galanakop Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Επειδή ακόμα δεν έχουν φέρει το άσπρο σε κάποιο κατάστημα για να το δω από κοντά, είναι τόσο ωραίο (ή λιγότερο/περισσότερο) όσο το γκρι/μαύρο; Και εγώ αυτό θέλω να πάρω αλλά θα το φέρουν στις μεγάλες αλυσίδες προς τα μέσα του μήνα. Γούστα είναι αυτά... Βασικά πρέπει να τα δεις από κοντά για να αποφασίσεις... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Γούστα είναι αυτά... Βασικά πρέπει να τα δεις από κοντά για να αποφασίσεις... Ε αναγκαστικά αυτό θα κάνω. Ευχαριστώ για την απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Μόλις παρέλαβα και εγώ το 32 το χρυσό . Πριν συνεχίσω με root. Κάποιες ερωτήσεις ως καινούριος στην LG. 1.καποιο αντίστοιχο site σαν το sammobile με όλες τις στοκ rom υπαρχει? 2. Το 16 και το 32 παίρνουν την ίδια rom 3.αυτο που παρελαβα έχει την 10a (ευρωπαικο) είναι η τελευταια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Οποίος θέλει να απολαύσει την συσκευή του με μαμισιο λανσερ χωρίς λαγκ και να έχει πιο πολύ σπιρτάδα από το s5 ας κάνει τα παρακάτω δύο απλά πραγματάκια. Πραγματικά αξίζει και βλέπω τεράστια διαφορά. ΕΕνεργοποίηση την λειτουργία developer Mode Εκεί που λέει απενερογοποιησης επικάλυψης υλικού να το τσεκάρει ώστε να χρησιμοποιεί πάντα η gpu για την δημιουργία οθόνης. Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι λίγο πιο πάνω λέει επιλέξτε εκτέλεση. Πατήστε το και από dalvik γυρίστε το σε art. Θα κάνει επανεκκίνηση το κινητό θα ξαναφορτοσει όλα τα προγράμματα και μετά απολαύστε σπιρτάδα. Σε τεστ που έκανα με το s5 που έχω ανοίγουν και φορτώνουν όλα πιο γρήγορα στο g3. Από κάμερα μέχρι εφαρμογές. Το λαγκ θα έλεγα ότι έχει βελτιωθεί κατά 90%!! Περιμένω εντυπώσεις από όσους το δοκιμάσουν. Edit επίσης γυρίστε όπου λέει κλίμακα κινούμενης εικόνας, κλίμακα διάρκειας εικόνας, και κλίμακα διάρκειας κινουμένων σχεδίων της τιμές από 1 που είναι τώρα σε .5x Edited July 7, 2014 by vezyro Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Οποίος θέλει να απολαύσει την συσκευή του με μαμισιο λανσερ χωρίς λαγκ και να έχει πιο πολύ σπιρτάδα από το s5 ας κάνει τα παρακάτω δύο απλά πραγματάκια. Πραγματικά αξίζει και βλέπω τεράστια διαφορά. ΕΕνεργοποίηση την λειτουργία developer Mode Εκεί που λέει απενερογοποιησης επικάλυψης υλικού να το τσεκάρει ώστε να χρησιμοποιεί πάντα η gpu για την δημιουργία οθόνης. Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι λίγο πιο πάνω λέει επιλέξτε εκτέλεση. Πατήστε το και από dalvik γυρίστε το σε art. Θα κάνει επανεκκίνηση το κινητό θα ξαναφορτοσει όλα τα προγράμματα και μετά απολαύστε σπιρτάδα. Σε τεστ που έκανα με το s5 που έχω ανοίγουν και φορτώνουν όλα πιο γρήγορα στο g3. Από κάμερα μέχρι εφαρμογές. Το λαγκ θα έλεγα ότι έχει βελτιωθεί κατά 90%!! Περιμένω εντυπώσεις από όσους το δοκιμάσουν. Edit επίσης γυρίστε όπου λέει κλίμακα κινούμενης εικόνας, κλίμακα διάρκειας εικόνας, και κλίμακα διάρκειας κινουμένων σχεδίων της τιμές από 1 που είναι τώρα σε .5x Εχω ξεκινήσει ήδη την αλλαγή σε αρτ κ περιμένω να ανοίξει να δώσει τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Οποίος θέλει να απολαύσει την συσκευή του με μαμισιο λανσερ χωρίς λαγκ και να έχει πιο πολύ σπιρτάδα από το s5 ας κάνει τα παρακάτω δύο απλά πραγματάκια. Πραγματικά αξίζει και βλέπω τεράστια διαφορά. ΕΕνεργοποίηση την λειτουργία developer Mode Εκεί που λέει απενερογοποιησης επικάλυψης υλικού να το τσεκάρει ώστε να χρησιμοποιεί πάντα η gpu για την δημιουργία οθόνης. Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι λίγο πιο πάνω λέει επιλέξτε εκτέλεση. Πατήστε το και από dalvik γυρίστε το σε art. Θα κάνει επανεκκίνηση το κινητό θα ξαναφορτοσει όλα τα προγράμματα και μετά απολαύστε σπιρτάδα. Σε τεστ που έκανα με το s5 που έχω ανοίγουν και φορτώνουν όλα πιο γρήγορα στο g3. Από κάμερα μέχρι εφαρμογές. Το λαγκ θα έλεγα ότι έχει βελτιωθεί κατά 90%!! Περιμένω εντυπώσεις από όσους το δοκιμάσουν. Edit επίσης γυρίστε όπου λέει κλίμακα κινούμενης εικόνας, κλίμακα διάρκειας εικόνας, και κλίμακα διάρκειας κινουμένων σχεδίων της τιμές από 1 που είναι τώρα σε .5x αυτα τα εχεις κανει στο s5 η μονο στο g3? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 αυτα τα εχεις κανει στο s5 η μονο στο g3? Στο s5 δεν έχω γυρίσει μόνο το αρτ. Όλα τα άλλα τα έχω ίδια. Αύριο θα δοκιμάσω να το γυρίσω και στο s5 και να δω πάλι τι γίνεται. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Σήμερα επικοινώνησα με την LG Η οποία μου ξεκαθάρισε ότι τα χρυσά 16αρια και 32αρια δεν τα καλύπτει η εγγύηση στην Ελλάδα. Επομένως μάγκες προσοχή στο χρώμα που αγοράζετε αν σας ενδιαφέρει η εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Στο s5 δεν έχω γυρίσει μόνο το αρτ. Όλα τα άλλα τα έχω ίδια. Αύριο θα δοκιμάσω να το γυρίσω και στο s5 και να δω πάλι τι γίνεται. α οκ και γω σκέφτομαι να το κανω γιαυτο ρωτησα .:)ειχα ακούσει για κατι ασυμβατότητες σε μερικες εφαρμογες σε αρτ γιαυτο δεν το εχω κανει ακομη .το ειχα δοκιμάσει στο nexus5 και δεν με δουλευε καλα το top eleven τοτε. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Οποίος θέλει να απολαύσει την συσκευή του με μαμισιο λανσερ χωρίς λαγκ και να έχει πιο πολύ σπιρτάδα από το s5 ας κάνει τα παρακάτω δύο απλά πραγματάκια. Πραγματικά αξίζει και βλέπω τεράστια διαφορά. ΕΕνεργοποίηση την λειτουργία developer Mode Εκεί που λέει απενερογοποιησης επικάλυψης υλικού να το τσεκάρει ώστε να χρησιμοποιεί πάντα η gpu για την δημιουργία οθόνης. Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι λίγο πιο πάνω λέει επιλέξτε εκτέλεση. Πατήστε το και από dalvik γυρίστε το σε art. Θα κάνει επανεκκίνηση το κινητό θα ξαναφορτοσει όλα τα προγράμματα και μετά απολαύστε σπιρτάδα. Σε τεστ που έκανα με το s5 που έχω ανοίγουν και φορτώνουν όλα πιο γρήγορα στο g3. Από κάμερα μέχρι εφαρμογές. Το λαγκ θα έλεγα ότι έχει βελτιωθεί κατά 90%!! Περιμένω εντυπώσεις από όσους το δοκιμάσουν. Edit επίσης γυρίστε όπου λέει κλίμακα κινούμενης εικόνας, κλίμακα διάρκειας εικόνας, και κλίμακα διάρκειας κινουμένων σχεδίων της τιμές από 1 που είναι τώρα σε .5x Όλα αυτά μπορούμε να τα κάνουμε και στο g2 η θα έχουμε κανένα πρόβλημα οεο??? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Όλα αυτά μπορούμε να τα κάνουμε και στο g2 η θα έχουμε κανένα πρόβλημα οεο??? Μπορείς, αλλά σε art δε δουλεύει το xposed αν σε ενδιαφέρει, και καταναλώνει και περισσότερη μπαταρία. Ενω υπάρχουν και εφαρμογές που δεν δουλεύουν σωστά. Τα ίδια ισχύουν και στο g3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Οποίος θέλει να απολαύσει την συσκευή του με μαμισιο λανσερ χωρίς λαγκ και να έχει πιο πολύ σπιρτάδα από το s5 ας κάνει τα παρακάτω δύο απλά πραγματάκια. Πραγματικά αξίζει και βλέπω τεράστια διαφορά. ΕΕνεργοποίηση την λειτουργία developer Mode Εκεί που λέει απενερογοποιησης επικάλυψης υλικού να το τσεκάρει ώστε να χρησιμοποιεί πάντα η gpu για την δημιουργία οθόνης. Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι λίγο πιο πάνω λέει επιλέξτε εκτέλεση. Πατήστε το και από dalvik γυρίστε το σε art. Θα κάνει επανεκκίνηση το κινητό θα ξαναφορτοσει όλα τα προγράμματα και μετά απολαύστε σπιρτάδα. Σε τεστ που έκανα με το s5 που έχω ανοίγουν και φορτώνουν όλα πιο γρήγορα στο g3. Από κάμερα μέχρι εφαρμογές. Το λαγκ θα έλεγα ότι έχει βελτιωθεί κατά 90%!! Περιμένω εντυπώσεις από όσους το δοκιμάσουν. Edit επίσης γυρίστε όπου λέει κλίμακα κινούμενης εικόνας, κλίμακα διάρκειας εικόνας, και κλίμακα διάρκειας κινουμένων σχεδίων της τιμές από 1 που είναι τώρα σε .5x Χωρίς τι art με τις άλλες ρυθμίσεις στα δικά μου μάτια πιο γρήγορο το s5. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Μόλις παρέλαβα και εγώ το 32 το χρυσό . Πριν συνεχίσω με root. Κάποιες ερωτήσεις ως καινούριος στην LG. 1.καποιο αντίστοιχο site σαν το sammobile με όλες τις στοκ rom υπαρχει? 2. Το 16 και το 32 παίρνουν την ίδια rom 3.αυτο που παρελαβα έχει την 10a (ευρωπαικο) είναι η τελευταια? Με γεια! Ρίξε μια ματιά εδώ http://lg-firmware-rom.com/ μήπως και είναι κάτι αντίστοιχο. Από διάβασμα και όχι εμπειρία είδα ότι χάνεις τα 16 αν έχεις 32 και περάσεις μια 16. Κι εγώ αυτήν έχω αν διαβάζω σωστά και σύμφωνα με το παραπάνω site βγαίνει αυτό: Model:LGD855 Latest Firmware D85510A_00 Όποιος βγάλει άκρη από εδώ http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history ας φωτίσει και εμάς τους υπόλοιπους. Edited July 7, 2014 by xsad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Χωρίς τι art με τις άλλες ρυθμίσεις στα δικά μου μάτια πιο γρήγορο το s5. Πιστεύω ότι όλη την διαφορά την κάνει το Art. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Με γεια! Ρίξε μια ματιά εδώ http://lg-firmware-rom.com/ μήπως και είναι κάτι αντίστοιχο. . Ναι αλλα να δινεις ετσι ευκολα το imei δεν μου φαινεται και οτι καλυτερο 1.εχει δοκιμασει κανεις το towelroot? 2.Αληθευει οτι στην lg αν εισαι root και κανεις αναβαθμιση firmware τοτε το κινητο brickαρει ? Edited July 8, 2014 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλημερα! Μιλησα χτες με Tech Stores (το βρηκα απο skroutz) και μου ειπαν οτι μπορουν να το παραγγειλουν και σε μια μερα θα ειναι διαθεσιμο το G3 32gb. Εκανα λοιπον Online την παραγγελια. Μετα διαβαζω εδω για την επισημη εισαγωγη οτι θα γινονται επι τοπου αντικαταστασεις κτλ ενω σε ευρωπαικες εισαγωγες δεν θα γινονται, μιλαω με την LG, μου το επιβεβαιωνουν και μου λενε οτι το 32αρι δεν εχει ερθει και δεν εχουν ακομα χρονο (μπορει σε 20 μερες μπορει και σε 2 μηνες ηταν η απαντηση). Περνω λοιπον τηλεφωνο το tech stores, ρωταω αν ειναι της επισημης αντιπροσωπειας και ελληνικη εισαγωγη δλδ, μου λενε ναι. Στελνω και email για να το εχω και γραπτως, αλλα ακομα, 1 μερα μετα, δεν εχω παρει απαντηση. Με περνουν σημερα και μου λενε οτι μολις παρελαβαν και μπορω αυριο να το εχω (ειμαι Πατρα). Ξαναρωταω αν ειναι της επισημης αντιπροσωπειας ή αν ειναι εισαγωγη απο το εξωτερικο και μου λενε οτι ειναι απο εδω. Περων ξανα την LG και δεν μου δινει στοιχεια για το καταστημα και αν οντως ειναι δικο τους λεγοντας μου οτι τα καταστηματα ειναι τα αρμοδια να με ενημερωσουν και οτι πρεπει να δω πανω στην ετικετα αν γραφει GR κτλ. Και ερωτω εγω τωρα, τι κανω ? Γνωριζει κανεις το καταστημα ? Η LG εχει φερει καποια και απλα δεν ενημερωνει ? Και αν δεν ειναι της επισημης αντιπροσωπειας πως το Tech Stores βρηκε μεσα σε μια μερα (αρα δεν το εκαναν αυτοι εισαγωγη ?). Αντιστοιχα ενα αλλο καταστημα που βρηκα στο skroutz και ειναι στο Κιλκις μου ειπε οτι ειναι εισαγωγη και οτι θα εχουν παραλαβει παλι προς Δευτερα. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Κλασικη μπουνταλου LG.Το ιδιο χαλια τα ειχε κανει και με το g2 32αρι (μαλλον χειροτερα γιατι δεν εκανε ποτε την εισαγωγη του). Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλημερα! Μιλησα χτες με Tech Stores (το βρηκα απο skroutz) και μου ειπαν οτι μπορουν να το παραγγειλουν και σε μια μερα θα ειναι διαθεσιμο το G3 32gb. Εκανα λοιπον Online την παραγγελια. Μετα διαβαζω εδω για την επισημη εισαγωγη οτι θα γινονται επι τοπου αντικαταστασεις κτλ ενω σε ευρωπαικες εισαγωγες δεν θα γινονται, μιλαω με την LG, μου το επιβεβαιωνουν και μου λενε οτι το 32αρι δεν εχει ερθει και δεν εχουν ακομα χρονο (μπορει σε 20 μερες μπορει και σε 2 μηνες ηταν η απαντηση). Περνω λοιπον τηλεφωνο το tech stores, ρωταω αν ειναι της επισημης αντιπροσωπειας και ελληνικη εισαγωγη δλδ, μου λενε ναι. Στελνω και email για να το εχω και γραπτως, αλλα ακομα, 1 μερα μετα, δεν εχω παρει απαντηση. Με περνουν σημερα και μου λενε οτι μολις παρελαβαν και μπορω αυριο να το εχω (ειμαι Πατρα). Ξαναρωταω αν ειναι της επισημης αντιπροσωπειας ή αν ειναι εισαγωγη απο το εξωτερικο και μου λενε οτι ειναι απο εδω. Περων ξανα την LG και δεν μου δινει στοιχεια για το καταστημα και αν οντως ειναι δικο τους λεγοντας μου οτι τα καταστηματα ειναι τα αρμοδια να με ενημερωσουν και οτι πρεπει να δω πανω στην ετικετα αν γραφει GR κτλ. Και ερωτω εγω τωρα, τι κανω ? Γνωριζει κανεις το καταστημα ? Η LG εχει φερει καποια και απλα δεν ενημερωνει ? Και αν δεν ειναι της επισημης αντιπροσωπειας πως το Tech Stores βρηκε μεσα σε μια μερα (αρα δεν το εκαναν αυτοι εισαγωγη ?). Αντιστοιχα ενα αλλο καταστημα που βρηκα στο skroutz και ειναι στο Κιλκις μου ειπε οτι ειναι εισαγωγη και οτι θα εχουν παραλαβει παλι προς Δευτερα. Δεν ξέρω να σου πω για το κατάστημα αλλά το ελληνικό G3 με τα 3GB/32GB το πλαίσιο θα το φέρει σε λευκό χρώμα (και μαύρο λογικά) γύρω στα μέσα του μήνα. Αυτό μου είπαν όταν τους ρώτησα μέσω Facebook. Επίσης, το λευκό 16αρι θα έρθει την ίδια περίοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ειδη το κινητο εχει 490 στην εκδοση με τα 16gb.Προβλεπω να εχει την πορεια του g2 με τεραστια πτωση τιμης και θα πουλησει μια χαρα οταν s5/z2 θα εχουν +200 ευρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλύτερα θα ηταν να περίμενετε να φέρει επίσημα η lg τον32αρι και μετά να κάνετε αγορές με σιγουριά. Υπομονή κανα 10 ήμερο. Εγώ δεν θα ρίσκαρα πάντως και δεν την ξανά πατάω οπως αντιστοιχα με το 32αρι g2 που το πήρα και ενώ περίμενα να το φέρει κάποια στιγμη δεν το έφερε ποτε και το σκότωσα οταν το έδωσα αφού χωρίς εγγύηση ηταν. Αδιόρθωτη η lg δυστυχώς. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Φιλε off_d, ζητα τους το serial number και δωστο στην lg να δουν απο που κρατά η σκούφια του κινητού. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Φιλε off_d, ζητα τους το serial number και δωστο στην lg να δουν απο που κρατά η σκούφια του κινητού. Σωστο! Ζητησα IMEI και serial. Το serial δεν το ηθελε η LG. Μονο το IMEI τους κανουν. Μου εδωσαν και τα δυο, περιμενω απαντηση απο LG γιατι λεει δεν εχουν αμεση προσβαση. Παντως απ το καταστημα με διαβεβαιωσαν οτι ειναι ελληνικο, οτι το κουτι τα γραφει ολα στα ελληνικα και εχει και τις ελληνικες ταινιες της LG Electronics Hellas και οτι αν θελω μου στελνουν και email με φωτογραφια του κουτιου!!! Αρα, αν ειναι οντως ετσι, μαλλον η LG ψευδεται. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Σωστο! Ζητησα IMEI και serial. Το serial δεν το ηθελε η LG. Μονο το IMEI τους κανουν. Μου εδωσαν και τα δυο, περιμενω απαντηση απο LG γιατι λεει δεν εχουν αμεση προσβαση. Παντως απ το καταστημα με διαβεβαιωσαν οτι ειναι ελληνικο, οτι το κουτι τα γραφει ολα στα ελληνικα και εχει και τις ελληνικες ταινιες της LG Electronics Hellas και οτι αν θελω μου στελνουν και email με φωτογραφια του κουτιου!!! Αρα, αν ειναι οντως ετσι, μαλλον η LG ψευδεται. Ναι, αφού σου είπαν έτσι από το κατάστημα, λίγο δύσκολο να λένε ανακρίβειες. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Βασικά νομίζω πως δεν έχουν ενημερωθεί σωστά όλοι οι υπάλληλοι της LG. Τα καταστήματα λένε πως προς τα μέσα του μήνα θα έχουν το λευκό 16αρι και το 32αρι σε λευκό και μαύρο και από την LG τη μία λένε πως θα κυκλοφορήσουν όλα μέσα στο καλοκαίρι (το αργότερο μέχρι τέλος Ιουλίου) και την άλλη ότι δεν έχουν επίσημη ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Βασικά νομίζω πως δεν έχουν ενημερωθεί σωστά όλοι οι υπάλληλοι της LG. Τα καταστήματα λένε πως προς τα μέσα του μήνα θα έχουν το λευκό 16αρι και το 32αρι σε λευκό και μαύρο και από την LG τη μία λένε πως θα κυκλοφορήσουν όλα μέσα στο καλοκαίρι (το αργότερο μέχρι τέλος Ιουλίου) και την άλλη ότι δεν έχουν επίσημη ημερομηνία. Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με ενημερωση. Γιατι αλλιως καποια μεγαλα καταστηματα (βλεπε, Πλαισιο) θα ειχαν ηδη παραλαβει 32αρια ακομα και αν το προσωπικο της LG δεν ηταν πληρως ενημερωμενο. Εγω πιστευω οτι εχει κανει καποια κομματια εισαγωγη, κι επειδη ειναι λιγα τα κομματια δεν το λενε επισημα (ή τα εχουν κανει εισαγωγη δοκιμαστικα για να δουν πως θα παει) ... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts