Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά παρατηρήσατε ότι μετά την αναβάθμιση σε lollipop το πληκτρολόγιο λαγκαρει υπερβολικά;
So this is how liberty dies, with thunderous applause

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά παρατηρήσατε ότι μετά την αναβάθμιση σε lollipop το πληκτρολόγιο λαγκαρει υπερβολικά;

Είχε κάποιο θέμα η αλήθεια είναι! Εγώ έβαλα SwiftKey και όλα άψογα δεν κολλάει καθόλου

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίτα φίλε μου στην αρχή που εκανα αναβάθμιση σε λολιποπ ναι λαγκαρε

Αρκετά μετά το factory reset δεν έχω κανένα πρόβλημα ίσα ίσα μου αρέσει ποιο πολύ από το note3.

Μα πως γίνεται ακόμα και τώρα που δεν έχουμε συχνές αναφορές προβλημάτων να μιλάμε πάλι ακόμα για προβλήματα και παρτίδες; Μπαίνω να διαβάσω τα σχετικά με την συσκευή μυνήματα και τα περισσότερα είναι of topic.

Και δεν αναφέρομαι στο τελευταίο μυνήμα του djcostas που βάζει τα πράγματα στην θέση τους και συμφωνώ μαζί του γιατί καθησυχάζει τις απο πουθενά ανησυχίες που ανέφερα πριν.

Edited by agiosg

Έχει δοκιμάσει κάνεις xbmc kodi? Δουλεύει απροβλημάτιστα?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις την AICP rom λεει πως πρεπει να κανω φορματ την καρτα sd σε fat32. Πως γινεται αυτο χωρις cardreader

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Το κινητό είναι τούμπανο τέλος!!! :p:p:p:p:p εγώ από την πρώτη μέρα που το πήρα δεν έχω κανένα θέμα με restart, lag κτλ. Ίσως με λίγη υπερθέρμανση όταν το σκιζω! Το λογικό δηλαδή!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ιδια κανει και στην ΚΚ! Μιλαμε για τραγικο πραγμα.. Μετα απο λιγη χρηση messenger και ανοιχτο πληκτρολογιο, μου εκλεινε το messenger..! Αλλαξα πληκτρολογιο και γλιτωσα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενημέρωση:!::!:

Κάποια μηνύματα αφαιρέθηκαν ως off topic ,το συγκεκριμένο θέμα αφορά το g3 και όχι όλα αυτά που αναφέρετε στα μηνύματα σας .

Samsung galaxy s21+

Έχει δοκιμάσει κάνεις xbmc kodi? Δουλεύει απροβλημάτιστ

δουλευει ρολοι κ με μιρακαστ τελια κ 3δ επισισ

Για miracast ποια συσκευή έχετε χρησιμοποιήσει με το g3? Παιζει καλά τις ταινίες?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

παιδια μπορει να μου πει καποιος απο που κατεβαζοθμε flash player για ντο τηλεφωνο εχω lolipop 5 βαλει.

Παιδια δε προλαβα να το παρω ενα μηνα πριν απο το σερβις για το θεμα του ακουστικου που δεν λυθηκε παρεμπιπτόντως κ για το θεμα του ραγισματος σημερα καινούργιο θεμα με κιτρινισμα στην οθονη στην ακρη αριστερα κατα μηκος... Εχει αναφερθει κατι τέτοιο ξανα;

Παιδια δε προλαβα να το παρω ενα μηνα πριν απο το σερβις για το θεμα του ακουστικου που δεν λυθηκε παρεμπιπτόντως κ για το θεμα του ραγισματος σημερα καινούργιο θεμα με κιτρινισμα στην οθονη στην ακρη αριστερα κατα μηκος... Εχει αναφερθει κατι τέτοιο ξανα;

Στα g3 νομίζω όχι στο νήμα του g2 συχνά πυκνά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι,ένα κρούσμα μόνο,κι άλλο ένα το δικό σού.

Για τράβα μία φώτο αν μπορείς κι ανέβασε την.μην ανησυχείς,καινούρια οθόνη και γρήγορα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δειτε αριστερα στην άκρη της οθονης.. Αντε παλι τα ιδια πισω στην αθηνα για αλλαγες.. Κριμα γιατι εκτος απο παιχνιδι κ ψυχαγωγια για τους περισσοτερους απι μας το τηλ ειναι μερος της δουλειας κ αυτη η κατασταση ειναι κουραστικη.. Θα αιτηθω την αλλαγη του ειναι εμφανες οτι επεσα σε προβληματικο γενικα κομματι..

*ωπα παιδια απερισκεψια.. Εβαλα screenshot κ δε φαινεται.. Θα βγάλω φωτο απο αλλο τηλ κ θα ξαναστειλω..

Edited by cmcostas

Δειτε εδω για να καταλαβαιτε..

Ξενερα...προσπαθησε για αλλαγή συσκευής γιατί όπως πιθανότητα είπες έπεσες σε κελεπουρι!!! Υπομονή my friend στην χειρότερη θα σου αλλάξουν οθόνη αλλά ελπίζω σε αντικατάσταση για να ησυχασεις! :(:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα όφ τοπικ δεν είναι και τόσο κακό να διαγράφονται....Δεν αποτελεί λογοκρισία τόσο όσο ξεκαθάρισμα για να βρίσκει αυτός που θέλει εύκολα τα σχετικά.

Οταν το πηγα για αντικατασταση ραγισματος, ειχε βγαλει και σε μενα κιτρινισμα η οθονη κατω αριστερα οπως κοιταμε. Λιγο αλλα φαινοταν εντονα σε λευκο φοντο!

ευτυχως μαζι με τα πλαστικα μου αλλαξαν και την οθονη. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα όφ τοπικ δεν είναι και τόσο κακό να διαγράφονται....Δεν αποτελεί λογοκρισία τόσο όσο ξεκαθάρισμα για να βρίσκει αυτός που θέλει εύκολα τα σχετικά.

σε αυτό που λες δεν είμαι αντίθετος ...απλά έγραψα κάτι σχετικά με την χρήση του κινητού και μου το διέγραψαν ...αν δεν μπορούμε να πούμε την γνώμη μας ποιος ο λόγος να μιλάμε ?

Μόλις κατέβασα το go launcher ex το έχει δοκιμάσει κανείς?το βαραινει πολύ το κινητό? Είχα τον nova αλλά τον ψιλοβαρεθηκα.. Edited by takaros31

[sIGPIC][/sIGPIC]