phpscript Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Πολλα τα λεφτα Αρη.... Ελπιζω να το αξιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 καλά ακόμα περιμένετε να βγει stable;; δεν πρόκειται και το έχω ξαναπει μήνες τωρα Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :) Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk έδω ένα χρόνο ακόμα να φτιάξουν να ανάβει το led όταν έρχεται μήνυμα στο viber...θέλουμε και stable;; με τίποτα για μένα....αλλά μια χαρά το χρησιμοποιώ το κινητό δύο χρόνια τώρα για μένα είναι κορυφαίο Και εγω αυτο βλεπω. Stable δεν βγαινει. Ενα αρχαριο προγραμματιστη θα αφησαν να κανει dev και οι υπολοιποι ηγαν σε αλλα νεοτερα κινητα. Κριμα. Xiaomi το επομενο με ελληνικη ρομ τις ίδιες βλακείες έκανε η Huawei και στο honor 3c .πάνω που είχα πει τότε για πάντα Huawei είδα τις βλακείες που έκανε στο software και πλέον κατέληξα στο ποτέ πια Huawei.μακρυά και αγαπημένοι Αφού μας γράφει στις εκκλήσεις μας για διόρθωση των bugs. Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Παιδιά εγώ μετά από 1.5 χρόνο το έδωσα. Ακόμα δεν έχω συνιθίσει μακριά του. Εξαιρετικό κινητό, ήθελε λίγο παραπάνω προσοχή με το λογισμικό. Επόμενος σταθμος Xiaomi RN3 Pro, κυρίως λόγω τιμής και ως παλιό αρρωστάκι, κάθε μέρα άλλη ρομ μέχρι να βρεθεί το τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Παιδιά εγώ μετά από 1.5 χρόνο το έδωσα. Ακόμα δεν έχω συνιθίσει μακριά του. Εξαιρετικό κινητό, ήθελε λίγο παραπάνω προσοχή με το λογισμικό. Επόμενος σταθμος Xiaomi RN3 Pro, κυρίως λόγω τιμής και ως παλιό αρρωστάκι, κάθε μέρα άλλη ρομ μέχρι να βρεθεί το τέλειο. Και ούτε πρόκειται να συνηθίσεις μακριά του. Dual sim full active και ξεχωριστή θέση για sd;:D Δύο φορές το έχω πάρει και με βλέπω για τρίτη..:wacko: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Και ούτε πρόκειται να συνηθίσεις μακριά του. Dual sim full active και ξεχωριστή θέση για sd;:D Δύο φορές το έχω πάρει και με βλέπω για τρίτη..:wacko: πω πω σταματα και μετανιωνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Κατεβασε την εφαρμογη hola vpn απο το play store, βρες την εφαρμογη θεματα , επελεξε ως χωρα την σιγκαπουρη και μετα ανοιξε την μεσα απο το hola. Ισως ετσι δουλεψει. Κινεζος. Aliexpress Μηπως μπορεις να μου δωσεις δ/νση; Επισης μήπως ξερει κανεις που μπορω να βρω touch smart μεμβρανη γιατι μου εσπασε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ερώτηση , άμα αλλάξω μπαταρία πρέπει να εγκαταστήσω πάλι ρομ; Χάνει τα δεδομένα που είχα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Rom δεν χανει. Τα δεδομενα παρτα backup οι πιο πολλοι δεν τα εχασαν παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Μηπως μπορεις να μου δωσεις δ/νση; Επισης μήπως ξερει κανεις που μπορω να βρω touch smart μεμβρανη γιατι μου εσπασε; Οταν λες δ/νση τι ακριβως εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 (edited) καλησπερα ειμαι αναμεσα σε ενα Huawei Honor 6 (H60-L12) 32gb και ενα Xiaomi Redmi Note 3 32GB 3gb RAM.... πολυ μπερδεμα...εχετε να προτηνετε ? προηγουμενο τηλεφωνο νοτε 2 ζαχαρωνα και το p9 lite αλλα εχει sar 1,5 και λεω να το αποφυγω... Edited October 10, 2016 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 καλησπερα ειμαι αναμεσα σε ενα Huawei Honor 6 (H60-L12) 32gb και ενα Xiaomi Redmi Note 3 32GB 3gb RAM.... πολυ μπερδεμα...εχετε να προτηνετε ? προηγουμενο τηλεφωνο νοτε 2 ζαχαρωνα και το p9 lite αλλα εχει sar 1,5 και λεω να το αποφυγω... Γνώμες για το Honor 6 στο παρόν θέμα. Για σύγκριση ανάμεσα στα δύο, άνοιξε καινούργιο θέμα εδώ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Γνώμες για το Honor 6 στο παρόν θέμα. Για σύγκριση ανάμεσα στα δύο, άνοιξε καινούργιο θέμα εδώ;)μην ανοιξω ολοκληρο θεμα για μια ερωτηση..κριμα ειναι :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Note 3 pro international Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Οταν λες δ/νση τι ακριβως εννοεις? καλημερα,εννοω απο πιο μαγαζι το πηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Note 3 pro international Προδότηηηηηηη:lol::lol::lol: Να φύγετε κύριε να πάτε αλλού.:lol: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Προδότηηηηηηη:lol::lol::lol: Να φύγετε κύριε να πάτε αλλού.:lol: χαχαχαχαχα. Μακαρι να ειχα την δυνατότητα με εσκασε η huawei με τα bug. κριμα γιατι ειναι πολυ ποιοτικό κινητο και το αγαπησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Opa2016 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) Δυο χρόνια συμπλήρωσα με την αρχική μπαταρία του κινητού! Παρήγγειλα καινούργια αυτήν https://it.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-NOHON-Battery-High-Capacity-3000mAh-3100mAh-For-Huawei-Honor-6-Replacement-Bateria-Best/32713617148.html και μόλις θα έρθει θα προσπαθήσω να την περάσω... κινητάρα με όλη την σημασία της λέξης.......έτοιμη να περάσει Νοug! κανένα πρόβλημα και ποτέ ρουταρισμένη! Απόλαυση μικρών διαστάσεων με ελληνικά όταν κάποιοι άλλοι ακόμη ψάχνονται...! Αν όμως κάποιος το θέλει ..βλέπει xe.gr Edited October 11, 2016 by Opa2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 χαχαχαχαχα. Μακαρι να ειχα την δυνατότητα με εσκασε η huawei με τα bug. κριμα γιατι ειναι πολυ ποιοτικό κινητο και το αγαπησα... Redmi 1s - Mi3 - Mi4 - Mi5 - Redmi note 2 - Redmi note 3 - Redmi note 3 pro .Αυτά τα λίγα μόνο περάσανε από τα χέρια μου και δεν υπήρξε συσκευή που να μην έχει κάθε βδομάδα κάποιο bug η Rom ή ακόμα χειρότερα ανάκληση αυτής .Το μόνο που με ξενέρωσε στο Honor 6 ήταν ότι μετά την Β317 είχε θέμα με τις ειδοποιήσεις στο Viber (που δε το διορθωσανε ποτέ) και με το που έκλεισε χρόνο τα παίξε η μπαταρία του και στις δύο συσκευές που πήρα. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Είμαι με 18% μπαταρία και ξαφνικά σβήνει...Γιατροί μου,τι συμβαίνει στο 20 μηνο hοnορακι μου,που φοράει την Β860?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Είμαι με 18% μπαταρία και ξαφνικά σβήνει...Γιατροί μου,τι συμβαίνει στο 20 μηνο hοnορακι μου,που φοράει την Β860?? Και μένα από τότε που πήγα σε ΜΜ και μάλιστα άλλαξα μπαταρία πριν 8 μήνες. Αν είναι να αλλάζουμε μπαταρία μία φορά το χρόνο αντίο ζωή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Και μένα από τότε που πήγα σε ΜΜ και μάλιστα άλλαξα μπαταρία πριν 8 μήνες. Αν είναι να αλλάζουμε μπαταρία μία φορά το χρόνο αντίο ζωή Άρα..ζούμε μ'αυτό..Με τη καινούργια μπαταρία πώς τα βλέπεις; Υ.Γ.το επόμενο κινητό θα με μπαταρία που βγαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Άρα..ζούμε μ'αυτό..Με τη καινούργια μπαταρία πώς τα βλέπεις; Υ.Γ.το επόμενο κινητό θα με μπαταρία που βγαίνει... Το κινητό το χα αγοράσει Δεκέμβρη του 14 μπαταρία απίστευτη, σταδιακά μετά από κάνα 8 μηνο άρχισε να πέφτει ώσπου πέρσι το Γενάρη χαιρέτησε, έβαλα καινούργια ήταν σαν όπως το πήρα ειχε ξεκινήσει φοβερά, γύρω στον Αύγουστο όμως άρχισε να πέφτει και τώρα Οκτώβρης του 16 κλείνει στα 14% 16% 18% κτλ. Νταξει το σκίζω εγώ το κινητό είναι προέκταση του χεριού μου αλλά φαίνεται ότι με βαριά χρήση πάνω κάτω ένα χρόνο αντέχει η μπαταρία του .Τωρα παρήγγειλα άλλη θα το κρατήσω μέχρι χριστούγεννα όπως είναι ,θα του βάλω καινούργια και θα το δώσω σε ένα φίλο ένα 100αρικο να πάρω το honor 8 .Κινηταρα το 6 θα μου λείψει αλλά με τη μπαταρία με έχει ξενερώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Κι εγώ το σκιζω,αλλά τώρα άρχισε τα κόλπα..Νομίζω Φλεβάρη 2015 το πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Το κινητό το χα αγοράσει Δεκέμβρη του 14 μπαταρία απίστευτη, σταδιακά μετά από κάνα 8 μηνο άρχισε να πέφτει ώσπου πέρσι το Γενάρη χαιρέτησε, έβαλα καινούργια ήταν σαν όπως το πήρα ειχε ξεκινήσει φοβερά, γύρω στον Αύγουστο όμως άρχισε να πέφτει και τώρα Οκτώβρης του 16 κλείνει στα 14% 16% 18% κτλ. Νταξει το σκίζω εγώ το κινητό είναι προέκταση του χεριού μου αλλά φαίνεται ότι με βαριά χρήση πάνω κάτω ένα χρόνο αντέχει η μπαταρία του .Τωρα παρήγγειλα άλλη θα το κρατήσω μέχρι χριστούγεννα όπως είναι ,θα του βάλω καινούργια και θα το δώσω σε ένα φίλο ένα 100αρικο να πάρω το honor 8 .Κινηταρα το 6 θα μου λείψει αλλά με τη μπαταρία με έχει ξενερώσει Σε review διαβασα πως το Honor 8 δεν τα παει και τοσο καλα με την διαχειριση μπαταριας.Το Sar δε στο Θεο. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 καλημερα,εννοω απο πιο μαγαζι το πηρες Απαντησα στο αλλο παιδι που με ρωτησε. Απο το aliexpress τα πηρα τα εργαλειακια. Αν πατησεις mobile tools στην μπαρα αναζητησης στο ali θα σου βγαλει ενα σκασμο αποτελεσματα. Διαλεγεις και παιρνεις! Υ.Γ.το επόμενο κινητό θα με μπαταρία που βγαίνει... Χαχαχαχαχα καλη τυχη σε αυτο, στο να βρεις αξιολογο κινητο με μπαταρια που να βγαινει. Δεν σε ειρωνευομαι φυσικα, αυριο αν εβγαινε το honor 6 με αφαιρουμενη μπαταρια θα το αγοραζα παλι. Οπως το βλεπω εγω, οι μη αφαιρουμενες μπαταριες ειναι μια μοδα που ηρθε για να μεινει... Κι εγώ το σκιζω,αλλά τώρα άρχισε τα κόλπα..Νομίζω Φλεβάρη 2015 το πήρα Μαζι το πηραμε το κινητο. Και εγω Φλεβαρη του 2015. Μολις χτες αλλαξα την μπαταρια και συμφωνα με το honortuner δεν ειναι η original. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161013/0ea6023685ba3297a36b30045ff7d0b1.jpg Στην προηγουμενη εγραφε LG στην μαρκα. Τελος παντων, τουλαχιστον η χωρητικοτητα ειναι ενταξει. Ακομα ειμαι στην πρωτη φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts