Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[ATTACH]47740[/ATTACH][ATTACH]47741[/ATTACH][ATTACH]47742[/ATTACH]

Σίγουρα άσχημα δεν το λες το αποτέλεσμα που έβγαλα ειδικά όταν την μερίδα του λέοντος Την έχω κάνει με data...

Ότι θα ήθελα να πηγαίνει ακόμα καλύτερα εννοείται αλλά Είμαι ευχαριστημένος...

Με WiFi Είμαι περίπου στις 4:30 ώρες οθόνη...

Επίσης την φωτεινότητα την έχω στο τέρμα και στο αυτόματο.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να και τα δικά μου... ελαφριά χρήση...

Εχω παθει πλακα με το που κλεινει η οθονη η μπαταρια πεφτει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Πρωτη φορα το συναντάω αυτο σε κινητο..

Samsung S21 Ultra

το δικο μου ελληνικο απο πλαισιο ακομα δεν εχει παρει την 10e εχει 10a ξερουμε κατι?

Περίεργο. Και εμένα Ελληνικό από Πλαίσιο και την πήρε χθες.

Όσο είχα το g2 παλιότερα δεν είχα αλλάξει launcher για να μην χάσω την ευκολία του tap and lock της οθόνης. Το είχα δώσει θυμάμαι γρήγορα γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα το Lag που είχε.. Lag. Είδα και εδώ βέβαια και πολύ μάλιστα. Και όσοι παρακολουθουν το φόρουμ θα γνωρίζουν ότι είχα όλες τις ναυαρχίδες όλων το εταιρειών. Και το λέω για αυτό γιατί αν κάποιος έρχεται από Galaxy s3 στο g3 Εννοείται δεν θα του φανεί το λαγκ που έχει. Τέλος πάντων γιατί το λέω.... Πήρα την απόφαση να βάλω τον NOVA prime. (τον είχα αγοράσει χρόνια πίσω και τον είχα παντού εκτος από m7 και m8 λόγω sense).. Έβαλα και από το μάρκετ αυτό το πρόγραμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock για να κλειδώνει η οθόνη με double tap μέσα από ρυθμίσεις του NOVA και ως δια μαγείας εξαφανιστηκαν τα redraw και τα lag από το τηλέφωνο. Ο launcher της LG ή είναι κακογραμμενος η πολύ βαρύς.

[ATTACH]47748[/ATTACH]και ένα Screenshot της οθόνης με νοβα

[ATTACH]47750[/ATTACH] άλλη μια.

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχομενων μυνηματων

Ωραίο το δεύτερο θέμα! Το ρολόι γιατί δεν φαίνεται όλο; Μπορείς κ μια φώτο από το κυρίως μενού; εύκολη εγκατάσταση του νοβα; overall, άξιζε δηλαδή;
Shit Happens!!!

Παιδιά Καλημέρα. Μπορεί να μου πείτε αυτοί που το έχουν πάρει αν είστε ευχαριστημενοι από το σήμα της κεραίας των δικτύων κινητής? Γιατί όταν το είχα πριν μέρες δεν έπιανε πολύ καλό σήμα

Παιδιά Καλημέρα. Μπορεί να μου πείτε αυτοί που το έχουν πάρει αν είστε ευχαριστημενοι από το σήμα της κεραίας των δικτύων κινητής? Γιατί όταν το είχα πριν μέρες δεν έπιανε πολύ καλό σήμα

Η κεραία του είναι εφάμιλλη των υπολοίπων ναυαρχίδων. Υπάρχει περίπτωση να έφταιγε η micro sim που έχεις.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Σε συγκριση με το iPhone 5s που είχα, το G3 ειναι λιγο καλυτερο στην ληψη. Πχ σε χωρο συγκεκριμενο που με το iphone ειχα με το ζορι 1 γραμμη 3G και αρκετες φορες εκανε αλλαγη σε 2G μονο του, με το G3 ειναι καρφωμενο σε 3G
Samsung S21 Ultra

Και για όλες τις ανακρίβειες που ακούστηκαν εδώ μέσα σχετικά την εγγύηση μόλις μίλησα με την επίσημη ΚΡΑΤΙΚΉ γραμμή του καταναλωτή και του εξήγησα ακριβώς το ζήτημα της LG με το να μην δέχεται την εγγύηση για το χρυσό χρώμα. Η κοπέλα εφριξε Και μου ζήτησε να προχωρήσω απευθείας σε καταγγελία . Μου είπε κατά λέξη ότι υποχρεούται να δεχτεί επισκευή. Μέσα στα πλαίσια της νόμιμης εγγύησης και μόνο στην περίπτωση που δεν μπορεί να επισκευαστεί μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση.

Όσοι τώρα δεν πιστεύεται και την γραμμή καταναλωτή ας πιστεύεται την LG Και ας σας λέει ότι πετάει ο γάιδαρος.

προσωπικα με μια LG τηλεοραση αγορασμενη απο εξωτερικο, δεν μου την εβαζαν στην εγγυηση στην Ελλαδα....
Samsung S21 Ultra

Και τι διαφορές-βελτιώσεις είδες?

Μέχρι στιγμής δεν έχω προλάβει να δω τίποτα, για να πω την αλήθεια...υποτίθεται ότι κάποιοι έχουν δει αύξηση της αυτονομίας, αλλά εγώ δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο ακόμα. Έτσι και αλλιώς από τη 2η φόρτιση μου βγάζει πάνω από 40 ώρες, άρα έτσι και αλλιώς ευχαριστημένος είμαι.

Το βασικό μου πρόβλημα με το G3 είναι ότι, πέρα από τα διάφορα μικροlags που έχει (σε UI αλλά και σε apps/games) είναι ότι π.χ. στο Antutu βγάζει -τουλάχιστον το δικό μου- τραγικά αποτελέσματα (~26,5Κ περίπου). Κάτι που συνάδει και με την γενικότερη αίσθηση που έχω από το κινητό. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και σαν απόλυτο νούμερο απέχει παρασάγγας ακόμα και από το χειρότερο νούμερο Antutu που έχω δει για G3 γενικότερα (κάπου στα 29Κ νομίζω). Και είναι και το 32αρι, που υποτίθεται έχει ελαφρώς καλύτερα benchmarks. Τι να πω και τι να σκεφτώ....?

Edit: έτρεξα την έκδοση Χ και μου έβγαλε 32800....δηλαδή η "απλή" έκδοση που επιτρέπει το "κλέψιμο" βγάζει λιγότερο ? Μπράβο στην LG που κλέβει στα benchmarks για να βγάζουν χειρότερα αποτελέσματα τα κινητά της :D

Edited by The Ace

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

προσωπικα με μια LG τηλεοραση αγορασμενη απο εξωτερικο, δεν μου την εβαζαν στην εγγυηση στην Ελλαδα....

Ε μα Αυτο είναι το θέμα αν την δεχόταν δεν θα το κάναμε ζήτημα.

Άσχετα αν δεν έχω πρόβλημα τώρα προχωράω άμεσα στην καταγγελία γιατί η όλη διαδικασία παίρνει 1 μήνα

Και για όλες τις ανακρίβειες που ακούστηκαν εδώ μέσα σχετικά την εγγύηση μόλις μίλησα με την επίσημη ΚΡΑΤΙΚΉ γραμμή του καταναλωτή και του εξήγησα ακριβώς το ζήτημα της LG με το να μην δέχεται την εγγύηση για το χρυσό χρώμα. Η κοπέλα εφριξε Και μου ζήτησε να προχωρήσω απευθείας σε καταγγελία . Μου είπε κατά λέξη ότι υποχρεούται να δεχτεί επισκευή. Μέσα στα πλαίσια της νόμιμης εγγύησης και μόνο στην περίπτωση που δεν μπορεί να επισκευαστεί μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση.

Όσοι τώρα δεν πιστεύεται και την γραμμή καταναλωτή ας πιστεύεται την LG Και ας σας λέει ότι πετάει ο γάιδαρος.

Αυτό το θέμα με το service της LG είναι γνωστό και το έχει αναφερθεί πολλές φορές και στο thread του Nexus 5 όπου δέχονται για service μόνο μαύρα 16GB μοντέλα και κανέναν άλλο συνδυασμό. Το ίδιο λέει και για το G3. Μόνο ότι εισάγει η Ελληνική αντιπροσωπεία επισκευάζει. Εμείς μαζί σου είμαστε, αλλά αν δηλαδή πουν ότι δεν το φτιάχνουν τι μπορείς να κάνεις; Και με την καταγγελία αμφιβάλω αν θα ιδρώσει το αφτί τους.

Αυτό το θέμα με το service της LG είναι γνωστό και το έχει αναφερθεί πολλές φορές και στο thread του Nexus 5 όπου δέχονται για service μόνο μαύρα 16GB μοντέλα και κανέναν άλλο συνδυασμό. Το ίδιο λέει και για το G3. Μόνο ότι εισάγει η Ελληνική αντιπροσωπεία επισκευάζει. Εμείς μαζί σου είμαστε, αλλά αν δηλαδή πουν ότι δεν το φτιάχνουν τι μπορείς να κάνεις; Και με την καταγγελία αμφιβάλω αν θα ιδρώσει το αφτί τους.

Κάθε άλλο, κάνοντας τα απαραίτητα και προβλεπόμενα εκ μέρους σου, τα οποία κοινοποιούνται επισήμως στους ενδιαφερόμενους, ιδρώνουν και παραιδρώνουν, αφού δείχνει ότι (α) είσαι διατεθειμένος να το τραβήξεις, (β) ότι γνωρίζεις τα νομικά ή έστω τυπικά κατατόπια, και κυρίως (γ) ότι αποκτάς και νομικό πάτημα αν θες να το τραβήξεις παραπέρα. Αν λοιπόν κάνεις την καταγγελία και είτε δεν απαντήσει όπως οφείλει ο καταγγελόμενος είτε πει μπαρούφες, αμέσως μετά κάνεις το επόμενο βήμα (εξώδικο) με μικρό κόστος, και αν και τότε δεν βρεις άκρη τότε θα πρέπει να πας μέσω της νομικής οδού.

Το ξέρω ότι τα παραπάνω ακούγονται "κάπως", αλλά έτσι είναι το τυπικό και ορθόν του θέματος. Μιλάω εκ πείρας αφού έκανα τα παραπάνω έχοντας απέναντί μου τη Mazda (ΕΛΜΑ) και τελικά προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα (όχι το απολύτως επιθυμητό, αλλά τουλάχιστον δεν μας έγραφαν στα @@@@ τους όπως μέχρι τότε)....

Edited by The Ace

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Κάθε άλλο, κάνοντας τα απαραίτητα και προβλεπόμενα εκ μέρους σου, τα οποία κοινοποιούνται επισήμως στους ενδιαφερόμενους, ιδρώνουν και παραιδρώνουν, αφού δείχνει ότι (α) είσαι διατεθειμένος να το τραβήξεις, (β) ότι γνωρίζεις τα νομικά ή έστω τυπικά κατατόπια, και κυρίως (γ) ότι αποκτάς και νομικό πάτημα αν θες να το τραβήξεις παραπέρα. Αν λοιπόν κάνεις την καταγγελία και είτε δεν απαντήσει όπως οφείλει ο καταγγελόμενος είτε πει μπαρούφες, αμέσως μετά κάνεις το επόμενο βήμα (εξώδικο) με μικρό κόστος, και αν και τότε δεν βρεις άκρη τότε θα πρέπει να πας μέσω της νομικής οδού.

Το ξέρω ότι τα παραπάνω ακούγονται "κάπως", αλλά έτσι είναι το τυπικό και ορθόν του θέματος. Μιλάω εκ πείρας αφού έκανα τα παραπάνω έχοντας απέναντί μου τη Mazda (ΕΛΜΑ) και τελικά προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα (όχι το απολύτως επιθυμητό, αλλά τουλάχιστον δεν μας έγραφαν στα @@@@ τους όπως μέχρι τότε)....

Πολύ ωραία τα λες και καλά κάνεις και το κυνηγάς.

Ο Καταναλωτής ομως δεν θέλει να αποδεικνύει το αυτονόητο, απλώς θέλει να επιλύεται το πρόβλημα του.:)

Μάλλον αυτό δεν κάνει η LG.

Φιλικά Γιώργος

[ATTACH]47750[/ATTACH] άλλη μια.

Ομορφη με καλλιτεχνικες προεκτασεις...

Παντως ενας λογος που υπαρχει καποια αρνητικη κριτικη για τα χρωματα-φωτεινοτητα της οθονης ειναι και η συνειδητη επιλογη της LG για flat UI και πιο ηπια χρωματα. Καλο ειναι να δουμε αντιστοιχες προτασεις-επεμβασεις που θα αλλαξουν δραματικα πιστευω την ουδετερη εικονα που εχουμε μεχρι στιγμης.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

νάτα τα μαντάτα από κορέα μεριά. F460 το τέρας:)

http://www.ebay.co.uk/itm/LG-G3-PRIME-Cat6-F460-PHONE-UNLOCKED-55SNAPDRAGON-805Adreno-42013MP3GB-/131250462244#ht_9886wt_815

φυσικά δεν λέει τώρα η αγορά του λόγω τιμής αλλά σύντομα θα κατέβει σημαντικά. Κάπου έτσι ξεκίνησε και το S5 prime

νάτα τα μαντάτα από κορέα μεριά. F460 το τέρας:)

http://www.ebay.co.uk/itm/LG-G3-PRIME-Cat6-F460-PHONE-UNLOCKED-55SNAPDRAGON-805Adreno-42013MP3GB-/131250462244#ht_9886wt_815

φυσικά δεν λέει τώρα η αγορά του λόγω τιμής αλλά σύντομα θα κατέβει σημαντικά. Κάπου έτσι ξεκίνησε και το S5 prime

900 ευρώπουλα ?? :blink: Sorry που το λέω, αλλά αν έρθουν τώρα οι "ακόλουθοι" (άλλη λέξη θέλω να γράψω αλλά εδώ είμαστε στο myapplephone) της Apple και πουν ξανά για premium υλικά σε ΑΥΤΗ τη τιμή, μάλλον θα τους δώσω ένα -μικρούλι- δίκιο....Ναι μεν top specs και super γαμάτο και δεν συμμαζεύεται, αλλά να έχουμε και μια αίσθηση του μέτρου....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

900 ευρώπουλα ?? :blink: Sorry που το λέω, αλλά αν έρθουν τώρα οι "ακόλουθοι" (άλλη λέξη θέλω να γράψω αλλά εδώ είμαστε στο myapplephone) της Apple και πουν ξανά για premium υλικά σε ΑΥΤΗ τη τιμή, μάλλον θα τους δώσω ένα -μικρούλι- δίκιο....Ναι μεν top specs και super γαμάτο και δεν συμμαζεύεται, αλλά να έχουμε και μια αίσθηση του μέτρου....

δεν θα είναι αυτή η φυσιολογική του τιμή. Θα είναι κάπου 800-900 usd σε μερικές εβδομάδες

Μην συγκρίνετε αυτές τις τιμές. Είναι σαν τα εισιτήρια στην μαύρη αγορά.

πριν λιγο εκανα αναζαητηση και μου βρηκε την 10Ε ειμαι με ελβετικο 32αρι
υπογραφή εκτός ορίων

Μόλις έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε 10e ελβετικό.

Το κινητό είναι πιο γρήγορο πιο φωτεινό με καλύτερη κάμερα, καλύτερη Αυτονομία πιο κρύο, πιο ελαφρύ με μικρότερα bezel και καλύτερο επεξεργαστή.

:D:D:D:D:D:)