Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά αυτό για την εγγύηση στο 32αρι ξέρεις κανείς τι παίζει.Θα το καλύπτει η LG???

Έμαθα ότι επειδή δεν θα το κάνει επίσημα εισαγωγη η LG Hellas δεν θα υπάρχει και εγγύηση.

Ξέρει κανείς κάτι???

Μια χαρά επίσημη εισαγωγή θα γίνει Νικολα και για το 32αρι σε καμια δεκαριά μέρες...

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά αυτό για την εγγύηση στο 32αρι ξέρεις κανείς τι παίζει.Θα το καλύπτει η LG???

Έμαθα ότι επειδή δεν θα το κάνει επίσημα εισαγωγη η LG Hellas δεν θα υπάρχει και εγγύηση.

Ξέρει κανείς κάτι???

Η LG Hellas θα το φέρει κανονικά. Αν δεν το έφερνε τότε όλες οι μεγάλες αλυσίδες (Πλαίσιο, public κλπ) δε θα το πουλούσαν. Οπότε ναι, θα καλύπτει και το 32αρι. Συγκεκριμένα, το 32αρι θα έρθει προς τα μέσα του μήνα στην Ελλάδα.

Σήμερα το είδα και εγώ στο Πλαίσιο Θεσσαλονίκης.

Η οθόνη του πολύ ωραία σε πού καλό για το χέρι μου μέγεθος.

+1 με τον Ηλία και εγώ ζητώντας μεγάλη οθόνη, αποδεκτό μέγεθος και κάμερα.:)

Φιλικά Γιώργος

Θα το πάρεις τελικά Γιώργο;

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Οταν λετε 32αρι, εννοείται αυτό με 3gb ram?
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Θα το πάρεις τελικά Γιώργο;

Πραγματικά πολύ προβληματισμένος. Από την άλλη θα περιμένω το Σεπτέμβριο να πέσει λίγο και η τιμή και να υπάρχει και μια πιο σαφή εικόνα.

Το κινητό πάντως είναι ερωτεύσιμο.:)

Φιλικά Γιώργος

Οταν λετε 32αρι, εννοείται αυτό με 3gb ram?

Ναι φίλε μου...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ναι φίλε μου...

Οπότε θα περιμένω λίγες μέρες ακομα, γιατί ήμουν έτοιμος να πάρω το find 7.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Η LG Hellas θα το φέρει κανονικά. Αν δεν το έφερνε τότε όλες οι μεγάλες αλυσίδες (Πλαίσιο, public κλπ) δε θα το πουλούσαν. Οπότε ναι, θα καλύπτει και το 32αρι. Συγκεκριμένα, το 32αρι θα έρθει προς τα μέσα του μήνα στην Ελλάδα.

Πήρα τηλέφωνο σήμερα την lg και μου είπαν ότι καλύπτουν την εγγύηση για το 32 αλλά μόνο σε λευκό και μαύρο χρώμα και ΟΧΙ το χρυσό!!!!!!

Καλά οι άνθρωποι είναι γελιοι.

Δεν ισχύει φυσικά κάτι τέτοιο η πανευρωπαϊκή εγγύηση ισχύει κανονικά άσχετα με το τι λένε αυτή . Από την στιγμή που το κινητό είναι αγορασμένο από Ευρωπαϊκή χώρα είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν την εγγύηση σύμφωνα με τον νόμο δεν μπορεί να κάνει η κάθε εταιρεία ότι θέλει.

Πήρα τηλέφωνο σήμερα την lg και μου είπαν ότι καλύπτουν την εγγύηση για το 32 αλλά μόνο σε λευκό και μαύρο χρώμα και ΟΧΙ το χρυσό!!!!!!

Καλά οι άνθρωποι είναι γελιοι.

Δεν ισχύει φυσικά κάτι τέτοιο η πανευρωπαϊκή εγγύηση ισχύει κανονικά άσχετα με το τι λένε αυτή . Από την στιγμή που το κινητό είναι αγορασμένο από Ευρωπαϊκή χώρα είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν την εγγύηση σύμφωνα με τον νόμο δεν μπορεί να κάνει η κάθε εταιρεία ότι θέλει.

Από τη στιγμή που εισάγει μόνο το λευκό και το μαύρο τότε η εγγύηση δε νομίζω να καλύπτει το χρυσό (και τα άλλα χρώματα που δε θα έρθουν στην Ελλάδα) ακόμα και αν κυκλοφορήσουν σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Νομίζω πως το ίδιο ίσχυε και με το Nexus 5 που ήρθε στην Ελλάδα μόνο σε μαύρο. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...

Σημείωση: Ίσως και να εννοούν ότι δεν κάνουν αντικατάσταση σε περίπτωση που η συσκευή είναι ελαττωματική αλλά μόνο την επισκευάζουν! Λογικά ότι ισχύει σε όλα τα smartphones που καλύπτονται από πανευρωπαϊκή εγγύηση.

Από τη στιγμή που εισάγει μόνο το λευκό και το μαύρο τότε η εγγύηση δε νομίζω να καλύπτει το χρυσό (και τα άλλα χρώματα που δε θα έρθουν στην Ελλάδα) ακόμα και αν κυκλοφορήσουν σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Νομίζω πως το ίδιο ίσχυε και με το Nexus 5 που ήρθε στην Ελλάδα μόνο σε μαύρο. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...

Σημείωση: Ίσως και να εννοούν ότι δεν κάνουν αντικατάσταση σε περίπτωση που η συσκευή είναι ελαττωματική αλλά μόνο την επισκευάζουν! Λογικά ότι ισχύει σε όλα τα smartphones που καλύπτονται από πανευρωπαϊκή εγγύηση.

Και αν έχει πρόβλημα με την μπαταρία του χρυσού δεν θα σε καλύψει;

Τι γελοιότητες είναι αυτές.:confused:

Φιλικά Γιώργος

Και αν έχει πρόβλημα με την μπαταρία του χρυσού δεν θα σε καλύψει;

Τι γελοιότητες είναι αυτές.:confused:

Λέω ακριβώς ότι μου είπαν από τη Samsung για την πανευρωπαϊκή εγγύηση, που λογικά το ίδιο θα ισχύει για όλες τις εταιρείες. Τώρα αν η LG κάνει κάτι διαφορετικό δεν ξέρω. Αλλά για να λένε ότι η εγγύηση δεν καλύπτει το χρυσό λογικά εννοούν ότι δεν κάνουν αντικατάσταση. Η αντικατάσταση από όσο ξέρω γίνεται μόνο από την αντιπροσωπεία που εισήγαγε το προϊόν (π.χ. LG Γερμανίας, Αγγλίας κλπ).

Λέω ακριβώς ότι μου είπαν από τη Samsung για την πανευρωπαϊκή εγγύηση, που λογικά το ίδιο θα ισχύει για όλες τις εταιρείες. Τώρα αν η LG κάνει κάτι διαφορετικό δεν ξέρω. Αλλά για να λένε ότι η εγγύηση δεν καλύπτει το χρυσό λογικά εννοούν ότι δεν κάνουν αντικατάσταση. Η αντικατάσταση από όσο ξέρω γίνεται μόνο από την αντιπροσωπεία που εισήγαγε το προϊόν (π.χ. LG Γερμανίας, Αγγλίας κλπ).

Αν με αντικατάσταση εννοείς το doa Ναι αυτό ισχύει. Αντικαταστήση σου κάνει μόνο το κατάστημα που αγόρασες το κινητό και όχι η αντιπροσωπία. Αλλά όσο αφορά την επισκευή με 100% σιγουριά σας λέω ότι πρέπει να την δεκτή. Δεν υπάρχουν χώρες στην εγγύηση , υπάρχει η Ευρώπη. Έστω ότι εγώ δουλεύω στην Γερμανία και αγοράζω ένα κινητό και έρχομαι στην Ελλάδα για το καλοκαίρι.Είναι υποχρεωμένοι να το επισκευασουν σε περίπτωση ζημιάς άσχετα αν το εισάγουν ή όχι .

Αν με αντικατάσταση εννοείς το doa Ναι αυτό ισχύει. Αντικαταστήση σου κάνει μόνο το κατάστημα που αγόρασες το κινητό και όχι η αντιπροσωπία. Αλλά όσο αφορά την επισκευή με 100% σιγουριά σας λέω ότι πρέπει να την δεκτή. Δεν υπάρχουν χώρες στην εγγύηση , υπάρχει η Ευρώπη. Έστω ότι εγώ δουλεύω στην Γερμανία και αγοράζω ένα κινητό και έρχομαι στην Ελλάδα για το καλοκαίρι.Είναι υποχρεωμένοι να το επισκευασουν σε περίπτωση ζημιάς άσχετα αν το εισάγουν ή όχι .

Η απάντησή τους ήταν πως αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή, τότε μόνο την επισκευάζουν και δεν κάνουν αντικατάσταση με καινούρια. Δεν ξέρω αν εννοούσαν το DOA ή/και προβλήματα με την μπαταρία. Όποιος ενδιαφέρεται πάντως να το πάρει σε χρυσό, καλύτερα να ρωτήσει την LG Hellas για περισσότερες διευκρινίσεις γιατί ότι και να λέμε εμείς μπορεί να μην ισχύει.

Παιδιά τελικά θα το επιστρέψω στο ΠΛΑΙΣΙΟ το δικό μου. Το έβαλα αγγελία αλλά με ενημέρωσε ο gpk ή gpk? (τον οποίο ευχαριστώ) ότι δικαιούμαι επιστροφή και πίστωση του ποσού για μελλοντικές αγορές. Μετά λύπης θα αποχωριστώ το ομορφότερο τηλέφωνο που αγόρασα ποτέ, ίσως μελλοντικά το αγοράσω πάλι αν συμβιβαστώ με τις ελλείψεις και αδυναμίες του. Προς το παρών μένω με το S5, το NOTE 3 κλπ.
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Άντε πάλι, τι κουλά είναι αυτά με την εγγύηση! Φέτος το χοντραίνει εν τω μεταξύ, άκου εκεί δεν το καλύπτει λόγω χρώματος.. Ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο στο τέλος γιατί είναι πραγματικά άκυρο

Πρωτότυπο,για σένα,που το πουλάς τόσο γρήγορα. Άλλη φορά να ξέρεις μόνο samsung. Τίποτα άλλο δε σου ταιριάζει.

Ελπίζω να μην μιλάς ειρωνικά .

Edited by apostolidisathan
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Ελπίζω να μην μιλάς ειρωνικά .

Δεν ξέρω αν μιλάει ειρωνικά ή σοβαρά ο φίλος, αλλά απο τη στιγμή που έχεις και το s5, εντελώς αναμενόμενη η επιλογή σου.. Και εγω το ιδιο θα εκανα.. Και εχω θαψει οσο λιγοι το s5 για την εμφάνιση του, το μεγάλο μέγεθος σε σχεση με την οθόνη του. Έπαψα να το βριζω οταν βγήκε το g3 το οποιο είναι χειρότερο στα σημαντικά βασικα ενός κινητου που ειναι οθονη, αλαγκαριστες επιδοσεις, αυτονομία.

σορρυ κιολας sosimple2 kai alextrela , το εχετε δει απο κοντα το g3 ;

Τζάμπα ασχολείσαι φίλε answer13. Στο τέλος θα σου την πουν κιόλας ή θα σου πουν ότι υποστηρίζεις και την LG. Εγώ πάντως σταμάτησα να ασχολούμαι. Όσοι το χρησιμοποιήσαμε και το αγοράσαμε ή θα το αγοράσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, ξέρουμε τα + και - τις συσκευής όπως και όλων των άλλων που κατά τη γνώμη μου τα - των άλλων είναι περισσότερα από τα - του G3.

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άντε πάλι, τι κουλά είναι αυτά με την εγγύηση! Φέτος το χοντραίνει εν τω μεταξύ, άκου εκεί δεν το καλύπτει λόγω χρώματος.. Ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο στο τέλος γιατί είναι πραγματικά άκυρο

Νομίζω πως το ίδιο ίσχυε και για το λευκό Nexus 5...

Ξεκολλατε μερικοι με καθε ευκαιρια να το θαβετε, ολοι εχουμε καταλαβει τα μειονεκτηματα χαρη στα παιδια εδω μεσα και ευχαριστουμε για αυτην την ενημερωση αλλα απο ενα σημειο κ μετα ειναι κουραστικο αυτο που γινεται... Φιλικα παντα...

Ξεκολλατε μερικοι με καθε ευκαιρια να το θαβετε, ολοι εχουμε καταλαβει τα μειονεκτηματα χαρη στα παιδια εδω μεσα και ευχαριστουμε για αυτην την ενημερωση αλλα απο ενα σημειο κ μετα ειναι κουραστικο αυτο που γινεται... Φιλικα παντα...

Χαχα ωραιος.. Ευχαριστουμε για την ενημερωση.

Ερωτηση τα ακουστικα τα δοκιμασε κανεις; αυτα που εδινε το πλαισιο λεω

Ερώτηση σε όσους το πήραν: Έχει θύρα υπερύθρων ώστε να μπορείς να ελέγξεις την τηλεόραση και άλλες συσκευές μέσω κινητού; Όχι ότι είναι κανένα σπουδαίο χαρακτηριστικό απλά ξέχασα να δω στο κατάστημα αν έχει την αντίστοιχη εφαρμογή.