Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους διαχειριστές που μας αποκλείουν από το να γράφουμε τη γνώμη μας. Και ύστερα μας πείραξε ο lenovo. Ας κάνουμε μια δημοσκόπηση για roms τότε και ας μας πουν αυτοί που έχουν δοκιμάσει κάποιες τη γνώμη τους για να ξέρουμε να δοκιμάσουμε και εμείς. Ή μήπως και αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιος σου είπε πως η apple δεν έβγαλε ελαττωματικά τηλέφωνα; εδώ μετά από δικαστικές διαμάχες αναγκάστηκε να επιδιορθώσει δωρεάν υπολογιστές της από το 11 και μετά....

Εχεις δικιο απλα ειναι λιγο πιο προσεκτικη

[ATTACH]57331[/ATTACH] Αυτό που έλεγα. Σαν κινητό ή μπαταρια είναι ατέλειωτη. Αν το θέλουμε σαν υποκατάστατο ταμπλετ.... ας διαλέξουμε ένα ταμπλετ.

Όλοι έχουν τα τριξιματακια στο καπακι?

Μου επεσε και δεν ξέρω αν φτεει αυτο

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

εμένα δεν κάνει τίποτα αλλά και να έκανε κλάιν, σιγά το πράγμα, μέσα σε θήκη είναι
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Τριξιμο που ακριβως ?οπως στο g2?δοκιμασε με ενα αλλο καπακι να δεις
I Want To Believe

Οταν πιασω το κινητο οριζοντια και πιεσω αντιθετα τις δυο πλευρες τριζει σχετικα εντονα.. Έβγαλα το καπακι για να δω τι γινεται και χωρις το καπακι δεν τριζει σχεδον καθολου ...πάρα μα πάρα πολυ λίγο Κάτω απο την παταρία

Τίποτα το ανησυχητικό

Edited by takis6666

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Οταν πιασω το κινητο οριζοντια και πιεσω αντιθετα τις δυο πλευρες τριζει σχετικα εντονα.. Έβγαλα το καπακι για να δω τι γινεται και χωρις το καπακι δεν τριζει σχεδον καθολου ...πάρα μα πάρα πολυ λίγο Κάτω απο την παταρία

Τίποτα το ανησυχητικό

Εντάξει νομίζω σαν πλαστικό λογικό να έχει κάποιους τριγμους και εμένα κάνει κάτι ψιλά αλλά χωρίς καπάκι όπως και το δικό σου

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

[ATTACH]57331[/ATTACH] Αυτό που έλεγα. Σαν κινητό ή μπαταρια είναι ατέλειωτη. Αν το θέλουμε σαν υποκατάστατο ταμπλετ.... ας διαλέξουμε ένα ταμπλετ.

Αν είναι να το χρησιμοποιήσεις σαν κινητό ποιος ο λόγος να υποστείς τις 5.5 ίντσες και την QHD. Δεν προσπαθώ να βάλω φωτιές. Απλά δίνω υλικό για σκέψη.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Αν είναι να το χρησιμοποιήσεις σαν κινητό ποιος ο λόγος να υποστείς τις 5.5 ίντσες και την QHD. Δεν προσπαθώ να βάλω φωτιές. Απλά δίνω υλικό για σκέψη.

Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε και αυτονομία 2 και τριών ημερών σε 5,5" με χρήση smartphone/tablet. Απλά μας καλόμαθε η LG με το G2 και μας φάνηκε κάπως. Και πάλι όμως σε μία μέρα χρήσης(πρωί-βράδυ δηλ. 16-18 ώρες) το 5ωρο οθόνης το βγάζει. Οπότε θεωρώ ότι κακώς έχει γίνει τόσος χαμός με την μπαταρία του. Είναι απλά μια μέτρια κατάσταση.

Google Pixel 9 Pro XL

Εγώ το χρησιμοποιώ και σαν tablet και ναι έχω θέμα με την μπαταρία. Δεν έχω τα άλλα προβλήματα που αναφέρθηκαν εδώ μέσα, και αν έχει λίγο λαγκ δεν το πολυκαταλαβαίνω γιατί προέρχομαι από S3. Έχω φορτιστή αυτοκινήτου και power bank που μου κάναν δώρο. Για την ώρα την παλεύω έτσι. Όταν έχω wifi κλείνω το 3G γιατί είδα πως αυτό ξεσκίζει την μπαταρία.

Παιδιά έχω το 6MP πορτογαλικό αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η 20 h. Έχει έρθει σε κάποιον; Ευχαριστώ

Δεν ξέρω εαν έχει έρθει ώς OTA διότι δε το έχω αλλά βλέπω πώς έχει κυκλοφορήσει.

http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history

Λάθος δικό μου, μόλις είδα ότι υπάρχει η 20f.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

6mp έχω και εγώ αλλά είμαι με καστομ οπότε δεν ξέρω τι παίζει.ρε σεις σε όσους δεν έρχεται βάλτε το στο pc suite, τι περιμένετε τόσο καιρό τσάμπα.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Από σήμερα κάτοχος και εγώ του λευκού Lg G3 32gb με s/n 501. Θα ήθελα να ρωτήσω ...όταν το αγοράσατε το κουτί σας ήρθε σφραγισμένο ή όχι ? Δηλ έχει καποιες ταινίες γύρω γύρω και πόσες ? Ευχαριστώ.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Από σήμερα κάτοχος και εγώ του λευκού Lg G3 32gb με s/n 501. Θα ήθελα να ρωτήσω ...όταν το αγοράσατε το κουτί σας ήρθε σφραγισμένο ή όχι ? Δηλ έχει καποιες ταινίες γύρω γύρω και πόσες ? Ευχαριστώ.

Εγώ που το πηρα απο kaizer μου ηρθε σφραγισμενο με ταινια ασφαλείας απο την Ιταλικη LG

Edited by cocous

Καλορίζικο!και εγω απο kaizer το πήρα και είχε μια ταινία. Αν δεν είχε το δικο σου μην σκας η LG δεν βάζει καθόλου ταινίες οτι ταινίες μπαίνουν είτε απο τους εισαγωγείς είτε απευθείας στα μαγαζιά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο ειναι σίγουρο ότι δεν βαζει ταινιες? Και πως ξερεις αν δεν ειναι μεταχειρισμένο ?
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Αυτο ειναι σίγουρο ότι δεν βαζει ταινιες? Και πως ξερεις αν δεν ειναι μεταχειρισμένο ?

Κοίτα παλαιότερα παιδί που είχε επικοινωνία με την LG Hellas για τον ίδιο λόγο αυτό του είχαν πει, αν ψάξεις στο νήμα θα το βρεις. Εγω προσωπικά δεν έχω μιλήσει , αν δεν σου κάνει κόπου κάνε τους μια κλήση να ρωτήσεις αλλά νομίζω αυτό θα σου πουν. Τώρα το πως το καταλαβαίνεις αν είναι μεταχειρισμένο..... :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί, αν έχει ταινίες σιγουρεύεσαι πως είναι καινούριο ?

Δεν νομίζω πως οι ταινίες παρέχουν τέτοια εξασφάλιση, από όπου κι αν αγοράσεις το κινητό.

Εφόσον δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια χρήσης και η LG λέει πως έχει 2 χρόνια εγγύηση για μένα σημαίνει πως δεν είναι μεταχειρισμένο.

Παιδια καλημερα.Βρηκα το 32gb παρτιδα 410.να προχωρησω στη αγορα του ή θα εχω προβλημα λιγω παρτιδας;ευχαριστω
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Παιδια καλημερα.Βρηκα το 32gb παρτιδα 410.να προχωρησω στη αγορα του ή θα εχω προβλημα λιγω παρτιδας;ευχαριστω

προχώρα άφοβα... μεταχειρισμένο ή καινούργιο το βρήκες?

[sIGPIC][/sIGPIC]