clio1400 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Σε εμάς με ελληνικό 32αρι τίποτα ακόμη με την αναβάθμιση... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Άστα να πάνε. Μου αρέσει που δώσαμε και παραπάνω χρήματα για να το πάρουμε αντί εισαγωγής.. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiaMantid1s Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Υ.Γ Στο κάτω κάτω διαφημίζουν τα περί αχαρακτης οθόνης συνέχεια. Ειναι δυνατόν να αγοράζετε τετοια συσκευη και να το διακινδυνευετε επειδη ετσι διαφημιζουν? Προσωπικα ουτε μερα δεν εχω αφησει smartphone χωρις μεμβρανη προστασιας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ειναι δυνατόν να αγοράζετε τετοια συσκευη και να το διακινδυνευετε επειδη ετσι διαφημιζουν? Προσωπικα ουτε μερα δεν εχω αφησει smartphone χωρις μεμβρανη προστασιας... παιδες ψαχνω κανενα μεταχειρισμενο G3 αυτο εδω,υπαρχει σαν χρωμα η ειναι καποια ζελατινα? http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=694183 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ειναι δυνατόν να αγοράζετε τετοια συσκευη και να το διακινδυνευετε επειδη ετσι διαφημιζουν? Προσωπικα ουτε μερα δεν εχω αφησει smartphone χωρις μεμβρανη προστασιας... Δεν διακινδύνευσα κάτι από την στιγμή που ήμουν το λέω πάλι άκρως προσεκτικός με την συσκευή.Ήμουν λίγο σε αναμονή για να δω το g3 φίλου με tempered glass για να σιγουρευτώ ότι δεν αλλάζει κάτι στην ευκρίνεια αλλά και στην αφή.Το κινητό τώρα έκλεισε μήνα.Στο s3 στο s2 και σε άλλα είχα στην αρχή προστασία και μετά την έβγαζα χωρίς όμως να έχω ποτέ την παραμικρή γρατζουνιά.Φιλικά πάντα.:) ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ έχω βάλει και θα σού πρότεινα να κάνεις το ίδιο. παρήγγειλα ήδη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 εγω σε κανενα κινητο μου δεν ειχα μεμβρανη και ουτε προκειται.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Και εγώ φίλε μου δεν τις μπορώ και παρόλο που στο παρελθόν είχα μια δύο ατυχίες με πτώση συσκευής δεν είχα κανένα θέμα (ίσως από τύχη).Τώρα ενώ η συσκευή είναι πολύ καινούργια και δείχνω μεγάλη προσοχή βρήκα μια γρατζουνιά η οποία φαίνεται πολύ αμυδρά γι' αυτό και ξενέρωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 παιδες ψαχνω κανενα μεταχειρισμενο G3 αυτο εδω,υπαρχει σαν χρωμα η ειναι καποια ζελατινα? http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=694183 Οχι δεν νομιζω. Πρεπει να ειναι καλυμμα. Φαινεται απο μεσα στις τρυπες το αλλο χρωμα αν προσεξεις... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 παιδες ψαχνω κανενα μεταχειρισμενο G3 αυτο εδω,υπαρχει σαν χρωμα η ειναι καποια ζελατινα? http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=694183 αυτο που βλεπεις ειναι skin δηλαδη αυτοκολητο επανω στο κινητο http://www.ebay.com/itm/Brushed-Metal-Skin-Sticker-For-LG-G3-D855-Decal-Wrap-Cover-Protector-Case-/281412568339?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item41857f0513 και το skin αμα θες να το παρεις. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εμένα πάντως παιδιά μετά την αναβάθμιση εκεί που είχα ανεπαίσθητα redraws τώρα έχω πολύ εντονότερα... Κι επίσης μετά κι από μια αναβάθμιση στο πληκτρολόγιο μου κάνει κάτι νερα κι αυτό. Ξεκινώ να γράφω με Swype και δεν γράφει την πρώτη λέξη κι αναγκάζομαι να την ξανασχηματιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εμένα πάντως παιδιά μετά την αναβάθμιση εκεί που είχα ανεπαίσθητα redraws τώρα έχω πολύ εντονότερα... Κι επίσης μετά κι από μια αναβάθμιση στο πληκτρολόγιο μου κάνει κάτι νερα κι αυτό. Ξεκινώ να γράφω με Swype και δεν γράφει την πρώτη λέξη κι αναγκάζομαι να την ξανασχηματιζω... Εγω εχω να προτείνο μετα απο καθε αναβάθμιση λογισμικού να γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να την παιρνει καθαρη Ετσι εκανα και με το προηγούμενο Galaxy nexus που ειχα και το ιδιο κανω και στο g3 και δεν εχω δει καπιο πρόβλημα στη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Πρεπει μαλλον να κανουμε hard reset μετα απο καθε αναβαθμισει .....και το βαριεμαι :cool: Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εμένα πάντως παιδιά μετά την αναβάθμιση εκεί που είχα ανεπαίσθητα redraws τώρα έχω πολύ εντονότερα... Κι επίσης μετά κι από μια αναβάθμιση στο πληκτρολόγιο μου κάνει κάτι νερα κι αυτό. Ξεκινώ να γράφω με Swype και δεν γράφει την πρώτη λέξη κι αναγκάζομαι να την ξανασχηματιζω... Με το πληκτρολόγιο, έχω το ίδιο πρόβλημα.. Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 δεν χρειαζεται να την ξανασχηματισεις,αν μετακινησεις λιγο τον browser θα σου εμφανιστει η λεξη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Το κανει και σε εμένα.Ειναι bug και νομιζω οτι μου το κανει με ολα τα πληκτρολόγια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπέρα. Περίμενα να κυκλοφορήσει το note 4 με την ελπίδα ότι θα βάλουν ραδιόφωνο.. Φοβερή συσκευή αλλά για μένα το ράδιο είναι απαραίτητο. Πλέον ψάχνω για άλλο τηλέφωνο και κοιτάω προς xiaomi mi4 και G3. Θα ήθελα την βοήθεια σας για να μην διαβάζω όλες τις σελίδες. Θυμάμαι προβλήματα υπερβολικής θέρμανσης της συσκευής και αναγκαστικής μείωσης της φωτεινότητας της. Λύθηκε το πρόβλημα με κάποιο update η άλλη rom? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Άστα να πάνε. Μου αρέσει που δώσαμε και παραπάνω χρήματα για να το πάρουμε αντί εισαγωγής.. Έλα μου ντε. Πάντως στις προηγούμενες αναβαθμίσεις τις παίρναμε από τους πρώτους. Τώρα μας έριξε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ναι, ήταν η ώρα της Ελβετίας :lol: να μην γκρινιάζουμε και μεις μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Παιδιά έχουμε επίσημη ανακοίνωση πότε θα πάρουμε android l? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 εννοείς για Android 5.0 Lollipop ???? Παιδιά έχουμε επίσημη ανακοίνωση πότε θα πάρουμε android l? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Λογικα με την καινουργια χρονια ελπιζω..... :D Για την Lollipop λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπέρα. Περίμενα να κυκλοφορήσει το note 4 με την ελπίδα ότι θα βάλουν ραδιόφωνο.. Φοβερή συσκευή αλλά για μένα το ράδιο είναι απαραίτητο. Πλέον ψάχνω για άλλο τηλέφωνο και κοιτάω προς xiaomi mi4 και G3. Θα ήθελα την βοήθεια σας για να μην διαβάζω όλες τις σελίδες. Θυμάμαι προβλήματα υπερβολικής θέρμανσης της συσκευής και αναγκαστικής μείωσης της φωτεινότητας της. Λύθηκε το πρόβλημα με κάποιο update η άλλη rom? Ευχαριστώ! φιλε εχω απο τις πρωτες σειρες που κυκλοφορησαν.υπερθερμανση πολυ λιγο.φωτεινοτητα ουτως η αλλως την εχω στο 50% αυτοματη.δεν χρειαζεται παραπανω ,ειναι οθοναρα.εαν δεν εισαι κανας ψειρας το τηλ ειναι μια χαρα.μπαταρια 1 1/2 μερα με μετρια χρηση Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 έχοντας επιλεγμένο το πλαίσιο ανάδυσης εισερχόμενης κλήσης όλες οι κλήσεις που λαμβάνω όταν παίζω παιχνίδια, είμαι στο youtube κτλ μου τις βγάζει σε όλη την οθόνη και όχι σε πλαίσιο. Αντιθέτως τα μηνύματα τα βγάζει σε πλαίσιο. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αν δουλεύει σωστά στο δικό του; thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Πόσο ελεύθερο Ram έχετε όσοι έχετε 32αρι G3? Όχι στο start up, μετά από λίγη ώρα δηλαδή? Εγώ κάπου 1.20gb έχω ελεύθερο (free) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Και εγω κανα 1 G ελεύθερο. Μόλις έβαλα tempered glass το συνιστώ ανεπιφύλακτα καμια διαφορά στην απόκριση ολα μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts