MIB Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Είναι δική μας ευθήνη να μάθουμε στον αρχάριο ΚΑΝΟΝΕΣ. Αν δεν του απαντάμε εδω μέσα, θα μάθει. Δεν θα κάνουμε τα thread αχταρμα γιατί βαριούνται οι αρχάριοι να ψάξουν. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mrsymbian Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Καλημέρα Μπορείτε να μου πείτε εαν αυτο δουλεύει κανονικα στην Ελλαδα, εχει εγγύηση? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=416383 Μου φαίνεται καλη τιμη αλλα και παλι ενα ελληνικο μοντελο δεν ειναι προτιμοτερο? Σε κάποια τεστ που ειδα στο YouTube δεν ειδα μεγάλη διάφορα, λενε πως μπορει να μην δουλεύει καλα το 4g, και ειδα πως δεν εχει ραδιο, εχει κάποια κεραία αλλα για πιο λογο? Το εχει κανεις εδω αυτο το cat 6 F460 μοντελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Από όσο γνωρίζω όχι δεν έχει εγγύηση στην Ελλάδα. Δεν έχει καν εγγύηση στην Ευρώπη αλλά θα πρέπει να πάει Κορέα καθώς μόνο εκεί κυκλοφορεί. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mrsymbian Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Καταλαβα, θα μπλεξουμε με λιγα λόγια, εντάξει μια χαρα ειναι και το Snapdragon 801, εαν ειχε Snapdragon 810 τότε μαλιστα αυτο θα ηταν βελτιωμενο G3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Εδώ δεν τον έχει το G4 ρε.... Δεν είχε βγεί τότε ο 810 στην παραγωγή! Αλλά και το G4 με τον 808 δεν έχει θέμα. Μόνο σε σχέση με τον ανταγωνισμό στα benchmarks αλλά ο χρήστης δεν καταλαβαίνει διαφορά στο daily use. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Καλημέρα Μπορείτε να μου πείτε εαν αυτο δουλεύει κανονικα στην Ελλαδα, εχει εγγύηση? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=416383 Μου φαίνεται καλη τιμη αλλα και παλι ενα ελληνικο μοντελο δεν ειναι προτιμοτερο? Σε κάποια τεστ που ειδα στο YouTube δεν ειδα μεγάλη διάφορα, λενε πως μπορει να μην δουλεύει καλα το 4g, και ειδα πως δεν εχει ραδιο, εχει κάποια κεραία αλλα για πιο λογο? Το εχει κανεις εδω αυτο το cat 6 F460 μοντελο? Δεν θα εχεις developer support Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Σας κανουν και εσας παραπονα οταν μιλατε στο τηλ οτι δεν σας ακουν; Μου το ελεγε συνεχεια η κοπελα μου και τωρα που μιλησα με εναν φιλο που εχει και αυτος g3 οντως τον ακουγα πολυ χαμηλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Σας κανουν και εσας παραπονα οταν μιλατε στο τηλ οτι δεν σας ακουν; Μου το ελεγε συνεχεια η κοπελα μου και τωρα που μιλησα με εναν φιλο που εχει και αυτος g3 οντως τον ακουγα πολυ χαμηλα... δεν μου έχει πει κανείς τίποτα. μήπως έχεις καμιά θήκη που να καλύπτει κανένα μικρόφωνο? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Μπα παντου εχει τρυπες η θηκη...Θα με παρω τηλεφωνο απο αλλη συσκευη να το τσεκαρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Ουτε εγω εχω ακουσει καποιο παραπονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mrsymbian Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Δεν θα εχεις developer support Για αυτο το δινει χαμηλα για να το διωξει, απο 330ευρω εφτασε 230ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juanito Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Για αυτο το δινει χαμηλα για να το διωξει, απο 330ευρω εφτασε 230ευρω! εγω ηταν να το παρω απο τον Κωστα στα 250ε και τελικα το ακυρωσα για τους λογους οτι δεν εχει εγγησει εδω στην Ελλαδα,εχω δει ολα τα τεστ στο internet ,παρε με εγγησει απο εδω Ελλαδα φιλε μου για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.ΔΕΝ εχει διαφορες εκτος εαν εισαι gamer.Benchmarks ΔΕΝ λενε τιποτα! εαν το παρεις θα το παντρευτεις ;) Παράθεση mobile is my middle name Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 εγω ηταν να το παρω απο τον Κωστα στα 250ε και τελικα το ακυρωσα για τους λογους οτι δεν εχει εγγησει εδω στην Ελλαδα,εχω δει ολα τα τεστ στο internet ,παρε με εγγησει απο εδω Ελλαδα φιλε μου για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.ΔΕΝ εχει διαφορες εκτος εαν εισαι gamer.Benchmarks ΔΕΝ λενε τιποτα! εαν το παρεις θα το παντρευτεις ;) :up::up: + 1 απο εμένα... εννοείται απο Ελλάδα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Εννοείται θα πάρεις 855 είτε 16αρι είτε 32αρι για να έχεις εγγύηση. Σε daily use δεν θα την δεις την διαφορά. Το ίδιο που λένε και για το G4. Ναι με τον 808 είναι θεωρητικά χειρότερο του ανταγωνισμού και βγάζει πιο χαμηλά benchmarks αλλά όπως λένε στα πρώτα reviews στην χρήση δεν το είδαν να σκαλώνει κάπου ούτε καν σε παιχνίδια. Σε χρήση καθημερινότητας δλδ κανείς δεν θα έβλεπε διαφορά μεταξύ S6 και G4 αν είχαν ίδιο λειτουργικό επάνω. Το ίδιο περίπου ισχύει και στο δικό μας με 801 και το άλλο με 805... Μικρές οι διαφορές για θυσία της εγγύησης. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mrsymbian Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Εχετε δίκιο, παω για Ελληνικο μοντελο.. Ευχαριστω πολυ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Με τόσα προβλήματα που έχει αυτό το κινητό εννοείτε από Ελλάδα Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 (edited) Με τόσα προβλήματα που έχει αυτό το κινητό εννοείτε από Ελλάδα Σου έχει βγάλει πολλά? Γιατί πλέον είναι λίγα τα κινητά που έχουν θέμα Edited May 20, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaxos80 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 να ρωτησω κατι ρε παιδια για ενα προβλημα-bug του κινητου..οταν ειμαι συνδεμενος σε ενα wifi και θελω να συνδεθω σε καποιο αλλο,παταω πχ στο διαθεσιμο wifi που θελω να συνδεθω και παω να γραψω τον κωδικο για να συνδεθει..εεε εκει σε μενα κολαει ολη την ωρα οταν πας να γραψεις τον κωδικο..η δηλαδη οταν θελω να δοκιμασω ας πουμε 5-6 διαφορετικους κωδικους μπας και τον βρω..συνεχεια μου κολαει..για να δοκιμασω ας πουμε 5 κωδικους κανει μια ωρα με τα κολληματα και μου σπαει τα νευρα σε σημειο να μου ερχεται να το πεταξω στον τοιχο..σας το κανει και σε σας αυτο???μηπως ειναι θεμα καποιας ρυθμισης η καποιου bug???να πω οτι με αλλο κινητο ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα..συνδεομουνα ανετα σε οποιο wifi ηθελα και δοκιμαζα οσους κωδικους ηθελα χωρις να κολαει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 να ρωτησω κατι ρε παιδια για ενα προβλημα-bug του κινητου..οταν ειμαι συνδεμενος σε ενα wifi και θελω να συνδεθω σε καποιο αλλο,παταω πχ στο διαθεσιμο wifi που θελω να συνδεθω και παω να γραψω τον κωδικο για να συνδεθει..εεε εκει σε μενα κολαει ολη την ωρα οταν πας να γραψεις τον κωδικο..η δηλαδη οταν θελω να δοκιμασω ας πουμε 5-6 διαφορετικους κωδικους μπας και τον βρω..συνεχεια μου κολαει..για να δοκιμασω ας πουμε 5 κωδικους κανει μια ωρα με τα κολληματα και μου σπαει τα νευρα σε σημειο να μου ερχεται να το πεταξω στον τοιχο..σας το κανει και σε σας αυτο???μηπως ειναι θεμα καποιας ρυθμισης η καποιου bug???να πω οτι με αλλο κινητο ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα..συνδεομουνα ανετα σε οποιο wifi ηθελα και δοκιμαζα οσους κωδικους ηθελα χωρις να κολαει.. Και εμένα κολλάει όταν προσπαθώ να κάνω εναλλαγές σε wifi και να καταχωρησω κωδικούς Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 μια χαρα ηταν το κορεατικο..και σε αυτην την τιμη που το εδινε το παληκαρι ηταν χωμα...με snapdragon 805 ειναι καλυτερα το chip γραφικων..εγω θα το ρισκαρα και χωρις εγγυηση οπως εχω κανει με το s5 g906s prime που εχω..τα κορεατικα τα προσεχουν παρα πολυ σε οτι βαζουν πανω..ακομα και με τις μπαταριες που βαζουν 2 και φορτιστη... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Σου έχει βγάλει πολλά? Γιατί πλέον είναι λίγα τα κινητά που έχουν θέμα Πρόβλημα με το σήμα του, redraw που βέβαια άμα βάλεις κάποια custom rom όλα οκ, παράσιτα στο ακουστικό βέβαια στα τελευταία μοντέλα το διορθώσανε. Αλλα δεν μπορώ να πω έχει πολύ καλή κάμερα. Στην τιμή που το βρίσκεις τώρα είναι οκ. Αλλα εγώ τώρα honor 6 plus Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Πρόβλημα με το σήμα του, redraw που βέβαια άμα βάλεις κάποια custom rom όλα οκ, παράσιτα στο ακουστικό βέβαια στα τελευταία μοντέλα το διορθώσανε. Αλλα δεν μπορώ να πω έχει πολύ καλή κάμερα. Στην τιμή που το βρίσκεις τώρα είναι οκ. Αλλα εγώ τώρα honor 6 plus Θέλω να μου πεις ένα κινητό του 14 με καλύτερη! μην λέμε ότι θέλουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Πρώτη φορά βλέπω σε επίσημο forum κινητού να κατηγορούν τόσο το ίδιο το κινητό. Καλύτερα να αλλάξει η ονομασία του forum σε κάτι άλλο όπως πχ "Μην πάρετε το lg g3". Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Δώστε το σε μένα παιδιά. Που περιμένω να πέσει, μόλις βγει το g4, για να το πάρω. Δίκιο έχει ο φίλος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Τα ίδια και τα ίδια.... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts