πουθενά σωστά.ότι κινητό και να πάρεις, το ίδιο θα δουλεύει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts