dimathess Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 οι μετρήσεις αλλάζουν γιατι αποφορτίζεται η μπαταρια. αν το βαλεις να φορτιζει,θα δεις οτι ανεβαινει γιατι φορτιζει. Θεμα μπαταριας παντως δεν εχεις. ας δοκμασει και καποιος αλλος ν μας πει γνωμη ανέβασα και δεύτερο screenshot...έχει μεγάλη διαφορά...πάντως το θέμα είναι ότι με τους Κινέζους που έμπλεξα...μάλλον θα ψάξω για service στην Ελλάδα...δεν ξανατραβάω 3 μήνες ταλαιπωρία...άσε που το παίζουν και "Κινέζοι" και τρελαίνομαι..thanks φίλε...το βράδυ θα ανεβάσω screenshots απο την διαχείριση της μπαταρίας, ώρες λειτουργίες οθόνης κ.α. μπας και βγεί κάτι....Μπας και γυρίσω σε καμιά αρχική stable γίνει κάτι; είχα την B307 και πήγε στην B313...αν πάω στις αρχικές, μήπως;;; Παράθεση By all means marry. If you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 To έχουν στα υπόψιν λέει Μακάρι, θα είναι ότι καλύτερο! ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κάποιο changelog??? Επειδή σε λίγες μέρες μου έρχεται.. τι να περάσω?? την stable ή την dev? Δεν έχω πρόσβαση σε pc για να ανεβάσω changelog , οι μεγαλύτερες αλλαγές αφορούν το multitasking πάντως... Dev τρέχω εγώ εδώ και 3 μήνες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εμείς οι stable H60-L12 πότε το βλέπετε για Β314;:D Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Τελικα δεν λειτουργει για το L02 το Kingo root.. Δοκιμασμενο και αποτυχημενο Καταρχην έχεις ξεκλειδωσει τον bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καταρχην έχεις ξεκλειδωσει τον bootloader? Με ξεκλειδωτο bootloader δουλεύει ή ο Chipakias έλεγε οτι να'ναι? Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Αν κατάλαβα καλά για να κάνουμε ρουτ πρώτα πρέπει να ξεκλειδωσουμε τον bootloader μετά να αλλάξουμε recovery και μετα να φλασαρουμε το ρουτ; Χμμ... Δεν παίζει πιο απλός τρόπος; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Με ξεκλειδωτο bootloader δουλεύει ή ο Chipakias έλεγε οτι να'ναι? Χωρίς να θέλω να θίξω κανένα, και βλέποντας και παρελθοντικά post του Chipakia μάλλον καταλήγω στο 2ο :P Αν κατάλαβα καλά για να κάνουμε ρουτ πρώτα πρέπει να ξεκλειδωσουμε τον bootloader μετά να αλλάξουμε recovery και μετα να φλασαρουμε το ρουτ; Χμμ... Δεν παίζει πιο απλός τρόπος; Άμα έπαιζε λες να μπαίναμε στη διαδικασία? :p :p Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount30112015 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Kingo root.. (Εκτός από το root μπορεί να κάνει και unroot στις συσκευές μας, ενώ κατά τη διαδικασία εγκαθιστά και τον ανάλογο driver στον υπολογιστή μας, άρα δε χρειάζεται να κάνουμε σχεδόν τίποτα. Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχουμε ενεργοποιήσει στη συσκευή μας είναι ο "Εντοπισμός σφαλμάτων" (USB debugging) και φυσικά να τη συνδέσουμε στον υπολογιστή μας μέσω USB. Τόσο απλό! Δείτε το εδώ! ) Με ξεκλειδωτο bootloader δουλεύει στο L12!! Δεν το έκανα γιατί δεν χρειάζεται καθώς το τηλ. δουλεύει άψογα σε όλα του, αλλά..και δεν είναι και δικό μου! Όλα τ' άλλα....τα επιστρέφω! ...και λίγα λέω πάλι! Υ.Γ. Το πλαστικό του στις γωνίες όταν δεν είναι καλυμμένο φθείρεται εύκολα και θέλει προσοχή! Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα (σταθερότητας του τηλ. κ.λ.π.) με την αλλαγή μπαταρίας, όταν χρειασθεί! Edited March 16, 2015 by inactiveaccount30112015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Kingo root.. (Εκτός από το root μπορεί να κάνει και unroot στις συσκευές μας, ενώ κατά τη διαδικασία εγκαθιστά και τον ανάλογο driver στον υπολογιστή μας, άρα δε χρειάζεται να κάνουμε σχεδόν τίποτα. Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχουμε ενεργοποιήσει στη συσκευή μας είναι ο "Εντοπισμός σφαλμάτων" (USB debugging) και φυσικά να τη συνδέσουμε στον υπολογιστή μας μέσω USB. Τόσο απλό! Δείτε το εδώ! ) Με ξεκλειδωτο bootloader δουλεύει στο L12!! Δεν το έκανα γιατί δεν χρειάζεται καθώς το τηλ. δουλεύει άψογα σε όλα του, αλλά..και δεν είναι και δικό μου! Όλα τ' άλλα....τα επιστρέφω! ...και λίγα λέω πάλι! Υ.Γ. Το πλαστικό του στις γωνίες όταν δεν είναι καλυμμένο φθείρεται εύκολα και θέλει προσοχή! Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα (σταθερότητας του τηλ. κ.λ.π.) με την αλλαγή μπαταρίας, όταν χρειασθεί! Δεν καταλαβα... το έκανες με Kingo root ΟΛΗ την διαδικασία και σου δούλεψε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Kingo root.. (Εκτός από το root μπορεί να κάνει και unroot στις συσκευές μας, ενώ κατά τη διαδικασία εγκαθιστά και τον ανάλογο driver στον υπολογιστή μας, άρα δε χρειάζεται να κάνουμε σχεδόν τίποτα. Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχουμε ενεργοποιήσει στη συσκευή μας είναι ο "Εντοπισμός σφαλμάτων" (USB debugging) και φυσικά να τη συνδέσουμε στον υπολογιστή μας μέσω USB. Τόσο απλό! Δείτε το εδώ! ) Με ξεκλειδωτο bootloader δουλεύει στο L12!! Δεν το έκανα γιατί δεν χρειάζεται καθώς το τηλ. δουλεύει άψογα σε όλα του, αλλά..και δεν είναι και δικό μου! Όλα τ' άλλα....τα επιστρέφω! ...και λίγα λέω πάλι! Υ.Γ. Το πλαστικό του στις γωνίες όταν δεν είναι καλυμμένο φθείρεται εύκολα και θέλει προσοχή! Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα (σταθερότητας του τηλ. κ.λ.π.) με την αλλαγή μπαταρίας, όταν χρειασθεί! έκανες επανεκκίνηση και μένει το ρουτ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Δεν το έκανα γιατί δεν χρειάζεται καθώς το τηλ. δουλεύει άψογα σε όλα του, αλλά..και δεν είναι και δικό μου! Μήπως να το δοκιμάσεις τότε πρώτα και μετά να μας πεις αν δουλεύει ή όχι? Αν και πολύ αμφιβάλω ότι δουλεύει, αν δουλεύει δεν υπάρχει λόγος να "συντηρώ" το Multi-Tool, απ'οσο θυμάμαι το Kingo ήταν και "καθαρό". Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Προσωπικά 15 φορές που προσπάθησα με Kingo root δεν έγινε απολύτως τίποτα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μήπως να το δοκιμάσεις τότε πρώτα και μετά να μας πεις αν δουλεύει ή όχι? Αν και πολύ αμφιβάλω ότι δουλεύει, αν δουλεύει δεν υπάρχει λόγος να "συντηρώ" το Multi-Tool, απ'οσο θυμάμαι το Kingo ήταν και "καθαρό". Μην κατεβάσεις το tool, θα σφαχτουμε... :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μην κατεβάσεις το tool, θα σφαχτουμε... :D:D Δεν είπα ότι θα το κατεβάσω, αλλά αν βρεθεί άλλος τρόπος για root θα σταματήσω τα updates με τα recoveries που μου "τρώνε" τα clouds μου. Αν τα root softwares βρήκαν άλλον τρόπο να κάνουν root πιθανότατα θα μπορέσω να τον "υιοθετήσω" στο Multi-Tool. -------- Η FullROM 5.3.16 για το L02 από το site της Huawei φαίνεται ναι είναι corrupted. Τσάμπα την ανέβασα, ξανακατεβάζω να δούμε... Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ρε παλικαρια, ειχα αρκετα σμαρτ φοουν στο παρελθον, και επαιζα αρκετα με custom roms/root Κλπ.. Εδω κολλαω πολυ. Προσπαθω να ακολουθησω βημα βημα τις αναλυτικες οδηγιες του φιλου virus, για να κανω ρουτ, απο την πρωτη σελιδα, αλλα δεν τα καταφερνω. Γραφει τα εξης: "Ξεκλείδωμα/Κλείδωμα Bootloader: (Οι οδηγίες στα Αγγλικά είναι εδώ.) Παίρνουμε τον κωδικό ξεκλειδώματος από εδώ." Κατ αρχην δεν μπορω να βρω τον κωδικο ξεκλειδωματος οσο κι αν εχω προσπαθησει. Εχω παει και στο σαιτ του λινκ, αλλα εκει εμφανιζει σαν επιλογη μονο το Η60- L04. Εγω εχω το L02. Εχω δει και κατι βιντεο στο youtube που επεξεργαζεσαι html code στο site, για να εμφανιστει η επιλογη για το L02, αλλα δεν ηθελα να μπερδεψω περισσοτερες απο μια μεθοδους. Προτιμησα να επιμεινω ελληνικα! Επισης δοκιμασα να τρεξω το Multi-tool. Εγκατασταθηκε οκ, εκανε τα απαραιτητα downloads. Στην πρωτη επιλογη που βγαζει "install universal adb drivers", παταω 2+enter για να κανει install, αλλα κλεινει αυτοματως το παραθυρο.. Ισως θα πρεπει να χω περασει πρωτα το CWM.. Αλλα για να το κανω αυτο, δεν θα πρεπει πρωτα να κανω unlock το bootloader? οποτε απο τι φασαρια ακριβως μας γλιτωνει το Multi-tool? Σε μενα τουλαχιστον δεν εγινε σαφες, του τι ακριβως προσφερει, ή με ποια σειρα πρεπει να κανω το καθε πραγμα.. Χωρις παρεξηγηση για την φοβερη δουλεια του φιλου virus. Το σιγουρο ειναι πως εγω δεν καταλαβα σωστα την διαδικασια και μου διαφευγει κατι σημαντικο :p H απλα εχω μπερδεψει τα μπουτια μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Οι drivers είναι για το PC, υπάρχει προβλημα στο installation όντως τώρα που το πες το είδα, Διορθώθηκε. To L02 υπάρχει κανονικά στο link, αρκετά πιο πάνω από το L04, αν και το link που έχω στο Multi-Tool μου ζητάει login βλέπω τώρα, θα το κοιτάξω. [ATTACH]58227[/ATTACH] UPDATE: Μάλιστα...η Huawei ζητάει ID πλέων για πρόσβαση στον οδηγό unlock. Edited March 17, 2015 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Virus είπα να κάνω μια πρόβα πριν μου έρθει το κινητάκι... Τρέχω το bat και μου βγάζει οτί δεν μπορεί να συνδεθεί στο Internet. Έχω malwarebytes και το έχω βάλει στις εξαιρέσεις.. Αν το ανοίξω σαν admin κλείνει αμέσως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Virus είπα να κάνω μια πρόβα πριν μου έρθει το κινητάκι... Τρέχω το bat και μου βγάζει οτί δεν μπορεί να συνδεθεί στο Internet. Έχω malwarebytes και το έχω βάλει στις εξαιρέσεις.. Αν το ανοίξω σαν admin κλείνει αμέσως.. Κι εγώ malwarebytes, δεν χρειάζεται εξαίρεση. Για να τεσταρει την σύνδεση το Multi-Tool κάνει ping την google. ping -n 1 www.google.com Σαν admin δεν τρέχει. Edited March 17, 2015 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Οι drivers είναι για το PC, υπάρχει προβλημα στο installation όντως τώρα που το πες το είδα, Διορθώθηκε. To L02 υπάρχει κανονικά στο link, αρκετά πιο πάνω από το L04, αν και το link που έχω στο Multi-Tool μου ζητάει login βλέπω τώρα, θα το κοιτάξω. [ATTACH]58227[/ATTACH] UPDATE: Μάλιστα...η Huawei ζητάει ID πλέων για πρόσβαση στον οδηγό unlock. Καμια ιδεα για το πως θα αποκτησουμε id, μηπως εχουμε?? Η καποιος αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Θέλει πέρασμα ξανά το μπουτλοουντερ της 5.16.2; λοιπον,κατέβασα την πλήρη έκδοση της 5.2.16 εκανα εξαγωγή το system.img,το πέρασα απο φαστ μπουτ αλλα και πάλι,όταν παω να περάσω το οτα,ΔΕΝ... η πληρης έκδοση της 5.3.16 που ανεβασες στο μεγκα, εχει κατεστραμμένο το αρχείο Edited March 17, 2015 by aplostra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Τελικά,από B307 σε Β313 και παραμένει το πρόβλημα με την μη ύπαρξη επιλογής επιθέτου στην καταχώρηση νέας επαφής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 καλημερα σε ολους. εχω την σκληρη θηκη της nillkin για την πλατη του κινητου και απο μια πτωση εσπασε λιγο στην ακρη (η θηκη). ελεγα να παρω την ιδια παλι. εχει κανεις να προτεινει κατι αντιστοιχο αλλα καλυτερο; επισης αν υπαρχει κανενα link για tempered glass ultimate shield θα το εκτιμουσα. ευχαριστω εκ των προτερων καλημερα σε ολους. εχει κανεις καποιο σχολιο για το ανωτερω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Φίλε μου εγώ πήρα μια θήκη μπρος πίσω από αλι και από αμαζον το ultimate shield... Για την θήκη που είπες από ότι λένε τα παιδιά είναι πολύ καλή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 λοιπον,κατέβασα την πλήρη έκδοση της 5.2.16 εκανα εξαγωγή το system.img,το πέρασα απο φαστ μπουτ αλλα και πάλι,όταν παω να περάσω το οτα,ΔΕΝ... η πληρης έκδοση της 5.3.16 που ανεβασες στο μεγκα, εχει κατεστραμμένο το αρχείο Το είπα και πιο πάνω το αρχείο από την Huawei είναι κατεστραμμένο. Το βρήκα ΟΚ από 4pda και το ανεβάζω πάλι. Η FullROM 5.3.16 για το L02 από το site της Huawei φαίνεται ναι είναι corrupted. Τσάμπα την ανέβασα, ξανακατεβάζω να δούμε... Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 To custom weather widget έφτιαξε με την αναβάθμιση Β313? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts