Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε συγγνωμη δεν γνωριζω....

Καποιος αλλος?

Βασικα δεν ειναι δυσκολο.

Απλα εχεις συνδεμενο το g3 και πας ο υπολογιστης μου και κανεις δεξι κλικ, διαχείριση, διαχειριση συσκευων,θυρες com και εκει που δειχνει το lg mobile διπλα βλεπεις σε ποια θυρα είναι.

Ας τσεκαρει καποιος τι λεει στο δικο του?

Edited by cocous

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν έχει να κάνει με το κινητό, είναι πως θα το αναγνωρίσει το πισι.σε άλλον θα είναι 1, σε άλλον 2 και πάει λέγοντας.το ίδιο ισχύει για όλα τα περιφερειακά.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

δεν έχει να κάνει με το κινητό, είναι πως θα το αναγνωρίσει το πισι.σε άλλον θα είναι 1, σε άλλον 2 και πάει λέγοντας.το ίδιο ισχύει για όλα τα περιφερειακά.

Ειναι σιγουρο αυτο διοτι εγω απο τοτε που το αλλαξα παρεμεινε ετσι και εκανα και format το pc

Ειναι σιγουρο αυτο διοτι εγω απο τοτε που το αλλαξα παρεμεινε ετσι και εκανα και format το pc

την άλλαξες από το πισι, όχι από το κινητό.εγώ δεν έχω τους drivers περασμένους για να σου πω τι λέει.δοκίμασε τες όλες να βρεις ποια είναι

την άλλαξες από το πισι, όχι από το κινητό.εγώ δεν έχω τους drivers περασμένους για να σου πω τι λέει.δοκίμασε τες όλες να βρεις ποια είναι

Αυτην την στιγμη εχω την 41 και μπορω να την αλλαξω οποτε θελω σε οποια θελω. Απλα ζηταω να μου πει καποιος που ποτε δεν το εχει πειραξει τι θυρα λεει στο pc του.

σου είπα, το ποιο πιθανό είναι να είναι διαφορετική σε όλους

Βασικα σε 3 g3 φιλων που ασχοληθηκα αν θυμαμαι καλα ειχανε port 6. Ισως εχουν καποια εξαρχης απλα δινεται η δυνατοτητα αλλαγης γι αυτο θελω να τσεκαρω. Μπορει να ειναι στανταρ.

το πισι την ορίζει όχι το κινητό

Οκ ας ειναι ετσι απλα θα ηθελα λιγο να δω τι οριζει.Ομως δεν καταλαβα πως και ζητανε την 41 για να κανεις στοκ το τηλ με τοτ file.

μπορεί να την κρατάει στην μνήμη και το κινητό και να λέει στο πισι απάντα εκεί, δεν το έχω ψάξει και ποτέ ποιο πολύ

Καλησπέρα στην παρέα του G3

Προσανατολίζομαι να πάρω το G3 σαν αντικαταστάστη του G2 mini και θα ήθελα να μου πείτε εάν αξίζει η αγορά του

Μπορείτε να μου πείτε εάν υφίστανται ακόμη προβλήματα με lagαρίσματα (όπως όταν πρωτοβγήκε) ;

Η lolipop τί λέει, έχει θέματα ;

Σας ευχαριστώ

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Προσανατολίζομαι να πάρω το G3 σαν αντικαταστάστη του G2 mini και θα ήθελα να μου πείτε εάν αξίζει η αγορά του

Μπορείτε να μου πείτε εάν υφίστανται ακόμη προβλήματα με lagαρίσματα (όπως όταν πρωτοβγήκε) ;

Σας ευχαριστώ

Αξιζει με 1000!!Εγω φαντασου εδωσα ολοκληρο z3 και πηγα σε g3 32αρι και ειμαι καταευχαριστημενος!!

Poco X3 nfc 6/128

Σας ευχαριστώ

Φίλε μου προχώρα στην αλλαγή.Και εγώ από το G2 mini πήγα στο G3.Αξίζει η αγορά όπως είπε και το μέλος nikaki71 ποιο πάνω.Θα σου πρότεινα να πάρεις το G3 με 3GB RAM όχι φυσικά ότι με τα 2GB θα έχει πρόβλημα απλά είναι μικρή η οικονομική διαφορά.Lagαρίσματα δεν έχει,τουλάχιστον καινούργια από όσα έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες εδώ.Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή αγορά για αυτήν την τιμή. ;)

Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4.

Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love:

Το G3 με τα 3GB ram το υποστηριζει η αντιπροσωπεία;

Το skype δουλεύει σωστά; Έχω το G2 και το πρόγραμμα αυτό δεν δουλεύει σωστά δυστυχώς.

Edited by Grgasteus

Το skype δουλεύει σωστά; Έχω το G2 και το πρόγραμμα αυτό δεν δουλεύει σωστά δυστυχώς.

Αν ειναι Ευρωπαικης αντιπροσωπειας ναι κανονικα...

Poco X3 nfc 6/128

Γίνεται να συνδέσουμε το g3 μας στο πισι με usb και να παίρνει ίντερνετ από το πισι;

Ναι λέγεται reverse usb tethering και πρέπει να είσαι root

Υπάρχουν εφαρμογές στο Play Store

Επίσης μπορείς και από το pc να στείλεις μέσω wifi στο τηλέφωνο με την εφαρμογή Connectify για pc

Edited by superuser_78

Τι λεει πανω-κατω γιατι ειναι στα Τουρκικα το αρθρο?Κατι για 5.1 αλλά πότε??

Poco X3 nfc 6/128

ρε παιδια η καμερα του g3 τι μαρκα ειναι lg δεν ειναι???ο φακος θελω να πω...
Ήμουν δυστυχισμένος που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια

ρε παιδια η καμερα του g3 τι μαρκα ειναι lg δεν ειναι???ο φακος θελω να πω...

Αν δεν κανω λαθος ειναι Sony μεχρι το g3.Απο το g4 θα χρησιμοποιει φακο δικο της η Lg...

Poco X3 nfc 6/128

Μολις μου εφτιαξες το βραδυ !!!!! :D :lol: Ευχαριστουμε για την ενημερωση !!!!

Τι λεει πανω-κατω γιατι ειναι στα Τουρκικα το αρθρο?Κατι για 5.1 αλλά πότε??

Φανταζομαι αγγλικα ξερεις https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Ftechnotoday.com.tr%2Flg-g3-android-5-1-guncellemesi-iki-hafta-icerisinde-gelebilir

Edited by razorkop
Never give up

το skype είναι ένα τεράστιο παρτάλι και δεν δουλεύει πουθενά σωστά.ότι κινητό και να πάρεις, το ίδιο θα δουλεύει