ilka71 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) To double tap μπορει να λειτουργησει με πολλες εφαρμογες ψαξτο. Ειχα μια αλλα δεν θυμαμε το ονομα το double tap θέλει ειδικό κερνελ δεν γίνεται με καμία εφαρμογή. το σβήσιμο της οθόνης γίνεται με εφαρμογή Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 12, 2016 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Το εχω κανει φιλε θα ψαξω να βρω το ονομα τιες εφαρμογης να στο πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Double tap δε λειτουργεί δυστυχώς, δεν υποστηρίζεται από κέρνελ πάντως στο πιο ταπεινό huawei honor 3c δούλευε από μαμά το double tap! σε ολόκληρο honor 6 και δεν το έχουν βάλει; μου κάνει εντύπωση Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Το εχω κανει φιλε θα ψαξω να βρω το ονομα τιες εφαρμογης να στο πω ίσως εννοείς μία εφαρμογή που κρατούσε την οθόνη ανοιχτή, μαύρη και με φωτισμό τελείως κάτω. Αλλιώς αποκλείεται. Ελπίζω βέβαια να μας βγάλεις ψεύτες, αλλά χλωμό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chkritop Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλησπερα στην ομαδα. Εχω το honor 6 και εγω εδώ και 2 χρονια. Μετα από υπερθεμανση τα χρωματα της οθονης εχουν χαλασει και κανει κατι σαν θολουρα. Σκευτομαι να αλλαξω την οθονη αλλα και παλι αν δεν είναι αυτό θα πληρωσω χωρις λογο. Εχει καποιος καμια ιδεα η αν εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο σε άλλη συσκευή? Επισης γνωρίζεται καποιον που να αναλαμβανει αλλαγη οθονης στη θεσσαλονικη? https://onedrive.live.com/redir?resid=6D08B89F8EBB05D!50024&authkey=!AJiVRD1wu_B-uFk&v=3&ithint=photo%2cjpg https://onedrive.live.com/redir?resid=6D08B89F8EBB05D!50025&authkey=!ANVsMUjrQS_I_1g&v=3&ithint=photo%2cjpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Η μπαταρία,ξαφνικά,κρατάει μέχρι το μεσημέρι..Είμαι με Β535,αλλά δεν ξέρω τι να κάνω..Ν'ανέβω ή να γυρίσω σε Β316; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Η μπαταρία,ξαφνικά,κρατάει μέχρι το μεσημέρι..Είμαι με Β535,αλλά δεν ξέρω τι να κάνω..Ν'ανέβω ή να γυρίσω σε Β316; Πολλά μπορούν να συμβαίνουν.Από το να φταίει η μπαταρία εώς το να τρέχει καμία ξεχασμένη εφαρμογή σου.Όπως και να χει ,προτιμότερο κατ εμέ είναι να πας στην 6.2.1 από το να κάνεις πισωγύρισμα στην Β316. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Την 6.2.1 εβαλα κι εγω. Απο μπαταρια ψοφια πραγματα. Επαφες στο βιμπερ δεν βλεπει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Την 6.2.1 εβαλα κι εγω. Απο μπαταρια ψοφια πραγματα. Επαφες στο βιμπερ δεν βλεπει ακομα γενικά η 6.2.1 που την έχω κανένα δίμηνο τουλάχιστον δεν κάνει καλή διαχείριση μπαταριας...για το βαιμπερ όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις δεν ανάβει το notification led και άμα κάνουμε καμία κληση και στείλουμε κάνα σμσ (όχι στο βαιμπερ κανονικά) χάνουνται οι επαφες Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Κύριοι εάν έχετε τη καλοσύνη (κοίταξα γενικά τις διαφορές ρυθμίσεις που έχουν γραφτεί) με την 535 έχασα τον "μπούσουλα" με τις ρυθμίσεις του viber..... :( Αν θέλει κάποιος ας τις γράψει βήμα-βήμα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Απορώ όλοι εσείς που έχετε θέμα με τις ειδοποιήσεις γιατί δεν κάνετε freeze το πρόγραμμα διαχείρισης τηλεφώνου. Κάποιος το χει γράψει εδώ και καιρό εδώ μέσα και εγώ εδώ και κάνα εξάμηνο έχω βρει την υγεία μου σε όλες τις rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Μην απορείς φίλτατε δεν είναι όλοι ειδήμονες... Τι είναι το freeze;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Απορώ όλοι εσείς που έχετε θέμα με τις ειδοποιήσεις γιατί δεν κάνετε freeze το πρόγραμμα διαχείρισης τηλεφώνου. Κάποιος το χει γράψει εδώ και καιρό εδώ μέσα και εγώ εδώ και κάνα εξάμηνο έχω βρει την υγεία μου σε όλες τις rom Αν θα μπορούσες να μας έλεγες πως να το καναμε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλησπέρα προσπαθώ να ξεκλειδώσω το bootloader στο honor 6 που έχω και μου βγάζει αυτό The Huawei ID used to apply for the unlock code has not been used on the device for more than 14 days ξέρει κανείς γιατί και τι πρέπει να κάνω έχω προσπαθήσει με τον οδηγό που υπάρχει μπροστά αλλά τίποτα κάτι που να δουλεύει;;; HELP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Αν θα μπορούσες να μας έλεγες πως να το καναμε αυτο? κατεβάζετε μια εφαρμογή όπως το appfreezer και τις παγώνετε. με αυτόν τον τρόπο η εφαρμογή παγώνει,και δεν λειτουργεί, ούτε εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας, αλλά δεν διαγράφεται, και μπορείτε σε περιπτωση που την χρειαστείτε να την ξεπαγώσετε. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 κατεβάζετε μια εφαρμογή όπως το appfreezer και τις παγώνετε. με αυτόν τον τρόπο η εφαρμογή παγώνει,και δεν λειτουργεί, ούτε εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας, αλλά δεν διαγράφεται, και μπορείτε σε περιπτωση που την χρειαστείτε να την ξεπαγώσετε. Και δεν θέλει ρουτ;;; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το πρόγραμμα διαχείρισης είναι που σκοτώνει εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο? Αν την παγώσουμε, δε θα επιβαρύνεται η RAM με ανοιχτές εφαρμογές που τρέχουν ενώ θα μπορούσαν να έχουν σκοτωθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Μάλλον η μπαταρία ψόφησε..8.00 βγήκε από φόρτιση και μετά από 4ώρες περιορισμένης χρήσης είναι στο 16% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Αυτή είναι η εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Επίσης,ζεματάει τρελά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Από αλλαγή είναι η μπαταρία;ή δεν την έχεις αλλάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 με ταραξε αυτη η 6.2.1. χανει αβερτα κλησεις και χαλια μπαταρια. εεεεε εκει στην HUAWEI θα βγαλεται επιτελους καμια σωστη ρομ η μονο νεα μοντελα να σας βριζει ο κοσμος;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Και δεν θέλει ρουτ;;; Ναι σωστη παρατήρηση, θελει root. Αλλα ειναι πολυ ευκολο πλεον, αφου γινεται και μεσω της εφαρμογης kingroot μεχρι την εκδοση 6.2.1. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Και η διαδικασία ποία είναι ακριβώς έχεις τη καλοσύνη να μας γράψεις;; Στάλθηκε από το X5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Πέρα απο τον τρόπο ροοταρίσματος που υπάρχει στην πρώτη σελίδα και γίνεται μέσω του προγράμματος του VirusPlus, υπάρχει και η εναλλακτική μέσω του kingroot. Αυτή δουλεύει δοκιμασμένα μέχρι και την έκδοση 6.2.1. (Αν κάποιος έχει περάσει emui 4.0 και μπορεί να κάνει μια δοκιμή να μας πει εάν δουλεύει και εκεί θα ήμουν ευγνώμων) Η διαδικασία για αυτήν είναι η εξής : Κατεβάζετε το αρχείο.apk απο εδώ. Το κάνετε εγκατάσταση, και οταν ανοίξετε την εφαρμογή, κάνετε ότι σας λέει και το κινητο σας πλέον είναι rootαρισμένο.:D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts