agiosg Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Και βέβαια λόγω μεγέθους με την καμμία ...σε κωλοτσεπη. Σίγουρο καταθρυπτικό κάταγμα αν ξεχαστούμε και κάτσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Μετα απο 10 μερες εχω στα χερια μου το υπεροχο λευκο μου G3 σαν να βγηκε μολις απο το κουτι! Οι τυποι αλλαξανε μεχρι και την οθονη! Επειδη εχω κραξει πολλακις οφειλω να πω και ενα μπραβο στην Procordia για την αρτια δουλεια της αλλα και στην LG που αναγνωρισε το προβλημα το οποιο ηταν πολυ εκτεταμενο στη δικια μου συσκευη.. Και τωρα το διλημμα.... Του βαζω θηκη ή οχι;; Μηπως πιεζοταν στη θηκη και εβγαλες τις ρωγμες; Ή αληθεια ειναι οτι δεν χρησιμοποιω θηκες αλλα το φαρδος του το φοβαμαι στο κρατημα.. Επισης, ποιο καλο παιδακι θα ανεβασει οδηγο για root στην 4.4.2 γιατι ξεχασα πως το χα κανει και δεν το βρισκω στις σελιδες.. :/ Τα χρώματα της οθόνης είναι ίδια με πριν; Η είναι πιο κορεσμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδες το g3 πηρε την L? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Τα χρώματα της οθόνης είναι ίδια με πριν; Η είναι πιο κορεσμένα; Σαμπως προλαβα να το χαρω;; :p Ιδια μου φαινονται παντως. Εχεις κατι κατα νου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellbreach Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Η SIM είναι Vodafone. Το γράφω. 2 μέρες τώρα δεν μου το έχει κάνει καθόλου. Δεν ξέρω αν έπεσα καθόλου σε 2G? Μπορεί και όχι. Πριν αλλάξω SIM γινόταν χαμός. Αυτό που δεν καταλαβαίνω, σε τεχνικό επίπεδο, είναι πώς μπορεί η SIM να έχει "ελάττωμα" που να οδηγεί σε τέτοια συμπτώματα. Θα δοκιμάσω με νέα Vodafone SIM και θα αναφέρω. Πάντως με το που βάλω Cosmote SIM, το πρόβλημα μηδενίζεται. Παιδιά για τα παράσιτα θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω.Εγω. προσωπικά μιλάω μόνο με bluetooth και δεν τα ακούω ποτέ.Δοκίμασα το εξής:την ώρα που μιλούσα από το bluetooth και άκουγα κανονικά έφερα το ακουστικό του κινητού στο αυτί και άκουγα παράσιτα.Άρα 90% είναι θέμα του κινητού και δεν έχει να κάνει με sim.Το μόνο ίσως που θα βοηθήσει με μια καινούργια sim είναι ίσως καλύτερο σήμα έτσι ώστε να πέφτει λιγότερες φορές σε 2G.Όποιος έχει bluetooth ας το δοκιμάσει. Τα παράσιτα είναι όντως του ακουστικού, δεν είναι της "γραμμής". Χωρίς handsfree, αν χαμηλώσεις τον ήχο του συνομιλητή, δεν μειώνεται η ένταση της παρεμβολής (πράγμα που θα έπρεπε να συμβαίνει αν ήταν της "γραμμής"). Ακριβώς εδώ βρίσκεται το παράδοξο. Πώς βάζοντας SIM άλλου δικτύου, το ακουστικό (και όχι η γραμμή/σύνδεση με τον συνομιλητή) παύει να έχει παρεμβολές; :ninja: ΥΓ: Η "στοιχειωμένη" SIM της Vodafone επηρεάζει με τον ίδιο τρόπο άλλα 3 κινητά όταν τους τη βάζω - δηλ. παρεμβολές στο ακουστικό (και όχι τη γραμμή) ίδιου τύπου (!!). Μόνο σε 2G, σε 3G όλα καλά. Σκίζω τα πτυχία μου, ειλικρινά. Κάποιος με γνώσεις επί του θέματος ας πει κάτι... Edited November 28, 2014 by cellbreach Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Σαμπως προλαβα να το χαρω;; :p Ιδια μου φαινονται παντως. Εχεις κατι κατα νου; Ετσι νομίζω.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5788660 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Αν ισχυει και αυτο ρε παιδια, τι να πω;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Τελικά μετά από 2 μέρες συμβίωσης με το 16/2GB το έδωσα και πήρα το 32/3GB, έχω την αίσθηση ότι έχει διαφορά ! Το 16αρι με αυτά που το είχα φορτώσει είχε συνήθως λιγότερα από 200MB ελεύθερη μνήμη,αν και σε γενικές γραμμές φαινόταν να διαχειρίζεται το ανοιγοκλείσιμο των εφαρμογών αρκετά καλά, αλλά το 32αρι τελικά έχει άλλο αέρα, χωρίς lag και αρκετά πιο smooth εμπειρία !! Έτσι πρέπει να είναι όπως τα λες, καλύτερη η επιλογή του μεγάλου LG G3 με τα 32gb και τα 3gb ram, η μνήμη του G3 είναι πολύ γρήγορη καμία σχέση με "εφαρμογές" στην εξωτερική κάρτα microsd NAND performance #1 καθώς και NAND performance #2 από http://www.techspot.com/review/847-lg-g3/. Για τους υποψήφιους αγοραστές όσο περισσότερο κρατάς το κινητό τόσο μεγαλύτερο κίνητρο έχεις να πας στο μεγάλο έστω με λίγη αναμονή αξίζει. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που δεν καταλαβαίνω, σε τεχνικό επίπεδο, είναι πώς μπορεί η SIM να έχει "ελάττωμα" που να οδηγεί σε τέτοια συμπτώματα. Θα δοκιμάσω με νέα Vodafone SIM και θα αναφέρω. Πάντως με το που βάλω Cosmote SIM, το πρόβλημα μηδενίζεται. Τα παράσιτα είναι όντως του ακουστικού, δεν είναι της "γραμμής". Χωρίς handsfree, αν χαμηλώσεις τον ήχο του συνομιλητή, δεν μειώνεται η ένταση της παρεμβολής (πράγμα που θα έπρεπε να συμβαίνει αν ήταν της "γραμμής"). Ακριβώς εδώ βρίσκεται το παράδοξο. Πώς βάζοντας SIM άλλου δικτύου, το ακουστικό (και όχι η γραμμή/σύνδεση με τον συνομιλητή) παύει να έχει παρεμβολές; :ninja: ΥΓ: Η "στοιχειωμένη" SIM της Vodafone επηρεάζει με τον ίδιο τρόπο άλλα 3 κινητά όταν τους τη βάζω - δηλ. παρεμβολές στο ακουστικό (και όχι τη γραμμή) ίδιου τύπου (!!). Μόνο σε 2G, σε 3G όλα καλά. Σκίζω τα πτυχία μου, ειλικρινά. Κάποιος με γνώσεις επί του θέματος ας πει κάτι... Μάλλον η sim είναι το πρόβλημα ή η παρτίδα αυτή των sim στο δικό μου 16gb 409 6ne δεν είναι και τόσο μεγάλο το πρόβλημα ή δεν το αντιλαμβάνομαι προσωπικά. Στην αρχή νόμιζα διαβάζοντας τα σχόλια ότι φταίει το σύστημα Δίκτυα >> Ρυθμίσεις κλήσεων >> Βελτίωση φωνής αλλά δεν πρέπει να παίζει κάτι από εκεί. Δύο που μπορεί να παίζουν το ένα προβληματική γείωση και το δεύτερο διαρροή από πυκνωτή αλλά υποθέσεις κάνω... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ψάρεψα ένα βίντεο για αύξηση της απόδοσης του κινητού How to Increase LG G3's Performance without ROOT! {Hidden Menu} εσείς οι ειδικοί τι λέτε; Από αυτό που βλέπω στο τέλος η μετάβαση του μενού είναι ταχύτατη αν και με λίγες εφαρμογές open από ότι είδα. Δύσκολα θα το κάνω αλλά μου αρέσει να μαθαίνω κάτι παραπάνω. Edited November 29, 2014 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μετα απο 10 μερες εχω στα χερια μου το υπεροχο λευκο μου G3 σαν να βγηκε μολις απο το κουτι! Οι τυποι αλλαξανε μεχρι και την οθονη! Επειδη εχω κραξει πολλακις οφειλω να πω και ενα μπραβο στην Procordia για την αρτια δουλεια της αλλα και στην LG που αναγνωρισε το προβλημα το οποιο ηταν πολυ εκτεταμενο στη δικια μου συσκευη.. Και τωρα το διλημμα.... Του βαζω θηκη ή οχι;; Μηπως πιεζοταν στη θηκη και εβγαλες τις ρωγμες; Ή αληθεια ειναι οτι δεν χρησιμοποιω θηκες αλλα το φαρδος του το φοβαμαι στο κρατημα.. Επισης, ποιο καλο παιδακι θα ανεβασει οδηγο για root στην 4.4.2 γιατι ξεχασα πως το χα κανει και δεν το βρισκω στις σελιδες.. :/ Καλοριζικο κ καλοταξιδο αδερφέ...!! Τέλος καλό όλα καλά..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλοριζικο κ καλοταξιδο αδερφέ...!! Τέλος καλό όλα καλά..!! Ευχαριστω παιχτη μου! Προς το παρον φοβαμαι να το ακουμπησω αλλα θα μου περασει πιστευω.. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Eυχαριστώ ρε John..:) Λογικά αναφέρεσαι σε αυτό.. Το βρήκα εδώ φθηνότερο και δίπλα στο σπίτι μου. Αν είναι τόσο καλό, θα το τιμήσω..:) :happy: Αυτό λέω, παρτο είναι πολύ καλό. Απλά εγώ πάω στον Νίκο γιατί το περνάει κιόλας κι έχει πολύ καλό χέρι. Εγώ ρίμα ικανός να κάνω φουσκάλες σε τζάμι:P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 BTW αυτο "τσικ" "τσικ" λες και παταει καποιος κατι πλαστικο μου το κανει και εμενα με cosmote sim (nano με adapter) αλλα οχι παντα. Εννοειται μονο οταν μιλαω στο ακουστικο του τηλεφωνου μονο (αρα δεν το ακουω συχνα γιατι μιλαω bluetooth) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Δεν θα μου κάνει εντύπωση μιας και το ίδιο έγινε και στο g2. Κάποιοι είχανε έντονες γραμμές να φαίνονται από το digitizer και κάποιοι όχι. Εγώ στο ένα δεν τις έβλεπα καθόλου και στο άλλο στον ήλιο κάνουν μπαμ. Εγώ αυτό που είδα σε τρία διαφορετικά G3,, ήταν η διαφορά στου πόσο κίτρινη -θερμη ήταν η οθόνη. Αυτό λογικά σημαίνει και διαφορετικά panels. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδια ειμαι σε μεγαλο δηλημα....εχω ενα Nexus 5 και αφου και δεν μαρεσε το 6αρι και ειναι και πανακρυβο σκεφτομαι να παρω το G3...Οσοι μπορει να ειχαν Nexus 5 και πηγαν σε G3 μπορουν να μου πουν αν το μετανιωσαν...ναι ξερω πως εχω ηδη Lollipop και το G3 θα την παρει σε κανα μηνα και αλλα εχει πολλα περισσοτερα...τηλεκοντολ καλυτερη καμερα...ΜΠΑΤΑΡΙΑ που δεν χρειαζεται να κοιταω καθε λιγο και λιγακι το SOT να δω αν περασα της 2 ωρες και και και.... Περιμενω γνωμες και ελπιζω να μην το σπαμμαρα σε λαθος thread!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδια ειμαι σε μεγαλο δηλημα....εχω ενα Nexus 5 και αφου και δεν μαρεσε το 6αρι και ειναι και πανακρυβο σκεφτομαι να παρω το G3...Οσοι μπορει να ειχαν Nexus 5 και πηγαν σε G3 μπορουν να μου πουν αν το μετανιωσαν...ναι ξερω πως εχω ηδη Lollipop και το G3 θα την παρει σε κανα μηνα και αλλα εχει πολλα περισσοτερα...τηλεκοντολ καλυτερη καμερα...ΜΠΑΤΑΡΙΑ που δεν χρειαζεται να κοιταω καθε λιγο και λιγακι το SOT να δω αν περασα της 2 ωρες και και και.... Περιμενω γνωμες και ελπιζω να μην το σπαμμαρα σε λαθος thread!!! Γνώμη μου , μην κάνεις την αλλαγή, όχι γιατι δεν αξίζει το G3, αλλά γιατί το ΝΕΞΟΥΣ 5 αξίζει και αυτό, και η αναβάθμηση που θα πάρεις στα λεφτά που θα δώσεις , δεν αξίζει. περίμενε το galaxy S6 (που θα τα ΄δωσει όλα εκεί η SAMSUNG, αφου ζορίζεται) ή καμιά απο τις ερχόμενες ναβαρχίδες, εξοικονομώντας χρήματα μένοντας με το καταπληκτικό ΝΕΞΟΥΣ 5. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Παιδες το g3 πηρε την L? ναι σιγα σιγα γινονται αναβαθμισεις ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια ειμαι σε μεγαλο δηλημα....εχω ενα Nexus 5 και αφου και δεν μαρεσε το 6αρι και ειναι και πανακρυβο σκεφτομαι να παρω το G3...Οσοι μπορει να ειχαν Nexus 5 και πηγαν σε G3 μπορουν να μου πουν αν το μετανιωσαν...ναι ξερω πως εχω ηδη Lollipop και το G3 θα την παρει σε κανα μηνα και αλλα εχει πολλα περισσοτερα...τηλεκοντολ καλυτερη καμερα...ΜΠΑΤΑΡΙΑ που δεν χρειαζεται να κοιταω καθε λιγο και λιγακι το SOT να δω αν περασα της 2 ωρες και και και.... Περιμενω γνωμες και ελπιζω να μην το σπαμμαρα σε λαθος thread!!! Πολυ καλυτερο το G3 απο μπαταρια (ειναι και αφαιρουμενη) , οθονη, καμερα, ραδιο, knock, περνει καρτα + το μεγαλο εχει και 3gb ram κ γενικα σε ολα ειναι ανωτερο η γνωμη μου αξιζει και δεν το λεω ετσι η γυναικα μου εχει το n5 32GB και το γνωριζω πολυ καλα το hammerhead Edited November 29, 2014 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ολα παιζουν ρολο απο τ μηνα παραγωγης εως τι ζελατινα φοραει ιδου και οι διαφορες στις οθονες σε καποιες φαινονται με γημνο ματι σε καποιες οχι. Απο την στηγμη που λειτουργει σωστα δεν υπαρχει λογος για να ανυσηχεις :!: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Γνώμη μου , μην κάνεις την αλλαγή, όχι γιατι δεν αξίζει το G3, αλλά γιατί το ΝΕΞΟΥΣ 5 αξίζει και αυτό, και η αναβάθμηση που θα πάρεις στα λεφτά που θα δώσεις , δεν αξίζει. περίμενε το galaxy S6 (που θα τα ΄δωσει όλα εκεί η SAMSUNG, αφου ζορίζεται) ή καμιά απο τις ερχόμενες ναβαρχίδες, εξοικονομώντας χρήματα μένοντας με το καταπληκτικό ΝΕΞΟΥΣ 5. Δεν παιρνω lagsung για τιποτα στο κοσμο...ενταξει δεν ξερω ποσο μπορει να παει σε μια ανταλλαγη....η να δωσω το nexus 5 και να τσιμπισω το G3 που εχει πεσει κατα πολυ...350 στο σκρουτζ! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 http://techmaniacs.gr/lg-g3-cracks-lg-official-answer/#comments @Κωνσταντίνος. ..φυσικά και είναι ενήμεροι γι αυτό σου έκαναν και τόσες αλλαγές, για άλλη μια φορά πιστεύω πως η lg έχει την καλύτερη after sales εξυπηρέτηση για τα Ελληνικά δεδομένα. Εύχομαι να είναι jet το τηλεφωνακι σου και να το ευχαριστηθεις! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Αυτό λέω, παρτο είναι πολύ καλό. Απλά εγώ πάω στον Νίκο γιατί το περνάει κιόλας κι έχει πολύ καλό χέρι. Εγώ ρίμα ικανός να κάνω φουσκάλες σε τζάμι:P Το περναει ε;; Γιατι εγω το πα στον τυπα στο mobilecenter να μου την περασει και με γειωσε..=.= αλλα ειναι μακρυα το αλλο ρε γμτ http://techmaniacs.gr/lg-g3-cracks-lg-official-answer/#comments @Κωνσταντίνος. ..φυσικά και είναι ενήμεροι γι αυτό σου έκαναν και τόσες αλλαγές, για άλλη μια φορά πιστεύω πως η lg έχει την καλύτερη after sales εξυπηρέτηση για τα Ελληνικά δεδομένα. Εύχομαι να είναι jet το τηλεφωνακι σου και να το ευχαριστηθεις! Αν δεν βγει root και δεν βελτιωθει η μπαταρια δεν βαζω την 5. ειναι ενημεροι αλλα στο παλικαρι που εγραψε προχθες του τα μασαγανε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 http://techmaniacs.gr/lg-g3-cracks-lg-official-answer/#comments @Κωνσταντίνος. ..φυσικά και είναι ενήμεροι γι αυτό σου έκαναν και τόσες αλλαγές, για άλλη μια φορά πιστεύω πως η lg έχει την καλύτερη after sales εξυπηρέτηση για τα Ελληνικά δεδομένα. Εύχομαι να είναι jet το τηλεφωνακι σου και να το ευχαριστηθεις! Πολυ ωραια απαντηση εμενα που ναι ισπανικο δηλ πρεπει να επικοινωνήσω με την lg ισπανιας που ναι η πανευρωπαικη εγγυηση οεο :X Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkl Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 konstantinoslp καλορίζικο το νέο πια κινητό και απροβληματιστο από εδώ και πέρα. Ρε παιδιά, ξέρουμε αν στις νέες σειρές στο άσπρο χρώμα έχουν χρησιμοποιηθεί καπάκια που δεν θα παρουσιάσουν ρωγμες στο μέλλον; Μου αρέσει πολύ το χρώμα, έχω αποφασίσει να πάρω το 32αρι μιας και έπεσε κάτω από το ψυχολογικό όριο των 400€ αλλά κολλάω στο θέμα με τις ρωγμες...... :/ Παράθεση Γιάννης Χανιά.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 @ziaba και του Κωνσταντίνου Ε.Ε.(από σκρουτζομαγαζο) ήταν όχι επίσημης Ελ.αντιπροσωπειας και του το φτιάξανε ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 @ziaba και του Κωνσταντίνου Ε.Ε.(από σκρουτζομαγαζο) ήταν όχι επίσημης Ελ.αντιπροσωπειας και του το φτιάξανε ;) παλι καλα τοτε respect Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Johnkl, η αληθεια ειναι οτι δεν το ξερω αυτο. Η κοπελα στο σερβις δεν ηξερε. Εγω θα εστελνα ενα μειλ στην LG να την ρωτουσα 1)αν τα νεα πλαστικα παρουσιαζουν ρωγμες 2)αν καλυπτεται απο την εγγυηση. Και αν λεγανε ναι θα ειχα αποδειξεις αρα η Procordia ή και η ιδια η LG αν το αρνιοντουσαν, θα τους εδειχνα το μειλ. Εγω αυτο εκανα ουσιαστικα. εστειλα μειλ πριν το αφησω στο σερβις και η LG με ειχε διαβεβαιωσει οτι καλυπτεται. Θα λεγα οτι ειναι ενα ρισκο αν και παιδια με καινουριες παρτιδες δν εχουν αναφερει κατι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts