Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω πως αλλά ο dialer κάλυπτει πλέον τα 3/4 της οθόνης σε φάρδος και έχει βελάκια είτε απο δεξια είτε απο αριστερά για να τον πηγαίνεις σε οποία πλευρα θέλεις. Πως το ξανακανω κανονικά ξέρει κανείς??

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω πως αλλά ο dialer κάλυπτει πλέον τα 3/4 της οθόνης σε φάρδος και έχει βελάκια είτε απο δεξια είτε απο αριστερά για να τον πηγαίνεις σε οποία πλευρα θέλεις. Πως το ξανακανω κανονικά ξέρει κανείς??

εχεις ενεργοποιήσει την επιλογή αλλαγη πληκτρολογίου που βρίσκεται στην κουρτίνα με τις επιλογές, ή αν πας μεσα απο τις ρυθμίσεις την βρίσκεις ρυθμισεις/εξυπνη βοηθεια/one-hand ui/αλλαγη πληκτρολογίου. απλά την απενεργοποιείς και εισαι κομπλέ!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

Μάλλον έχεις ενεργοποιήσει το one hand ui - διάταξη πληκτρολογίου

Edit... Γειά σου ρε Παρασκευά. Με πρόλαβες.

Edited by panoszavra
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Το είχα φανταστεί αλλά το έβλεπα απενεργοποιημένο το one-hand απο το μενού και είχα την εντύπωση πως τα έκλεινε όλα αλλά ο τομέας (αλλαγή πληκτρολογιου) παραμένει ενεργοποιημένο τελικά. Τέλος καλό, σας ευχαριστώ !!!

Μάλλον έχεις ενεργοποιήσει το one hand ui - διάταξη πληκτρολογίου

Edit... Γειά σου ρε Παρασκευά. Με πρόλαβες.

Στο τσακ!! :) Γεια σου και σενα Πανο!!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

Για να μην ψάχνεις άδικα, χρειάζεσαι 150 ποστ για να το δεις. Υπάρχουν πολλά τεχνολογικά σάιτ με ενότητα αγγελιών επίσης

Ευχαριστώ!

Έχει κανείς την συγκεκριμένη θήκη; σκέφτομαι να την αγοράσω, αλλά κάπου ακούστηκε για μείωση του σήματος του κινητού..

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160224/956d0ca1169304ddaf4836fea9024390.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160224/50b1f314bcd7b83592ee3793130b8968.jpg

την ειχα εγω την θηκη...χαλαγε παρα πολυ το σημα...

πηρα 2 tempered glass μπρος-πισω κ ξεμπερδεψα

την ειχα εγω την θηκη...χαλαγε παρα πολυ το σημα...

πηρα 2 tempered glass μπρος-πισω κ ξεμπερδεψα

Tempered έχω και εγώ πίσω μπρος. Το πλαίσιο άρχισε να "πληρώνει" τα πεσιματα με γραντζουνιες και περιμένω την θήκη. Φίλος παραπάνω είπε ότι δεν παρατήρησε διαφορά στο σήμα.. Θα δείξει

Αλλαγή μπαταρίας και για μένα κι ήδη τα πράγματα φαίνεται να είναι πολύ καλύτερα, συγκριτικά με την μια μέρα που έβγαζε πριν οριακά.

Περισσότερα σε μερικές μέρες να το σιγουρέψω 100% μιας κι είμαι με 2 φορτίσεις ακόμα.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

είδατε που ήταν θέμα μπαταρίας??

το θαψατε το κινητάκι.. :)

πάντως με παλιοτερο αργό φορτιστή (τη νύχτα) θα κρατήσει παραπάνω η μπαταρία

Θεωρώ πως η γρήγορη φόρτιση μειώνει τη ζωή της.

Αλλαγή μπαταρίας και για μένα κι ήδη τα πράγματα φαίνεται να είναι πολύ καλύτερα, συγκριτικά με την μια μέρα που έβγαζε πριν οριακά.

Περισσότερα σε μερικές μέρες να το σιγουρέψω 100% μιας κι είμαι με 2 φορτίσεις ακόμα.

Αν είναι εύκολο να αναφερθεί από όσους έχουν αλλάξει μπαταρία,που έγινε η διαδικασία(δεν αναφέρομαι εννοείται σε όσους την άλλαξαν μόνοι τους).Αν όντως χρειάζεται να αλλαχθεί οπωσδήποτε και η πλάτη όπως έχει αναφερθεί σε παλαιότερα post.Εν ολίγοις αν υπάρχει άτομο που κάνει καλή δουλειά στο θέμα μπαταρίας, θεωρώ πως θα τον χρειαστούμε πλέον αρκετοί.

Τουλάχιστον εμένα με καλύπτει πλήρως σαν συσκευή και έχω σκοπό να την κρατήσω.Ειδικά αν αληθεύουν οι πληροφορίες για τις προσθήκες που ακούγονται ότι θα έχει η marshmallow,τότε βελτιώνεται και στις λεπτομέριες.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Την πλάτη δεν την αλλάζεις. Εγώ μπορούσα και μόνος μου αλλά δεν είχα τα αυτοκόλλητα έτσι την άλλαξα σε μαγαζί στο Μοσχάτο η Νίκαια δεν θυμάμαι ακριβώς http://hitechdoctor.com/service-kinita-tablet/episkevi-smartphone/episkevi-android-tilefona/episkevi-huawei

Πάντως μεγάλη διαφορά δεν είδα μετά την αλλαγή, τις 7 ώρες οθόνης σε 2 μέρες χρήσης που έφτανα στην αρχή δεν. Έχουν κάνει μεγάλη πατάτα με το λογισμικό. Εγώ που είμαι τώρα σε 6.3.1 που είναι android 6 που υποτίθεται έχει και doze mode θα έπρεπε να έχει καλή αυτονομία αλλά και πάλι 4 ώρες sot και σε μια μέρα και αν δεν το χρησιμοποιώ πολύ το κινητό την δεύτερη μέρα δεν το ρισκάρω να φύγω χωρίς να το φορτίσω.

Using Tapatalk

Την πλάτη δεν την αλλάζεις. Εγώ μπορούσα και μόνος μου αλλά δεν είχα τα αυτοκόλλητα έτσι την άλλαξα σε μαγαζί στο Μοσχάτο η Νίκαια δεν θυμάμαι ακριβώς http://hitechdoctor.com/service-kinita-tablet/episkevi-smartphone/episkevi-android-tilefona/episkevi-huawei

Πάντως μεγάλη διαφορά δεν είδα μετά την αλλαγή, τις 7 ώρες οθόνης σε 2 μέρες χρήσης που έφτανα στην αρχή δεν. Έχουν κάνει μεγάλη πατάτα με το λογισμικό. Εγώ που είμαι τώρα σε 6.3.1 που είναι android 6 που υποτίθεται έχει και doze mode θα έπρεπε να έχει καλή αυτονομία αλλά και πάλι 4 ώρες sot και σε μια μέρα και αν δεν το χρησιμοποιώ πολύ το κινητό την δεύτερη μέρα δεν το ρισκάρω να φύγω χωρίς να το φορτίσω.

Την μπαταρία την παρήγγειλες μόνος σου; Εμεινες ικανοποιημένος από την ποιότητα της δουλειάς που σου έκανε; Εννοώ η πλάτη κόλλησε καλά; Από τριγμούς; Και αν θυμάσαι κόστος;

Το κινητο εκλεισε και οταν πηγα να το ανοιξω εβγαλε το εξης μηνυμα : Software failed to install.

και ειχε δυο επιλογες. Press powerkey to confirm και shutdown system now. Πατησα το δευτερο. Το κινητο δεν ανοιγει απο τοτε..

Την μπαταρία την παρήγγειλες μόνος σου; Εμεινες ικανοποιημένος από την ποιότητα της δουλειάς που σου έκανε; Εννοώ η πλάτη κόλλησε καλά; Από τριγμούς; Και αν θυμάσαι κόστος;

Την παρήγγειλα από εδώ μέσα απο το Σκρουτζ, το άλλο νομίζω γύρο στα 10€ για την αλλαγή και ναι έκανε καλή δουλειά

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κινητο εκλεισε και οταν πηγα να το ανοιξω εβγαλε το εξης μηνυμα : Software failed to install.

και ειχε δυο επιλογες. Press powerkey to confirm και shutdown system now. Πατησα το δευτερο. Το κινητο δεν ανοιγει απο τοτε..

Μήπως θέλει φόρτιση? Αλλιώς δοκίμασε με 3κ αλλά αν πετύχει θα στα σβήσει όλα η με fastboot η unbrick, οδηγίες έχει στην πρώτη σελίδα.

Δεν μάς λες και τη προσπαθούσες να κάνεις?

Using Tapatalk

Τιποτα δεν εκανα. Οπως εχω ξαναπει πολλες φορες το κινητο κλεινει απο μονο του 1,2 φορες την εβδομαδα..

Περιεργο το εβαλα για φορτιση και λεει 4%, ενω εχθες ηταν σχεδον γεματο.. Ειναι δυνατον να εχει προβλημα η μπαταρια; 4 μηνες το εχω.

Edited by Lux

καλησπερα σ εολους τους φιλους παιδια εχω το honor 6 h60-l02 εχω μεινει λιγο πισω στο θεμα τον αναβαθμισεων αυτη τιν στιγμη το τηλεφωνο φοραει την b532 αυτη λιγικα ειναι η stable?απο εκει και περα πως παμε παρακατω?απο θεμα OTA δεν μου ερχετε τιποτα εδω και πολυ καιρο.Ειναι ευκολο παρακαλω καποιοσ φιλος να μεενημερωσει πως παμε παρακατω

Ευχαριστω

Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29]

καλησπερα σ εολους τους φιλους παιδια εχω το honor 6 h60-l02 εχω μεινει λιγο πισω στο θεμα τον αναβαθμισεων αυτη τιν στιγμη το τηλεφωνο φοραει την b532 αυτη λιγικα ειναι η stable?απο εκει και περα πως παμε παρακατω?απο θεμα OTA δεν μου ερχετε τιποτα εδω και πολυ καιρο.Ειναι ευκολο παρακαλω καποιοσ φιλος να μεενημερωσει πως παμε παρακατω

Ευχαριστω

Η τελευταία stable είναι η Β535. Δεν ξέρω αν έρχεται OTA. Εγώ την πέρασα με local update.

Όλες οι πληροφορίες καθώς και τα αρχεία αναβαθμίσεις υπάρχουν στην πρώτη σελίδα.

Για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε.

Η τελευταία stable είναι η Β535. Δεν ξέρω αν έρχεται OTA. Εγώ την πέρασα με local update.

Όλες οι πληροφορίες καθώς και τα αρχεία αναβαθμίσεις υπάρχουν στην πρώτη σελίδα.

Για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε.

ευχαριστω πολυ φιλος να εισαι καλα οκ κατεβαζω λοιπον την b535 και βλεπουμε

Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29]

Όποιος έχει την 6.3.1 η γενικά το marshmallow έχει κάποιο πρόβλημα με το play store? Εγώ απο το πρωί που το βρήκα να μου ζητάει pin δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή αλλά και ούτε να αναβαθμίσω, βγάζει σφάλμα. Βλέπω στο 4pda είναι και άλλοι με αυτό το πρόβλημα και σταθερή λύση δεν υπάρχει.
Using Tapatalk

Και στην 6.2.1 εδω και 2 βδομάδες ολο ενα error 924 βγαζει ,με αποτελεσμα να μη κατεβάζει αρκετές εφαρμογές. Μηπως εχει bug το play store ?
S.E.t100,k500,k700i,satio//sgh-z520,z620//nokia n90//lg optimus 3d//galaxy s2,s4,duos,galaxy3,s3,note2,note4//hwawei honor 6,honor 8

Το κινητο σπαει νευρα. Σκεφτομαι να το πεταξω στη θαλασσα. Υπαρχει περιπτωση να ειναι ελλατωματικο; Κλεινει απο μονο του οποτε να'ναι και σημερα εβγαλε καμια 50αρια μηνυματα του τυπου andoid.exe δεν ανταποκρινεται, wallpaper.exe δεν ανταποκρινεται κ.ο.κ..

Επισης προσπαθω να κανω backup και να κανω format αλλα το κινητο συνδεεται μονο μεσω HiSuite. Δε βρισκω επιλογω για να το εχω σα σκληρο δισκο. Ειναι λες και εξαφανιστηκε τελειως απο το κινητο η συγκεκριμενη επιλογη! Εκανα και ρεσταρτ, παλι τιποτα! Υπαρχει καποια ιδεα;

Αξιζει να το στειλω πισω στη Κινα και να μου το επιστρεψουν χωρις να βρουν κατι; Αξιζει να μεινω χωρις κινητο 2-3 μηνες;

Ολα αυτα τα προβληματα γινονται με την B317. Εαν βρω λυση και κατεφερω να κανω backup+format θα περασω την B316 να δω πως θα τα παει.

Καποιος να βοηθησει; Πως θα μου αναγνωρισει το κινητο ως μεσο αποθηκευσης; Που μπορω να βρω την ρυθμιση;