ikgamsu Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Δεν ειδα κανεναν να βγαζει σαπια την μπαταρια. Τα προβληματα τους τονιζουν. Ουτε "μηδενισε" κανεις το κινητο με τα σχολια του. Οτι ειναι ενα κινητο που εχει θεματα ολοι το παραδεχονται πλην 2-3 που το βγαζουν τελειο. Ε, δεν είναι. Τι να κανουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Συμφωνώ με τον Κώστα... περισσεύει λίγη γκρίνια παραπάνω από αλλά νήματα άλλων ναυαρχιδων και μάλιστα αισθητά υποδεέστερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Δεν ειδα κανεναν να βγαζει σαπια την μπαταρια. Τα προβληματα τους τονιζουν. Ουτε "μηδενισε" κανεις το κινητο με τα σχολια του. Οτι ειναι ενα κινητο που εχει θεματα ολοι το παραδεχονται πλην 2-3 που το βγαζουν τελειο. Ε, δεν είναι. Τι να κανουμε; Μια σελίδα πίσω είναι. Και γενικά αν διαβάσεις όλο το θέμα θα καταλάβεις ότι πολλές φορές όλοι μας(και εγώ) μεγαλώνουμε ένα πρόβλημα περισσότερο από ότι είναι. Δεν πάει πολύς καιρός που σε 2-3 σελίδες κάποιοι έβγαζαν το κινητό εξ'ολοκλήρου σάπιο. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό δυστυχώς όλα τα τηλέφωνα έχουν τα θέματα τους ,όταν πρωτοβγηκε είχε θέματα γιατί η lg βιάστηκε να πιασει1τις αγορές για να μην αργήσει όπως με το g2,από lollipop όμως και μετά δείχνει εξαιρετικά σταθερή συσκευή,για την μπαταρία θα πω ότι είναι πάρα πολύ καλή δηλαδή οι χρήστες iphone τι έπρεπε να κάνουν που θέλουν ένα φορτιστή μαζί τους να τα πετάνε από τα μπαλκόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Και εγώ συμφωνώ. Εγώ είμαι προσωπικά ευχαριστημένος όσο για μπαταρία αυτή τη στιγμή παίζω στο 46% με 2ωρες + οθόνη οπότε για την χρήση που κάνω στο τηλέφωνο είμαι μια χαρά. Από εκεί και πέρα αν κάποιος δεν είναι ικανοποιημενος σαφώς και παίζουν πολλές επιλογές για αλλαγή του κινητού. Έχουμε βγάλει το τηλέφωνο σκαρτο χωρίς λόγο Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μια που είμαι από την αρχή εδώ οφείλω να πω ότι τέτοια γκρίνια δεν είχα συναντήσει ποτέ σε αντίστοιχα νήματα. Πριν κάν το πιάσουμε στα χέρια μας το G3 οι "heavy" users είχαν αποφανθεί ότι η οθόνη δεν κάνει, ο επεξεργαστής είναι για πέταμα και η μπαταρία χάλια. Αυτά για αρχή... Μετά είχαμε τις "παρτίδες", το lag κι ότι κάτσει. Τέλος δεν έχει αφού όπως ειπώθηκε λίγο παραπάνω "σε φόρουμ είσαι στο ίντερνετ". Μακάρι να ήταν αλλιώς αυτό το φόρουμ αφού χώρος στο ίντερνετ για κουβέντες καφενείου κι εξυπνάδες υπάρχει κι αλλού αλλά OK κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 επιτελους ηρθε και για cze η H!!!θα σας πω εντυπωσεις Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Τι να το κάνεις το 46% με 2 ώρες + οθόνη; Κι εγώ ανέβασα screenshots με 8h+ οθόνη... κι εξήγησα σε ένα βαθμό πως γίνεται αλλά και τι έγινε... Μια χαρά ήταν το κινητό με KK & xposed μια χαρά είναι και τώρα με LP & crash. Μια χαρά, όχι το νόημα της ζωής ούτε η απάντηση στα προβλήματά μας. Κάποιος παραπίσω τελειώνει το θέμα σαν η μπαταρία να είναι το αδύνατο σημείο της συσκευής γιατί έτσι ενώ λιγότερο παραπίσω η συσκευή είναι off αφού κάποιος άλλος χρειάζεται 4 ώρες να κοιτά οθόνη σε 8 ώρες δουλειάς με facebook και ειδήσεις... Νομίζω ότι από την πολύ αρχή οι περισσότεροι συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 παντως η αυτονομια του ειναι σε ανεκτο επιπεδο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εμ μα αυτό λέω και εγώ και κόντεψα να κατηγορηθώ ότι δεν πρέπει να αναφέρουμε προβλήματα. Θα μπορούσε καλύτερα σίγουρα αλλά δεν είναι και χάλια. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Τι να το κάνεις το 46% με 2 ώρες + οθόνη; Κι εγώ ανέβασα screenshots με 8h+ οθόνη... κι εξήγησα σε ένα βαθμό πως γίνεται αλλά και τι έγινε... Μια χαρά ήταν το κινητό με KK & xposed μια χαρά είναι και τώρα με LP & crash. Μια χαρά, όχι το νόημα της ζωής ούτε η απάντηση στα προβλήματά μας. Κάποιος παραπίσω τελειώνει το θέμα σαν η μπαταρία να είναι το αδύνατο σημείο της συσκευής γιατί έτσι ενώ λιγότερο παραπίσω η συσκευή είναι off αφού κάποιος άλλος χρειάζεται 4 ώρες να κοιτά οθόνη σε 8 ώρες δουλειάς με facebook και ειδήσεις... Νομίζω ότι από την πολύ αρχή οι περισσότεροι συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. παντως η αυτονομια του ειναι σε ανεκτο επιπεδο. ανάλογα την χρήση πάει και η μπαταρία! Εγώ εφόσον μου βγάλει την μέρα με την χρήση που κάνω είμαι μια χαρά.. Ούτως ή άλλως θα μπει για φόρτιση το βράδυ δεν περιμένω να βγάλει δεύτερη , Τρίτη, τεταρτη μέρα.. Τσάμπα η κοκορομαχια!!! :p:p:p:p Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με το wifi στην 20h;; Προχτες την εγκατέστησα και από σήμερα όταν το κινητό πηγαίνει στην οθόνη κλειδώματος και το ξεκλειδώνω χάνει το σήμα του wifi Τελικά έφταιγε η καινούργια αναβάθμιση της εφαρμογής Ote fon!! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Φράση που δοξάστηκε εδώ μέσα "ανάλογα με τη χρήση πάει και η μπαταρία". Γενικά, ναι βεβαίως. Ειδικά, όμως, σε ίδια χρήση κάπου θα διαφέρουν συσκευές με ή χωρίς: greenfiy με donate + xposed, και freeze ή unistall από titanium backup συγκεκριμένων εφαρμογών bloat και υπηρεσιών κλπ κλπ. Για να μη γράφω πολλά το root μας δίνει δικαιώματα στη συσκευή μας να κάνουμε κάτι που μπορεί να αλλάξει την απόδοση της (ίδιας κατά τα άλλα) χρήσης. Το αποτέλεσμα φαίνεται μεταξύ άλλων και στη μπαταρία. Είναι απολύτως θεμιτό να απαιτούμε σωστή λειτουργία out of the box. Είναι το ίδιο θεμιτό αφού πήραμε android συσκευή, ναυαρχίδα που λένε, να έχουμε ακόμη περισσότερα εφόσον ασχοληθούμε λίγο - όχι μαγείες. Δεν μου κολλάει να δίνουμε 350-650 Ευρώ (εύκολα ή δύσκολα) και να μη δίνουμε λίγες ώρες ενασχόλησης. Sorry για το off topic όμως θεωρώ ότι το ανεκτό επίπεδο μπαταρίας, ταχύτητας και λειτουργικότητας είναι συνολικό θέμα και όχι μονάχα mah & ghz. Edited February 11, 2015 by xsad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Τελικά έφταιγε η καινούργια αναβάθμιση της εφαρμογής Ote fon!! λύνεται με απεγατάσταση της συγκεκριμένης εφαρμογής?? γιατι μου το κάνει κ μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 εγω λοιπον καποια στιγμη ειχα κανει το τεστ στο rooted g3 μου,καταρχην ειχα παγωσει η ακομα και ειχα αφαιρεσει καποια απο τα bloat της lg. greenify εννοειται paid version,xposed,g3 tweaks. θελετε το αποτελεσμα με η χωρις παγωμα των εφαρμογων?σχεδον μηδενικη αυξηση της αυτονομιας.ολα fake κατα την αποψη μου,περισσοτερο bloat του βαζουμε εμεις παρα η lg. πιο πολυ για το σκαλισμα ειναι το θεμα παρα το καλο που θα κανει στην ουσια. και οι δοκιμες εγιναν με hard use,οχι με τα ματια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 σκοπεύω να πάρω ένα 32αρι 20 ημερών παρτίδα 406. Υπάρχει κανένα θέμα με την 406 γιατί έτσι είχα διαβάσει παλιότερα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 ...χώρος στο ίντερνετ για κουβέντες καφενείου κι εξυπνάδες υπάρχει κι αλλού αλλά OK κρίμα... Κριμα ειναι επισης να χαρακτηριζουμε καποιον με περισσή ευκολια. ... Νομίζω ότι από την πολύ αρχή οι περισσότεροι συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. To the point. Ακομη, καλο θα ηταν να κατανοήσουμε οτι δεν ειναι ολοι heavy users και απλα περιμενουν την "σωστη" και απροβλημάτιστη (οσο αυτο ειναι δυνατον) λειτουργια του τηλεφωνου τους out of the box. Το να ερχεται ομως μετα καποιος και να τον κατηγορει ως ασχετο και οτι εκεινος φταιει επειδη δεν βαζει greenify ή οτιδηποτε ειναι εκνευριστικο. Το ιδιο εκνευριστικο ειναι και οταν ο Χ χρηστης επαινει το κινητο για τους δικους του λογους και μετα απο κατω ερχεται ο Ψ προσπαθοντας να το βγαλει αχρηστο. Εχουμε και τετοια παραδειγματα στο παρων νημα. Ας προσπαθουμε λοιπον να βοηθήσουμε καποιον που πιστευει πως εχει καποιο θεμα/προβλημα με το κινητο του χωρις να τον χαρακτηριζουμε ως ασχετο. Μακαρι να γινοταν να χωριζουμε τα thread σε LG G3-Heavy users και LG G3-Casual users/Beginners για παραδειγμα. Θα ήμασταν ολοι πολυ καλυτερα. Με αγαπη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) σκοπεύω να πάρω ένα 32αρι 20 ημερών παρτίδα 406. Υπάρχει κανένα θέμα με την 406 γιατί έτσι είχα διαβάσει παλιότερα. φυσικα και υπαρχει,θες να σου ξεφορτωσει κανεις το στοκ τηλεφωνο που αγορασε,η μαλλον του πασαραν απο καπου?συγνωμη αλλα δες για 408 κι επειτα παρτιδα.406 παρτιδα=Ιουνιου,καληνυχτα δηλαδη.και 150 ευρω να το εδινε δε θα το επαιρνα. Edited February 11, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 λύνεται με απεγατάσταση της συγκεκριμένης εφαρμογής?? γιατι μου το κάνει κ μένα. Λύθηκε!!πλεον κανένα πρόβλημα με το wifi! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Συγγνωμη Αλλα ΜΗΝ ακουσεις τον ταξιδιώτη. Τα θεματα ηταν software... Το μονο Hardware ηταν στο ασπρο... Πολλοι με 406 οπως και εγω δεν εχουν θεμα! Μην λεμε και οτι θελουμε. Προσφατα ειπε ενας εδω οτι και με 411 ειχε θεματακια.... Τυχη ειναι Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Συγνώμη φίλε Τάκη αλλα θα διαφωνήσω.σε καμία περίπτωσή το παιδί μην διαλέξει μία από τις πρώτες συσκευές.επειδή σε κάποιους φόρεσαν αρχικές παρτίδες έπειτα από καιρό κυκλοφορίας του κινητού δεν πάει να πει ότι πρέπει να το πάρει κιόλας ο άνθρωπος από την στιγμή πού έχει κι εναλλακτική. Αλλωστε θα το δει και μονός του,το thread έχει βουίξει,να αγοράζουν από 408 κι έπειτα παρτίδα. Για πολλούς λόγους.και για οθόνη και για hardware και για σασί.και στο φινάλε γιατί να διαλέξει ένα αρχικό μοντέλο κατασκευής. Λυπάμαι Τάκη μα δε θα συμφωνήσω μαζί σού.και το δικό σού αλλαγή ήθελε και προσωπικά θα το χα αλλάξει χωρίς να παραμυθιάζω τον εαυτό μου ότι ολα good.2 g3 εχω αλλάξει και κανένα πρόβλημα με light bleeding στην οθόνη. Τέλος πάντων,εγώ προτείνω νεώτερή παρτίδα στον άνθρωπο να χει το κεφάλι του και πιο ήσυχο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christof6 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Κάποτε κάποιος Γιαπωνέζος Κορεάτης Κίνέζος πρέπει να ακούσει τις Ελληνικές θέσεις για Κινητό στη δουλειά, και να βγάλει κινητό για οχτάωρη δουλειά οχτώ ώρες οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 φυσικα και υπαρχει,θες να σου ξεφορτωσει κανεις το στοκ τηλεφωνο που αγορασε,η μαλλον του πασαραν απο καπου?συγνωμη αλλα δες για 408 κι επειτα παρτιδα.406 παρτιδα=Ιουνιου,καληνυχτα δηλαδη.και 150 ευρω να το εδινε δε θα το επαιρνα. Συγγνωμη αλλα δεν συμφωνω. 406 εχω... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) ΓΙ αυτό δεν συμφωνείς...επειδή το έχεις,λογικό;-) Δεν είπα ότι ολα εχουν πρόβλημα,όμως η ρετσινιά έμεινε.και να το πω κι αλλιώς???συγνώμη αλλα δεν θα πάρω μία αρχική παρτίδα με έστω την υποψία του να βγάλει κάτι. Sorry αλλα μία ματιά στο φόρουμ θα λύσει σε κάθε υποψήφιο κάθε απορία σχετικά με τις παρτίδες και τι να επιλέξει. Εδώ φαίνονται ολα. Και τέλος δεν θα κάνουμε ένα vs παρτίδων.είπα,εδώ φαίνονται ολα άλλωστε και ποιες παρτίδες παρουσίασαν τα περισσότερα προβλήματά,406-407.βασικά οχι τα περισσότερα,σχεδόν ολα:-P Γι αυτό κι εγώ δεν το πήρα τότε από τους πρώτους,γι αυτό και δεν θα το έπαιρνα και ως μεταχειρισμένο.ακούν για μεταχειρισμένο 406 η 407 και τρέχουν λέμε:-P Edited February 12, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Κάποτε κάποιος Γιαπωνέζος Κορεάτης Κίνέζος πρέπει να ακούσει τις Ελληνικές θέσεις για Κινητό στη δουλειά, και να βγάλει κινητό για οχτάωρη δουλειά οχτώ ώρες οθόνης :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts