chacky Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλησπέρα...σήμερα πήρα και εγώ το g3 32gb titanium grey...προερχόμενος απο το m8....για αρχη ειμαι ευχαριστημένος απλα παρατηρω οτι το σημα του "παιζει" ακομη και οταν ειμαι σταθερος σε ενα σημειο ...εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο το θεμα με το σημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 και μενα το ιδιο κανει τη δικτυο εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Vodafone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 εγω εχω wind καποιος ελεγε οτι εχει βαλει nano sim card και λυθυκε το προβλημα τον ρωτησα αλλα δε μου εχει απαντησει μ εγραψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Και εγω nano sim εχω σε ανταπτορακι....δεν ξερω....με προβληματιζει λιγο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 σημερα απεκτησα και εγω ενα titan g3. εφυγα απο lg g2 και δεν μπορω να πω OTI ενθουσιαστικα.. νομιζω πως δεν ειναι smoothy σαν το g2 , μου προτεινετε να περασω καποια custom rom μηπως και συνελθει το τηλ ? πως μπορω να εχω επιλογη μονο WCDMA στο μενου προτιμωμενη λειτουργια δικτυου (εχει διπλη λειτουργια GSM/WCDMA) εγω θελω σκετω WCDMA. Φιλε μου, δοκιμασε και τον nova launcher. Εγω βρηκα την υγεια μου. Βρες αν θες απ'το προφιλ μου τα τελευταια 3-4 ποστ μου να δεις τι θεματακια αντιμετώπιζα... Με τον nova ειμαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Εμένα μου έκανε εντύπωση κ κάτι αλλο που παρατήρησα ανάμεσα με το δικό μου 32αρι κ ενα 16αρι ενός φίλου... Το 16αρι με 15+ εφαρμογές είχε σε χρήση λιγότερη ram απ ότι στο δικό μου 32αρι με 4 εφαρμογές.Τωρα πώς γίνεται αυτό δέν..... Ισως το 16αρι να κάνει καλύτερη διαχείρηση μνήμης απ το 32αρι??? Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Τελικά πήρα αυτό το γυαλάκι! :) Και γω αυτό έχω βάλει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Βάλε nova..κανε το κόλπο με τα γραφικά,γυρνά σε art και περίμενε την 5αρα...το τηλέφωνο θα γίνει σαν την περσινή ναυαρχίδα της LG!!!άσε με την 5 μπορεί να πλησιάσει και της φετινές.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) Εμένα μου έκανε εντύπωση κ κάτι αλλο που παρατήρησα ανάμεσα με το δικό μου 32αρι κ ενα 16αρι ενός φίλου... Το 16αρι με 15+ εφαρμογές είχε σε χρήση λιγότερη ram απ ότι στο δικό μου 32αρι με 4 εφαρμογές.Τωρα πώς γίνεται αυτό δέν..... Ισως το 16αρι να κάνει καλύτερη διαχείρηση μνήμης απ το 32αρι??? Ακόμα και με τις ίδιες εφαρμογές ανοιχτές φαινομενικά τα πράγματα μέσα στο κινητό είναι διαφορετικά, εξαρτάται πόσα δεδομένα έχουν μαζέψει οι εφαρμογές παράδειγμα πόση cache κρατάνε τα προγράμματα που τρέχουν αν θυμάμαι καλά στα google drive/earth/περίπτερο μπορείς να επιλέξεις ποσότητα στα δεδομένα που κρατάει η εφαρμογή πχ 50 ή 100 mb. Εγώ όταν είδα τη μνήμη αρχικά έπαθα μεγάλη ψυχρολουσία αλλά διαβάζοντας και προπάντων με την χρήση του κινητού πάνω από 20 καρτέλες στο chrome και δεν καταλαβαίνει τίποτα (θα το αφήσω έτσι να δω που θα πάει η κατάστασή του), τώρα αν συνδυασμός προγραμμάτων επιδεινώνουν την ομαλή λειτουργία δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Μετράω 3 βδομάδες να κάνω on/off το κινητό και δεν διαγράφω εφαρμογές και συνάμα απορώ πως σε μερικούς κολλάει μήπως κάτι άλλο φταίει παιδιά μήπως εφαρμογές που ελέγχουν τη ram γιατί φιλαράκι που με αποπλάνησε στο android με απέτρεψε είχε εγκαταστημένο για αρκετό καιρό μου λέει ένα ενώ στην αρχή έκανε κάποια ελάφρυνση μετέπειτα σκέτη απογοήτευση έβαζε όλο και περισσότερα "καλούδια" ελέγχου malware virus και άλλα στο σύστημα με συνέπεια αντί να απαλλαγή από μνήμη ζόριζε τον επεξεργαστή κάπου διάβασε ένα άρθρο στο διαδίκτυο για τη διαχείριση της μνήμης από το λειτουργικό και το ξαπόστειλε βρήκε την υγειά του. Τώρα αν κάποιος έχει πειραγμένο το κινητό και ενεργοποιήσει κάτι που μπορεί να το "γονατίζει" λόγου χάρη αποσφαλμάτωση αν το έχω καταλάβει καλώς - πρέπει να προσέξει εγώ μετά την μετατροπή σε art στις επιλογές προγραμματιστή κάτι είχα πειράξει στα μενού αυτά και δεν το θυμόμουν βαλάντωσα αλλά μετά από πολλά ανακάλυψα! τις 3 τελείες πάνω δεξιά έκανα επαναφορά προεπιλογών βγαίνει μενού σχετικά. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έγινε παιδιά,ευχαριστώ πολύ απλά πανικοβλιθηκα μόλις το είδα....νομιζα έχει πρόβλημα το κινητό..... αλλά αφού έτσι λειτουργει τι να πω.....μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να βγάλω το McAfee? Μόνο σε ρουταρισμένο τηλέφωνο μπορείς να αφαιρέσεις το mcafee, δεν το έτρεξα ποτέ, 17mb είναι δεν αξίζει το κόπο που λένε ξέχασε το. Προσωπικά έχω βάλει το Malwarebytes να τρέχει σε πραγματικό χρόνο και είμαι τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο ok. Edited December 4, 2014 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Τελικά πήρα αυτό το γυαλάκι! :) Σκέφτομαι να παραγγείλω κι εγώ ένα από αίσθηση τι σου βγάζει; Διαφορά σε σχέση με το gorilla του g3; Το κινητό το καλύπτει σωστά εκεί που πρέπει; Θα έπαιρνες το παχύτερο τώρα που έχεις δουλέψει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλησπέρα! G3 16 gb γαλλικό 409 και μόλις ανοίγω το lg suite βγαίνει στον υπολογιστή το μήνυμα που βλέπετε στη συνημμένη φωτογραφία. Πατάω αναβάθμιση και μου λέει ότι ότι η d85510L είναι ήδη εγκατεστημένη. Πώς γίνεται η αναβάθiμση σε lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλησπέρα! G3 16 gb γαλλικό 409 και μόλις ανοίγω το lg suite βγαίνει στον υπολογιστή το μήνυμα που βλέπετε στη συνημμένη φωτογραφία. Πατάω αναβάθμιση και μου λέει ότι ότι η d85510L είναι ήδη εγκατεστημένη. Πώς γίνεται η αναβάθiμση σε lollipop? Ασφαλώς και είναι ήδη εγκατεστημένη είναι η kitkat η d85510L. Πρέπει να βγήκε η Lollipop στο Γαλλικό δες http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history μπορείς να την κατεβάσεις μέσα από το μενού του τηλεφώνου σου επιλογές: Γενικά ... Σχετικά με το τηλέφωνο... Κέντρο ενημέρωσης... Ενημέρωση λογισμικού... Έλεγχος ενημέρωσης λογισμικού. Το Lg suite δεν το χρησιμοποιώ εκτενώς ακόμη και δεν το θυμάμαι. Τώρα με τα δεδομένα που έχεις ήδη στο τηλέφωνο ακολούθησε τις οδηγίες προσεκτικά δεν γνωρίζω τι κρατάει και τι όχι μετά την αναβάθμιση, μπαταρία να έχεις και χρόνο. Καλή επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Προσπαθώ να το κάνω και μέσω τηλεφώνου αλλά μου λέει το ίδιο --> "χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση του τρέχοντος λειτουργικού συστήματος''. Στο link που παρέθεσες πράγματι δείχνει ότι έχει δοθεί η lollipop στο γαλλικό. Κανονικά δεν θα έπρεπε να μου βγάζει ειδοποίηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ρε παιδιά με τα 32gb τι γίνεται σχετικά με το lollipop? Το δικό μου είναι ιταλικό και τίποτα ακόμη! Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 για caching εφαρμογές μιλας........... δυστυχος ομος πλεον λιγες ειναι αυτες περισσότερες ειτε για εναν ειτε για αλλον λογο εχουν service (ειτε διαφιμιστικο ειτε οτι διποτε αλλο) ετσι android παει παρεα με το greenify Μερικές ερωτήσεις γιατί φαίνεται γνωρίζεις πολλά περισσότερα από εμένα, πρόκειται να βάλω μια κάρτα μνήμης πρώτη φορά με κάρτα σε κινητό. Τι φορμάρισμα είναι καλύτερο να επιλέξω υπάρχει προκαθορισμένο από το σύστημα; Με τις επιλογές στους χώρους αποθήκευσης πρέπει αναγκαστικά να ασχοληθώ με κάθε εφαρμογή σχετική ξεχωριστά; Σκέφτομαι να του περάσω τη κάρτα όταν κάνω την μετάβαση στο Lollipop με καθαρό το τηλέφωνο από δεδομένα αυτό φαντάζομαι βοηθάει και να βάλω μόνο τις εφαρμογές που θέλω και όχι αναγκαστικά αυτές που έχω τώρα, κάτι καλύτερο βγαλμένο από εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλησπέρα! G3 16 gb γαλλικό 409 και μόλις ανοίγω το lg suite βγαίνει στον υπολογιστή το μήνυμα που βλέπετε στη συνημμένη φωτογραφία. Πατάω αναβάθμιση και μου λέει ότι ότι η d85510L είναι ήδη εγκατεστημένη. Πώς γίνεται η αναβάθiμση σε lollipop? Guide είναι φίλε... μην ψαρωνεις... ανάλογα την προέλευση θα παρεις και Lolipop... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Βάλε nova..κανε το κόλπο με τα γραφικά,γυρνά σε art και περίμενε την 5αρα...το τηλέφωνο θα γίνει σαν την περσινή ναυαρχίδα της LG!!!άσε με την 5 μπορεί να πλησιάσει και της φετινές.. :lol::lol::lol::lol::lol: Σκέφτομαι να παραγγείλω κι εγώ ένα από αίσθηση τι σου βγάζει; Διαφορά σε σχέση με το gorilla του g3; Το κινητό το καλύπτει σωστά εκεί που πρέπει; Θα έπαιρνες το παχύτερο τώρα που έχεις δουλέψει αυτό; Φίλε μου η αίσθηση είναι εξαιρετική. Όπως σε όλα τα γυαλάκια που έχω δοκιμάσει σε διάφορες συσκευές. Το προηγούμενο που είχα στην συσκευή πριν το στείλω στο σέρβις ήταν πιο χοντρό. Νομίζω θα ξαναέπαιρνα το λεπτό αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω πόση διαφορά έχουν στην αντοχή. Πάντως είναι πραγματικά σαν να έχεις screen protector, εφαρμόζει σε όλη την μπροστινή επιφάνεια (καλύπτει χωρίς πρόβλημα την κάμερα) και φυσικά μαζεύει λιγότερες δαχτυλιές από την οθόνη του G3. Για τα ούτε 6 ευρώ που πλήρωσα είμαι ενθουσιασμένος..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Προσπαθώ να το κάνω και μέσω τηλεφώνου αλλά μου λέει το ίδιο --> "χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση του τρέχοντος λειτουργικού συστήματος''. Στο link που παρέθεσες πράγματι δείχνει ότι έχει δοθεί η lollipop στο γαλλικό. Κανονικά δεν θα έπρεπε να μου βγάζει ειδοποίηση? Υπάρχουν πολλά Γαλλικά διαφέρουν στο suffix μπορείς να τα δεις στη λίστα μαζεμένα κάνοντας κλικ στο contry (γραμμένο λάθος) μόνο στο A6SF έχει δοθεί βλέπω το Lollipop αλλά βλέπω δύο εγγραφές με αυτό το suffix μία με το revision 00_4 από 14/10 που παραμένει στο kitkat και η νεώτερή ή 00_5 στις 1/12 που λογικά πρέπει να πήρε την νεώτερη έκδοση του android. Δεν ξέρω τι παίζει καλύτερα περίμενε αν δεν σου "βγαίνει". Ίσως σου βγει σε καλό όλο και κάτι κουσούρια θα παρουσιαστούν λογικό είναι. Υπομονή! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου η αίσθηση είναι εξαιρετική. Όπως σε όλα τα γυαλάκια που έχω δοκιμάσει σε διάφορες συσκευές. Το προηγούμενο που είχα στην συσκευή πριν το στείλω στο σέρβις ήταν πιο χοντρό. Νομίζω θα ξαναέπαιρνα το λεπτό αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω πόση διαφορά έχουν στην αντοχή. Πάντως είναι πραγματικά σαν να έχεις screen protector, εφαρμόζει σε όλη την μπροστινή επιφάνεια (καλύπτει χωρίς πρόβλημα την κάμερα) και φυσικά μαζεύει λιγότερες δαχτυλιές από την οθόνη του G3. Για τα ούτε 6 ευρώ που πλήρωσα είμαι ενθουσιασμένος..:p Μια χαρά λοιπόν ευχαριστώ. Edited December 4, 2014 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Roll και eldιr σας ευχαριστώ πολύ!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Roll και eldιr σας ευχαριστώ πολύ!! :) Είναι σωστό αυτό που έγραψε ο Eldir παραπάνω για οδηγό (guide) ίσως βγάζει οδηγό εγκατάστασης εκεί στο πορτοκαλί βελάκι του Lollipop 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) Θελω επείγον την βοηθεια σας...το κινητό μου ειναι ροοτ εδω και κατι μηνες (το 32αρι) Οταν ειμαι σε κλάμπ και παω να βγαλω φωτο με φλας λογο χαμηλου φωτισμού οταν παταω το κουμπι μένει ανοιχτό το φλας και δεν βγαζει την φωτο απ οτι καταλαβα λογο του φωτισμου που κινειτε..και τωρα σπίτι αν δοκιμασω να βγαλω φωτο με φλας και κουναω το κινητό μενει ανοιχτο το φλας και δεν βγαζει τη φωτο... τι να κανω βοηθεια Edited December 5, 2014 by Andreas69k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) Εμένα μου έκανε εντύπωση κ κάτι αλλο που παρατήρησα ανάμεσα με το δικό μου 32αρι κ ενα 16αρι ενός φίλου... Το 16αρι με 15+ εφαρμογές είχε σε χρήση λιγότερη ram απ ότι στο δικό μου 32αρι με 4 εφαρμογές.Τωρα πώς γίνεται αυτό δέν..... Ισως το 16αρι να κάνει καλύτερη διαχείρηση μνήμης απ το 32αρι??? ανάλογα πόση ώρα το είχε ανοιχτό και τι μάζεψαν εφαρμογές............ πχ σε μενα οταν ανοιγει το viber τρώει κάπου στα 35 mb μετα αν φορτώσει επαφές κάνω μερικές συνομιλίες κλπ χτυπάει με το έτσι θέλω και κάνα 200 mb ram Μερικές ερωτήσεις γιατί φαίνεται γνωρίζεις πολλά περισσότερα από εμένα, πρόκειται να βάλω μια κάρτα μνήμης πρώτη φορά με κάρτα σε κινητό. Τι φορμάρισμα είναι καλύτερο να επιλέξω υπάρχει προκαθορισμένο από το σύστημα; Με τις επιλογές στους χώρους αποθήκευσης πρέπει αναγκαστικά να ασχοληθώ με κάθε εφαρμογή σχετική ξεχωριστά; Σκέφτομαι να του περάσω τη κάρτα όταν κάνω την μετάβαση στο Lollipop με καθαρό το τηλέφωνο από δεδομένα αυτό φαντάζομαι βοηθάει και να βάλω μόνο τις εφαρμογές που θέλω και όχι αναγκαστικά αυτές που έχω τώρα, κάτι καλύτερο βγαλμένο από εμπειρία; φορμάρισμα κανε απο το κινητό (για να είσαι σίγουρος) οσο για την κάρτα προτίμησε μόνο να αποθηκεύεις πολυμέσα εκεί (Δλδ ideo, photo, music κλπ) ΟΧΙ εφαρμογές(αν και στο kitkat by default δεν γίνεται...... με root μπορεί να γίνει).............αλλιώς θα πέσουν και επιδώσεις θα αυξηθεί και κατανάλωση και θα γινει ποιο ασταθες οσο για εφαρμογές........ αν ξέρεις τι να αφαιρέσεις......... αφαίρεσε τα πριν περάσεις την rom (remove from zip) αν δεν ξέρεις τι να αφαιρέσεις αστο καλύτερα Edited December 5, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 δευτερη μερα με το lg g3 και η μπαταρία δεν αντεχει καθόλου! το εβγαλα απο τη φόρτιση κ σε λιγότερο απο 5 λεπτά πηγε 89%. μηπως φταίει που εχω το hide soft keys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο 5 λεπτα και πηγε -11% κατω; Κατι δε παει καλα.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts