vlaxos80 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 ναι 2 ενεργες λογικα πρεπει να ειναι..τωρα που εκλεισα την παλια συσκευη θα επρεπε να εχει σημα η αλλη..λες να μου κανανε καμια πατατα στον Γερμανο και να μου απενεργοποιησανε την Micro sim και να λειτουργει μονο η μεγαλη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 αν δεν ζήτησες την συγκεκριμένη υπηρεσία να έχεις δύο sim ενεργές μάλλον αυτό θα έκαναν. Πάρε τηλ στην cosmote να ρωτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaxos80 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 πηρα τηλ. στον γερμανο στα κεντρικα γιατι σημερα εδω σε μας τα καταστηματα ειναι κλειστα το απογευμα και μου ειπανε να παω αυριο απο το καταστημα για να το δουν..αυτοι δεν μπορουν να κανουν κατι λενε..θα παρω και στην κοσμοτε μηπως μπορουν να κανουν κατι αυτοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 ναι 2 ενεργες λογικα πρεπει να ειναι..τωρα που εκλεισα την παλια συσκευη θα επρεπε να εχει σημα η αλλη..λες να μου κανανε καμια πατατα στον Γερμανο και να μου απενεργοποιησανε την Micro sim και να λειτουργει μονο η μεγαλη??? Oταν ενεργοποιείς καινούργια SIM αυτομάτως η προηγούμενη ακυρώνεται Για να έχεις δυο SIM ενεργές πρέπει να πάρεις το πακέτο Twin-SIM http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Business__service__service_twinsim/section/Additional_services_BUS Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaxos80 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 οντως η παλια sim απενεργοποιηθηκε..δεν το ηξερα οτι επρεπε να ζητησω να ειναι dual sim..οποτε πρεπει να βγαλω αλλη καινουρια τωρα ξανα..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 κόψε την καινούργια. δεν είναι δύσκολο, και αν δεν σου πετύχει παίρνεις νέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaxos80 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 ενταξει την εκοψα και δουλευει τωρα..:D θα την δω στην πορεια μηπως χανει το σημα..αλλιως θα την αφησω ως εχει..ευχαριστω πολυ παιδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καλοδουλευτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaxos80 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 ευχαριστω πολυ..και κατι που παρατηρησα τωρα..το εχω να φορτιζει τωρα και ειναι κλειδωμενο..κατω στην οθονη μου βγαζει επειγουσα κληση πιεστε εδω..ενω εχει σημα 2-3 γραμμες και γραφει gr comote..αν το ξεκλειδωσω ομως μπορω να παρω τηλεφωνο κανονικα..μηπως δεν την αναγνωριζει καλα την sim μερικες φορες??η οταν ειναι κλειδωμενο το βγαζει παντα αυτο για τις επειγουσες κλησεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει όποια εικονίδια θέλει (πχ αυτά που έχει αγοράσει από google play) στη homescreen με τον στοκ launcher, απλά κάνετε εγκατάσταση κανονικά τα εικονιδια στο κινητό, κατεβάζετε την εφαρμογή ThemeX, την ανοίγετε, επιλέγετε ποια εικονίδια θέλετε να κάνει extract και μετά θα τα αποθηκεύσει στο κινητό σας. Στη συνέχεια πατάτε παρατεταμένα το εικονιδίο που θέλετε να αλλάξετε και το αφήνετε, εμφανίζετε ένα μωβ πινέλο, το πατάτε και σας εμφανίζει το μενού παραμετροποίησης. Εκεί πατάτε add new, 1x1, ok και σας πάει στην gallery. Εκεί θα βρείτε τους φακέλους με τα εικονίδια που κάνατε extract με το ThemeX, διαλέγετε όποιο θέλετε, το κάνετε resize και τελειώσατε. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία για όσα εικονίδια θέλετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaxos80 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 να κανω αναβαθμιση λογισμικου παιδια???γιατι διαβασα οτι τωρα εχει την v10l..εγω απ'οτι ειδα εχει την v10a..η να το αφησω ετσι οπως ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskes Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Το McAfee ειναι καλό ή να το σβήσω; και πως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 να κανω αναβαθμιση λογισμικου παιδια???γιατι διαβασα οτι τωρα εχει την v10l..εγω απ'οτι ειδα εχει την v10a..η να το αφησω ετσι οπως ειναι?? Να την κάνεις την αναβάθμιση. Βελτιώνει αρκετά σημεία του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 να κανω αναβαθμιση λογισμικου παιδια???γιατι διαβασα οτι τωρα εχει την v10l..εγω απ'οτι ειδα εχει την v10a..η να το αφησω ετσι οπως ειναι?? Και βέβαια να κάνεις την αναβάθμιση. Θα κάνει 4 αναβαθμίσεις αν θυμάμαι καλά μέχρι να φτάσει στην v10l. Αφού τις έκανε όλες έκανα και ένα factory reset καλού κακού και το κινητό πετάει με στοκ launcher. Όσοι έχετε το 32αρι μην κλείνετε τις εφαρμογές, απλά να πατάτε το σπιτάκι. Δεν κολλάει πουθενά κι έτσι θα έχετε πανέτοιμες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Το McAfee ειναι καλό ή να το σβήσω; και πως.. Προσωπικά ούτε καν έχω ανοίξει την εφαρμογή. Για να τη βγάλεις πρέπει να είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ήρθε το κινητό σήμερα που είχα στείλει λόγω lag και οθόνης. Αυτό που ήρθε ούτε λαγκαρει ούτε ζεσταίνεται ούτε κανένα πρόβλημα! Ο άλλος ο ασχετος που το ξεφπρτωθηκε σε εμενα την πάτησε... Νόμιζε ότι το κινητό ήταν έτσι... Δεν το γύρισα καν σε art Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ολα καλα τοτε, καλοδουλευτο..... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas8279 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Υπάρχει καποιος τρόπος να βλέπουμε 2κ video απο youtube στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic77gr Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ευχαριστώ πολύ τελικά αυτό ήταν το πρόβλημα!!:p Παράθεση Όλοι μας ζούμε στους υπονόμους όμως μερικοί κοιτάζουν τ'άστρα.....! Mod edit: Αφαιρέθηκε φωτογραφία λόγω παραβίασης των όρων χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καλησπέρα, Ενώ προσπαθώ να αλλάξω από dalvik σε art, το'χωεπιλέξει 2 φορές, κάνει επανεκκίνηση, αλλά δείχνει ξανά λειτουργία σε dalvik. Υποψιάζεται κανείς τι μπορει να συμβαίνει; Ναι. Είσαι ρουτ και έχεις βάλει xsposed Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaxos80 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Να την κάνεις την αναβάθμιση. Βελτιώνει αρκετά σημεία του κινητού. κατευθειαν απο το κινητο να την κανω την αναβαθμιση η μεσω lg pc suite???ως πρωην αιφονακιας με μπερδευει λιγο τωρα το android..γι αυτο ρωταω..ειναι μεχρι να το συνηθισω λιγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 κατευθειαν απο το κινητο να την κανω την αναβαθμιση η μεσω lg pc suite???ως πρωην αιφονακιας με μπερδευει λιγο τωρα το android..γι αυτο ρωταω..ειναι μεχρι να το συνηθισω λιγο.. όχι φίλε μου , δεν χρειάζεται PC, λογικά θα σου εμφανίσει μόνο του την αναβάθμιση στο πατζούρι , αλλά μπορείς να το ψάξεις και άμεσα απο τις ρυθμίσεις και να σου κάνει άμεσα αναβάθμιση απο το κινητό OTA Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logica1 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 να κανω αναβαθμιση λογισμικου παιδια???γιατι διαβασα οτι τωρα εχει την v10l..εγω απ'οτι ειδα εχει την v10a..η να το αφησω ετσι οπως ειναι?? εννοειτε και να κανεις την αναβαθμιση!! ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατευθειαν απο το κινητο να την κανω την αναβαθμιση η μεσω lg pc suite???ως πρωην αιφονακιας με μπερδευει λιγο τωρα το android..γι αυτο ρωταω..ειναι μεχρι να το συνηθισω λιγο.. εγω απο το κινητο που την εκανα, μια χαρα ηταν. δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Προφανώς έχεις το xposed framework το οποίο είναι ασύμβατο με το art. Πάντως αν δε βγει update του xposed που να τρέχει σε art, δεν πρόκειται να βάλω ούτε την Lolipop. Χωρίς αυτό, το android είναι λειψό. Ναι, το έχω, δεν ήξερα πως αυτό προκαλεί το πρόβλημα... Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvougadiotis Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Παντος η αληθεια ειναι πως απο την μεση του κινητου και πανω καταλαβαινεις μια ανοδο της θερμοκρασιας.Δεν λεω πως τσουρουφλαει αλλα ζεσταινεται...Παντα βεβαια μετα απο καποια ωρα και με ανοιχτο wifi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ολες οι συγχρονες μεγαλες οθονες ζεσταίνονται εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts