ola-kala-einai Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Φιλε μου εχω βαλει αυτο το προγραμμα αλλα επιλέγω το optimum και δεν αλλάζει τις παραμέτρου .https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.apps.memory.manager&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dmemory+manager+apk&pcampaignid=APPU_lt5RVLzXCcPmaq3rgKAE Αυτό το πρόγραμμα λέω και δουλεύει σε μένα πολύ σωστά αλλάζοντας τις τιμές. Πρέπει να είσαι root οπωσδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_ar Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Στο Youtube app σας εμφανίζει επιλογή 1440p? Γιατί σε μένα εμφανίζει μόνο 1080p ενώ το βίντεο διαθέτει και 1440p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Που να φανταστούν στο YouTube ότι υπάρχουν κινητα με οθοναρες οπως η δικιά μας :lol: και μπορούν να υποστηρίξουν τέτοια ανάλυση :p Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Αυτό το πρόγραμμα λέω και δουλεύει σε μένα πολύ σωστά αλλάζοντας τις τιμές. Πρέπει να είσαι root οπωσδήποτε. Δεν είμαι root γιαυτό δεν αλλάζουν. Ευχαριστώ πάντως . έλεγα να γλιτώσω το root για να μην μπαίνω μετά στην διαδικασία unroot... Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Στο Youtube app σας εμφανίζει επιλογή 1440p? Γιατί σε μένα εμφανίζει μόνο 1080p ενώ το βίντεο διαθέτει και 1440p. Είναι θέμα εφαρμογής youtube. Η 5.9.0.10 δουλεύει μια χαρα Edited October 31, 2014 by alelo Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studio24 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σε art για ποιον λόγο θα πρέπει να το γυρίσουν κάποιοι (όσοι το κάνουν) και πιο το αποτέλεσμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvougadiotis Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Πριν από λίγο μετά από μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων και καθως έκανα αναβάθμιση μετα την επαναφορα στις εφαρμογες του play store πηγα να αυξησω την φωτεινοτητα και μου εβγαλε μήνυμα<<δεν μπορείτε να αυξήσετε την φωτεινότητα λόγω υψηλής θερμοκρασίας>>... Σας το εμφανιζει και σε εσάς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλησπερα αν μπορει καποιος να με.βοηθησει...το εκανα ροοτ και μετα restore και πλεον ανοιγει κολλαει στο logo...απο.συνδιασμο μονο το κατω και το power.δουλευει και με βαζει και ενα team win recovery...ουτε download mode ουτε τιποτα...αν μπορει καποιος ας στειλει ενα πμ αν το εχει φτιαξει ποτε...γιατι μου ρχετε να το πεταξω και ειναι κριμα.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Πριν από λίγο μετά από μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων και καθως έκανα αναβάθμιση μετα την επαναφορα στις εφαρμογες του play store πηγα να αυξησω την φωτεινοτητα και μου εβγαλε μήνυμα<<δεν μπορείτε να αυξήσετε την φωτεινότητα λόγω υψηλής θερμοκρασίας>>... Σας το εμφανιζει και σε εσάς??? Ναι φίλε μου το έχει κάνει και σε μένα αλλά και σε άλλους.Δεν έχει κάποιο θέμα.Μάλλον λόγω του ότι η θερμοκρασία της συσκευής ανέβηκε αφού κατέβαζε και έκανε εγκατάσταση πολλές εφαρμογές μαζί.Πέραν κάποιον τέτοιων περιπτώσεων που η θερμοκρασία μάλλον ανεβαίνει αισθητά δεν θα βγάλει πάλι το ίδιο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλησπερα αν μπορει καποιος να με.βοηθησει...το εκανα ροοτ και μετα restore και πλεον ανοιγει κολλαει στο logo...απο.συνδιασμο μονο το κατω και το power.δουλευει και με βαζει και ενα team win recovery...ουτε download mode ουτε τιποτα...αν μπορει καποιος ας στειλει ενα πμ αν το εχει φτιαξει ποτε...γιατι μου ρχετε να το πεταξω και ειναι κριμα.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων σημερα το παρελαβα απο το service,ειχα παθει τα ιδια σχεδον,τι lg tool τι Lg update,τιποτα.δεν εφτιαξε. ενα root πλεον και με φτανει,ουτε custom rom ουτε και αλλο recovery. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 σημερα το παρελαβα απο το service,ειχα παθει τα ιδια σχεδον,τι lg tool τι Lg update,τιποτα.δεν εφτιαξε. ενα root πλεον και με φτανει,ουτε custom rom ουτε και αλλο recovery. σε πηραν γραμμη στο service οτι το εχεις πειραξει? :ninja: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 σε πηραν γραμμη στο service οτι το εχεις πειραξει? :ninja: οχι,τιποτα απολυτως.αναβαθμιση και το εστειλαν πισω χωρις καμια παρατηρηση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 οχι,τιποτα απολυτως.αναβαθμιση και το εστειλαν πισω χωρις καμια παρατηρηση. αντε παλι καλα, προσωπικα ως που να ξεκλειδωθει ο bootloader δε το πειραζω Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 σημερα το παρελαβα απο το service,ειχα παθει τα ιδια σχεδον,τι lg tool τι Lg update,τιποτα.δεν εφτιαξε. ενα root πλεον και με φτανει,ουτε custom rom ουτε και αλλο recovery. +1 και απο μενα. Σκετο ρουτ κ τελος... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_tris Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλησπέρα και από εμένα, κάτοχος lg g3 16gb περίπου ένα μήνα, πραγματικά το έχω λατρέψει το κινητό, έχει ακριβώς αυτά που θέλω και χαίρομαι κάθε φορά που το έχω στο χέρι μου. Ένα μόνο προβληματάκι έχω αντιμετωπίσει, όταν ανοίγω να δω τις φωτογραφίες μου κάποιες φορές (όχι πάντα) η sd card αποσυνδέεται και ξανασυνδέεται αυτόματα. όταν βλέπω βίντεο ή ακούω μουσική δεν μου το έχει κάνει ποτέ. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλησπερα σε ολους, νεος κατοχος και γω του G3 16gb (απο G2), πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι το κινητακι ειναι καταπληκτικο. Μικροτερη αυτονομια σχετικα με το G2 μεν αλλα χαλαλι, η οθονη του δεν παιζεται. Σκεφτομαι να του κανω ρουτ μονο κ μονο για να του βγαλω μερικες αχρηστες εφαρμογες με οδηγιες απο εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/root-root-lg-g3-easily-purpledrake-lite-t2821000 αλλα βλεπω οτι το unroot ειναι καπως περιπλοκο. Θα χρειαστει να κατεβασω και να φλασαρω την original fw για να επιστρεψει στην αρχικη κατασταση? Επισης το ρουτ "γραφει" μονιμα στο κινητο οπως συμβαινει στα samsung με το knox? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RunTimeError Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλημε ρ α παιδια. Να ρωτησω, μετα την τελευταια αναβαθμιση, το lag παραμενει ή εχει εξαλειφθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλημε ρ α παιδια. Να ρωτησω, μετα την τελευταια αναβαθμιση, το lag παραμενει ή εχει εξαλειφθει; Ανεπαίσθητο lag και ίσως κάποια redraws.Εν κατακλείδι δεν έχουν εξαλειφθεί αλλά δεν είναι και τραγικά τα πράγματα όπως τα έχουν παρουσιάσει κάποιοι. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλησπέρα και από εμένα, κάτοχος lg g3 16gb περίπου ένα μήνα, πραγματικά το έχω λατρέψει το κινητό, έχει ακριβώς αυτά που θέλω και χαίρομαι κάθε φορά που το έχω στο χέρι μου. Ένα μόνο προβληματάκι έχω αντιμετωπίσει, όταν ανοίγω να δω τις φωτογραφίες μου κάποιες φορές (όχι πάντα) η sd card αποσυνδέεται και ξανασυνδέεται αυτόματα. όταν βλέπω βίντεο ή ακούω μουσική δεν μου το έχει κάνει ποτέ. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό το θέμα? Σου το κάνει συχνά; δοκίμασε άλλη κάρτα, αν συνεχίσει πήγαινε το για έλεγχο μπορει να μην κάνει καλή επαφή η θύρα της καρτας ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα σε ολους, νεος κατοχος και γω του G3 16gb (απο G2), πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι το κινητακι ειναι καταπληκτικο. Μικροτερη αυτονομια σχετικα με το G2 μεν αλλα χαλαλι, η οθονη του δεν παιζεται. Σκεφτομαι να του κανω ρουτ μονο κ μονο για να του βγαλω μερικες αχρηστες εφαρμογες με οδηγιες απο εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/root-root-lg-g3-easily-purpledrake-lite-t2821000 αλλα βλεπω οτι το unroot ειναι καπως περιπλοκο. Θα χρειαστει να κατεβασω και να φλασαρω την original fw για να επιστρεψει στην αρχικη κατασταση? Επισης το ρουτ "γραφει" μονιμα στο κινητο οπως συμβαινει στα samsung με το knox? Ευχαριστω! Αν είναι μόνο για τις εφαρμογές δεν είναι πολλες, απενεργοποίησε τις και τέλος, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις ρουτ και να ρισκάρεις να χάσεις την εγγύηση σου. Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Εγω παλι γιατι ειχα την εντυπωση οτι αν του εκανες fix update errors απο το lg suite φευγει εντελως το root και δεν χρειαζεται κατι πιο πολυπλοκο? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Εγω παλι γιατι ειχα την εντυπωση οτι αν του εκανες fix update errors απο το lg suite φευγει εντελως το root και δεν χρειαζεται κατι πιο πολυπλοκο? Ξερει κανεις αν ισχύει αυτό? Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογη απο playstore με data.μονο με wifi με αφηνει Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογη απο playstore με data.μονο με wifi με αφηνει Άλλαξε τις ρυθμίσεις αυτοματης ενημερωσεις του playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Άλλαξε τις ρυθμίσεις αυτοματης ενημερωσεις του playstore να μη το εχω στη αυτοματη ενημερωση εννοεις? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 να μη το εχω στη αυτοματη ενημερωση εννοεις? Εννοει μηπως εχεις ενεργοποιησει την επιλογη της φωτογραφιας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts