Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Email στη Huawei Ελλάδας με τα στοιχεία που ζητάνε και την άλλη μέρα τον έχεις τον κωδικό!

Μόλις τους έστειλα, μακάρι να έχεις δίκιο.

Ευχαριστώ!

GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα μου εδωσε ενας φιλος ενα brickaρισμενο Η60-L02 το οποιο κανει bootloop στο λογοτυπο honor android. Εχω κατεβασει την στοκ ρομ για να το κανω επαναφορα σε στοκ κατασταση με fastboot μεθοδο....οπως εδω στις οδηγίες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5721734#post5721734

μετα την διαδικασια παταω τα τρια κουμπια οπως αναφερει ο οδηγος αφου βγαλω το κινητο απο το usb αλλα τιποτα αρχικα εκανε αρκετη ωρα στο λογοτυπο αλλα μετα παλι τα ιδια bootloop και παλι στο Logo....κανεις καποια βοήθεια?

Ξεχασα να αναφερω οτι οταν το βαζω σε λειτουργια fastboot μου γραφει unlocked αρα να υποθεσω οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος....Εψαξα για καποια παρομοια προβληματα αλλα με τις απαντήσεις και τις λυσεις που δοθηκαν εδω δεν μου εφτιαξε δυστυχως.....θα το φορτισω ολο το βραδυ γιατι επεσε η μπαταρία και θα συνεχισω αυριο....επισης να αναφερω οτι το multi tool δεν μου δουλευει ανοιγει και κλεινει απευθειας...δεν ξερω γιατι ...

Edited by gtok34

Ολική επαναφορά σε stock κατάσταση.

1. Κατεβάζεις την τελευταία Full ROM από EMUI, το HuaweiUpdateExtractor και αυτόν τον adb φάκελο.

2. Ξεζιπαρεις την ROM και ανοίγεις το UPDATE.APP με το HuaweiUpdateExtractor.

3. Κάνεις extract το SYSTEM.img και το RECOVERY.img (τα .headers τα σβήνεις μόνο τα .img θες) και τα βάζεις μέσα στον adb φάκελο.

4. Bootαρεις σε fastboot και συνδέει με το PC.

5. Ανοίγεις το cmd.exe από τον adb φάκελο και γράφεις (ή κάνεις copy-paste) τα παρακάτω:

fastboot flash recovery RECOVERY.img

fastboot flash system SYSTEM.img

6. Μετα κάνεις το installation με τα 3 κουμπιά και έχεις επανέλθει πλήρως.

Η παραπάνω διαδικασία είναι full format που σημαίνει πως θα χάθουν data, root κ.τ.λ.π.

Μπορείτε να παραλείψετε το βήμα 6 και αντί αυτού να κάνετε local update ώστε να μην χάσετε data.

το βημα 6 το κανουμε χωρις να εχουμε τον φακελο μεσα στην sd dload/UPDATE.APP??? H πρεπει να υπαρχει για να κανει την εγκατάσταση? Εχω εδω και 2 μερες δεν μπορω να το επαναφερω....Δεν ξερω και αν ειναι κλειδωμενοος ο bootloader h oxi αλλα και να εινει δεν ξερω πως θα βρω τον τριτο αριθμο αφου δεν μπορω μεσα να πατησεω τον κωδικο με την *# για να βρω τον product id......δεν ξερω που να τον βρω αυτον...... δεν βλεπω και κινηση εδω να απαντήσει κανεις κριμα θα παει για πεταμα......

Edited by gtok34

το βημα 6 το κανουμε χωρις να εχουμε τον φακελο μεσα στην sd dload/UPDATE.APP??? H πρεπει να υπαρχει για να κανει την εγκατάσταση? Εχω εδω και 2 μερες δεν μπορω να το επαναφερω....Δεν ξερω και αν ειναι κλειδωμενοος ο bootloader h oxi αλλα και να εινει δεν ξερω πως θα βρω τον τριτο αριθμο αφου δεν μπορω μεσα να πατησεω τον κωδικο με την *# για να βρω τον product id......δεν ξερω που να τον βρω αυτον...... δεν βλεπω και κινηση εδω να απαντήσει κανεις κριμα θα παει για πεταμα......

Για αρχή Εάν μπεις σε fastboot mode και γράφει ότι είναι unlocked τότε είναι.

Δεύτερον Πρέπει να μάθεις ποια ΡΟΜ είχε όταν μπρικαρε Επειδή εάν προσπαθείς να του περάσεις lollipop ενώ είχε marshmallow μη περιμένεις να επανέλθει.

Τέλος,Ναι Πρέπει να έχεις στην sd card και στον φάκελο dload τη ΡΟΜ που του πέρασες μέσω fastboot.

Poco F6 Pro 256GB

Ευχριστω για την απαντηση ειχε Lollipop μεσα. Μετα απο πολυ κοπο και χρονο...Βρηκα μια μεθοδο επι πληρωμής με credit αυτή εδω. https://www.dc-unlocker.com/DC-Phoenix-flash-repair-tutorial με την οποια κατι εγινε τελικως. Περασα την Β535 μεσα δουλευει πλεον το τηλεφωο αλλα μολις το βγαζω απο την usb η τον φορτιστή ενω δειχνει οτι η μπαταρία ειναι στο 65% σβήνει αμέσως. Δεν ξερω αν ειναι προβλημα μπαταρίας....και αν παρουσιάστηκε ξανα σε καποιο κάτοχο αυτο το προλημα....Παντως τωρα εχω μια καθαρη ρομ εστω και με μια μπαταρία ισως λυθει....Εκτος και αν δεν ειναι θεμα μπαταριας....και γνωριζετε κατι αλλο.

Ευχριστω για την απαντηση ειχε Lollipop μεσα. Μετα απο πολυ κοπο και χρονο...Βρηκα μια μεθοδο επι πληρωμής με credit αυτή εδω. https://www.dc-unlocker.com/DC-Phoenix-flash-repair-tutorial με την οποια κατι εγινε τελικως. Περασα την Β535 μεσα δουλευει πλεον το τηλεφωο αλλα μολις το βγαζω απο την usb η τον φορτιστή ενω δειχνει οτι η μπαταρία ειναι στο 65% σβήνει αμέσως. Δεν ξερω αν ειναι προβλημα μπαταρίας....και αν παρουσιάστηκε ξανα σε καποιο κάτοχο αυτο το προλημα....Παντως τωρα εχω μια καθαρη ρομ εστω και με μια μπαταρία ισως λυθει....Εκτος και αν δεν ειναι θεμα μπαταριας....και γνωριζετε κατι αλλο.

Το είχα πάθει και γω. Αλλάζεις μπαταρία και χεις καινούργιο τηλέφωνο φίλε μου.:D

Poco F6 Pro 256GB

[/color]

Φιλε μου καλημερα, ποια επιλογη ακριβως επελεξες στο dc γιατι κ εμενα μπρικαρισε το κινητο γιατι εκανα λαθος κατα την αναβαθμιση.. Το θεμα ειναι οτι δεν είχα το product id γιατι εχω κλειδωμενο bootloader οποτε δεν μπορω να χρησιμοποιήσω κανενα απο τα εργαλεια απο εδω.

Ευχαριστω

[/color]

Φιλε μου καλημερα, ποια επιλογη ακριβως επελεξες στο dc γιατι κ εμενα μπρικαρισε το κινητο γιατι εκανα λαθος κατα την αναβαθμιση.. Το θεμα ειναι οτι δεν είχα το product id γιατι εχω κλειδωμενο bootloader οποτε δεν μπορω να χρησιμοποιήσω κανενα απο τα εργαλεια απο εδω.

Ευχαριστω

Καλημερα

εγω εκανα αυτα ακριβως που λεει εδω την πρωτη μέθοδο....Βεβαια δεν μου δουλεψε το 2ο βημα και εκανα το εξής μετα το πρωτο βημα αφου το κινητο επανήλθε πιστευω οτι δεν ειχε περαστει σωστα η rom. Οποτε εκανα την μεθοδο των 3κουμπιών και περαστηκε απο πανω μια και καλη η B535. To θεμα με το δικο μου ομως ήταν οτι ηταν ξεκλείδωτο το bootloader. Δεν ξερω αν υπαρχει καπου εδω να μπορει να ξεκλειδωσει η το κανει και αυτοματα μονο του κατα την διαδικασία. Αν ολοκληρωθει σωστα θα πρεπει στο τελος να σου γραψει ΟΚ . Μπορει να χρειαστει να το κανεις δυο φορες αλλα προσπάθησε το.

Υποψιν θελει πρωτα να αγορασεις Credits για να σε αφησει να κανεις την διαδικασια.

εσυ δοκιμασε και τα δυο βηματα πρωτα αν δεν σου δουλεψει το 2ο βημα γιατι εμενα μου εβγαζε τον κυκλο και σταματαγε στο 90% .....μετα κανε με τα 3 κουμπια βαλε δηλαδη την ρομ UPDADA.APP μεσαα στον φακελο dload και ακολουθα την διαδικασία οπως την εχει στην πρωτη σελιδα εδω.

Edited by gtok34

Καλημερα

εγω εκανα αυτα ακριβως που λεει εδω την πρωτη μέθοδο....Βεβαια δεν μου δουλεψε το 2ο βημα και εκανα το εξής μετα το πρωτο βημα αφου το κινητο επανήλθε πιστευω οτι δεν ειχε περαστει σωστα η rom. Οποτε εκανα την μεθοδο των 3κουμπιών και περαστηκε απο πανω μια και καλη η B535. To θεμα με το δικο μου ομως ήταν οτι ηταν ξεκλείδωτο το bootloader. Δεν ξερω αν υπαρχει καπου εδω να μπορει να ξεκλειδωσει η το κανει και αυτοματα μονο του κατα την διαδικασία. Αν ολοκληρωθει σωστα θα πρεπει στο τελος να σου γραψει ΟΚ . Μπορει να χρειαστει να το κανεις δυο φορες αλλα προσπάθησε το.

Υποψιν θελει πρωτα να αγορασεις Credits για να σε αφησει να κανεις την διαδικασια.

εσυ δοκιμασε και τα δυο βηματα πρωτα αν δεν σου δουλεψει το 2ο βημα γιατι εμενα μου εβγαζε τον κυκλο και σταματαγε στο 90% .....μετα κανε με τα 3 κουμπια βαλε δηλαδη την ρομ UPDADA.APP μεσαα στον φακελο dload και ακολουθα την διαδικασία οπως την εχει στην πρωτη σελιδα εδω.

Πρεπει δηλαδη να περασω πρωτα την ρομ στην sd γιατι το εκανα αυτο με τα τρια κουμπια ελπιζοντας να βρει το backup αλλα σταματαει στο 5%. Μετα δοκιμασα κ με το vol+ και μου βγαζει κατι επιλογες στα κινεζικα, πηρα τηλ την Huawei Ελλαδας μου ειπαν αυτη τη μεθοδο, τους ζητησα να μου δωσουν τον κψδικο bootloader αλλα ηθελαν εκτος απο imei και S/N το product ID ή to Build No. Ξερει κανεις που μπορω να τα βρω με κλειστο το κινητο

Πρεπει δηλαδη να περασω πρωτα την ρομ στην sd γιατι το εκανα αυτο με τα τρια κουμπια ελπιζοντας να βρει το backup αλλα σταματαει στο 5%. Μετα δοκιμασα κ με το vol+ και μου βγαζει κατι επιλογες στα κινεζικα, πηρα τηλ την Huawei Ελλαδας μου ειπαν αυτη τη μεθοδο, τους ζητησα να μου δωσουν τον κψδικο bootloader αλλα ηθελαν εκτος απο imei και S/N το product ID ή to Build No. Ξερει κανεις που μπορω να τα βρω με κλειστο το κινητο

Εγω εβγαλα την καρτουλα και την περασα με ενα card reader μεσα αλλα πρωτα εκανα την μεθοδο 1 οπως σου ειπα. Νομιζω αν δεν το εχεις κρατημενο το product id απο πριν δεν μπορεις να το βρεις....Δοκιμασε ομως την μεθοδο του phoenix Dc και μετα δες τι θα σου βγαλει στο τελος αφου παρεις credit. Εμενα δουλεψε μονο αυτη η μεθοδος ....Οτι αλλη μεθοδος συμφωνα με την πρωτη σελιδα και να εκανα αστοχησε. Μετα επειδη δεν δουλεψε το δευτερο βημα που γραφει για την upgarde method εκανα με τα τρια κουμπια αλλα ειχε ηδη το κινητο ανοιξει μετα το βημα 1 και δουλεψε στην ρομ που εβαλα.....

Μετά την αλλαγή μπαταρίας κ αφού δούλεψε μία βδομάδα άψογα, αρχίζει και ανεβάζει θερμοκρασία κ σβήνει, η μπαταρία είναι atl, γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Εγω εβγαλα την καρτουλα και την περασα με ενα card reader μεσα αλλα πρωτα εκανα την μεθοδο 1 οπως σου ειπα. Νομιζω αν δεν το εχεις κρατημενο το product id απο πριν δεν μπορεις να το βρεις....Δοκιμασε ομως την μεθοδο του phoenix Dc και μετα δες τι θα σου βγαλει στο τελος αφου παρεις credit. Εμενα δουλεψε μονο αυτη η μεθοδος ....Οτι αλλη μεθοδος συμφωνα με την πρωτη σελιδα και να εκανα αστοχησε. Μετα επειδη δεν δουλεψε το δευτερο βημα που γραφει για την upgarde method εκανα με τα τρια κουμπια αλλα ειχε ηδη το κινητο ανοιξει μετα το βημα 1 και δουλεψε στην ρομ που εβαλα.....

Έτσι ακριβως εγινε κ σε μενα τελικα. Εκανα το πρωτο βημα ανοιξε πηγα για το 2ο αλλα τιποτα. Οποτε θα περασω κ εγω στην καρτα την ρομ να το ξανακανω με τα 3 κουμπια γιατι μου εχει καταλαβει 12 γιγα απο τα 16 μονο η ρομ... Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια

Έτσι ακριβως εγινε κ σε μενα τελικα. Εκανα το πρωτο βημα ανοιξε πηγα για το 2ο αλλα τιποτα. Οποτε θα περασω κ εγω στην καρτα την ρομ να το ξανακανω με τα 3 κουμπια γιατι μου εχει καταλαβει 12 γιγα απο τα 16 μονο η ρομ... Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια

Τιποτα και μενα αλλοι με βοηθησαν γιαυτο ειναι τα forum....καιι οι κοινότητες. Να σε καλα.....

Εγω απλα τωρα εχω και θεμα μπαταριας δηλαδη οταν το βγαζω απο το ρευμα η την usb θυρα μου σβηνει. Εχω παραγγειλει μπαταρία και περιμενω. Οταν το κανεις πες μου τα αποτελεσματα σου και αν σου δουλεψαν ολα καλα.

Χαιρετω την παρέα μετα από αρκετό καιρο. Δυστυχώς μετά από σχεδόν 3 χρόνια συμβίωσης με το κινητό και λόγω αγοράς νέου θα προωθηθεί στη συζυγο που το γλυκοκοιτάζει πως και πως από την ημέρα που το αγόρασα. Το κινητό ακόμα και σήμερα δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα (ούτε καν γρατσουνιά) . Σε αυτο τον καιρό αλλάξα αρκετές rom όλες σχεδόν developer και αυτη τη στιγμή είμαι με την 6.12.16 αλλά λέω να περάσω πάλι την Β316 μιας που θυμάμαι ότι εκείνη ήταν απροβλημάτιστη και με την καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας.

Θα μπορούσε κάποιος να δώσει μία προχειρη επανάληψη τα βήματα για να πάμε απο dev6.12.16 σε Β316 να γλυτώσουμε λίγο χρόνο ?

Ευχαριστώ

Τιποτα και μενα αλλοι με βοηθησαν γιαυτο ειναι τα forum....καιι οι κοινότητες. Να σε καλα.....

Εγω απλα τωρα εχω και θεμα μπαταριας δηλαδη οταν το βγαζω απο το ρευμα η την usb θυρα μου σβηνει. Εχω παραγγειλει μπαταρία και περιμενω. Οταν το κανεις πες μου τα αποτελεσματα σου και αν σου δουλεψαν ολα καλα.

Ξεκινησα την δαδικασια με τα τρια κουμπια αλλα εχει μεινει εδώ κ μιση ωρα στο 90% κ δε κουνιεται κ σε εσενα ετσι εκανε ή πεχτηκε καποιο λαθος? Μετα την εγκατασταση αν τελικα γινει θα μπορεσω να κανω καποια αναβαθμιση ή όχι?

Ξεκινησα την δαδικασια με τα τρια κουμπια αλλα εχει μεινει εδώ κ μιση ωρα στο 90% κ δε κουνιεται κ σε εσενα ετσι εκανε ή πεχτηκε καποιο λαθος? Μετα την εγκατασταση αν τελικα γινει θα μπορεσω να κανω καποια αναβαθμιση ή όχι?

Αυτο σε μενα το εκανε στο 2ο βημα της μεθοδου 1 οπως ανεφερα. Ισως θελει να βαλεις καποια αλλη ρομ. Προσεξε να ειναι ιδιας εκδοσης android με αυτη που ειχες τελευταιαια πχ αν ειχες lolipop θα βαλεις μια lolipop... Εγω εβαλα την b535 και την πηρε....Αλλα και η διαιδικασια με το phoenix dc το προγραμματακι και μετα τα 3 κουμπια ηταν ιδια ρομ....Δοκιμασε την b535 που σε μενα δουλεψε.

Αυτο σε μενα το εκανε στο 2ο βημα της μεθοδου 1 οπως ανεφερα. Ισως θελει να βαλεις καποια αλλη ρομ. Προσεξε να ειναι ιδιας εκδοσης android με αυτη που ειχες τελευταιαια πχ αν ειχες lolipop θα βαλεις μια lolipop... Εγω εβαλα την b535 και την πηρε....Αλλα και η διαιδικασια με το phoenix dc το προγραμματακι και μετα τα 3 κουμπια ηταν ιδια ρομ....Δοκιμασε την b535 που σε μενα δουλεψε.

Τελος καλο ολα καλα τελικα. Απλα στον φακελο dload που εβαλα στη καρτα ξεχασα να σβησω τα αλλα αρχεια κ να αφησω μονο το update. Με το που τα εσβησα εγινε κανονικα. Τωρα εχω 5.1 με 6.2.1 μεσα. Τωρα αν βαλω το update απο το emui 4 θα το παρει ή θα μου ξανακρασαρει, ιδου η απορία. Χαχχαχαχα. Και παλι ευχαριστω

καλησπερα παιδιά

Μετα απο καιρο ειπα να ξανα ασχοληθω λιγο με το κινητακι αφου εχει αρχισει και μου σβηνει στο ξεκαρφωτο πολυ συχνα...

Ειμαι στην Β317...Υπάρχει καμια καλή αναβαθμιση ωστε να προχωρησω?Θα πρεπει να προσεξω κατι?Εχω κανει μονο 2 ή 3 αναβαθμισεις και οι 2 με local update...ένας απο τους λόγους εκτός το οτι σβηνει βεβαια που ειναι και το πιο σημαντικο ειναι και για να παιζω και κανα game στο messenger με φιλους,αφου με την Β317 μου λεει σχεδον σε ολα τα παιχνιδια οτι εχω παλιό android:p:lol:

Ericsson T28/Nokia8210/Nokia6600/Sony Ericsson k800i/Nokia N95/ Samsung Galaxy Sii/Huawei Honor 6:D

Τελος καλο ολα καλα τελικα. Απλα στον φακελο dload που εβαλα στη καρτα ξεχασα να σβησω τα αλλα αρχεια κ να αφησω μονο το update. Με το που τα εσβησα εγινε κανονικα. Τωρα εχω 5.1 με 6.2.1 μεσα. Τωρα αν βαλω το update απο το emui 4 θα το παρει ή θα μου ξανακρασαρει, ιδου η απορία. Χαχχαχαχα. Και παλι ευχαριστω

δεν ξερω δοκιμασε το πολυ πολυ θα βαλεις και παλι την παλια. η emui 4 ειναι android 6? Εγω το μονο που παρατηρησα το ειχα τωρα ειναι οτι δεν εχει playstore μεσα. Αν το κανεις πες μου για να ξερω οτι τα καταφερες να το δοκιμασω.

Από που έχετε αγοράσει μπαταρία κ είστε ευχαριστημένοι; Ενδιαφέρομαι για αλλαγή της υπάρχουσας, αν είναι από Ελλάδα ακόμα καλύτερά.

Καλημέρα

να πω και εγώ πως πρόσφατα άλλαξα μπαταρία και εγώ...

αυτές οι διπλές ταινίες που δίνουν στο ebay μάλλον δεν κολλάνε τίποτα...

με το πρώτο ξεκολλάνε πάλι.

τελικά την δουλειά μου την έκανα με διπλή ταινία από αυτές του praktiker για συσκευασίες, την οποία την έκοψα εγώ σε λεπτές (και πολλές) λωρίδες.

Μετά την αλλαγή μπαταρίας έχω δοκιμάσει 2-3 διπλής όψης, χωρίς αποτέλεσμα, διότι κάποιες που έκαναν δουλειά ήταν χοντρές με αποτέλεσμα να εξέχει το καπάκι. Άλλες από ebay ήταν λεπτές, εφάρμοζαν σωστά, αλλά όταν ζεσταίνεται το κινητό ξεκολλάνε.

Μπορείς να γράψεις ποια ταινία ακριβώς από το praktiker σου έκανε την δουλειά ή να ανεβάσεις κάποια photo της;

Μετά την αλλαγή μπαταρίας έχω δοκιμάσει 2-3 διπλής όψης, χωρίς αποτέλεσμα, διότι κάποιες που έκαναν δουλειά ήταν χοντρές με αποτέλεσμα να εξέχει το καπάκι. Άλλες από ebay ήταν λεπτές, εφάρμοζαν σωστά, αλλά όταν ζεσταίνεται το κινητό ξεκολλάνε.

Μπορείς να γράψεις ποια ταινία ακριβώς από το praktiker σου έκανε την δουλειά ή να ανεβάσεις κάποια photo της;

Δεν έχω φοτο να βάλω φίλε μου. μια απλή ταινία είναι διπλής, άσπρη που βρήκα στο σπίτι.

είναι θέμα πάντως το ξεκόλλημα. δεν το περίμενα πάντως.

Καλημέρα

Γνωρίζει κάποιος πως αλλάζουμε το παραθυράκι (μέγεθος) της smart cover ?

όταν κλείνει φαίνεται λίγο μικρότερο σε μέγεθος από το παράθυρο της θήκης.

επίσης να ρωτήσω root στην συγκεκριμμένη ΡΟΜ ? με twrp?

Β860 L-12

Παρηγγηλα απο σκρουτζομαγαζο μπαταρια της huawei και μου ηρθε μπαταρια χωρις μαρκα και αντι για li-po που εχουμε ηρθε li-ion τι λετε να κανω; να την βαλω πανω η θα εχω προβληματα;