georbap Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Είχα γράψει την άποψή μου όταν πρώτο πήρα το κινητό και μετά από λίγες μέρες ακόμα μαζί του έχω να πω τα εξής. Είναι πανέμορφο σαν συσκευή με πάρα πολλές δυνατότητες.Μ αρέσει πολύ η οθόνη του και η μπαταρία του κρατάει αρκετά.Όταν το άνοιξα έκανα αμέσως τις αναβαθμίσεις μέχρι 10h με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίσω κάποιο από τα γνωστά προβλήματα που αρχικά παρουσίαζε η συσκευή.Μόνο όταν το άνοιξα και έκανα την πρώτη κλήση άκουσα τον γνωστό θόρυβο που έχει αναφερθεί,πράγμα που σταμάτησε κι αυτό με την τελευταία αναβάθμιση.Πιστεύω ότι με την επόμενη αναβάθμιση που θα δώσουν θα τελειώσουν οριστικά και τα τελευταία θεματακια που υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Κάποια αστεία λαγκάκια έχει στο μενού του τηλεφώνου αλλάζοντας καρτέλες και τέτοια. Γενικώς πλέον δεν έχει κανένα από τα σοβαρά προβλήματα που αναφερόντουσαν παλιότερα. Άς πουμε, εγώ θέματα με θερμοκράσίες δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμη, το νοιώθω με το 3g ΄λίγο ζεστό αλλά όχι τραγικά πράγματα που να μην κρατιέται η συσκευή. Αλλά άντε βγάλε άκρη εδώ μεσα πλέον που εχει γίνει ο κακός χαμός. Δεν ειπε κανενας οτι δεν κρατιεται το κινητο απο τη ζεστη. Αλλα ειναι πολυ πιο ζεστο απο αλλα κινητα (g2) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ενημέρωση :!::!: Διαγράφηκαν κάποια μηνύματα που δεν προσέφεραν τίποτα στο συγκεκριμενο θέμα ,θα παρακαλέσω να μην το συνεχίσετε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Επειδή έχω διαβάσει ΟΛΕΣ τις σελίδες μέχρι τωρα παιδιά και ενδιαφέρομαι πραγματικά για τη μετάβαση στο κινητό από iPhone 5 θέλω να πω όπως και πολλά αλλά παιδιά ότι έχει γίνει λόγο μπάχαλο το θέμα !Πολλες αναρτήσεις έχουν επικεντρωθεί σε προσωπικές λογομαχίες και εμείς που θελουμε να μάθουμε από τους χρήστες πως είναι η καθημερινή διαβίωση τους με το κινητό δυσκολευόμαστε να βρούμε πια μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση.Οσον αφορά τα προβλήματα ας βγουν 5-6 παιδιά που το έχουν στην κατοχή τους και ας μας πουν υπεύθυνα αν με τη 10h 1) κάνει επανεκκινήσεις το κινητό,2) υπέρ θερμαίνεται 3) κάνει το ´´περιεργο ´´ ήχο κατα τις κλήσεις .Να απαντηθούν αυτά τα τρία ερωτήματα ,να τελειώνουμε μια και καλή με τα ´´θεματακια ´´ που τυχόν έχει το κινητό και να επικεντρωθούμε και εμείς στη πραγματική εμπειρία χρήσης του .και κάτι τελευταίο μην ασχολείστε ρε παιδιά με το πόσο κρατάει η μπαταρία είναι μια χαρά απλά είναι διαφορετική η χρήση που του κάνει ο καθένας !Σορυ αν κούρασα αλλά πιστεύω έχουν πολλοί την ίδια γνώμη με εμένα .. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Λοιπόν είμαι με 10j. 1)Επανεκκινήσεις δεν είχα ποτέ με καμία ρομ. 2) Η θέρμανση εξαρτάται από τη χρήση. Με browsing ,mail , YouTube δεν παρατήρησα πρόβλημα. Αν παίζεις όμως κάποιο απαιτητικό παιχνίδι τότε λογικό είναι να ζεσταθεί παραπάνω. Ξαναλέω δεν γίνεται γκριλ. Αυτά από τη δικιά μου εμπειρία. 3)Αυτό με τον ηχο μου το έκανε στην αρχή. Ακούγεται σαν παράσιτα στη δικιά σου πλευρά όταν μιλάει ο αλλος , και συγκεκριμένα στο τέλος κάθε πρότασης ακούγεται αυτό και κόββεται ο ήχος. Πλέον δε το κάνει. Έχει αναφερθεί ότι μπορεί να οφείλεται στην παλιά σιμ που έχουμε κόψει μόνοι μας. Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται επίσης από τη χρήση που κάνει ο καθένας. Με βαριά χρήση μου βγάζει περίπου 5 παρά ωρες sot. Και φυσικά θα ασχολούμαι με τη μπαταρία γιατί θέλω να την κάνω να κρατάει όσο το δυνατόν περισσότερο. Σε προηγούμενα ποστ έχει αναφερθεί ο τρόπος με τον όποιο παγωνουμε εφαρμογές ή χρησιμοποιούμε greenify. Αυτά από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg77 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Επειδή έχω διαβάσει ΟΛΕΣ τις σελίδες μέχρι τωρα παιδιά και ενδιαφέρομαι πραγματικά για τη μετάβαση στο κινητό από iPhone 5 θέλω να πω όπως και πολλά αλλά παιδιά ότι έχει γίνει λόγο μπάχαλο το θέμα !Πολλες αναρτήσεις έχουν επικεντρωθεί σε προσωπικές λογομαχίες και εμείς που θελουμε να μάθουμε από τους χρήστες πως είναι η καθημερινή διαβίωση τους με το κινητό δυσκολευόμαστε να βρούμε πια μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση.Οσον αφορά τα προβλήματα ας βγουν 5-6 παιδιά που το έχουν στην κατοχή τους και ας μας πουν υπεύθυνα αν με τη 10h 1) κάνει επανεκκινήσεις το κινητό,2) υπέρ θερμαίνεται 3) κάνει το ´´περιεργο ´´ ήχο κατα τις κλήσεις .Να απαντηθούν αυτά τα τρία ερωτήματα ,να τελειώνουμε μια και καλή με τα ´´θεματακια ´´ που τυχόν έχει το κινητό και να επικεντρωθούμε και εμείς στη πραγματική εμπειρία χρήσης του .και κάτι τελευταίο μην ασχολείστε ρε παιδιά με το πόσο κρατάει η μπαταρία είναι μια χαρά απλά είναι διαφορετική η χρήση που του κάνει ο καθένας !Σορυ αν κούρασα αλλά πιστεύω έχουν πολλοί την ίδια γνώμη με εμένα .. Το κινητό το έχω 12 μέρες και απο την στιγμή που το άνοιξα πήρα κατευθείαν αναβαθμίσεις 10h. Το κινητό δεν μου παρουσίασε κανένα μα κανένα πρόβλημα απο αυτά που αναφέρθηκαν .αξιζει με χίλια η μετάβαση απο iPhone 5. Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Restart κι εμένα κανένα.lag ελάχιστο... Η μπαταρία όμως μελανό του σημείο... Καμία σχέση με το μοντέλο πού αντικατέστησε. Δεν ξέρω αν θα βελτιωθεί σε αυτό το θέμα,δεν το βλέπω όμως και πολύ. Η ελπίδα πάντως πεθαίνει τελευταία. Κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ χωρίς να με κάνει να λέω wow κι ίσως να φταίει η μπαταρία σε αυτό. Όσο δε για τα παγωματα των εφαρμογών???τα έκανα όλα,μηδενική σχεδόν η βελτίωσή,το αν θα κερδίσω ένα 5 η 10% δεν μου λέει κάτι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Επειδή έχω διαβάσει ΟΛΕΣ τις σελίδες μέχρι τωρα παιδιά και ενδιαφέρομαι πραγματικά για τη μετάβαση στο κινητό από iPhone 5 θέλω να πω όπως και πολλά αλλά παιδιά ότι έχει γίνει λόγο μπάχαλο το θέμα !Πολλες αναρτήσεις έχουν επικεντρωθεί σε προσωπικές λογομαχίες και εμείς που θελουμε να μάθουμε από τους χρήστες πως είναι η καθημερινή διαβίωση τους με το κινητό δυσκολευόμαστε να βρούμε πια μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση.Οσον αφορά τα προβλήματα ας βγουν 5-6 παιδιά που το έχουν στην κατοχή τους και ας μας πουν υπεύθυνα αν με τη 10h 1) κάνει επανεκκινήσεις το κινητό,2) υπέρ θερμαίνεται 3) κάνει το ´´περιεργο ´´ ήχο κατα τις κλήσεις .Να απαντηθούν αυτά τα τρία ερωτήματα ,να τελειώνουμε μια και καλή με τα ´´θεματακια ´´ που τυχόν έχει το κινητό και να επικεντρωθούμε και εμείς στη πραγματική εμπειρία χρήσης του .και κάτι τελευταίο μην ασχολείστε ρε παιδιά με το πόσο κρατάει η μπαταρία είναι μια χαρά απλά είναι διαφορετική η χρήση που του κάνει ο καθένας !Σορυ αν κούρασα αλλά πιστεύω έχουν πολλοί την ίδια γνώμη με εμένα .. Χαρά στο κουράγιο σου που έχεις διαβάσει όλες τις σελίδες. Το νήμα είναι μπάχαλο day one και καλή τύχη αν θελήσεις να σχηματίσεις γνώμη. Μετά από σχεδόν τρεις μήνες βλέπω ότι η συσκευή υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει με τις ανάγκες όλων. Στα ερωτήματά σου οι απαντήσεις μου - δίχως να αποτελούν προτροπή να πάρεις το κινητό - έχουν ως εξής: 1) καμία επανεκκίνηση από τότε που το πήρα στις αρχές Ιουλίου. Ούτε με τη 10a, ούτε και με τη 10h. 2) υπερθέρμανση με την έννοια ότι του έχω βγάλει τα μάτια και πάει από 100 στο 90 φωτεινότητα μου έχει συμβεί μία φορά. 3) δεν έχω αντιληφθεί κανένα περίεργο ήχο στις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πιο σύντομες και περιεκτικες απαντήσεις που εχω διαβάσει την τελευταία εβδομάδα .Σαφως και η απόφαση να πάρεις το τηλέφωνο δεν οφείλεται μόνο στην απάντηση των ανωτέρω ερωτήσεων αλλά βοηθάει στο να μη ζαλίζει ο καθένας με συνεχόμενα ίδια ερωτήματα όσον αφορά τυχόν προβλήματα !η αλήθεια είναι για να φύγω από το iPhone 5 πρέπει να με πείσει απόλυτα ένα τηλέφωνο αλλά πραγματικά μου αρέσει το g3 και θα περιμένω την εμπειρία χρήσης και άλλων παιδιών .Σαα ευχαριστώ και πάλι για τις σύντομες και περιεκτικες απαντήσεις και ελπίζω και οι επόμενες αναρτήσεις να είναι σχετικές με το τηλέφωνο Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 0 επανεκκινησεις και απο μενα. Lag-ακια σπαστικα σε: app drawer καθε φορα που κανεις scroll μετα απο αρκετη ωρα locked το κινητο ΠΑΝΤΑ! Αν τις ξεφυλλισεις μια φορα ολες τις σελιδες μετα πεταει. Ζεσταινεται το κινητο (το δικο μου) για τα γουστα μου (61 cpu - 38 battery) μετα απο μιση ωρα facebook - browsing σε wifi. Τα θεωρω μεγαλες τιμες. Προβλημα στον ηχο δεν εχω ενω ειχα στο g2 ας πουμε. Μπαταρια παλεψιμη αλλα οχι κορυφη οπως το g2. Τα χρωματα της οθονης πια μου φαινονται μια χαρα θεμα συνηθειας ειναι. Ειναι ομως ΠΑΡΑ πολυ ξεκουραστη στο ματι. Πολυ καλη καμερα. My 2 cents... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Να πω και εγώ την δικιά μου εμπειρία χρήσης ερχόμενος από note 3. Επανεκκίνηση καμιά. Υπερθέρμανση δεν θα το πω αλλά ζέσταμα πιο πολύ από το νοτε έχει... Μπαταρία 20% Κάτω από το νοτε πάντα με τη χρήση που το κάνω εγώ προσωπικά Την σβελτάδα του νοτε δεν την έχει ίσως επειδή πήρα το 16αρι με τα 2gb ram. Κάμερα σαφώς καλύτερη Οθόνη πολύ Καλή αλλά μου φαίνεται ότι μετά από έντονη χρήση ζεσταίνεται και το καταλαβαίνεις στο touch. Αν το μετάνιωσα; Όχι.μου αρέσει σαν κινητό Και μιας που είχα και το 32αρι το g2 πιο παλιά μπορώ να πω πως στο μόνο που υπερτερουσε εκείνο σε σχέση με αυτο είναι διάρκεια μπαταρίας που είχε επίπεδα νοτε3 και φυσικά θέρμανση που δεν ζεσταίνετε σαν αυτό.αλλά από την εμπειρία χρήσης g2 με g3 χίλιες φορές g3. Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 κανενα προβλημα και εδω ολα καλα με 10h . ερχομαι απο s5 που σε θερμοκρασιες ειναι πανω κατω τα ιδια γιαυτο δεν δινω σημασια.ολα λιγο πανω λιγο κατω εκει ειναι.η οθονη του ειναι απιστευτα ξεκουραστη στο ματι ,η μπαταρια παει μια χαρα 5 ωρες περιπου οθονη.η καμερα παρα πολυ καλη και το ηχειο αρκετα δυνατο οπως και το ακουστικο .σε σχεσει με το s5 πανω κατω τα ιδια αλλα μου αρεση πιο πολυ η οθονη του g3 οπως και το οτι ειναι πανεμορφο.:)προσπαθω να ειμαι οσο πιο σωστος στην γνωμη μου για τα κινητα γιατι ετσι και αλλιως δεν κραταω κανενα παρα πολυ. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas8279 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Η αναβάθμιση καλύτερα είναι να γίνει ασύρματα ή μέσω υπολογιστή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macmin Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Οταν το κουνατε το κινητο ακουτε ενα ηχο στο υψος του ακουστκου???? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο ηχος ειναι σαν κατι να κουνιεται στστην περιοχη των πληκτρων με την καμερα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyedoc Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Γνωμες για την quick circle θηκη?? Στα βιντεο φαινεται πολυ ωραια και χρηστικη! Αυριο παω να το παρω, ακομα δεν αποφασισα χρωμα, μαλλον λεω για μαυρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sferatos2 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 χαιρομαι και σας ευχαριστω για τις ωραια τοποθετημενες απαντησεις ολων πανω στα πρωην προβληματα του κινητου. ημουν πλεον 100% στο να παρω στο s5 αλλα παλι μπαινω σε σκεψεις για το G3 ρε μαγκες, τι μου κανατε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Γνωμες για την quick circle θηκη?? Στα βιντεο φαινεται πολυ ωραια και χρηστικη! Αυριο παω να το παρω, ακομα δεν αποφασισα χρωμα, μαλλον λεω για μαυρο.. Και εγώ στην αρχή μαύρο ήθελα αλλά τελικά πήρα άσπρο. Είναι πολύ όμορφο το άτιμο... χαιρομαι και σας ευχαριστω για τις ωραια τοποθετημενες απαντησεις ολων πανω στα πρωην προβληματα του κινητου. ημουν πλεον 100% στο να παρω στο s5 αλλα παλι μπαινω σε σκεψεις για το G3 ρε μαγκες, τι μου κανατε.. Το καλύτερο για σένα θα ήταν να τα δουλέψεις παράλληλα σε κάποιο μαγαζί και να κρίνεις με βάση τι θέλεις και τι σου αρέσει περισσότερο. Πάντως το g3 δεν θα σε απογοητεύσει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkatsinas_21 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Είχα το S5 ενός φίλου λίγες μέρες για να αποφασίσω..πολύ ωραίο κινητό αλλά το σχήμα πολύ βαρετό και δεν το ήθελα με τίποτα αλλά επειδή διάβαζα πολλά εδώ το σκεφτόμουν. Τελικά πήρα το G3 πριν από 9 ώρες και έχω να πω τα εξής: Μπαταρία: δεν ξέρω ακόμα:lol: lag:ούτε καν,εκτός αν είχατε nexus αλλά με google launcher και το 3210 σφαίρα θα πήγαινε κιτρινίλα χρωμάτων: πλάκα κάνατε μάλλον οθόνη:είναι τέλεια απλά. εγω γενικά τα κινητά μου τα είχα στο τέρμα στην φωτεινότητα..Είχα διαβάσει στο νήμα ότι η τέρμα φωτεινότητά του δεν είναι έντονη. Εγώ προσωπικά δεν το αντέχω στο τέρμα..Είναι το μόνο κινητό ειλικρινά που είχα ποτέ που το βάζω στο 20% και βλέπω τέλεια.Δεν υπάρχει αυτό,είναι απίστευτη η ανάλυση θερμοκρασία: οκ του έχω αλλάξει τα φώτα τόσες ώρες και είναι λίγο ζεστό,το s3 που είχα το χρησιμοποιούσα για σόμπα όταν έπαιζα κανένα παιχνίδι.. Με λίγα λόγια μέχρι τώρα μου φαίνεται ότι έκανα τέλεια επιλογή.. Edited September 25, 2014 by tkatsinas_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sferatos2 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Το καλύτερο για σένα θα ήταν να τα δουλέψεις παράλληλα σε κάποιο μαγαζί και να κρίνεις με βάση τι θέλεις και τι σου αρέσει περισσότερο. Πάντως το g3 δεν θα σε απογοητεύσει. :) για να ειμαι σιγουρος λεω να δοκιμασω το S5 που γενικα ειναι πιο απροβληματιστο και να δω τι θα γινει λιγο πιο μετα με το G3. να ναι καλα τα σαιτ με τις αγγελιες και τις ανταλαγες. αλλιως του χρονου G4 που σιγουρα θα εχει προβλεψει η LG αυτη τη φορα να μην κανει πατατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Οταν το κουνατε το κινητο ακουτε ενα ηχο στο υψος του ακουστκου???? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο ηχος ειναι σαν κατι να κουνιεται στστην περιοχη των πληκτρων με την καμερα ευχαριστω ακουγετε η καμερα λογο οτι εχει ois . δεν ειναι προβλημα αυτο. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Sferate έχω την αίσθηση πως το S5 stock θα είναι λίγο πιο "σφαιράτο" από to G3 stock :D έλα όμως που σε παρόμοιες περίπου διαστάσεις παίρνεις 5,5" από το lg, η οθόνη του σε αναλογία με τις διαστάσεις του είναι που κάνει την διαφορά ;) και σε κρατάει σε δέλεαρ όπως φυσικά και το πιο όμορφο design (υποκειμενικό αυτό) . Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 ακουγετε η καμερα λογο οτι εχει ois . δεν ειναι προβλημα αυτο. Ναι και το g2 το ιδιο εκανε... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyedoc Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Γνωστο Σκρουτζομαγαζο πουλαει το G3 με διαφορα 43 ευρω αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας.. Αν και δε ξερω ΠΩΣ.. μπορει να πουλαει ελληνικης αντιπροσωπειας σε τιμη 160 ευρω λιγοτερο απο οτι τα μεγαλα καταστηματα.. η γνωμη σας ειναι οτι αξιζουν τα 43 ευρω αυτα? Η αγορα θα γινει επιτελους σημερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Γίνεται αλλά δεν νομίζω να έχουν κάποια διαφορά με τα υπόλοιπα Ευρωπαικά για να πεις ότι αξίζει τα 43 ευρώ παραπάνω... Ίδια εγγύηση έχουν... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 ακουγετε η καμερα λογο οτι εχει ois . δεν ειναι προβλημα αυτο. Δηλαδή;τι ακριβώς σημαίνει αυτο? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts