Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μένα δεν λειτουργεί εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα. Αλλά καλομάθαμε μου φαίνεται.:p

Τώρα πάλι το δοκίμασα με όλα τα site από το κινητό μου και μου τα βγαλε κανονικα:D

Για ριξτε του πάλι μια ματιά:worry:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλημερα παιδια.

Υπάρχει διαδικασία για αναβαθμιση απο Β316 σε τελευταια emui 3.1? Θα βγει ΟΤΑ ή υπαρχει developer 3.1?

ειμαι root και εχω πειραγμενο local.prop για να φυγουν τα κινεζικα.

Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Κατεβαζεις την 5.9.1 dev απο το xda το ξερουταρεις και την περνας με 3Κ.Προσωπικά όμως σου προτείνω να περιμένεις να βγει ΟΤΑ από την stable Β316.

Poco F6 Pro 256GB

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τώρα πάλι το δοκίμασα με όλα τα site από το κινητό μου και μου τα βγαλε κανονικα:D

Κατεβαζεις την 5.9.1 dev απο το xda το ξερουταρεις και την περνας με 3Κ.Προσωπικά όμως σου προτείνω να περιμένεις να βγει ΟΤΑ από την stable Β316.

για να μου ερθει ΟΤΑ δεν πρεπει να γυρισω σε στοκ local.prop;

Σε μένα δεν λειτουργεί εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα. Αλλά καλομάθαμε μου φαίνεται.:p

δοκιμάστε το http://www.kimovil.com/ . Εξαιρετικό!

Εμένα μου εμφανίζει όλα τα site χωρίς όμως τις τρέχουσες τιμές.Όπως και να έχει.....μικρό το κακό.

Edited by panoszavra
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Εμένα μου εξαφανίζει όλα τα site χωρίς όμως τις τρέχουσες τιμές.Όπως και να έχει.....μικρό το κακό.

Το Site δεν το έχω ανανεώσει. Τα περισσότερα καταστήματα αλλάξανε θέμα στο Magento τους και πλέον δεν λειτουργεί ο κώδικας. Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν είναι μικρές, αλλά δεν αξίζει μιάς και το Honor 6 έχει κλείσει πάνω από ένα χρόνο κυκλοφορίας και πλέον όσοι ήταν να το αγοράσουν το πράξανε, με ελάχιστες εξεραίσεις.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

δοκιμάστε το http://www.kimovil.com/ . Εξαιρετικό!

Όντως καλό για συγκρίσεις συσκευών, αλλά ενώ έχει αρκετά site για αγορά, παρατηρώ μερικές ελλείψεις καλών και αξιόπιστων eshop. Γενικά όμως πολύ καλό.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

για να μου ερθει ΟΤΑ δεν πρεπει να γυρισω σε στοκ local.prop;

Ναι απ όσο γνωρίζω.

Poco F6 Pro 256GB

καλησπερα κι απο εμενα.

σημερα παρελαβα το H60L02

υπαρχει τροπος να διορθωσουμε το "bug" που εχει η kitkat με την SD χωρις ροοτ γιατι θελω να εγκαταστησω το IGO?

emui 2.3 εχει το τηλ μου.

καλησπερα κι απο εμενα.

σημερα παρελαβα το H60L02

υπαρχει τροπος να διορθωσουμε το "bug" που εχει η kitkat με την SD χωρις ροοτ γιατι θελω να εγκαταστησω το IGO?

emui 2.3 εχει το τηλ μου.

Κάνε την επίσημη αναβάθμιση σε emui 3 και δε θα έχεις θέμα

Παρατηρω οτι ολα τα σχολια απο vickmall ειναι απο Ελληνες, και ολοι εχουν κανει copy-paste τα ιδια 13 "θελω" για την συσκευη.. Δε καταλαβαινω γιατι ζητατε να σβηστουν τα κινεζικα και να βαλουν ελληνικα και και και, αφου και παλι ετσι το κινητο θα κολλαει.

Δεν ειναι καλυτερα να βαλετε μια custom εκδοση, απο τις τοσες καλες που ηδη υπαρχουν;

Παρατηρω οτι ολα τα σχολια απο vickmall ειναι απο Ελληνες, και ολοι εχουν κανει copy-paste τα ιδια 13 "θελω" για την συσκευη.. Δε καταλαβαινω γιατι ζητατε να σβηστουν τα κινεζικα και να βαλουν ελληνικα και και και, αφου και παλι ετσι το κινητο θα κολλαει.

Δεν ειναι καλυτερα να βαλετε μια custom εκδοση, απο τις τοσες καλες που ηδη υπαρχουν;

"θα κολλάει"? "τόσες custom ROM"?

Μάλλον σε άλλο thread άλλης συσκευής θες να γράψεις...

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Επηρεασμενος απο τη xiaomi που η παγκοσμια εκδοση που βαζει εχει χαλια ελληνικα και κολλαει λιγο, οποτε αναγκαζονται και βαζουν custom roms.

Κατι παρομοιο δε γινεται και με την huawei; Δλδ υπαρχει η κινεζικη εκδοση και πανω σε αυτη βαζουν την παγκοσμια για να εχει και ελληνικα, οποτε δημιουργουνται θεματα.

Επηρεασμενος απο τη xiaomi που η παγκοσμια εκδοση που βαζει εχει χαλια ελληνικα και κολλαει λιγο, οποτε αναγκαζονται και βαζουν custom roms.

Κατι παρομοιο δε γινεται και με την huawei; Δλδ υπαρχει η κινεζικη εκδοση και πανω σε αυτη βαζουν την παγκοσμια για να εχει και ελληνικα, οποτε δημιουργουνται θεματα.

Όχι... οι stock ROMs είναι multilang, απλά έχουν κάποια κινέζικα app εκ των οποίων τα περισσότερα γίνονται uninstall.

H ZTE στα Nubia κάνει αυτό που λες.

Edited by VirusPlus

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

Γνωρίζει κάποιος γιατί στην B316 , δεν γίνεται πλέον(τουλάχιστον σε μένα) να κατεβάζουμε μουσική από την εφαρμογή της huawei;

Λύθηκε το πρόβλημα. Ήθελε απλά αναβάθμιση από το App centre του κινητού.:-)

Edited by panoszavra

Καλησπέρα σας :)

Ανέβασε ένας φίλος στο facebook φωτογραφίες τραβηγμένες από το samsung κινητό του (νομίζω Note4) και ήταν σαν να έκανες manual εστίαση με dslr camera ,που θολώνει το υπόλοιπο της φωτογραφίας εκτός από εκεί που κάνεις focus !!

Γίνεται με κάποιο τρόπο,ίσως καποιο προγραμμα και από το honor 6?

Και κάτι ακόμα όσον αφορα την καμερα,δεν έχω βρει πουθενα επιλογή για νυχτερινή λήψη!!ένας φίλος που πήρε το Ρ8 με lollipop είχε την επιλογή στις ρυθμίσεις,όταν πάρουμε και εμείς επιτελους την αναβάθμιση θα υπάρχει και στο δικό μας κινητό?

Ericsson T28/Nokia8210/Nokia6600/Sony Ericsson k800i/Nokia N95/ Samsung Galaxy Sii/Huawei Honor 6:D

Καλησπέρα σας :)

Ανέβασε ένας φίλος στο facebook φωτογραφίες τραβηγμένες από το samsung κινητό του (νομίζω Note4) και ήταν σαν να έκανες manual εστίαση με dslr camera ,που θολώνει το υπόλοιπο της φωτογραφίας εκτός από εκεί που κάνεις focus !!

Γίνεται με κάποιο τρόπο,ίσως καποιο προγραμμα και από το honor 6?

Και κάτι ακόμα όσον αφορα την καμερα,δεν έχω βρει πουθενα επιλογή για νυχτερινή λήψη!!ένας φίλος που πήρε το Ρ8 με lollipop είχε την επιλογή στις ρυθμίσεις,όταν πάρουμε και εμείς επιτελους την αναβάθμιση θα υπάρχει και στο δικό μας κινητό?

Για το πρώτο η ρύθμιση λέγετε Full Focus, για το δεύτερο στη EMUI 3.1 έχει επιλογή για νυχτερινή λήψη.

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Για το πρώτο η ρύθμιση λέγετε Full Focus, για το δεύτερο στη EMUI 3.1 έχει επιλογή για νυχτερινή λήψη.

Χμμ το "Full Focus" ή "Απολυτή εστίαση" όπως είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά,

δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο borelli_13 νομίζω.

Είναι ακόμα καλύτερο! :p Με το "Full Focus" μπορείς να κάνεις focus οπουδήποτε στη φωτογραφία αφού έχει τραβηχτεί.

Επίσης η "βέλτιστη νυχτερινή λήψη" νομίζω έχει προστεθεί και στις τελευταίες EMUI3.0 developer ROMs.

Επισης για το εφε με το focus μπορεις να χρησιμοποιησεις και στο app Google camera την επιλογη εφε εστιασης. Επισης η Google camera βγαζει ωραια πανοραματα ακομα και 360 μοιρων.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

Δλδ τα κινητα εχουν τετοιες δυνατοτητες απο αποψη hardware, αλλα δεν εχουν το καταλληλο μαμισιο software;

Δλδ τα κινητα εχουν τετοιες δυνατοτητες απο αποψη hardware, αλλα δεν εχουν το καταλληλο μαμισιο software;

Σου ξαναλέω πως έχεις λανθασμένη άποψη για το μαμισιο software, πιθανότατα επειδή έχεις διαβάσει μόνο τα σχόλια του vickmall τα οποία δεν είναι από κατόχους του κινητού.

Αν δεν trollαρεις καλύτερα να βγάλεις άποψη από τα σχόλια κατόχων της συσκευής.

Μπορεί να μου δώσει κάποιος την εφαρμογή τηλεκοντρόλ σε .apk; πήρα το p8 και δεν την έχει,είναι εφικτό αυτό που ζητώ;

Μπορεί να μου δώσει κάποιος την εφαρμογή τηλεκοντρόλ σε .apk; πήρα το p8 και δεν την έχει,είναι εφικτό αυτό που ζητώ;

Έχει το P8, iR?