aggmanos Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 παιδια θα κανω μια ερωτηση που μπορει να φανει περιεργη τελοσπαντων οταν φορτιζω το κινητο και ειναι ετοιμο πειραζει να βγαζω μονο το βυσμα απ το σημειο που συνδεεται στο κινητο και να αφηνω το αλλο ακρο στην πριζα μονιμα? Δεν πειράζει, απλά υπάρχει μια απειροελάχιστη κατανάλωση εφόσον ο φορτιστής παραμένει στην πρίζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Δεν πειράζει, απλά υπάρχει μια απειροελάχιστη κατανάλωση εφόσον ο φορτιστής παραμένει στην πρίζα. Αφού το κύκλωμα δεν κλείνει, τι κατανάλωση να υπάρχει? Δεν πειράζει καθόλου. Στην δική μου συσκευή το έχω συνεχώς στην πρίζα, και δεν έχει πάθει τίποτα εδώ και 1 χρόνο που το κάνω αυτό (τον έχω βγάλει προφανώς όταν πηγαίνω εκδρομή ή κάτι τέτοιο). Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 τοσο παλια εχουν; καλα αυτο δεν λεει και κατι, για μενα τα προβληματα παιζει να ηταν αποκλειστικα fw.... Πρόσφατα λόγω εταιρικής επιδότησης πήρα και ένα άλλο g3 σε υπάλληλο. Από Γερμανό. Πρόσφατα εννοώ πριν ένα μήνα. 406 σειρά. Χαχαχαχαχα Ρε αυτά τα μαγαζιά δεν φέρνουν 2-3 τεμάχια όπως κάνουν τα σκρουτζομαγαζα. Κάνουν μαζική παραγγελία στην αρχή αρκετά τεμάχια προφανώς για μεγαλύτερο κέρδος. Και τώρα τι κάνουν? Σπρώχνουν το στοκ τους όταν βγαίνει νέο μοντέλο. Το ίδιο έγινε και με note 4. Σήμερα στο πλαίσιο 549. Από 850. Ελέω s6 που σίγουρα θα του φάει πωλήσεις. Ξέρουν τι κάνουν. Ε και το g3 με τη επίσημη ανακοίνωση για το 4. Έχουν μεγάλο στοκ και πρέπει να το διώξουν. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πρόσφατα λόγω εταιρικής επιδότησης πήρα και ένα άλλο g3 σε υπάλληλο. Από Γερμανό. Πρόσφατα εννοώ πριν ένα μήνα. 406 σειρά. Χαχαχαχαχα Ρε αυτά τα μαγαζιά δεν φέρνουν 2-3 τεμάχια όπως κάνουν τα σκρουτζομαγαζα. Κάνουν μαζική παραγγελία στην αρχή αρκετά τεμάχια προφανώς για μεγαλύτερο κέρδος. Και τώρα τι κάνουν? Σπρώχνουν το στοκ τους όταν βγαίνει νέο μοντέλο. Το ίδιο έγινε και με note 4. Σήμερα στο πλαίσιο 549. Από 850. Ελέω s6 που σίγουρα θα του φάει πωλήσεις. Ξέρουν τι κάνουν. Ε και το g3 με τη επίσημη ανακοίνωση για το 4. Έχουν μεγάλο στοκ και πρέπει να το διώξουν. Ένα παιδί σήμερα πήρε από Γερμανό 502 παρτίδα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Και παίρνεις σειρά 406... :lol::lol::lol::lol: Σειρά 502 :p:p από πλαίσιο και Ελληνικής αντιπροσωπείας. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Σειρά 502 :p:p από πλαίσιο και Ελληνικής αντιπροσωπείας. Αντε να δουμε! Ελπιζω να ειναι απροβλημάτιστο! Έτρεξα antutu αφου βέβαια ειχαν εγκατασταθεί 3-4 GB εφαρμογές απο το νοτε 2 και έβγαλε 36.900... Τοσο πιάνετε ή 40αριζετε? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Αντε να δουμε! Ελπιζω να ειναι απροβλημάτιστο! Έτρεξα antutu αφου βέβαια ειχαν εγκατασταθεί 3-4 GB εφαρμογές απο το νοτε 2 και έβγαλε 36.900... Τοσο πιάνετε ή 40αριζετε? Για να τρέξεις το antutu, θα πρέπει η συσκευή να είναι κρύα και άδεια. Εάν από εκεί και πέρα εσύ λόγω της εγκατάστασης που έκανε, τη ζέστανες, είναι λογικό να σου βγάλει μικρότερο αποτέλεσμα. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Για να τρέξεις το antutu, θα πρέπει η συσκευή να είναι κρύα και άδεια. Εάν από εκεί και πέρα εσύ λόγω της εγκατάστασης που έκανε, τη ζέστανες, είναι λογικό να σου βγάλει μικρότερο αποτέλεσμα. Τα καλα του νούμερα ποσο ειναι? οταν το έτρεξε ειχε κρυώσει αλλα λίγο πριν ειχε πάρει φωτιά απο τις εγκαταστάσεις. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Γνωρίζει κανείς την διάρκεια εγγυήσης για την μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Γνωρίζει κανείς την διάρκεια εγγυήσης για την μπαταρία? Αν δεν κάνω λάθος, στις αποσπωμενες δίνουν 6 μήνες. Τουλάχιστον η σαμσουνγκ τόσο έδινε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Αν δεν κάνω λάθος, στις αποσπωμενες δίνουν 6 μήνες. Τουλάχιστον η σαμσουνγκ τόσο έδινε. Και η LG τόσο δίνει. ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα καλα του νούμερα ποσο ειναι? οταν το έτρεξε ειχε κρυώσει αλλα λίγο πριν ειχε πάρει φωτιά απο τις εγκαταστάσεις. Εξαρτάται και από το πόσο φορτωμένο είναι. Προσωπικά έχω δεί με την official 41500+ και με custom και σε 1080p ανάλυση 48000. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos90 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Λοιπόν , σήμερα ξαφνικά άρχισε να μην περιστρέφεται η οθόνη μου. Το κινητό μου είναι 32αρι φουρνιά 408 . έλεγξα μήπως έχω απενεργοποιημένη την περιστροφή , όλα μια χαρά, έκανα επανεκκίνηση , τα ίδια, Πήγα να κάνω βαθμονόμηση, και μου έβγαζε μήνυμα ότι είναι αδύνατη, προσπαθήστε αργότερα! έκανα φορματ , τα ίδια! τελικά κάπου διάβασα ότι μπορεί να στρώσει αν κοπανίσω κάπου το κινητό!!!!!!!! λέω ας το κοπανήσω , και το ρίχνω στο πάτωμα απο αποσταση 20εκ. και ως διαμαγείας... έφτιαξε!!!!!!! δεν έχω λόγια! δεν ξέρω τι να πω. Παιδια καλως σας βρηκα...εγινα μελος στο φορουμ για το ιδιο προβλημα που ειχε το παλικαρι πριν μερικους μηνες.. και μενα ετσι ξαφνικα παταει επανεκκίνηση και οταν το ανοιξα δεν λειτουργουσε η περιστροφη πουθενα (μνμτα ,youtube , εικονες κτλ) τα δοκιμασα ολα και αφου δεν βρηκα λυση δοκιμασα την παραπανω τεχνικη :lol::lol: . εριξα το κινητο περιπου απο αποσταση 10 εκατοστων και ΕΦΤΙΑΞΕ :rotfl::rotfl::shock::shock::hypno::lost: . με προβληματισε αρκετα να σας πω, ειδικα μετα την προσφατη εμπειρια που ειχε η αδερφη μου με ιδιο κινητο αλλα 16ρι που ξαφνικα δεν αποθηκευονταν οι φωτογραφιες της κ οταν πηγε να δει το αλμπουμ ΕΙΧΑΝ ΣΒΗΣΤΕΙ ΟΛΕΣ χωρις να κανει κατι.. απο το ενα λεπτο στο αλλο !!:blink: θα ηθελα την αποψη σας και για τα δυο θεματα.. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Για τον φίλο που ρωτά για antutu χωρίς ποτέ να έκανα reset, το 16αρι μου κτυπάει 42000+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula_yo Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 εμένα στο antutu με είχε βγάλει πάνω απο 43.000!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Και η LG τόσο δίνει. ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξαρτάται και από το πόσο φορτωμένο είναι. Προσωπικά έχω δεί με την official 41500+ και με custom και σε 1080p ανάλυση 48000. Πως κατεβάζουμε σε 1080? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Πως κατεβάζουμε σε 1080? Υπάρχουν εφαρμογές στο play αρκεί να είσαι ρουτ. Έχει όμως ρίσκο κάπου είχα διαβάσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Ερωτηση τα +42-43.000 τα βγάζετε με τις συσκευες κανονικά φορτωμένες με εφαρμογες (πχ 3-4 GB) ή άδεια? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Ερωτηση τα +42-43.000 τα βγάζετε με τις συσκευες κανονικά φορτωμένες με εφαρμογες (πχ 3-4 GB) ή άδεια? εγω κανονικά φορτωμένη συσκευή βγάζω περίπου 42.000+ (έχω 32αρι). Γενικά μια βλακεία είναι το antutu δεν πιστεύω οτι υπάρχει λόγος να σκαλώνεις. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 καλημέρα στην παρέα!εχω μια απορία στον φάκελο google υπάρχουν εφαρμογές οπως βιβλία play,περίπτερο play,παιχνίδια play,φωνητικη αναζήτηση(τις οποίες δεν τις εχω ανοίξει ουτε απο περιέργιεια) αμα τις σβήσω θα έχω πρόβλημα?επίσης την τελευταια φορα που εκανα ενημέρωση απο το play store μου έκανε ανανεωση το android system webview (γραφει κατω google) τι είναι αυτο?δεν μου το εμφανίζει στον launcher σαν εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinmara Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 [ATTACH]58878[/ATTACH] [ATTACH]58880[/ATTACH] Παράθεση LG G3 D855 32GB Titanium Black Marshmallow 6.0 v30c, παρτίδα 501 LG G4 H815 32GB Grey Marshmallow 6.0 v20g, παρτίδα 603 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 εγω κανονικά φορτωμένη συσκευή βγάζω περίπου 42.000+ (έχω 32αρι). Γενικά μια βλακεία είναι το antutu δεν πιστεύω οτι υπάρχει λόγος να σκαλώνεις. Παντως ρε παιδια μια ωρίτσα χθες που το σκάλισα αφου το φόρτωσα, τα λαγκαρισματακια του απο επιφανεια σε επιφανεια και ειδικα οταν φορτωνει την home page ειναι υπαρκτα, ειδικα για να φορτώσει το εικονιδιο της ωρας και του καιρου . Συγκρίνοντας το με το jiayu s3 που επίσης έχω είναι αρκετα αργοτερο κυρίως στις επιφάνειες εργασίας. Στο φορτωμα των σελιδων και εκει ειναι αργοτερο αλλά εκεί είναι μικρή η διαφορά. Παντως δεν λες οτι ρέει βουτυρο απέχει αρκετα... δλδ τα antutu μπορει να είναι νουμερα αλλά υπάρχει και ενα ορατο μαγκωματάκι στην αποκριση. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Παντως ρε παιδια μια ωρίτσα χθες που το σκάλισα αφου το φόρτωσα, τα λαγκαρισματακια του απο επιφανεια σε επιφανεια και ειδικα οταν φορτωνει την home page ειναι υπαρκτα, ειδικα για να φορτώσει το εικονιδιο της ωρας και του καιρου . Συγκρίνοντας το με το jiayu s3 που επίσης έχω είναι αρκετα αργοτερο κυρίως στις επιφάνειες εργασίας. Στο φορτωμα των σελιδων και εκει ειναι αργοτερο αλλά εκεί είναι μικρή η διαφορά. Παντως δεν λες οτι ρέει βουτυρο απέχει αρκετα... δλδ τα antutu μπορει να είναι νουμερα αλλά υπάρχει και ενα ορατο μαγκωματάκι στην αποκριση. factory reset μετα την εγκατασταση των update έκανες? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) factory reset μετα την εγκατασταση των update έκανες? οχι . Να κάνω? Ετσι το κάνουμε? Edited April 1, 2015 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 οχι . Να κάνω? yeap...! σε περίπτωση που δεν έχει κάτσει κάτι καλά θα στρώσει... γιατί ούτε το lag σου είναι normal , ούτε και antutu σκορ σου (χωρίς το τελευταίο για εμένα να παίζει τον οποιοδήποτε σημαντικό ρόλο). Απλά καλό είναι μετά απο μεγάλες αναβαθμίσεις λογισμικού όπως απο κιτ κατ σε lollipop να γίνεται reset να αποκλίσεις το ενδεχόμενο οτι κάτι δεν πήγε καλά. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Διάβασα πριν λίγες σελίδες ενα θέμα με έναν φίλος, που έχασε το note 3 και πήρε το lg εκφράζοντας την απογοήτευση του. Δεν είμαι ένας μέσος χρήστης κινητού μίας και κάθε τετράμηνο τα αλλάζω. Και λόγω δουλειάς αλλά και τρέλας έχω δουλέψει σχεδόν όλα τα κινητά - τα σαπιοiphone. Πρίν 2 μήνες έφτασε και η σειρά του lg. Δεν με εντυπωσίασε. Ίσως περίμενα πολλά Περισσότερα. Ίσως με επηρέασε ο φίλος μου που το πηρε; Δε ξέρω. Τα θεματακια του τα έχουμε πει. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Για μένα το μεγάλο μείον είναι οι custom roms. Δυστυχώς καλός ή κακός σαν τον αριθμό που βγάζουν για Samsung δεν.. Δεν θέλω να κουράζω ούτε ρίχνω λάδι στη φωτιά. Απλά για μένα είναι ενα κινητό που ενώ είπα εδώ θα μείνω απο τη πρώτη εβδομάδα που το πήρα με έβαλε σε σκέψεις για πούλημα. Αυτή την αδιαφορία μόνο το g3 μου την έχει βγάλει και το ascend p6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts